Over ons

Vrouwelijke Personal trainer aan huis

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth. Wij zijn ruim 15 jaar ervaren in het verzorgen van Personal training op gewenste locatie door bijna heel NL. LET’S DO IT specialiseerde zich als eerste in Personal training aan huis/buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Ons team bestaat dan ook inmiddels uit meer dan 80 vrouwelijke personal trainsters. Je vindt onze LET’S DO IT trainsters in Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant.

Over ons

Vrouwelijke Personal trainers 
aan huis

team

Dagelijks staan wij klanten bij die al jarenlang met volle tevredenheid bij ons trainen. Iedere trainster heeft bij ons haar eigen specialisatie. Zo kan de één naast de Personal training ook Personal Boxing, HIIT training, bootcamps of yogalessen verzorgen en is de ander weer gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen die in de overgang zitten, zwanger of pas bevallen zijn.

 

In de afgelopen 15 jaar is onze ervaring dat klanten effectief getraind willen worden, maar ook juist die persoonlijke aandacht waarderen. Dat is dan ook de reden dat wij voor Personal trainers kiezen die wat ouder zijn, die stevig in hun schoenen staan, in mogelijkheden denken, sociaal sterk zijn en op een positieve, respectvolle manier coachen. Wij zijn trots op ons team en op de resultaten die zij met onze klanten behaald hebben. Lees hier eerlijke reviews van onze klanten die geplaatst zijn op Google. Graag stellen we hieronder ons team aan je voor!

Rubia

Ruth

Hesther

Patty

Bonita

Yvette

Annick

Armanda

Vanessa

Vanessa

Nicolette

Karin

Suzanne

Linda

Gonneke

Carla

Yvonne

Nouchka

Laura

Carolien

Michelle

Sangeeta

ilona

Sterre

Claire

Jessica

Silvie

Daantje

Liona

karin

Tabitha

Claudine

Saskia

Nadine

Susan

Ruby

Jikke

Gery

Steffie

Mirte

Sieneke

Lobke

Joyce

Stella

Eline

Barbara

Tilly

Elsa

Lisette

Marleen

Candy

Gerda

Maike

Sanne

Julie

Liselotte

Dalya

Naomi

Margriet

Sandra

Barbara

Jacqueline

Ketty

Annette

Martine

Michelle

Esther

Martine

Marieke

Queeny

Monika

Domnique

Vragen over de trainingen van LET’S DO IT

Veelgestelde vragen en de antwoorden

Omdat wij merkten dat veel vrouwen toch liever met een vrouwelijke personal trainer wilden trainen, i.p.v. met mannelijke trainer. De trainer komt immers bij je aan huis. Voor veel vrouwen ligt de drempel lager als ze weten dat ze getraind worden door een vrouw. Ze voelen zich vaak meer op hun gemak, voelen zich begrepen en hebben minder snel last van schaamte.

 1. Contact

Nadat je ons benaderd hebt, nemen we contact met je op om te horen wat jouw doelen en verwachtingen zijn en bespreken we hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

Ben je oprecht geïnteresseerd? Dan zal de trainer jou benaderen voor het inplannen van een GRATIS proefles. Dé manier om te ervaren wat je van een training kunt verwachten en of je een klik hebt met de trainer.

 1. GRATIS proefles

Graag leren we je eerst wat beter kennen. Daarom zullen we je vragen om een medische vragenlijst in te vullen. Zodat de trainer goed de proefles kan voorbereiden en jou een training kan verzorgen die aansluit bij jouw doelen, wensen, mogelijkheden en verwachtingen.

 1. Let’s do it!

Vond je de proefles leuk, heb je een klik met de trainer, zijn jouw vragen beantwoord en wil je starten? Dan plannen we jouw eerste training in. Bij ons kun je vaak dezelfde week al beginnen! Gefeliciteerd, we gaan er samen voor!

Hier vind je foto’s van onze teamleden.

Samen trainen met je partner, vriendin, familielid of collega? Geen probleem, dat kan bij ons. Het uurtarief blijft hetzelfde en kost je dus niks extra. Op die manier zou je de kosten samen kunnen delen.

Ja, dat kan. LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Sinds 2007 verzorgen zij personal training aan huis door bijna heel Nederland. Het team van YourHealth bestaat uit meer dan 60 mannelijke- en vrouwelijke personal trainers. Omdat wij nauw samenwerken, zou je tevens met een mannelijke personal trainer kunnen trainen.

