Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 99
js_loader
Afvallen gezond eten

Afvallen door gezond te eten

Heeft gezond eten echt zoveel invloed op afvallen als er gezegd wordt? Jazeker! Voeding heeft veel invloed op je gewicht en daarmee het afvallen. Dus wil je afvallen? Neem dan vooral je voedingspatroon onder de loep. Houd van 3 dagen in een app bij (bijvoorbeeld van MyFitnessPal of De Eetmeter) wat en wanneer je iets eet en drinkt. Zo krijg je inzichtelijk wat je allemaal binnen krijgt en welke keuzes je maakt op bepaalde momenten. Zoals;

 • Hoeveel eet ik?
 • Hoe zijn de verhoudingen tussen eiwitten, koolhydraten en vetten?
 • Varieer ik voldoende?
 • Op welke momenten heb ik zin om te snaaien en waar zou dat door kunnen komen (bijvoorbeeld omdat je die dag vergeten was te lunchen)? 

Eet je meer dan je verbrandt, dan kom je aan. Daarbij is natuurlijk ook belangrijk wát je precies eet. 

Afvallen en eten

Voedsel en drank leveren energie. Dat zit in vet, koolhydraten, eiwit en alcohol. Niet alleen hoeveel je eet is van belang, maar dus ook wát je eet. Beiden hebben invloed op het aantal calorieën dat je binnenkrijgt. Wil je gezonder gaan eten omdat je wilt afvallen? Hieronder vind je 10 tips om gezonder te gaan eten!

Tip 1. Afvallen door zo onbewerkt mogelijk te eten

Ons voedsel wordt tegenwoordig zo bewerkt, er worden allerlei geur-, kleur-, kleur- en smaakstoffen aan ons eten toegevoegd wat ons lichaam niet nodig heeft. Sterker nog, het kan een negatief effect hebben op onze gezondheid. Er is weinig tot niets bekend over de wisselwerking tussen de verschillende E-nummers en de mogelijke stapeleffecten. Eet dan ook voeding dat zo min mogelijk bewerkt is als je wilt afvallen. Je dient te lichaam te voeden in plaats van te vullen. Eet voeding zoals de natuur het bedoeld heeft. Want verse minimaal bewerkte voeding;

 • Heeft een hogere voedingswaarde
 • Veroorzaakt een langzamere bloedsuikerstijging
 • Verzadigt beter
 • Je krijgt er bovendien minder kunstmatige toevoegingen mee binnen. 

Biologische voeding

Persoonlijk ben ik een voorstander van biologische voeding. Waarom? Omdat;

 • Biologische voeding geen chemische toevoegingen bevatten
 • De grondstoffen niet genetisch gemanipuleerd zijn
 • Er zitten minder bestrijdingsmiddelen in
 • Daarnaast zitten er in biologische groente en fruit meer vitaminen en mineralen terwijl biologisch vlees minder antibiotica bevat.

Dus hoewel biologische producten duurder zijn dan de gewone, krijg je meer voedingswaarde voor je geld!

Tip 2. Eet minder suiker

Afvallen eten

Kies als je wilt afvallen of gezonder wilt gaan eten, voedingsmiddelen met geen of anders zo min mogelijk suiker. Geraffineerde suiker maakt ons ziek. Bovendien laten snelle koolhydraten en suiker onze bloedsuikerspiegel te snel stijgen en dalen. Dit veroorzaakt vermoeidheidsklachten, overgewicht en stimuleert eetbuien. Koolhydraten heb je overigens wel nodig, maar kies dan wel de langzame variant (met een lage Glycemische Lading) zoals zilvervliesrijst, volkoren producten, quinoa, haver, bulgur, groenten en fruit. 

Tip 3. Lees etiketten

Lees etiketten. Wanneer je een etiket leest met suiker als eerste ingrediënt, dan weet je zeker dat een groot deel van dit voedingsmiddel uit suiker bestaat. Hoe verder naar achteren het ingrediënt op de ingrediëntenlijst staat, hoe minder ervan gebruikt is. Check dus altijd de etiketten, zodat je weet wat je eet.

