Over ons

Vrouwelijke Personal trainer aan huis

Wij specialiseren ons als enige in Nederland in Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen. Ons team bestaat uit meer dan 80 vrouwelijke personal trainers. Wij helpen vrouwen aan een soepel, sterk, slank en vitaal lichaam door training en coaching en leren je een gezonde leefstijl integreren in een druk leven.

 

Veel mensen nemen een afspraak met zichzelf niet serieus, maar met een ander wel. Wekelijks staan wij bij onze klanten op de stoep. Wij motiveren en coachen op een positieve, respectvolle manier, zodat onze klanten het beste uit zichzelf en uit de trainingen zullen halen. 

 

Je vindt ons in Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, in het Noorden van Limburg en in Zwolle.

Over ons

Vrouwelijke Personal trainers 
aan huis

team

Onze trainsters zijn ruim ervaren en hebben de juiste diploma’s en certificaten om particulieren, ondernemers en bedrijven te begeleiden op het gebied van verantwoorde en effectieve training en gezonde voeding. Dagelijks staan wij klanten bij die al jarenlang met volle tevredenheid bij ons trainen. Iedere trainer heeft bij ons haar eigen specialisatie. Zo kan de één naast de Personal training ook Personal Boxing, HIIT training, bootcamps of yogalessen verzorgen en is de ander weer gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen die in de overgang zitten, zwanger of pas bevallen zijn.

 

In de afgelopen 15 jaar is onze ervaring dat klanten effectief getraind willen worden, maar ook juist die persoonlijke aandacht waarderen. Dat is dan ook de reden dat wij voor Personal trainers kiezen die wat ouder zijn, die stevig in hun schoenen staan, in mogelijkheden denken, sociaal sterk zijn en op een positieve, respectvolle manier coachen. Wij zetten niet alleen de spieren in beweging, maar kijken juist verder.

 

 

Samen met je trainster kun je bespreken hoe je meer in je dagelijks leven kunt gaan bewegen en hoe je jouw voedingspatroon kunt verbeteren. Maar ook je slaap, ontspanning en mindset speelt een rol in je gezondheid. Die holistische benadering wordt door onze klanten gewaardeerd. Wij zijn trots op ons team en op de resultaten die zij met onze klanten behaald hebben. Lees hier eerlijke reviews van onze klanten die geplaatst zijn op Google. Graag stellen we hieronder ons team aan je voor!

Ruth

Bowie

Hesther

Patty

Renate

Desiree

Annick

Armanda

Vanessa

Janilla

Nina

Karin

Suzanne

Linda

Gonneke

Carla

Yvonne

Nouchka

Laura

Carolien

Thayenne

Michelle

Sangeeta

Hilke

Saskia

Melinda

Saskia

ilona

Justine

Sterre

Claire

Jessica

Silvie

Daantje

Liona

karin

Nicole

Tabitha

Claudine

Saskia

Renieta

Nadine

Susan

Magda

Ruby

Jikke

Gery

Steffie

Eliesa

Mirte

Sieneke

Eva

Lobke

Joyce

Annabelle

Stella

Eline

Barbara

Tilly

Elsa

Lisette

Marleen

Renata

Candy

Gerda

Maike

Sanne

Julie

Lisette

Nicole

Liselotte

Dalya

Naomi

Margriet

Danielle

Sandra

Ivone

Barbara

Ivona

Sonja

Jacqueline

Fatima

Ketty

Annette

Eefje

Linn

Martine

Marieke

Esther

Martine

Marieke

Monika

Vragen over de trainingen van LET’S DO IT

Veelgestelde vragen en de antwoorden

Omdat wij merkten dat veel vrouwen toch liever met een vrouwelijke personal trainer wilden trainen, i.p.v. met mannelijke trainer. De trainer komt immers bij je aan huis. Voor veel vrouwen ligt de drempel lager als ze weten dat ze getraind worden door een vrouw. Ze voelen zich vaak meer op hun gemak, voelen zich begrepen en hebben minder snel last van schaamte.

Geen probleem. LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Zij verzorgen al sinds 2007 personal training aan huis door bijna heel Nederland. We verwijzen je dan ook graag door naar onze collega’s van YourHealth pt.
 1. Contact

Nadat je ons benaderd hebt, nemen we contact met je op om te horen wat jouw doelen en verwachtingen zijn en bespreken we hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

Ben je oprecht geïnteresseerd? Dan zal de trainer jou benaderen voor het inplannen van een GRATIS proefles. Dé manier om te ervaren wat je van een training kunt verwachten en of je een klik hebt met de trainer.

 1. GRATIS proefles

Graag leren we je eerst wat beter kennen. Daarom zullen we je vragen om een medische vragenlijst in te vullen. Zodat de trainer goed de proefles kan voorbereiden en jou een training kan verzorgen die aansluit bij jouw doelen, wensen, mogelijkheden en verwachtingen.

