Afvallen door gezond te eten

Afvallen door gezond te eten

Charlotte Hageman

Heeft gezond eten echt zoveel invloed op afvallen als er gezegd wordt?

Jazeker! Als je graag wilt afvallen, dan is de eerste stap om je voedingspatroon eens onder de loep te nemen. ‘Hoe gezond eet ik nu eigenlijk?’ Als klanten bij ons starten, vragen wij hen altijd om van 2 dagen eens bij te houden wat en wanneer ze iets eten en drinken. Zo worden ze zich bewust van hun eetpatroon. Want vaak wordt er onbewust nog wel eens wat tussendoor gesnoept. Mijn oma zei altijd ‘ieder pondje gaat door het mondje’, daar heeft ze gelijk in gehad. In het algemeen geldt; als je meer eet dan je verbrandt, kom je aan. Daarbij is natuurlijk belangrijk wát je precies eet. 

Daarom geven we onze klanten naast de Personal training aan huis, een GRATIS voedingsadvies. Zo krijgen ze een voedingsschema waarin staat wat ze allemaal kunnen eten als ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Maar ook staan er veel praktische tips en tools in. Zoals bijvoorbeeld een handige boodschappenlijst, tips voor als je uit eten gaat en hulpmiddelen voor het inplannen en voorbereiden van je maaltijden.

Afvallen en eten

Voedsel en drank leveren energie. Dat zit in vet, koolhydraten, eiwit en alcohol. Niet alleen hoeveel je eet is van belang, maar dus ook wát je eet. Beiden hebben invloed op het aantal calorieën dat je binnenkrijgt. Als je wilt afvallen, is het goed om zo min mogelijk producten te eten die verkeerde vetten, suiker en alcohol bevatten. Naast gezond eten speelt de mate van beweging, stress en je hormoonbalans een belangrijke rol als je wilt afvallen. Wil je gezonder gaan eten omdat je wilt afvallen? Hierbij 9 tips die jou hopelijk zullen helpen!

Tip 1. Afvallen, door zo min mogelijk bewerkt voedsel te eten

Eet voeding dat zo min mogelijk bewerkt is als je wilt afvallen. Hieraan wordt namelijk vaak zout, suiker, transvetten en chemicaliën toegevoegd. Eet zoals de natuur het bedoeld heeft. Want verse minimaal bewerkte voeding;

 • Heeft een hogere voedingswaarde
 • Veroorzaakt een langzamere bloedsuikerstijging
 •  Verzadigt beter
 • Je krijgt er bovendien minder kunstmatige toevoegingen mee binnen. Je lichaam heeft ze niet nodig en er is weinig tot niets bekend over de wisselwerking tussen de verschillende E-nummers en de mogelijke stapeleffecten. Volgens Ir. Ralph Moorman moeten we speciaal letten op de E-nummers E621 (verhoogt dooreetfactor), E250 en E210 (mogelijk effect op de darmflora en potentieel kankerverwekkende eigenschappen)

Biologische voeding

Persoonlijk ben ik een voorstander van biologische voeding. Waarom? Omdat;

 • Biologische voeding geen chemische toevoegingen bevatten
 • De grondstoffen niet genetisch gemanipuleerd zijn
 • Er zitten minder bestrijdingsmiddelen in
 • Daarnaast zitten er in biologische groente en fruit meer vitaminen en mineralen terwijl biologisch vlees minder antibiotica bevat.

Dus hoewel biologische producten duurder zijn dan de gewone, krijg je meer voedingswaarde voor je geld!

Tip 2. Eet minder suiker

Suiker

Kies als je wilt afvallen of gezonder wilt gaan eten, voedingsmiddelen met geen of anders zo min mogelijk suiker. Suiker maakt ons ziek. Bovendien later snelle koolhydraten en suiker onze bloedsuikerspiegel te snel stijgen en dalen. Dit veroorzaakt vermoeidheidsklachten, overgewicht en stimuleert eetbuien. Koolhydraten heb je overigens wel nodig, maar dan wel de langzame variant (met een lage Glycemische Lading). Meer weten? Lees er meer over in onze blog over de macronutriënten.  