Geloof verder niet meteen de verpakking als erop staat dat er geen suiker aan toegevoegd is. Fabrikanten weten dat consumenten steeds kritischer worden. Zo worden er steeds mooiere schuilnamen bedacht voor suikers, zie de afbeelding hieronder; 

Afvallen eten

Tip 4. Mijd transvetten en geoxideerde vetten

Naast suiker maken ook transvetten ons dik(ker). Transvetten zitten vooral in bewerkte voedingsproducten zoals koekjes, cake, taartjes. Mijd naast suiker en transvetten ook eten met geoxideerde vetten als je wilt afvallen. Als onverzadigde olie zoals zonnebloemolie verhit wordt, ontstaan er schadelijke, geoxideerde vetten. Waar kun je dan in bakken? Ir. Ralph Moorman is o.a. voedingsdeskundige en levensmiddelenadviseur (misschien ken je hem als auteur. Zo heeft hij een aantal boeken geschreven over voeding en hormonen). Zijn advies is om tijdens het bakken gebruik te maken van biologisch roomboter of kokosolie.

Tip 5. Afvallen? Kies eten met voldoende eiwitten

Afvallen eten

Eiwitrijk eten helpt je bij afvallen. Zeker als je sport. Want eiwitten heb je nodig voor de aanmaak en het herstel van je spieren. Maar eiwitten zorgen ook voor de aanmaak van hormonen, ze leveren belangrijke aminozuren en eiwitten zorgen voor verzadiging. Maar overdrijf de eiwitinname niet, want dat kan uiteindelijke belastend werken voor de nieren. We zijn ook geen voorstander van eiwitshakes, tenzij je echt veel en intensief sport. Dan kan het een makkelijke en snelle manier zijn om eiwitten binnen te krijgen. De voorkeur gaat uit naar eiwitten uit gezonde voeding. Dierlijke eiwitten zitten o.a. in vis, zoals in zalm en tonijn, maar ook in kwark, rundvlees, kip en kalkoen. Plantaardige eiwitten vind je in noten, zaden, sojabonen of havermout en lupinebonen.

Tip 6. Beperk gluten en zuivel

Veel mensen zijn overgevoelig voor lactose, caseïne of gluten zonder dat ze het weten. Dit is belastend voor het lichaam en kan de darmwerking aantasten wat kan leiden tot problemen met de opname van voedingsstoffen. Eet je helemaal geen brood meer, dan moet je oppassen voor een tekort aan jodium.

Brood bevat hiernaast ook koolhydraten en het wordt vaak zoet belegd. Dat is dan ook de reden dat in ons voedingsadvies in principe geen brood voorkomt. Wil je liever toch brood blijven eten, omdat je bijvoorbeeld niet overgevoelig bent voor gluten? Kies dan de volkoren variant en beleg deze dan gezond. Zoals bijvoorbeeld een gekookt eitje, avocado, een plakje gerookte zalmfilet, kip- of kalkoenfilet of zelfgemaakt hummus.

Tip 7. Alcohol

Afvallen eten

Misschien voor de hand liggend, maar hoe minder alcohol je drinkt hoe beter. Alcohol bevat namelijk geen voedingswaarde (lege calorieën). Je lichaam kan de energie uit alcohol niet opslaan en wil het zo snel mogelijk weer kwijtraken. Als je wat eet en daarbij alcohol drinkt, gaat je lichaam daarom eerst de calorieën uit de alcohol verbranden en daarna pas de calorieën uit de voedingsmiddelen die je gegeten hebt. Verbrand je de calorieën uit de hapjes niet, bijvoorbeeld omdat je erna gauw gaat slapen, dan sla je deze op als vet. Vooral bij mannen nestelt dat vet zich als eerste rond het middel, waardoor het bekende bierbuikje ontstaat. Dus, wil je afvallen? Kies naast gezond eten tevens voor zo min mogelijk alcohol.