 1. Let’s do it!

Vond je de proefles leuk, heb je een klik met de trainer, zijn jouw vragen beantwoord en wil je starten? Dan plannen we jouw eerste training in. Bij ons kun je vaak dezelfde week al beginnen! Gefeliciteerd, we gaan er samen voor!

Hier vind je foto’s van onze teamleden.

Samen trainen met je partner, vriendin, familielid of collega? Geen probleem, dat kan bij ons. Het uurtarief blijft hetzelfde en kost je dus niks extra. Op die manier zou je de kosten samen kunnen delen.

Ja, dat kan. LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Sinds 2007 verzorgen zij personal training aan huis door bijna heel Nederland. Het team van YourHealth bestaat uit meer dan 60 mannelijke- en vrouwelijke personal trainers. Omdat wij nauw samenwerken, zou je tevens met een mannelijke personal trainer kunnen trainen.

Hier kunnen wij helaas geen standaard antwoord op geven. Het is afhankelijk van vele factoren, zoals;

 • Wat is je doel? Wil je 20 kilo afvallen, gespierder worden, wil je je oude kleren weer aankunnen? Wil je deelnemen aan een marathon of wil je gewoonweg een nieuwe leefstijl ontwikkelen?
 • Hoe vaak ga je trainen? Wil je 1 keer in de week met een personal trainer van LET’S DO IT gaan trainen of 3 keer in de week? Wat ga je hiernaast doen, ga je ook zelfstandig trainen? In het algemeen geldt; hoe meer je gaat bewegen, hoe sneller je zult afvallen, hoe gespierder zult worden of hoe eerder je van je klachten af kunt komen, etc.
 • Hoe gezond eet je? Ga je serieus aan de slag met het voedingsadvies dat je van één van onze voedingsconsulenten krijgt, of schenk je hier geen aandacht aan?  
 • Heb je veel last van stress? Stress heeft namelijk een negatieve invloed op je lichamelijke en psychische gesteldheid.
 • Hoe is je genetische aanleg? Zo kan de één sneller spieren opbouwen dan de ander.
 • Hoe is jouw hormoonbalans? Vrouwen in de overgang komen sneller aan en vallen moeilijker af.
 • Hoe fit ben je nu? Heb je kort geleden nog gesport of juist niet?
 • Wat heb je ervoor over om je doel te bereiken? Veel factoren hebben invloed op je gezondheid en trainingsresultaten. Denk, naast meer bewegen en gezonder eten, bijvoorbeeld aan je slaappatroon, de mate van stress, de balans tussen je in- en ontspanning maar ook je zelfbeeld en mindset. Vaak moeten er gewoonten doorbroken worden. Zo’n gedragsverandering gaat vaak niet vanzelf. Aan jou hoe je ermee omgaat, welke keuzes je hierin maakt.

Zoals je kunt lezen, kunnen we je geen garantie bieden dat je binnen een bepaalde periode bepaalde resultaten zult behalen. Wel kunnen we je hierin adviseren en ondersteunen. D.m.v. coaching, begeleiding en training gaan we voor duurzame resultaten.

We hebben inmiddels vele klanten ondersteunt bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl, zoals:

 • Afvallen
 • Aankomen
 • Gespierder en sterker worden
 • Meer energie krijgen
 • Gezondere eetgewoontes
 • Minder last snaaibuien en vermoeidheidsklachten
 • Afbouwen van medicijnen
 • Betere nachtrust
 • Vermindering medicatiegebruik
 • Minder stress
 • Een beter lichaamshouding
 • Vermindering of verdwijnen van lichamelijke klachten
 • Betere conditie
 • Zichtbare belijning van de spieren
 • Positiever zelfbeeld
 • Betere sportmotivatie

Veel ruimte hebben we niet nodig voor een training. Enkele passen bewegingsruimte is al voldoende. We kunnen binnen trainen maar ook buiten bij jou in de tuin of op een plek bij jou in de buurt. Zoals bijvoorbeeld in een park of bos of op een veldje. Je traint op jouw gewenste tijd en locatie.

Niet veel. Veel oefeningen kun je met je eigen lichaamsgewicht uitvoeren. Daarnaast neemt de trainer allerlei sportmaterialen mee die nodig zijn voor de training. Denk aan dumbells, een kettlebell, een medicineball of wat elastieken. We vragen je om voor de training makkelijk zittende (sport)kleding aan te trekken en stevige, goed passende sportschoenen. Verder is het handig om een bidon gevuld met water mee te nemen, net als een handdoek.