Hier kunnen wij helaas geen standaard antwoord op geven. Het is afhankelijk van vele factoren, zoals;

 • Wat is je doel? Wil je 20 kilo afvallen, gespierder worden, wil je je oude kleren weer aankunnen? Wil je deelnemen aan een marathon of wil je gewoonweg een nieuwe leefstijl ontwikkelen?
 • Hoe vaak ga je trainen? Wil je 1 keer in de week met een personal trainer van LET’S DO IT gaan trainen of 3 keer in de week? Wat ga je hiernaast doen, ga je ook zelfstandig trainen? In het algemeen geldt; hoe meer je gaat bewegen, hoe sneller je zult afvallen, hoe gespierder zult worden of hoe eerder je van je klachten af kunt komen, etc.
 • Hoe gezond eet je? Ga je serieus aan de slag met het voedingsadvies dat je van één van onze voedingsconsulenten krijgt, of schenk je hier geen aandacht aan?  
 • Heb je veel last van stress? Stress heeft namelijk een negatieve invloed op je lichamelijke en psychische gesteldheid.
 • Hoe is je genetische aanleg? Zo kan de één sneller spieren opbouwen dan de ander.
 • Hoe is jouw hormoonbalans? Vrouwen in de overgang komen sneller aan en vallen moeilijker af.
 • Hoe fit ben je nu? Heb je kort geleden nog gesport of juist niet?
 • Wat heb je ervoor over om je doel te bereiken? Veel factoren hebben invloed op je gezondheid en trainingsresultaten. Denk, naast meer bewegen en gezonder eten, bijvoorbeeld aan je slaappatroon, de mate van stress, de balans tussen je in- en ontspanning maar ook je zelfbeeld en mindset. Vaak moeten er gewoonten doorbroken worden. Zo’n gedragsverandering gaat vaak niet vanzelf. Aan jou hoe je ermee omgaat, welke keuzes je hierin maakt.

Zoals je kunt lezen, kunnen we je geen garantie bieden dat je binnen een bepaalde periode bepaalde resultaten zult behalen. Wel kunnen we je hierin adviseren en ondersteunen. D.m.v. coaching, begeleiding en training gaan we voor duurzame resultaten.

We hebben inmiddels vele klanten ondersteunt bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl, zoals:

 • Afvallen
 • Aankomen
 • Gespierder en sterker worden
 • Meer energie krijgen
 • Gezondere eetgewoontes
 • Minder last snaaibuien en vermoeidheidsklachten
 • Afbouwen van medicijnen
 • Betere nachtrust
 • Vermindering medicatiegebruik
 • Minder stress
 • Een beter lichaamshouding
 • Vermindering of verdwijnen van lichamelijke klachten
 • Betere conditie
 • Zichtbare belijning van de spieren
 • Positiever zelfbeeld
 • Betere sportmotivatie

Veel ruimte hebben we niet nodig voor een training. Enkele passen bewegingsruimte is al voldoende. We kunnen binnen trainen maar ook buiten bij jou in de tuin of op een plek bij jou in de buurt. Zoals bijvoorbeeld in een park of bos of op een veldje. Je traint op jouw gewenste tijd en locatie.

Niet veel. Veel oefeningen kun je met je eigen lichaamsgewicht uitvoeren. Daarnaast neemt de trainer allerlei sportmaterialen mee die nodig zijn voor de training. Denk aan dumbells, een kettlebell, een medicineball of wat elastieken. We vragen je om voor de training makkelijk zittende (sport)kleding aan te trekken en stevige, goed passende sportschoenen. Verder is het handig om een bidon gevuld met water mee te nemen, net als een handdoek.

Veel vrouwen die net zijn bevallen willen zo snel mogelijk hun oude figuur weer terug. Afhankelijk van hoe je zwangerschap en bevalling verlopen is, mag je in de meeste situaties van je gynaecoloog of  verloskundige 6 tot 8 weken na je bevalling weer langzaamaan  sporten. 

Tegenwoordig kun je online allerlei workout video’s vinden waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Wees hier wel voorzichtig mee. Helaas zijn dit gestandaardiseerde video’s en wordt er dus geen rekening gehouden met hoe het met jóu gaat. Zo weten zij niet wat jouw lichamelijke mogelijkheden en beperkingen zijn en kunnen zij niet zien of je de oefeningen goed uitvoert.