Tip 8. Varieer met je eten als je wilt afvallen

Op die manier krijg je verschillende voedingsstoffen binnen en word je voedingsmiddelen niet zo snel zat. Voor alles geldt; overal waar ’te’ voor staat is niet goed. Dat geldt voor alcohol, vet en suikerrijk eten, maar bijvoorbeeld ook voor broccoli. Als je iedere dag broccoli zou eten, is dat ook weer niet gezond. Breng om die reden variatie aan in je voedingspatroon en kies dan ook lekker alle kleuren groenten en fruit!

Tip 9. Afvallen? Kies vezelrijk eten!

Vezels zitten in groenten, peulvruchten, fruit, zaden en noten. Dierlijke producten bevatten geen vezels. Vezels;

 • Zorgen voor verzadiging
 • Hebben een positieve invloed op je cholesterol en stoelgang
 • Vezels beschermen je tegen darmkanker
 • Daarnaast houdt het je bloedsuikerniveau stabiel
 • En vezels verlagen de kans op Diabetes type 2

Tip 10. Drink voldoende

Water zonder koolzuur is de gezondste keuze om te drinken als je wilt afvallen. Het gemiddelde advies is om dagelijks 1,5 à 2 liter water verspreid over de dag te drinken. Meer weten waarom voldoende water drinken zo gezond is en nodig is als je wilt afvallen? Lees het in onze blog.

Share this post

Wat zeggen klanten over LET'S DO IT?

