PERSONAL BOXING

vrouwelijke Personal trainers

Hoe lekker is het om na een drukke dag je hoofd leeg te maken door te gaan boksen met je Personal trainer?! Versnel je vetverbranding, verbeter je conditie en kracht door Personal Boxing! 

PERSONAL BOXING voor vrouwen,
door vrouwelijke Personal trainers

PERSONAL BOXING

Hoe lekker is het om na een drukke dag je hoofd leeg te maken door te gaan boksen met je Personal trainer?! Versnel je vetverbranding, verbeter je conditie en kracht door Personal Boxing! 

Waarom Personal Boxing?

Afvallen, sterker worden en een betere conditie met personal boxing

Veel van onze vrouwelijke personal trainers geven naast Personal training ook Personal boxing aan huis. Boksen heeft niet alleen op je mentale gesteldheid een positieve invloed. Het is ook dé manier om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren en je vetverbranding te versnellen. Tijdens de training is namelijk je hele lichaam in actie.

 

Boksen voor vrouwen is zeer effectief als je wilt afvallen. Zeker wanneer je naast de training ook je voedingspatroon aanpast. Bij LET’S DO IT bieden we je dan ook een GRATIS voedingsadvies aan, dat opgesteld is door onze voedingsconsulent.

 

Tijdens de training ligt de focus op het werken aan een betere conditie, het vergroten van je spiermassa, kracht, coördinatie en snelheid. Er wordt mét en niet tegen elkaar getraind, waarbij veiligheid centraal staat. Tijdens het boksen zal dan ook geen contact met het hoofd zijn.

Gerda, 53 jaar, Hilversum

Ik train nu bijna een half jaar met LET’S DO IT.  Krachttraining wisselen we vaak af met boksen. Ik voel me echt voldaan na de training. Ik heb veel meer energie gekregen, ben sterker geworden en ben al aardig wat vetpercentage kwijt. Wat ik als prettig ervaar, is die stok achter de deur en dat elke les weer anders is. Esther daagt mij iedere keer uit, precies wat ik nodig heb!

Olympisch bokskampioen Nouchka Fontijn

Misschien ken je haar wel, Nouchka Fontijn. Nouchka is een  Nederlanse boksster. Ze werd Europees kampioen in 2014 en won goud op de Europese Spelen in Bakoe. In het dagelijks leven is zij fysiotherapeut en Personal trainer bij LET’S DO IT! Dus woon je in Rotterdam en lijkt het je gaaf om door Nouchka getraind te worden? Vanaf nu kan dat! Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een GRATIS proefles.

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth Personal training. Wij verzorgen sinds 2007 Personal training aan huis. Ons team bestaat uit meer dan 40 vrouwelijke personal trainers en is actief door bijna heel NL.