Regels Coronavirus LET'S DO IT

Coronavirus | Ons beleid

Wat is ons beleid rondom het Coronavirus?

In deze bizarre en onzekere tijd willen we jou als klant en lezer, graag op de hoogte houden van hoe LET’S DO IT omgaat met de situatie in Nederland. LET’S DO IT verzorgt nog steeds Personal training aan huis of buiten. Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Zo moeten sportscholen hun deuren sluiten tot en met maandag 6 april. LET’S DO IT is geen sportschool, noch fitnessclub. Wij verzorgen één op één training in de vertrouwde omgeving van de klant of in de buitenlucht. Onze trainers nemen maatregelen in acht om eventuele besmetting te voorkomen. De veiligheid van onze klanten en ons personeel staat voorop. Mochten verdere stappen nodig zijn, dan handelen wij hier uiteraard direct naar. Voor alsnog lijkt dit niet nodig.

Wat is ons beleid rondom het Coronavirus? Als team hebben wij contact met elkaar over de extra te nemen maatregelen. Zo houden onze trainers min. 1,5 meter afstand tot de klant en wordt er geen tot minimaal gebruik gemaakt van materialen. Er kan namelijk prima getraind worden met eigen lichaamsgewicht. Willen klanten toch blijven trainen met bijvoorbeeld dumbells, kettlebells of elastieken, dan gebruiken ze hiervoor hun eigen materialen. Of anders die van de trainer, maar deze worden na iedere training zorgvuldig gereinigd en gedesinfecteerd. Onze maatregelen op een rij;

Maatregelen rondom het Coronavirus;

  • De trainers houden minimaal 1,5 meter afstand tot onze klanten.
  • De Personal training vindt zoveel mogelijk in de buitenlucht plaats.
  • Tijdens de training wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van materialen en anders worden deze zorgvuldig gereinigd en gedesinfecteerd na iedere training.
  • Trainers wassen zorgvuldig hun handen vóór en na de training en maken hiernaast zn. gebruik van plastic handschoentjes en handendesinfectans.
  • Hebben trainers of klanten gezondheidsklachten? Dan gaat de training niet door.
  • De metingen op de Tanita weegschaal stellen wij uit naar een later moment.
  • Iedere trainer houdt het nieuws nauwlettend in de gaten en volgt de te nemen maatregelen op.
  • LET'S DO IT blijft met onze klanten in gesprek. Mochten zij tijdelijk niet willen trainen, dan kan dat. Wij hebben hier uiteraard begrip voor.

Tegemoetkoming nieuwe klanten

Is jouw sportschool gesloten en zoek je naar een tijdelijke oplossing omdat je graag fit en gezond wilt blijven? Wij zullen op onze blog video’s van trainingsschema’s gaan plaatsen, zodat je ook thuis (of buiten) kunt werken aan jouw persoonlijke doelen.

Heb je hierbij behoefte aan professionele begeleiding van een vrouwelijke Personal trainer? Wij specialiseren ons in Personal training aan huis en Outdoor Personal training, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Omdat wij snappen dat je in deze periode nergens aan vast wilt zetten, komen we je graag tegemoet door losse trainingen aan te bieden. Hiernaast is het tevens mogelijk om via FaceTime een Personal training te krijgen. De prijzen voor LET’S DO IT Personal training aan huis of buiten liggen tussen de € 65 en € 85 euro per training. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email