Maatregelen coronavirus

Coronavirus | Ons beleid

Update : 23-11-2020

Wat is ons beleid rondom het Coronavirus?

De gezondheid van onze klanten en trainers staat voorop. Graag houdt LET’S DO IT jou op deze pagina op de hoogte over de gang van zaken en welke maatregelen wij als organisatie nemen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Onze aan huis trainingen mochten sinds de uitbraak van het coronavirus in overleg met het RIVM al die maanden door blijven gaan. LET’S DO IT is namelijk geen sportschool, noch fitnessclub. Zo wordt de Personal training aan huis verzorgt of in de buitenlucht. De trainers hielden en houden zich nog steeds aan de te nemen maatregelen. In dat opzichte is personal training aan huis een stuk hygiënischer dan bijvoorbeeld sporten op een sportschool.  

LET’S DO IT heeft sinds de uitbraak van het coronavirus herhaaldelijk contact met het RIVM over welke maatregelen wij moeten nemen om zo hygiënisch mogelijk te kunnen blijven werken. 

Hoe hebben onze klanten het ervaren?

Open communicatie vinden we belangrijk bij LET’S DO IT. Zo overlegde iedere trainer tijdens de beginfase van het coronavirus, met haar klanten of zij de trainingen door wilden laten gaan of niet. Enkele klanten vonden het te spannend, bijvoorbeeld omdat ze tot de risicogroep behoorden. Trainers hebben in de meeste gevallen aan hen de trainingen online gegeven, zodat de klant door kon blijven trainen. Inmiddels zijn alle klanten alweer maandenlang volop met onze trainers aan het sporten. 

Klanten waren blij en opgelucht dat de Personal training de gehele corona periode door kon blijven gaan. Zo konden ze even hun zinnen verzetten, ze maakten hun hoofd erdoor leeg waardoor ze minder stress ervaarden en het gaf hen een goed gevoel dat ze konden blijven werken aan hun algehele fysieke en mentale gezondheid. 

Dit is het moment om aan je gezondheid te werken!

Steeds meer mensen kiezen voor een LET’S DO IT trainster aan huis of buiten. Zo worden we ons meer en meer bewust van het belang van een gezond, fit lichaam en een goed werkend immuunsysteem. 

Omdat we meer thuiswerken, krijgen we steeds meer te maken met lichamelijke klachten als stijve, pijnlijke gewrichten en spieren. Zo hebben we meer last van nek-, schouder- en rugklachten. Een Personal trainer kan je hierbij helpen. Iedere week staan onze trainers bij hun klanten op de stoep. Ze helpen klanten om uit die vicieuze cirkel te komen. 

Omdat het grootste deel van onze klanten druk zijn en weinig tijd hebben, en daarnaast ook vaak moeite hebben met hun sportmotivatie, hebben ze echt die een stok achter de deur nodig om aan een gezond en fit lichaam te werken. Want een afspraak met onszelf nemen we blijkbaar toch iets minder serieus dan dat we een afspraak met een ander in de agenda hebben staan. 

Door te trainen ervaar je minder stress en daarnaast sporten geeft voldoening. Door training verbeter je je uiteraard je gezondheid, maar ook je belastbaarheid. Je presteert beter op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. Zo hebben we klanten die het zeer prettig vinden om bijvoorbeeld na de lunch te trainen. Want hierna kunnen ze weer fris en fit productief aan het werk! 

Vaak horen we van klanten terug dat zodra ze met ons gaan sporten, dat ze dan automatisch bewuste, gezonde keuzes gaan maken rondom hun gehele leefstijl (sneeuwbaleffect). Zo gaan ze sneller en makkelijker gezonder eten, meer bewegen in het dagelijks leven en ze krijgen een betere balans.

Maatregelen van let's do it rondom het Coronavirus;

Deze maatregelen nemen wij als team, om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan;

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email