Lees etiketten. Wanneer je een etiket leest met suiker als eerste ingrediënt, dan weet je zeker dat een groot deel van dit voedingsmiddel uit suiker bestaat. Hoe verder naar achteren op de ingrediëntenlijst, hoe minder er van een ingredient gebruikt is. Check dus vooral de etiketten, zodat je weet wat je eet. Geloof verder niet meteen de verpakking als erop staat dat er geen suiker aan toegevoegd is. Fabrikanten weten dat consumenten steeds kritischer worden. Zo worden er steeds mooiere schuilnamen bedacht voor suikers. 

Om een goed overzicht te krijgen van schuilnamen van suikers, heeft ‘Puur Suzanne‘ een handige suikerkaart gemaakt. Op die manier herken je alle suikers op het etiket. Het betekent overigens niet dat je al deze suikers moet mijden maar het gaat meer om de bewustwording.

Suikerkaart

Tip 3. Mijd transvetten en geoxideerde vetten

Naast suiker, maken ook transvetten ons dik(ker). Transvetten zitten vooral in bewerkte voedingsproducten zoals koekjes, cake, taartjes. Mijd naast suiker en transvetten ook eten met geoxideerde vetten als je wilt afvallen. Als onverzadigde olie, zoals zonnebloemolie, verhit wordt, ontstaan er schadelijke, geoxideerde vetten. Ralph Moorman adviseert om deze reden dan ook om tijdens het bakken gebruik te maken van biologisch roomboter of kokosolie.

Tip 4. Afvallen? Kies eten met voldoende eiwitten

Afvallen eten eiwitten

Eiwitrijk eten helpt je bij afvallen. Eiwitten zorgen voor de aanmaak van hormonen, ze leveren belangrijke aminozuren en zorgen voor verzadiging. Maar overdrijf de eiwitinname niet, want dat kan uiteindelijke belastend werken voor de nieren. Dierlijke eiwitten zitten o.a. in vis, zoals in zalm en tonijn, maar ook in kwark, rundvlees, kip en kalkoen. Plantaardige eiwitten vind je in zaden, sojabonen of havermout en lupinebonen.

Tip 5. Beperk gluten en zuivel

Veel mensen zijn overgevoelig voor lactose, caseïne of gluten zonder dat ze het weten. Dit is belastend voor het lichaam en kan de darmwerking aantasten wat kan leiden tot problemen met de opname van voedingsstoffen. Eet je helemaal geen brood meer, dan moet je oppassen voor een tekort aan jodium.

Brood bevat hiernaast ook koolhydraten en het wordt vaak zoet belegd. Dat is dan ook de reden dat in ons voedingsadvies in principe geen brood voorkomt. Wil je liever toch brood blijven eten, omdat je bijvoorbeeld niet overgevoelig bent voor gluten? Kies dan de volkoren variant en beleg deze dan gezond. Zoals bijvoorbeeld een gekookt eitje, avocado, een plakje gerookte zalmfilet, kip- of kalkoenfilet of zelfgemaakt hummus.

Tip 6. Alcohol

Alcohol

Misschien voor de hand liggend, maar hoe minder alcohol je drinkt hoe beter. Alcohol bevat namelijk geen voedingswaarde (lege calorieën). Je lichaam kan de energie uit alcohol niet opslaan en wil het zo snel mogelijk weer kwijtraken. Als je wat eet en daarbij alcohol drinkt, gaat je lichaam daarom eerst de calorieën uit de alcohol verbranden en daarna pas de calorieën uit de voedingsmiddelen die je gegeten hebt. Verbrand je de calorieën uit de hapjes niet, bijvoorbeeld omdat je erna gauw gaat slapen, dan sla je deze op als vet. Vooral bij mannen nestelt dat vet zich als eerste rond het middel, waardoor het bekende bierbuikje ontstaat. Dus, wil je afvallen? Kies naast gezond eten tevens voor zo min mogelijk alcohol.

