Coronaproof trainen

Coronaproof trainen, hoe doen wij dat?

Lees hier de maatregelen die wij nemen, zodat jij coronaproof kunt trainen

Kan ik nog steeds veilig trainen met een LET’S DO IT Personal trainer? Het antwoord hierop is ‘ja’, bij LET’S DO IT kun je coronaproof sporten.

Gister is er weer een persconferentie geweest rondom de nieuwe COVID-19 maatregelen. Hieruit is gebleken dat de één op één trainingen nog steeds door kunnen gaan. Sinds de uitbraak van het coronavirus, in maart 2020, mochten wij in overleg met het RIVM, op een veilige manier de gehele periode trainingen blijven geven. Onze trainers nemen sindsdien maatregelen in acht, welke nog steeds merendeels toegepast worden. Lees hieronder welke maatregelen onze trainers op dit moment nemen;

Coronaproof trainen; welke maatregelen nemen onze trainers?

Dit is het moment om aan je gezond te werken!

Sinds de COVID-19 uitbraak willen steeds meer mensen werken aan een gezond en fit lichaam. We zijn blij en dankbaar dat we zoveel mensen hierbij kunnen helpen door personal training aan huis of buiten, coaching en een GRATIS voedingsadvies. Door de trainingen verbeter je je belastbaarheid op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. Samen met je trainer werk je aan de verbetering van je fysieke én mentale gezondheid.

Wat we vaak van klanten terug horen is dat zodra ze (weer) beginnen met sporten zij daarnaast meer bewuste, gezonde keuzes gaan maken wat betreft hun leefstijl. Denk aan de mate van beweging, voeding en drank, mindset, de balans tussen in-en ontspanning en slaap, etc. Het werkt als een sneeuwbaleffect. 

Werk jij nu ook thuis en baal je ervan dat je zo weinig beweegt? En wil je sporten, maar dan wel op een veilige manier? Wij helpen je graag om uit die vicieuze cirkel te komen. Ervaar het gemak van een vrouwelijke personal trainer aan huis en maak een afspraak voor een GRATIS intake met proefles. Dé manier om te ervaren of onze visie, werkwijze en trainster bij je past. LET’S DO IT!

Vanaf augustus ben ik begonnen met trainen en met voeding. Mijn doel is gezonder eten, afvallen en fitter worden. Dit omdat ik te zwaar was maar ook lichamelijke klachten had bijv. hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en maagklachten, rugklachten enz. Heel veel tips gekregen over voeding en hoe je hier mee om kan gaan. Maar ook sporten met Yvonne Schippers, een super leuke personal trainer. Die je motiveert zodat je er voor gaat. Ondertussen afgevallen en geen lichamelijke klachten meer. Dus ik ga er voor en kan het iedereen aanbevelen. Top!

Josépha van Berkel

oktober 2020

Gezondheidsvoordelen personal training

Ons team bestaat uit meer dan 40 vrouwelijke personal trainers en zijn actief door bijna heel Nederland

Vrouwelijke Personal trainer thuis

GRATIS E-Book met recepten

voedingsschema e-book

Ook ons GRATIS E-Book
met 10 zoete en 10 hartige recepten ontvangen?

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email