Tips voor een gezondere leefstijl

Als extra service krijg je van ons een GRATIS Leefstijl werkboek cadeau. Zodat je naast de Personal training tevens kunt werken aan een gezondere leefstijl.

 

voedingstips

Wij adviseren geen dieet. In het werkboek staan dan ook geen gepersonaliseerde voedingsschema’s. Je krijgt van ons algemene voedingstips waar jijzelf actief mee aan de slag kunt gaan. En dat kan in kleine stapjes. Zodat je bewust stilstaat bij wat voor jou op dit moment haalbaar is. Het gaat er namelijk om dat je een gezonder voedingspatroon zult ontwikkelen die blijvend is. Tijdens de training kun je met je trainster sparren waar je tegenaan loopt, wat de oorzaak hiervan kan zijn en wat je evt. anders zou kunnen doen. 

leefstijltips

Sport en voeding spelen een belangrijke rol in je fysieke en mentale gezondheid. Maar meer leefstijl onderdelen hebben hier invloed op. Denk aan de mate van stress, je slaapritme, mindset, je dagelijks bewegingspatroon en de balans tussen je in- en ontspanning. 

 

Daarom staan ook hierover allerlei algemene informatie en praktische tips in ons Leefstijl werkboek. Net als coachingsvragen. Zodat je voor jezelf een plan van aanpak kunt opstellen met als doel jouw algehele leefstijl stap voor stap te verbeteren. Wat je precies in handen krijgt? Lees het hieronder.

Leefstijl werkboek

Wat krijg je in handen?

GRATIS E-Book met recepten

voedingsschema e-book

Ook ons GRATIS E-Book
met 10 zoete en 10 hartige recepten ontvangen?

error: Deze content is beveiligd!