Tip 7. Varieer met je eten als je wilt afvallen

Op die manier krijg je verschillende voedingsstoffen binnen en word je voedingsmiddelen niet zo snel zat. Voor alles geldt; overal waar ‘te’ voor staat is niet goed. Dat geldt voor alcohol, vet en suikerrijk eten, maar bijvoorbeeld ook voor broccoli. Als je iedere dag broccoli zou eten, is dat ook weer niet gezond. Breng om die reden variatie aan in je voedingspatroon en kies dan ook lekker alle kleuren groenten en fruit!

Tip 8 Afvallen? Kies vezelrijk eten!

Vezels zitten in groenten, peulvruchten, fruit, zaden en noten. Dierlijke producten bevatten geen vezels. Vezels;

 • Zorgen voor verzadiging
 • Hebben een positieve invloed op je cholesterol en stoelgang
 • Vezels beschermen je tegen darmkanker
 • Daarnaast houdt het je bloedsuikerniveau stabiel
 • En vezels verlagen de kans op Diabetes type 2

Tip 9. drink voldoende!

Water zonder koolzuur is de gezondste keuze om te drinken als je wilt afvallen. Het gemiddelde advies is om dagelijks 1,5 à 2 liter water verspreid over de dag te drinken. Meer weten waarom voldoende water drinken zo gezond is en nodig is als je wilt afvallen? Lees het in onze blog.

Voedingsadvies LET'S DO IT Personal training

Wil je graag (weer) sporten omdat je bijvoorbeeld je conditie wilt verbeteren of wilt afvallen? Maar heb je een lage sportmotivatie en kun je hierbij wel een stok achter de deur gebruiken? LET’S DO IT verzorgt Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen. Onze vrouwelijke Personal trainers zijn actief in Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant.