Veel vrouwen die net zijn bevallen willen zo snel mogelijk hun oude figuur weer terug. Afhankelijk van hoe je zwangerschap en bevalling verlopen is, mag je in de meeste situaties van je gynaecoloog of  verloskundige 6 tot 8 weken na je bevalling weer langzaamaan  sporten. 

Tegenwoordig kun je online allerlei workout video’s vinden waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Wees hier wel voorzichtig mee. Helaas zijn dit gestandaardiseerde video’s en wordt er dus geen rekening gehouden met hoe het met jóu gaat. Zo weten zij niet wat jouw lichamelijke mogelijkheden en beperkingen zijn en kunnen zij niet zien of je de oefeningen goed uitvoert.

Bij LET’S DO IT hebben we een aantal vrouwelijke Personal trainers die gespecialiseerd zijn in het geven van trainingen aan moeders na een bevalling. Wil je meer weten over sporten na een bevalling? Lees dan onze blog ‘Sporten na de bevalling‘.

Het is belangrijk om het sporten langzaam op te bouwen. Want voorkomen is beter dan genezen. Als je je lichaam te snel en te zwaar belast ben je nog verder van huis en kan je blijvende klachten overhouden. Bij twijfel, raadpleeg altijd je arts.

Ja hoor, dat kan. Fijn juist als je naast de trainingen ook zelf gaat trainen! Zo behaal je je doel sneller en houd je je sportmotivatie langer vast. Jouw trainer zal naar wens een trainingsschema voor je opstellen dat afgestemd wordt op jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Het trainingsschema voor thuis (of buiten) zit bij de prijs inbegrepen, hier hoef je niks extra voor te betalen.

LET’S DO IT biedt 7 dagen in de week personal training aan huis, vanaf 07:00 tot 22:00 uur. 

Vragen over de kosten van een Personal trainer aan huis

Veel gestelde vragen en de antwoorden

De prijs hangt af van welk pakket je kiest. LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. De kosten voor een Personal trainer aan huis, inclusief voedingsadvies, liggen tussen de € 65 en € 85 excl. BTW per training van een uur. Wij bieden pakketten aan vanaf 15 trainingen. Wil je de kosten delen met een sportmaatje? Dat kan bij ons. Het uurtarief blijft hetzelfde. Ben je ondernemer? Dan kunnen de kosten eventueel aftrekbaar voor je zijn. Lees hier meer over de prijzen van een Personal trainer aan huis. 

Nee, het kost je niks extra. Het is een extra service die we je aanbieden.

Ja, dat kan bij LET’S DO IT. Veel van onze klanten trainen samen met hun partner, collega of vriendin. Het uurtarief blijft gelijk dus je kunt in dat geval de kosten samen delen. Samen trainen kan stimulerend werken. Houd er wel rekening mee dat de trainer haar aandacht over jullie beiden moet verdelen en dat er niveauverschil kan zijn. Bij de één op één training sta jij alleen centraal wat ten goede komt van de kwaliteit.

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Sinds 2007 verzorgen zij personal training aan huis door bijna heel Nederland. 

Charlotte Hageman

Charlotte Hageman is samen met haar man Dennis van Leeuwen eigenaar van LET’S DO IT Personal training én van YourHealth Personal training. YourHealth bestaat al vanaf 2007. Dennis was één van de eerste die de dienst aan huis verzorgde.

 

Dennis is sinds 1998 actief in de sportbranche en is gediplomeerd Personal trainer. Charlotte komt van oorsprong uit de zorg. Zo heeft zij jarenlang gewerkt in Ziekenhuis de Gelderse Vallei, te Ede. Eerst als verpleegkundige op de maag- darm- leverafdeling, later als gespecialiseerd kinderverpleegkundige op de kinderafdeling. Dennis en Charlotte zijn niet alleen ondernemers. Ook zijn zij ouders van een dochter en zoon van inmiddels 11 en 12 jaar oud. 

 

Charlotte heeft haar diploma als gewichtsconsulent en fitnessinstructeur behaald in 2016. Zij is in dat jaar begonnen met haar bedrijf ‘Afvallen met Lot’. In de loop der jaren heeft Charlotte tevens voedingsbegeleiding gegeven aan de klanten van YourHealth. De kennis en de ervaring die zij al die jaren opgedaan heeft, heeft zij gebundeld in een E-Book, speciaal voor nieuwe klanten. 

 

De ervaring van Dennis en Charlotte was dat veel vrouwen het prettiger en toegankelijker vinden om een vrouwelijke trainer te trainen, zeker omdat zij de training aan huis verzorgen. Zo is het LET’S DO IT concept ontstaan “Personal training, speciaal voor vrouwen door vrouwen”. Dagelijks staan de trainers  klanten bij die al jarenlang met volle tevredenheid bij ons trainen. 

Charlotte Hageman
Personal trainer Dennis van Leeuwen
error: Deze content is beveiligd!