Google reviews
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 99 recensies
beoordeel ons op
Ik ben super blij met Jehanne! Ze kijkt heel goed naar wat er bij jou lichaam en jou wensen past, en maakt elke keer weer een feestje van het trainen✨
Nog nooit is trainen zo leuk geweest als met Lets Do It! Waar ik altijd opgaf in de gym, zorgt Lesley ervoor dat ik zin heb in een stevige workout. Met super veel kundigheid en enthousiasme bedenkt ze effectieve trainingen en helpt ze bij het uitleggen van de goede houdingen en uitvoeringen. Voor mij nu een wekelijks uurtje om naar uit te kijken!
Wij trainen sinds een half jaar met Bram van LET’s DO IT. In onze tuin dus lekker buiten. Het is een combinatie van kracht- en cardio training. Hij geeft iedere week een nieuwe training die past bij ons doel: beetje afvallen maar vooral sterker en fitter worden. We merken dat het werkt! De oefeningen zijn al beter vol te houden en doordeweeks voelen we ons fitter.
Elke vrijdag start ik de dag met personal training van Liona. Wat een superfijne sportcoach! Ze is ervaren, deskundig en erg motiverend. Ze helpt mij bij het bereiken van mijn sportdoel. En dankzij haar heb ik die bijna bereikt. Nog de laatste loodjes! Echt een aanrader! Bedankt Liona, je bent een topper!
Ik train nu al een ruime tijd met Carolien ca 1 x per week. De trainingen zijn altijd precies goed; uitdagend en altijd anders. En heel het lichaam komt aan bod. Omdat Carolien bij mij thuis komt blijf ik met plezier consistent trainen.
Wij hadden een hele fijne trainer met verstand van zaken. Heeft oog voor wat er persoonlijk haalbaar is. Echt een aanrader om via deze manier te sporten 👊
Gerard is een zeer vriendelijke en kundige trainer. Hij schept een fijne sfeer waarin hij je maximaal uitdaagt! En hij is ook nog eens een leuk mens!
Al een aantal weken ben ik aan het trainen bij let's do it en geen moment spijt van gehad.In korte tijd is mijn spierkracht sterk verbeterd en voel ik me beter en gezonder.De trainer zelf (justin) is een topper hij is professioneel, flexibel weet wat bij doet en komt afspraken na en heeft plezier in zijn werk ook zijn trainingen zijn leuk en uitdagend en op langere termijn vol te houden met hem wordt sporten een plezier ipv dat het moet ik kan hem aan iedereen aanbevelen.
Inmiddels train ik alweer vier jaar met Dennis die elke maandag tijdens lunchtijd me fitter en sterker maakt, gewoon bij mij thuis!In die vier jaar ook hele goede resultaten gehaald waardoor ik goed in mijn vel zit en fitter ben dan ooit! Supergoede stok achter de deur ook, en achteraf altijd blij dat er weer een training is gedaan.Aanrader!
Erg tevreden over LET'S DO IT. Ze hebben me gematcht aan Maggy, ze is een geweldige personal trainer die echt passie heeft voor haar vak. Ze heeft er voor gezorgd dat ik na jaren veel te ongezond leven eindelijk weer zin heb in sporten en weer op mijn voeding let. Kan niets anders zeggen dan dat dit een top keuze was en ik zal het iedereen aanbevelen bij LET'S DO IT te starten.
So far this has been my best investment! worth every penny we have a great trainer Tara is fun to work with encourages me to keep going and very effective exercises
Na de zwangerschap bleef ik rugklachten houden. Ik heb verschillende dingen geprobeerd maar kwam niet veel verder en verloor een beetje de motivatie. Toen ik lets do it personal training tegen kwam, heb ik een proefles aangevraagd. Best wel even spannend! Ondertussen trainen we alweer 3 maanden samen en het is ontzettend leuk! We doen vooral krachttraining om mijn rug te versterken. Maar ik heb ook kennis gemaakt met XCO en binnenkort gaan we staan kickboksen hier in de tuin. Geen les is hetzelfde. Ik voel me een stuk sterker en ben weer gemotiveerd, ik train zelfs weer in mijn eentje in de woonkamer. Het is een aanrader en een goede investering in je lijf!
Super fijn trainen met Marieke via Let's do it! Ze snapt heel goed wat ik kan en wat niet en houdt daar rekening mee. Zo zetten we op een verantwoorde manier heel veel stappen. Naast het verliezen van kilo's, begin ik zelfs sporten weer een beetje leuk te vinden. Heel erg blij mee!
Ik vond het fijn dat ik al om 7 uur in de ochtend kon trainen. Dat was voor mij een goed begin van de dag. Goede begeleiding en op maat. Dank je wel Jorik