Omdat de combinatie van gezond eten en sporten de sleutel tot succes is als je wilt afvallen, leggen we bij LET’S DO IT de focus op Personal training én een gezond eetpatroon. Zo krijg je naast de trainingen een GRATIS voedingsadvies waar je meteen mee aan de slag kunt. Wil jij ook afvallen en kun je daarbij wel een stok achter de deur gebruiken? Wij zullen je ondersteunen en coachen bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen. Samen gaan we voor duurzame resultaten. We zijn jouw stok achter de deur!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
4.8
Gebaseerd op 51 beoordelingen
Met passende training werk je aan jezelf, zowel mentaal als fysiek, met hulp van een ervaren trainer.
Nienke G.
Nienke G.
18:19 11 Jul 21
Na lang twijfelen gekozen voor Personal training. In het verleden ben ik topsporter geweest en jarenlange sportschool ervaring. Maar toch miste ik in de sportschool gerichte begeleiding om goed te trainen ondanks diverse blessures. Ik heb geen enkele spijt van mijn keuze. Na een intake word ik 2x per week gecoacht door Candy. Ik had nooit verwacht om zo snel kracht en balans weer op te bouwen. Candy past de trainingen perfect aan zodat ik pijnloos maar toch echt wel grenzen op zoek in mijn trainingen. Het trainen op locatie, in mijn geval gewoon lekker thuis, is heerlijk.
Inez S.
Inez S.
20:14 21 Jun 21
Ik ben ontzettend blij met Patty, mijn personal trainer. Ze heeft veel kennis, kijkt goed naar wat je kunt en hoe je gebouwd bent én ze is heel gezellig!
Margot de V.
Margot de V.
07:53 01 Jun 21
We zijn erg enthousiast over de wekelijkse trainingen van Silvia van der Plas. Deskundig geeft ze aanwijzingen om de oefeningen correct uit te voeren. Daarnaast weet ze de juiste snaar te raken door te motiveren en ons ook net dat stapje verder te laten gaan. En met een lach!
Marga Groot Z.
Marga Groot Z.
14:04 31 May 21
Bij de aanmelding ging het even mis, maar ben blij dat ik zelf contact opnam. Hierdoor ben ik gekoppeld aan de zeer leuke, actieve personal trainster, Patty. Ze motiveert enorm, ondersteund en laat mij weten wat de mogelijkheden zijn om een goed resultaat te behalen. Ik verloor mijn motivatie om te trainen na een opmerking van een andere PT bij een fitness center, die doodleuk zei dat het mij niet zou lukken om een goed resultaat te behalen. Het is Patty gelukt om mij zelfs te laten trainen wanneer ze niet in de buurt is. Tussendoor kreeg ik nog een motivatie kaartje van Let’s do it en dat vind ik heel attent.Echt een aanrader 👍🏽
Karen K.
Karen K.
12:50 31 May 21
Echt een aanrader! Een paar weken aan het trainen en nu al vooruitgang te zien. In de trainingen word ik steeds uitgedaagd om net iets verder te gaan dan dat ik denk dat ik kan. Elke keer ook weer heel veel variatie in de trainingen. Het is echt heel fijn om een stok achter de deur te hebben. Ik merk dat ik al een betere conditie heb en dat ik ook plezier heb om te gaan trainen! Patty is echt een super lieve en een motiveerde coach!
Sabrine L
Sabrine L
14:28 30 May 21
Heel fijn om 2 keer in de week structureel te sporten. Voor mij is het een goede stok achter de deur en mijn trainster weet precies wat ik wel en niet kan doen. Op het moment ben ik zwanger, en wel zo fijn dat hier extra op gelet wordt.Wat ik heerlijk vind, is dat 2 keer in de week mijn trainster bij mij voor de deur staat, waardoor sporten makkelijk te combineren is met mijn eigen onderneming en het gezin.Echt een aanrader!
GROEIHELDEN
GROEIHELDEN
08:55 27 May 21
Afwisselende trainingen met super leuke trainster Barbara! Mijn condititie en kracht zijn in een paar weken al enorm verbeterd. Een aanrader dus!
Anne Marie G.
Anne Marie G.
13:04 22 Mar 21
Om goed te kunnen werken aan het herstel na mijn zwangerschap en bevalling, in combinatie met weinig vrije tijd / kinderen / werk zijn we via Let's do it personal training aan huis gaan doen. We worden getraind door Marleen en wat we heel fijn vinden is de hoge mate aan maatwerk waarbij heel goed rekening wordt gehouden met onze specifieke wensen en uitgangsconditie. De training vliegt altijd voorbij, we maken goede vorderingen en doordat het gewoon thuis is heb je niet alleen een stok achter de deur maar is het ook erg laagdrempelig.Kortom, kwaliteitstraining met een erg goede trainer waarmee je echt resultaat haalt.
