Duo training aan huis of buiten

1 + 1 gratis

Motiveert het jou om samen met een sportmaatje te trainen? Bij ons kan dat zonder extra kosten! Zo zouden jullie samen de kosten kunnen delen.

 

Willen jullie in de ochtend trainen, middag, avond of juist in de weekenden? Bij ons trainen jullie waar en wanneer jullie willen, lekker makkelijk toch? 

Duo training

1 + 1 gratis

Motiveert het jou om samen met een sportmaatje te trainen? Bij ons kan dat zonder extra kosten! Zo zouden jullie samen de kosten kunnen delen.

 

Willen jullie in de ochtend trainen, middag, avond of juist in de weekenden? Bij ons trainen jullie waar en wanneer jullie willen. Lekker makkelijk toch?

Sportmotivatie

Sporten is goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Zo verhoog je door training o.a. je stofwisseling en vetverbranding, je houdt je lichaam ermee soepel, je slaap verbetert en door sporten ervaar je voldoening, minder stress en meer kracht en conditie.

 

Sporten heeft nog veel meer voordelen, maar toch missen veel mensen de motivatie om meer te bewegen. Samen met een sportmaatje sporten kan hierbij helpen. Zo kan Duo training zorgen voor meer motivatie, plezier en succes tijdens de training.

Voordelen Duo training aan huis of buiten

Bij Duo training doe je vaak extra hard je best en haak je minder snel af omdat je je sportmaatje niet in de steek wilt laten. Ook vanwege een stukje competitie en door sociale druk geef je vaak net even iets meer dan dat je alleen zou trainen.

Duo training op gewenste locatie

Om jullie tijd en gedoe te besparen, komt één van onze vrouwelijke Personal trainers met alle spullen naar jullie toe. Zo kan er aan huis getraind worden, maar ook in een park, in het bos of op een speel-, gras- of sportveld bij jullie in de buurt. Komt jullie sportniveau niet overeen? Dat is voor ons geen probleem, de training wordt namelijk op maat gegeven. Bij ons train je in je tempo.

error: Deze content is beveiligd!