Vrouwelijke Personal trainer aan huis

Over ons

LET’S DO IT specialiseert zich als enige in Nederland in Personal training voor vrouwen, door vrouwen. Wij trainen onze klanten aan huis of buiten. LET´S DO IT is actief in Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Limburg en Noord-België. We helpen je met afvallen, fitter worden en gezonder leven. We zullen je begeleiden, coachen en motiveren zodat je het beste uit jezelf en uit je trainingen zult halen. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Vrouwelijke Personal trainer
aan huis

Over ons

LET’S DO IT specialiseert zich als enige in Nederland in Personal training aan huis voor vrouwen, door vrouwen. We zijn actief in Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Limburg en Noord-België 

Team

 

LET’S DO IT Personal training beschikt over een gediplomeerd en professioneel team van enthousiaste trainers. Deskundigheid, flexibiliteit, service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Klanten kiezen voor LET´S DO IT omdat ze druk zijn, graag aan huis of buiten getraind willen worden of meer behoefte hebben aan persoonlijke en professionele begeleiding.

 

Onze trainster stelt een trainingsschema voor je op, afgestemd op jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Wekelijks staat ze bij jou op de stoep en zal ze je begeleiden rondom het behalen van jouw doelen en het vasthouden van het gewenste resultaat. Benieuwd wie onze trainers zijn? Bekijk hieronder onze teamleden! 

Esther

jessica

ruth

cathelijne

daantje

Susan

hilke

nathalie

bregje

Claire

Lieke

Mirte

Patty

Ronesca