Irene Van Der B.
Irene Van Der B.
20:43 11 Mar 21
Ik heb mezelf een cadeau gedaan in de vorm van een personal trainer. Ik ben nu sinds een half jaar aan het trainen met Michelle. Ze komt aan huis en neemt allerlei trainings attributen mee. Hierdoor zijn de trainingen erg afwisselend en leuk. Ze bouwt de trainingen op, waardoor ze elke keer zwaarder worden en je ook merkt dat je vooruitgang boekt. Ik had na mijn tweelingzwangerschap wat extra hulp op maat nodig wat ik niet vond in de sportschool. De extra aandacht en trainingen op maat zijn erg fijn. Michelle is ook echt fantastisch. Gezellig op momenten maar ook een echte killer als ik dat nodig heb. Ik heb al goede resultaten geboekt en ik ben erg blij en trots op wat ik heb bereikt.
Anneke S.
Anneke S.
20:56 25 Jan 21
Snelle intake en goed rekening gehouden met mijn wensen. Via Let's do it kregen we de leukste personal trainster (Michelle) en heb heel fijn samen met mijn man thuis kunnen trainen. We hebben eerder personal training via een sportschool gedaan, maar dit beviel ons veel beter. Minder tijdsinvestering, persoonlijkere aanpak en qua kosten voor 2 personen scheelt het niet veel. Ze heeft mij fit gekregen (en gehouden) terwijl ik zwanger was van een tweeling. Zorgverleners zijn verbaasd dat ik nog (aangepast) sport. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Inge van D.
Inge van D.
10:52 18 Jan 21
Sinds een paar maanden aan de slag met Suzanne, een fijne coach! Ze luistert goed naar mijn wensen en sluit de oefeningen daar naadloos op aan. Daarnaast geeft ze voedingsadviezen die ik ook goed kan gebruiken. We trainen op mijn kantoor (en nu buiten) wat prima gaat, we hebben weinig ruimte nodig. Mijn dochter kan nu een paar weken gratis mee trainen en dat is super gaaf! Ik raad iedereen aan die om welke reden dan ook niet naar de sportschool kan of wil om voor een Personal Trainer te kiezen, thuis of op kantoor, van LET'S DO IT. Ik voel me na een aantal weken al een stuk fitter!
Manon De J.
Manon De J.
11:33 15 Jan 21
Ik zocht een vrouwelijke personal trainer en ik had meteen een goed gevoel bij Let's Do It! Ik vulde m'n contactgegevens in op een avond en diezelfde avond kreeg ik nog een berichtje terug! De snelheid en duidelijkheid van communiceren was meteen een groot pluspunt! Er werd duidelijk geluisterd naar m'n wensen voor wat voor Personal Trainer er bij mij zou passen en ik had diezelfde week nog een proefles. En... het was direct een match! Ik vond het knap dat Charlotte als eigenaresse van Let's Do It door een telefoongesprek zo'n goed beeld had van welke Personal Trainer er bij me paste. Inmiddels ben ik bij les 6 aan beland. Het is leuk en ik maak progressie in m'n krachttraining (mijn voornaamste doel). Ik raad Let's Do It zeker aan als je ook op zoek bent naar een vrouwelijke personal trainer en een organisatie die vertrouwen biedt.
Fieke S.
Fieke S.
20:03 05 Jan 21
Via Let's do it heb ik aantal maanden getraind (fitness en yoga) onder begeleiding van Personal Trainer Claire. Vanaf de eerste tot de laatste training kijk ik terug op een zeer positieve ervaring. Claire is een vriendelijke, betrokken en professionele trainer. De trainingen en het tempo werden perfect aangepast op mijn conditie en wensen. Ook zat er voldoende uitdaging en variatie in de trainingen. Indien de gelegenheid zich voordoet zou ik zeker opnieuw onder begeleiding van Claire willen trainen.
samira E.
samira E.
20:57 27 Dec 20
Wat is het toch fijn om met een personal trainer aan huis te trainen, ik heb nu geen excuses meer. Met de nodige dosis humor en motivatie weet Raymond mij keer op keer door de pittige trainingen heen te loodsen. Ik merk al na 2 maanden verschil. Op naar de komende sterke & fitte periode!
Tugba A.
Tugba A.
14:01 16 Dec 20
