Duo training aan huis of buiten

Train samen met een sportmaatje, zonder bijkomende kosten

Motiveert het jou om samen met een sportmaatje te trainen? Bij ons kan dat, een 2e persoon kan zelfs GRATIS meetrainen! Zo zou je bijvoorbeeld samen met je partner, een vriend of vriendin, collega of familielid de kosten kunnen delen.

Duo training

Train samen met een sportmaatje, zonder extra kosten!

Motiveert het jou om samen met een sportmaatje te trainen? Bij ons kan dat, zonder extra kosten! Zo zou je bijvoorbeeld samen met je partner, een vriend of vriendin, collega of familielid de kosten kunnen delen.

 

Zo kun je getraind worden in een bos, op de heide of het strand, op een speelveld of lekker makkelijk bij jou in de tuin. Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt!

Sportmotivatie

Sporten is goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Zo verhoog je door training o.a. je stofwisseling en vetverbranding, je houdt je lichaam ermee soepel, je slaap verbetert en door sporten ervaar je voldoening, minder stress en meer kracht en conditie.

 

Sporten heeft nog veel meer voordelen, maar toch missen veel mensen de motivatie om meer te bewegen. Samen met een sportmaatje sporten kan hierbij helpen. Zo kan Duo training zorgen voor meer motivatie, plezier en succes tijdens de training.

Voordelen Duo training aan huis of buiten

Bij Duo training doe je vaak extra hard je best en haak je minder snel af omdat je je sportmaatje niet in de steek wilt laten. Ook vanwege een stukje competitie en door sociale druk geef je vaak net even iets meer dan dat je alleen zou trainen.

Duo training

Om jullie tijd en gedoe te besparen, komt één van onze vrouwelijke Personal trainers met alle spullen naar jullie toe. Zo kan er getraind worden in de tuin, maar ook in een park, in het bos of op een speel-, gras- of sportveldje bij jullie in de buurt. Jullie worden iedere keer getraind waar en wanneer willen. De trainer is jullie stok achter de deur!

 

Komt jullie sportniveau niet overeen? Dat is eigenlijk nooit n de meeste gevallen zo en is voor ons dan ook geen probleem. De training wordt op maat gegeven. Jullie worden getraind en uitgedaagd op ieder zijn of haar niveau. Bij ons train je in het tempo dat bij je past.

Prijzen Duo training

Duo training aan huis of buiten met een sportmaatje kost je bij LET’S DO IT niks extra. Zo zou je samen met een vriend(in), je partner, collega of familielid de kosten kunnen delen. Wat zijn dan de kosten voor een Duo training? LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. De prijs is afhankelijk van welk pakket je kiest, hoe meer trainingen je afneemt hoe lager de prijs. De prijs voor Duo training is dus hetzelfde als voor Personal training aan huis en is mogelijk vanaf 65,- euro excl. btw.

 

Ook bij de Duo trainingen krijg je van ons GRATIS voedingsadviezen. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een GRATIS intake met proefles en een persoonlijk advies