Marieke is een prettige en kundige trainer met oog voor de juiste balans om wel de spieren op te bouwen maar niet te forceren. Ook voor vrouwen met een zekere handicap. Erg fijn is dat.
Ik heb 1 x per week personal training. Dit bevalt heel goed en leer hoe ik oefeningen op de juiste manier uitvoer. Ik krijg sterkere spieren en mijn uithoudingsvermogen wordt groter. Je kunt aangeven wat je leuk vindt en wat niet. Daarop wordt de training aangepast. Ik beveel het aan omdat je er beter van wordt en het geld waard is!
Sinds januari train ik met Tara van Let’s do It PT. Ik wilde graag wat sterker worden om nieuwe uitdaging in de yoga te vinden en voor mijn algehele gezondheid. Ik had gelijk een leuke klik met Tara. Ze heeft goed door wat ik wel en niet kan, daagt mij uit waar nodig en wisselt per week van oefeningen. Dat houdt het leuk. Het is een pittig uur, maar ze praat mij er fijn doorheen en motiveert om door te gaan. Na een maand of drie begon ik echt verschil te merken en ze bouwt hier goed op door. Voor vakanties schrijft ze vaak even wat dingen op die ik kan doen, zodat ik in ieder geval op niveau blijf. Erg attend. Ook over Let’s do It PT tevreden als organisatie en makkelijk contact mee te leggen bij vragen oid. Aanrader.
Tim is vriendelijk, heeft oog voor het rustig opbouwen om zonder blessure jezelf te ontwikkelen en helpt goed bij het doorzetten wanneer je het moeilijk hebt.
Fijne trainingen gehad en een opzet kunnen maken om weer fitter te worden.Ze denken goed met je mee en de trainingen zijn lekker gevarieerd.
Persoonlijke, betrokken en enthousiaste begeleiding. Ik starte na een pittige zwangerschap en bevalling om weer fit te worden en werd gekoppeld aan een zeer prettige en goede trainster, Marleen. Charlotte houdt op een prettige en leuke manier de vinger aan de pols en is heel benaderbaar. Dit was precies wat ik zocht in personal training; enthousiaste, professionele en meedenkende mensen die je begeleiden in dit traject.
Na jaren tobben met rugklachten en overgewicht, mij als laatste strohalm aangemeld voor personal training samen met mijn man. Direct al een enthousiaste reactie en een kennismaking. Sinds februari gestart met Luuk. Hij is sociaal, vriendelijk en zeer kundig. Kijkt goed naar wat ik wel en niet kan en bouwt langzaam op. Hij is ook super flexibel. Willen we naar buiten of zijn de kinderen thuis; hij past het programma hierop aan. Wij zijn zeer tevreden en blijven op deze manier door trainen.
Door het trainen met een personal trainer van LETS DO IT hebben wij na lange tijd ons sportieve ritme weer opgepakt. Mede door het fijne contact en de inzet van Charlotte, om een passende trainer voor ons te vinden die op een leuke professionele manier de trainingen verzorgde, hebben wij weer een basis gelegd om sportief verder te gaan.Charlotte en Leroy bedankt!
Nice trainer, keeps me motivated, and adjust the training according to my needs
Heel fijn begeleid via let's do it pt!Omdat ik zwanger raakte en toch wel iets wilde blijven doen met sporten op zoek gegaan naar de juiste handvaten.Deze gevonden bij let's do it pt Cynthia.Er word gekeken naar het hele plaatje en niks is te gek! Kortom heel fijn ervaren!
Heerlijk sporten in je eigen tuin, en omgeving! Veel geleerd van mijn trainster Nadine, op het gebied van sporten maar ook over gezondheid en voeding. Fijne manier van sporten!
Super concept voor mensen die stok achter de deur nodig hebbenHeeft mij zeer geholpen
Paar maanden geleden contact opgenomen met Let's do it omdat ik op zoek was naar een PT en niet goed wist hoe ik dat moest aanpakken. Eigenaresse Charlotte heeft mij dezelfde dag nog gebeld voor een algemeen gesprek. Dit verliep heel prettig en ik had er meteen een goed gevoel bij. Zij luisterde naar mijn wensen en heeft mij uitgebreid uitgelegd hoe het allemaal in zijn werk zou gaan. Diezelfde week heeft PT Linda contact met mij opgenomen. Dit was ook een heel fijn gesprek en hebben eigenlijk meteen een afspraak gemaakt voor een intake. Het klikte vrijwel meteen toen we mekaar zagen en is mijn sportavontuur van 15 lessen begonnen die ongeveer 2,5 maand duurde.Het resultaat voldoet aan mijn wensen en verwachtingen die ik had: uiteindelijk zelfstandig kunnen trainen/oefeningen doen zonder ervoor naar de sportschool te hoeven gaan, een gezondere eet- en leefstijl erop nahouden, fitter en energieker voelen, figuurcorrectie, een strakker lichaam en afvallen in cm/kg.Tevens heeft Linda ervoor gezorgd dat ik nieuwe inzichten heb gekregen met betrekking tot mijn algehele leefstijl op het gebied van beweging en voeding. Haar professionele en vakkundige aanpak was precies wat ik wilde en nodig had waardoor ik nu op eigen kracht werk (en blijf werken) aan een sterk lichaam met een gezond vet%.Lang verhaal kort, ben zeer tevreden over Let's do it en PT Linda. Ik zou hen zeker bij familie, vrienden, kennissen en collega's aanbevelen !