Toen ik begon met personal training, was ik redelijk in conditie maar zeker niet goed. Na enkele maanden merk ik dat ik sterker ben geworden, strakker en dat het enorm motiverend werkt om een keer per week één op één te trainen. Daardoor hou ik het ook voor om dan nog 2 tot 3 keer per week alleen hard te lopen of cardiooefeningen te doen. Carolien, mijn personal trainer, is ontzettend motiverend, belangstellend en ze pusht me echt, ze laat me dingen doen die ik in mijn eentje niet zou doen. Het is een investering, maar wel een investering maar ik nog elke dag blij mee ben. Het heeft ook gezorgd voor leefstijlverandering, en dat is ook gezondheidswinst.
Karin S.
Karin S.
17:47 09 Dec 20
Sinds oktober ben ik begonnen met personal training. Twee keer per week komt Ruth bij mij thuis om trainingen te geven die op mijn niveau zijn afgestemd.Ik ben super tevreden met de trainingen! Dit is echt wat ik nodig heb om te gaan sporten, echt die stok achter de deur. Ik merk dat ik al een betere conditie heb en dat ik ook meer plezier heb om te gaan trainen! En Ruth is echt een super trainster!!Voor ik begon met trainen via Let’s do it Personal training deed ik aan geen enkele sport. Ik heb vele jaren een abonnement gehad op een sportschool maar ben nooit gegaan. Dit omdat ik niet wist welke oefeningen ik moest doen en hoe ik deze het best kon uitvoeren, geen zin had na werk om weer om te kleden om naar de sportschool te gaan en me niet prettig voelen tussen alle sportende mannen.De personal training is laag drempelig waardoor je ook zonder ervaring met sporten zoals mij, je erg op je gemak voelt.Ik beveel personal training aan iedereen aan. Ik had dit jaren geleden moet doen in plaats van dure abonnementen van sportscholen aangaan waar je nooit heengaat.
Isabelle P.
Isabelle P.
11:23 05 Dec 20
Super blij met jullie trainingen. Ik voel me fit en zit lekker in mijn vel! Top personal trainer, die mij goed aanpakt, en elke keer weer een uitdaging geeft. 👍💪
Heidi van den B.
Heidi van den B.
17:58 04 Dec 20
Fijne begeleiding... Snelle reactie bij aanmelding.. Duidelijke gesprek en oriëntatie waar de vraag zit..zodat je echt krijgt wat je wil.. Op maat. Compleet pakket van voedingsadvies en begeleiding lifestyle en sport. De trainingen met karin zijn gezellig en effectief😉... Karin neemt wensen en beperkingen (bv tijdens mijn blessure) mee in de de trainingen en is heel flexibel in het maken van afspraken en verzetten... Wat voor mij erg belangrijk was met mijn werk.
Menne V.
Menne V.
12:10 24 Nov 20
Vanaf augustus ben ik begonnen met trainen en met voeding. Mijn doel is gezonder eten, afvallen en fitter worden. Dit omdat ik te zwaar was maar ook lichamelijke klachten had bv hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en maagklachten, rugklachten enz. Heel veel tips gekregen over voeding en hoe je hier mee om kan gaan. Maar ook sporten met een super leuke personal trainer Yvonne Schippers. Die je motiveert zodat je er voor gaat. Ondertussen afgevallen en geen lichamelijke klachten meer. Dus ik ga er voor en kan het iedereen aan bevelen. Top!
Josépha van B.
Josépha van B.
08:36 13 Oct 20
Een jaartje geleden maar eens op zoek gegaan naar wat hulp. Zo kwam ik hier terecht. Na overspannen en daarop een burn-out in had ik een opstapje nodig om weer lichamelijk en geestelijk aan te sterken. Michael heeft mij daar de eerste weken bij geholpen. Het koste me daarna nog wel moeite om door te zetten maar sinds een aantal maanden ben ik weer tenminste 2 x per week in de sportschool en doe ik mee aan groepsleden. Bedankt voor de goeie aanzet om weer met mijn lichaam in contact te staan
Michael
Michael
20:48 15 Sep 20
My experience with LET’S DO IT Personal training has been fully satisfactory, mainly thanks to the enthusiasm and professionality of our trainer, Nick. I’m currently training together with my son Pietro, who is autistic, and Nick quickly managed to estabilsh a good link with him, showing a good empathy and understanding. In addition to it, I’m going to be fit again at 56, I’m getting there, and this will be a dream coming true for me, after more than 30 years being overweight. Thanks LET’S DO IT, thank you Nick!
Eugenio P.
Eugenio P.
07:05 14 Sep 20
De trainingen met Nicole gaan erg goed! Heel veel variatie en lekker buiten😀Het is nog steeds leuk en hopen dit nog lang voort te zetten,
