Bedrijfs­bootcamp

Gezonder personeel & Teambuilding!

LET’S DO IT verzorgt naast Personal training aan huis ook Bedrijfsbootcamp voor het hele team. Deze full-body workout is voor iedereen toegankelijk, ongeacht de leeftijd en sportniveau.

Bedrijfs­bootcamp

Waarom Bedrijfsbootcamp?

Teambuilding

Door samen met collega’s te trainen, wordt de onderlinge band en samenwerking bevordert. Je leert elkaar beter kennen op een sportieve manier. 

 

Zo zorgt Bedrijfsbootcamp voor een sterkere teamspirit en betere prestaties op de werkvloer. Hiernaast heeft het een goede invloed op de gezondheid van het personeel. Dit zal resulteren in gezondere medewerkers en een lager ziekteverzuim. Wil jij graag de mogelijkheden weten voor jouw bedrijf?

Zakelijk

Bedrijfsbootcamp is wekelijks mogelijk voor een langere periode, maar is ook eenmalig te boeken als bedrijfsuitje.

Feestje

Op zoek naar een sportieve, leuke, gezonde activiteit voor een actief feestje, zoals een vrijgezellenfeest? Boek een Bootcamp! Bel ons voor de vele mogelijkheden.

Bootcamp, vrijgezellenfeest

“Wij hadden een personal Bootcamp trainer ingehuurd in het kader van een vrijgezellenfeest en dat is supergoed bevallen. Communicatie van tevoren verliep duidelijk en snel. Claire had een leuke training voor ons voorbereid en speelde ter plekke goed in op de wensen van de groep waardoor we serieuze oefeningen hebben gedaan en tegelijkertijd voldoende hebben gelachen. 😁

error: Deze content is beveiligd!