Sinds ongeveer 9 maanden aan het trainen via Let’s do it. Nu komt trainster Thessa 2x per week aan huis, voor mij met een drukke baan een fijne stok achter de deur! Gevarieerde intensieve trainingen, maar na afloop iedere keer weer een heerlijk gevoel. Fijn hoe Thessa altijd goed kijkt wat bij mij aansluit en de altijd op een positief stimulerende manier je net weer dat stapje meer/verder laat zetten in de training. Vond ik tot een jaar geleden sporten gewoon echt niet leuk, nu kan ik zeggen dat ik mij fitter voel, beter in mijn vel zit, sporten zelfs leuk vind (echt waar!) en uit kijk naar de trainingen. Ik kan dit echt iedereen aanraden!
Na 25 jaar moest ik toch echt weer gaan bewegen alleen een sportschool zag ik absoluut niet zitten. Buiten trainen leek me heerlijk alleen bij wie? Een man daar had ik geen zin in maar ja bij wie dan….mijn man kwam let’s do it tegen voor vrouwen door vrouwen nou dat klinkt fijn. Contact leggen was zo simpel en fijn Charlotte ging meteen voor mij aan de slag en een dag later belde Barbara mijn trainster. Oké vol goede moed van start Barbara was geweldig alleen ik vond er niks aan😠 me lichaam deed zeer en ik kon niks (sloeg nergens op alleen ik zocht een uitweg) maanden aangemodderd Barbara bleef aardig en geduldig. Tot een paar maanden terug dat ik de knop omzetten en vol er tegen aan ging 2 x per week en elke training anders en super gezellig en hard werken 💪. Ik raad let’s do it absoluut aan omdat door hun inzet ik nu 2x per week train met mijn man het was anders niet gelukt. Dus heb je net als ik dat opstapje nodig……….. let’s do it!!!!!!!Succes!
Hele fijne manier van sporten (voor mij). Ik ben een ster in smoesjes verzinnen om niet te gaan sporten, maar ze komt en ik moet dan gewoon. Kost me dan niet meer dan een uur ook. Trainingen worden precies op maat voor mij gemaakt, ideaal! Ook heel fijn dat mijn trainer (Thessa) heel erg flexibel is qua sportmoment.
Zeer goede intensieve trainen gehad met enorm resultaat!Handig dat de trainer bij je thuis komt en specifiek op jou wensen een plan maakt. Goed geholpen en goede adviezen gehad! Aanrader!!
De trainingen die ik met Yvette doe elke week zijn heerlijk en aangepast aan mijn mogelijkheden en beperkingen. Dat krijg je op een sportschool niet. Doordat ik thuis sport, kan ik het goed inpassen in mijn leven.
Ik heb enkele maanden met Barbara getraind en dat was het duwtje dat ik nodig had om mijn conditie aan te pakken. Mijn gezondheid verbeterde aanzienlijk. Ik vond de 1 op 1 aandacht motiverend, de trainingen waren afwisselend en heb er veel van geleerd. Echt een aanrader!
Very positive experience. Our trainer, Queeny, was great at customising the programme to mine and my wife's needs - my fitness improved a lot in just a few weeks, but the trainings never felt brutal - rather just right in terms of intensity, and the variety of exercises made them fun. Queeny was also really flexible in arranging times and locations convenient for us
Zeer blij dat ik deze organisatie heb gevonden! 'Mijn' personal trainer is een kei in haar vak. Ze verrast me telkens weer: elke training is net weer anders, ze laat me op een toffe manier mijn grenzen verkennen en oprekken en ze heeft de nodige humor. Het is altijd maatwerk, waarbij ze heel goed let op bijvoorbeeld houding en ademhaling. Verder heb ik ontdekt dat ik buiten sporten veel prettiger vind dan verwacht (voorheen deed ik dat in een sportschool). Lekker veel zuurstof en onder de blote hemel, heerlijk. Een personal trainer is voor mij dan ook een heel goede investering in mijn fysieke en mentale gezondheid: ik heb ontdekt dat ik meer kan dan ik dacht. Kortom: een aanrader!