J H.
J H.
08:01 11 Sep 20
ik was op zoek naar een personal trainer omdat ik veel last had van mijn gewrichten en rug. Ook wil ik aan mijn conditie werken omdat ik vaak moe was en vitamines moest slikken om fitter te blijven .Aantal kilo's mogen ook inderdaad wel af .Inmiddels ben ik 3 maanden verder met de personal trainer en ik heb veel minder last van pijn en mijn conditie is beter geworden. Ook krijg ik meer uitleg over hoe ik gezonder kan eten om fitter te worden. Ik heb nu geen vitamine pillen meer nodig en ben fitter dan daarvoor .Ook weeg ik nu minder dan eerst terwijl ik 5 keer per dag mag eten en niet hoef te verhongeren.Ik heb goede vertrouwen in dat ik mijn doel samen met mijn personal trainer zal kunnen bereiken
Yvonne T.
Yvonne T.
23:16 07 Sep 20
Hesther van Let’s Do It heeft mij enorm goed op weg geholpen... ik ben 44 en merk dat mijn lichaam meer beweging en training nodig heeft dan voorheen. Zij heeft mij laten zien hoe ik bepaalde spier groepen efficiënt kan trainen waardoor ik sterker word en zelfs minder last heb van een hardnekkige bilspier-blessure. Hesther is professioneel, zeer kundig maar ook gewoon een super leuk mens om samen mee te trainen. Ik vond het daarnaast prettig dat zij ook kinderen heeft en zelf ongeveer van mijn leeftijd is waardoor we het ook konden hebben over veranderingen in je lichaam met de tijd. Heel veel dank Hesther, en Charlotte voor het maken van deze goede match.. Ik weet nu hoe ik zelf verder kan!
Esther M.
Esther M.
19:18 19 Aug 20
Een aanrader! Ik heb na 15 keer sporten met Steffie super goede en praktische tips gekregen die werken voor mij. In de trainingen werd ik steeds uitgedaagd om net iets verder te gaan dan dat ik dacht dat ik kon. Steffie is spontaan, enthousiast en professioneel. Ze verzint steeds iets nieuws waardoor de training nooit saai is. Nu geniet ik ook meer van 'uitspattingen' omdat ik weet dat dit er bij hoort. Mijn levensstijl is aangepast!
Ruis in H.
Ruis in H.
08:24 07 Aug 20
Na twee kindjes wilde ik graag rustig opbouwen met sporten om weer in vorm te komen. Ik zocht naar personal training voor begeleiding (en ook een beetje als stok achter de deur). Mijn man (met zittend beroep) besloot ook mee te doen. We trainen twee keer in de week (aan huis, park om de hoek) en het bevalt ons heel erg. Het contact verloopt heel prettig en de oefeningen worden goed naar behoefte afgestemd. We bouwen lekker op zonder iets te forceren.Charlotte & Nadine (trainster): dank jullie wel!
Gezin Wind - van der V.
Gezin Wind - van der V.
17:51 07 Jul 20
Wij trainen nu een half jaar met Joanne. We hebben de hulp van let’s do it ingeschakeld omdat we wilden afvallen en onze conditie slecht was. Tijdens de intake werd echt de tijd voor ons genomen en ook werd er aandachtig gekeken naar onze voeding. We vinden het belangrijk om aan onze gezondheid te werken, zeker nu in deze coronacrisis.Joanne kan zich goed in ons inleven en geeft iedere keer weer een andere training, waarbij we op een plezierige manier uitgedaagd worden. We hebben echt mooie resultaten behaald. Eindelijk meer energie en we zijn echt flink afgevallen zonder daarbij teveel spiermassa te zijn verloren.We verleggen steeds meer onze grenzen tijdens het sporten, doordat Joanne ons zo enthousiast motiveert. Doordat Joanne altijd bij ons voor de deur staat, is sporten en gezonder eten onze nieuwe leefstijl geworden.Dikke aanrader voor ieder die thuis getraind wil worden of lekker buiten. Het is waar, het werkt echt als een stok achter de deur. Het is net dat zetje dat we nodig hadden en nog steeds nodig hebben ;-) Let’s do it, bedankt!
Gertjan G.
Gertjan G.
11:49 29 Jun 20
Sinds een aantal maanden sport ik bij Lets do it. Ik ben zeer tevreden, heb mooie resultaten gehaald en ben zelfs het sporten weer leuk gaan vinden. Ideaal dat de trainer bij mij thuis komt. Ze weet goed wat ze doet en geeft mij iedere keer weer een andere training waardoor ik het sporten leuk blijf vinden. Een aanrader!
SuzannevdGoot van de G.
SuzannevdGoot van de G.
10:23 26 Jun 20
