Regels Coronavirus LET'S DO IT

Coronavirus | Ons beleid

Update : 19-05-2020

Wat is ons beleid rondom het Coronavirus?

De gezondheid van onze klanten en trainers staat voorop. Graag houdt LET’S DO IT jou op deze pagina op de hoogte over welke maatregelen wij als organisatie nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. 

Onze aan huis trainingen mochten sinds de uitbraak van het coronavirus in overleg met het RIVM door blijven gaan. LET’S DO IT is namelijk geen sportschool, noch fitnessclub. Zo wordt de Personal training bij LET’S DO IT verzorgt in de vertrouwde omgeving van de klant of in de buitenlucht. LET’S DO IT heeft sinds de uitbraak van het coronavirus herhaaldelijk contact gehad met het RIVM over welke maatregelen het team moesten nemen om zo hygiënisch mogelijk te kunnen werken. 

Hoe hebben onze klanten het ervaren?

Open communicatie vinden we belangrijk bij LET’S DO IT. Zo overlegde iedere trainer met haar klanten of zij de trainingen door wilden laten gaan of niet. Enkele klanten vonden het te spannend, bijvoorbeeld vanwege hun leeftijd of omdat ze tot de risicogroep behoorden. Inmiddels zijn alle klanten weer volop aan het trainen en ook de aanvragen stromen weer binnen. Want juist nú is het moment om aan je gezondheid te werken. 

Van onze klanten horen we terug dat ze het fijn vinden om er even uit te zijn en hun zinnen te verzetten. Ze ervaren door het sporten minder stress en het geeft hen een voldaan gevoel dat ze kunnen werken aan een gezond en fit lichaam. Lees hieronder de maatregelen die wij als organisatie nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Maatregelen van let's do it rondom het Coronavirus;

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email