Personal training voor vrouwen, door vrouwen

Outdoor Personal training

Wil je één op één sporten met een vrouwelijke personal trainer, lekker buiten op een plek bij jou in de buurt? Dat kan bij LET’S DO IT personal training! Wij verzorgen namelijk Outdoor personal training door bijna heel Nederland. 

 

Om jou tijd en gedoe te besparen, komt één van onze vrouwelijke Personal trainers met alle spullen naar je toe. Zo kan ze je in een park trainen, in het bos, op een speelveldje of bij jou in de tuin. Wij zijn jouw personal trainer waar en wanneer jij wilt en jouw stok achter de deur!

Personal training buiten
voor vrouwen, door vrouwen

Outdoor Personal training

Wil je 1 op 1 sporten met een vrouwelijke Personal trainer in de buitenlucht? Dat kan bij LET’S DO IT Personal training! Wij verzorgen Outdoor personal training op een plek bij jou in de buurt. 

 

Zo kun je getraind worden in een bos, op de heide of het strand, op een speelveld of lekker makkelijk bij jou in de tuin. Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt!

Wat zijn de voordelen van Outdoor personal training?

Doelen outdoor personal training

Met Outdoor personal training kun je de volgende doelen met één van onze vrouwelijke personal trainers bereiken; 

 
  • Afvallen; op een leuke manier vet verbranden en strakker in je vel komen.

  • Revalideren; in de gezonde buitenlucht werken aan bijvoorbeeld blessures.

  • Sterker, gespierder en fitter worden; personal training outdoor is zeer effectief wanneer je je conditie wilt verbeteren en je kracht wilt opbouwen.

  • Stress vermindering; doordat je buiten traint, ontspan je meer en heb je echt het gevoel er even uit te zijn. 

Wist je dat bij LET’S DO IT ook Duo training mogelijk is? Het kost je niks extra. Zo zou je samen de kosten kunnen delen.

Prijzen Outdoor Personal training

Wat zijn de kosten voor een Personal trainer? LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. De prijs voor Outdoor personal training is hetzelfde als voor Personal training aan huis en is mogelijk vanaf 65,- euro excl. btw. De prijs is afhankelijk van welk pakket je kiest, hoe meer trainingen je afneemt hoe lager de prijs. Train je liever samen, bijvoorbeeld met je partner, vriend(in) of familielid? Dat kan bij LET’S DO IT en kost je niks extra. Op die manier zou je de kosten kunnen delen met een sportmaatje. 

 

Het voedingsadvies kost je niks extra, het is bij de prijs inbegrepen. De kosten van deze activiteit kunnen eventueel fiscaal aftrekbaar zijn voor ondernemers. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis intake met proefles en een persoonlijk advies

error: Deze content is beveiligd!