Het klikte gelijk vanaf het begin met onze personal trainer. In overleg met haar kregen we een op ons toegepast trainingsprogramma. Iedere week steeds een ander work-out. Dit houdt het lekker afwisselend.Erg leuk om te merken dat je steeds meer aankan. We voelen ons fitter, energieker en sterker. Bovendien is het ook een stok achter de deur. Je kunt moeilijk onder training met de PT uitkomen als ze voor de deur staat. Kortom, een aanrader.
Richard M.
Richard M.
05:07 08 Jun 20
We volgen nu al enkele maanden personal training bij LET'S DO IT. Hele fijne trainster met de juiste kennis en ervaring om ons verder te helpen met onze sport doelstellingen. Ook de bijkomende voedingstips die we van Charlotte ontvangen helpen ons daarbij. Absolute aanrader!
Kevin R.
Kevin R.
10:55 28 May 20
Sinds een periode werk ik samen met LET’S DO IT Personal Training. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een bedrijf is die met veel enthousiasme en passie te werk gaat. Ze hebben direct contact met hun klanten en staan open voor ideeën en innovaties. Ik kan iedereen aanraden om LET’S DO IT te contacten op het gebied van Personal Training en voedingsadvies!
Leanne D.
Leanne D.
09:30 26 May 20
Namens mijn vriendin: Enorm bedankt voor je positiviteit, afwisselende trainingen en bereikte resultaten!
Robert
Robert
08:30 20 May 20
Kennis gekoppeld aan enorme positiviteit dat is een zeldzame parel! Let's do it maakt waar wat ze aanbieden. Absolute aanrader!
L. D.
L. D.
15:00 18 May 20
Let'd do it kan ik van harte aanbevelen!Wat mij aanspreekt is dat hun trainingen zich richten op de vrouw. Zij bieden professionele en enthousiaste trainers die bij je thuis komen, wat ongelofelijk veel tijd bespaart.Naast de personal trainingen bieden zij ook personal advies rondom jouw dagelijkse levensstijl.Kortom een aanrader voor een ieder die met een persoonlijk steuntje in de rug wil trainen en leven!
Cynthia B.
Cynthia B.
09:18 06 May 20
Ik ben heel tevreden over Let’s do it. Via een vriendin hoorde ik goeie berichten en zo kwam ik bij ze terecht. Ik wilde me graag fitter voelen, mijn conditie opbouwen waarbij ook rekening zou worden gehouden met mijn onderrugklachten. Ik heb een trainingsschema gekregen en voedingsadviezen die goed passen bij mijn leven.Esther is een enthousiaste en professionele trainer. Geen driller, maar iemand die mij op een fijne manier motiveerde en begeleidde.Ik voel me fitter en ben blij met de stok achter de deur. Als ik terugval zal ik zeker weer bij ze aankloppen!
Hedwig van de V.
Hedwig van de V.
14:08 10 Apr 20
Mijn man en ik doen samen duo-training en zijn heel blij met de grondige en professionele aanpak, echt een fijne manier van sporten!
Kim D.
Kim D.
17:01 03 Mar 20
Let’s do it is een fijne organisatie die je meteen op je gemak stelt en een goede intake doet. Hierdoor zoeken ze een goede match qua wensen en personal trainer. Daarnaast ook nog uitleg en voedingsadvies. Totaal pakket dus!
Loes H.
Loes H.
20:41 19 Jan 20
Fijne trainingen, lekker down to earth en altijd tijd om aanvullende tips te geven. Fijn om weer buiten aan de slag te gaan 💪🏼
Amanda F.
Amanda F.
12:17 13 Jan 20
Erg blij met mijn trainingen en alle adviezen op het gebied van voeding en sporten! Ik ben erg snel terug gebeld en nog geen week later had ik mijn eerste training. Ik zal let’s do it zeker aanraden bij familie en vrienden. Dankjewel dames !
Leonie Van G.
Leonie Van G.
20:49 04 Dec 19
Wat goed dat jullie deze training speciaal voor vrouwen,door vrouwelijk trainers hebben ontwikkeld!Dit zal veel vrouwen aanspreken, mij in ieder geval wel!
Wilma W.
Wilma W.
18:43 21 Oct 19
Absoluut een aanrader! Ik heb de persoonlijke begeleiding omtrent de voeding als zeer fijn ervaren. Je krijgt zoveel (of zo weinig) begeleiding/tips en trucs als je zelf prettig vindt. Werkt ook heel goed als je gewoon een stok achter de deur nodig hebt. Ook de personal trainer die ik kreeg toegewezen (Emre) deed het fantastisch. Het was soms natuurlijk zwaar, maar nooit te. En ook nooit saai. Ik heb in een paar maanden tijd geweldige resultaten geboekt!
Amy Van R.
Amy Van R.
13:23 21 Oct 19
error: Deze content is beveiligd!