Mijn man en ik trainen al een tijdje met Personal trainster Eva.Wij vinden het als ouders en ondernemers zijnde ideaal om met een Personal trainster aan huis te trainen. Eva is onze stok achter de deur en daagt ons op een leuke, speelse manier uit door trainingen die zeer afwisselend zijn. Dat maakt het trainen een stuk effectiever dan toen we in een sportschool trainden.Wij hebben door het trainen veel meer energie gekregen en zijn ook aardig wat gewicht kwijt geraakt.We voelen ons sterker dan ooit. Top!
Geweldige zet in de goede richting. Onder kundige begeleiding van Laura. Steeds afwisselend, uitdagend en grensverleggend aan mijn eigen ontwikkeling en fitheid gewerkt. Ik heb sporten nog nooit zo leuk gevonden ookal klaagde ik tijdens elke trainingen😇. Mindset. Voeding en juiste uitvoering van de oefeningen kwamen allemaal aan bod💪🏽.
Al een tijdje bezig met Let's do it Personal training. Ben heel blij met het positieve contact met eigenaresse Charlotte en de trainers die mij hebben getraind.Nicole die goed zag wat ik fysiek en mentaal nodig had, waardoor ik sterker werd en een betere balans ontwikkelde. De laatste sessies met Gerwin, die mij weer in mijn kracht zette en flink heeft laten werken.Let's do it heeft mij geleerd dat aandacht, kennis en creatieve oplossingen het sporten leuk maakt en makkelijk in te passen in je leven.Bedankt voor de leuke tijd en sportieve uitdagingen.
Inmiddels een paar weken bezig en ik krijg er echt weer lol in! Het is hard werken, maar altijd gezellig met Karin. Ze helpt me heel goed om net even die stap extra te zetten. Ik voel me vaak beter na de training dan er voor. Echt "accomplished". Het kost wat, maar dan krijg je ook wat!
I’ve been training with Barbara for 3 months now, twice a week. Great experience! Personal training is the only way for me to stay diligent in my training as I’m lazy and I would always find excuses to postpone a training unless someone is ringing my doorbell at the agreed hour and I have no excuse but to train.Barbara is awesome. Trainings are varied and never boring. She listens to what I need and she adjusts exercises accordingly. I have lost weight and I feel fit and energised.
Geen moment spijt van de beslissing om te starten met personal training bij let’s do it. Er wordt heel goed gekeken welke trainer bij je wensen en doelen past en wordt ook veel moeite gedaan om een goede match te vinden. Ontzettend blij met trainster Hesther, die heel professioneel en kundig in haar vak is. Ze weet precies de goede spiergroepen te identificeren die nodig zijn voor mijn herstel. Zie elke week uit naar de training!
Ik ben in een paar maanden enorm vooruit gegaan, voel me veel fitter en sterker. Heerlijk om 1 op 1 te sporten, je kan niet cheaten, maar dat is dan ook te zien aan het resultaat. Dalya ook super fijne en lieve trainster die me uitdaagt om meer uit mezelf te halen, door juist goed naar je lijf te luisteren, waar zij supergoede tips voor geeft (ademhaling is key!) kan het dus echt aanraden👌
De trainingen met Nicole gaan erg goed! Veel variatie en lekker buiten😀Het is nog steeds leuk en hopen dit nog lang voort te zetten,Ook de trainingen met Patricia gaan lekker. Veel variatie en uitdaging. Mijn dochter en ik zijn nu een jaar lekker buiten aan het trainen bij Let's Do It. 😀De voordelen tot nu toe:-Een betere conditie: na een goede sprint ben ik binnen een paar minuten weer op adem;-Begeleiding en advies bij elke oefening, en vooral aanmoediging en uitdaging daarbij;-Sterker in armen en benen: links was altijd minder sterk dan rechts. Nu is het vrijwel gelijk;-Soepeler in de gewrichten, vooral in de heupen;-Lekker in mijn vel, meer spiermassa, plattere buik 😀;-Meer uithoudingsvermogen en een stok achter de deur!
js_loader

ons team

Rubia

Francis

Hesther

Patty

Bonita

Yvette

Annick

Armanda

Vanessa

Vanessa

Nicolette

Karin

Suzanne

Linda

Gonneke

Carla

Yvonne

Nouchka

Laura

Carolien

Michelle

Sangeeta

ilona

Claire

Jessica

Silvie

Daantje

Liona

karin

Tabitha

Claudine

Saskia

Nadine

Susan

Shimada

Jikke

Gery

Mirte

Sieneke

Lobke

Joyce

Stella

Eline

Barbara

Tilly

Elsa

Lisette

Marleen

Candy

Gerda

Maike

Sanne

Julie

Liselotte

Dalya

Indra

Margriet

Neeltje

Barbara

Jacqueline

Ketty

Annette

Martine

Michelle

Esther

Martine

Paulien

Rosa

Claire

Femke

Marieke

Queeny

Monika

Domnique

Domnique

Domnique

Domnique

Domnique

Domnique

Domnique

error: Deze content is beveiligd!