Bij LET’S DO IT hebben we een aantal vrouwelijke Personal trainers die gespecialiseerd zijn in het geven van trainingen aan moeders na een bevalling. Wil je meer weten over sporten na een bevalling? Lees dan onze blog ‘Sporten na de bevalling‘.

Het is belangrijk om het sporten langzaam op te bouwen. Want voorkomen is beter dan genezen. Als je je lichaam te snel en te zwaar belast ben je nog verder van huis en kan je blijvende klachten overhouden. Bij twijfel, raadpleeg altijd je arts.

Ja hoor, dat kan. Fijn juist als je naast de trainingen ook zelf gaat trainen! Zo behaal je je doel sneller en houd je je sportmotivatie langer vast. Jouw trainer zal naar wens een trainingsschema voor je opstellen dat afgestemd wordt op jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Het trainingsschema voor thuis (of buiten) zit bij de prijs inbegrepen, hier hoef je niks extra voor te betalen. Iedere trainster geeft een schema voor thuis, op haar eigen manier. Zo kan zij bijvoorbeeld video’s van jouw trainingen nemen en jou deze doorsturen, of de oefeningen voor je op papier zetten. 

LET’S DO IT biedt 7 dagen in de week personal training aan huis, vanaf 07:00 tot 22:00 uur. 

Vragen over de kosten van een Personal trainer aan huis

Veel gestelde vragen en de antwoorden

De prijs hangt af van welk pakket je kiest. LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. De kosten voor een Personal trainer aan huis liggen tussen de € 65 en € 85 excl. 21% btw per training van een uur. Wij bieden pakketten aan vanaf 15 trainingen. Wil je de kosten delen met een sportmaatje? Dat kan bij ons. Het uurtarief blijft hetzelfde. Ben je ondernemer? Dan kunnen de kosten eventueel aftrekbaar voor je zijn. Lees hier meer over de prijzen van een Personal trainer aan huis. 

Ja, dat kan bij LET’S DO IT. Veel van onze klanten trainen samen met hun partner, collega of vriendin. Het uurtarief blijft gelijk dus je kunt in dat geval de kosten samen delen. Samen trainen kan stimulerend werken. Houd er wel rekening mee dat de trainer haar aandacht over jullie beiden moet verdelen en dat er niveauverschil kan zijn. Bij de één op één training sta jij alleen centraal wat ten goede komt van de kwaliteit.

Na jouw eerste officiële training krijg je van LET’S DO IT jouw factuur doorgestuurd via de mail. Binnen 14 dagen dient de factuur te worden voldaan.

Onze algemene voorwaarden vind je hier.

Charlotte Hageman

Charlotte Hageman (41 jaar) is samen met haar man Dennis van Leeuwen (41 jaar) eigenaar van LET’S DO IT Personal training én van YourHealth Personal training. YourHealth bestaat al vanaf 2007. Dennis was toen één van de eerste die de dienst aan huis verzorgde. Dennis is sinds 1998 actief in de sportbranche en is gediplomeerd Personal trainer. Charlotte komt van oorsprong uit de zorg. Zo heeft zij jarenlang als gespecialiseerd kinderverpleegkundige gewerkt in Ziekenhuis de Gelderse Vallei te Ede.  

 

Charlotte en Dennis zijn naast ondernemers ook ouders van hun 2 kinderen van inmiddels 12 en 13 jaar oud. Nadat de kinderen op school zaten, heeft Charlotte haar diploma’s behaald als gewichtsconsulent en fitnessinstructeur en is in 2016 begonnen met haar bedrijf ‘Afvallen met Lot’. Charlotte heeft vanaf toen voedingsadviezen en leefstijltips gegeven aan mensen in en rondom Wageningen, en later ook aan de klanten van YourHealth. De kennis en de ervaring die zij al die jaren opgedaan heeft, heeft zij gebundeld in een praktisch Leefstijl werkboek, speciaal voor nieuwe klanten. 

 

De ervaring van Dennis en Charlotte was dat veel vrouwen het prettiger en toegankelijker vinden om met een vrouwelijke Personal trainster te trainen, zeker omdat de training aan huis verzorgd wordt. Daarnaast hebben vrouwen nu eenmaal een ander lichaam dan een man. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op de training, maar ook een eventuele zwangerschap of een hormonale disbalans. Zo is het concept LET’S DO IT ontstaan; “Personal training op gewenste locatie, speciaal voor vrouwen door vrouwen”!

Dennis en Charlotte
error: Deze content is beveiligd!