Personal training aan huis

Personal trainer Almere

Heb je gezocht op “Personal trainer Almere” en ben je toen bij LET’S DO IT terecht gekomen? Welkom! Wij verzorgen Personal training aan huis, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Ons team is actief in verschillende provincies in Nederland. 

 

Wil je graag afvallen, een betere conditie, sterker, strakker of fitter worden? Maar ben je druk en heb je weinig tijd? Om het jou makkelijk te maken, komen we met alles spullen naar je toe. Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt en zijn jouw stok achter de deur!

Personal training aan huis

Personal trainer Almere

Woon je in Almere en ben je op zoek naar een professionele en ervaren vrouwelijke Personal trainer aan huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom! Misschien wil je graag afvallen, je conditie verbeteren, sterker, strakker of fitter worden? Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt.

 

LET’S DO IT biedt als enige in Nederland Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen. Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, maken we het jou makkelijk door met alle spullen naar je toe te komen. Wij zijn jouw stok achter de deur!

 

 

Vrouwelijke Personal trainer Almere

Personal training aan huis, iets voor jou?

Is een sportschool niks voor jou en spreekt het jou aan om in Almere onder begeleiding van een vrouwelijke Personal trainer resultaatgericht te gaan trainen? Lekker thuis of buiten op een plek bij jou in de buurt? Ons team staat voor je klaar. Verschillende doelen kunnen met je Personal trainer behaald worden. Zo hebben we al vele vrouwen geholpen aan een sterker, fitter, strakker, slanker lichaam. Personal training kan ook helpen als je last hebt van lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld rugklachten, schouderklachten of nekklachten. Je trainer leert je op de juiste manier te bewegen en zal jou de juiste oefeningen uit laten voeren om zwakkere spieren sterker te maken. 

 

Personal training aan huis wordt steeds populairder in Almere. Personal training is dan ook een zeer effectieve manier van training en tevens voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd en sportniveau. Bij LET’S DO IT sport je in je eigen tempo en je krijgt echt een plan op maat. Zo wordt jouw persoonlijke trainingsschema afgestemd op jouw wensen en doelen en mogelijkheden. Je trainer let er goed op dat jij de oefeningen op de juiste manier uitvoert, om blessures te voorkomen en om duurzame resultaten te kunnen behalen. 

Personal training Almere

Personal trainer buiten in Almere

Sporten is gezond, buiten sporten nog gezonder. Almere heeft veel geschikte locaties voor Outdoor Personal training, waaronder het Lumièrepark, Koningin Beatrixpark, het Vroege Vogelbos en het Ebenezer Howardpark. Maar ook andere open plekken in en rondom Almere zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Iedere keer train je op jouw gewenste locatie. Eén op één, of gezellig samen! Bij LET’S DO IT kost Duo training jou niks extra.

GRATIS Voedingsadvies

Naast de Personal training krijg je bij LET’S DO IT tevens een GRATIS voedingsadvies waar je meteen mee aan de slag kunt. Deze is opgesteld door onze voedingsconsulent. Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele gezondheid. Voldoende bewegen en gezond eten is de basis voor een vitaal lichaam!

Vrouwelijke Personal trainer aan huis

Het team van LET’S DO IT bestaat inmiddels uit meer dan 30 vrouwelijke Personal trainers. Waarom vrouwelijke Personal trainers? Omdat veel vrouwen het prettig vinden om met een vrouw te trainen. Zo horen we van klanten terug dat ze zich sneller begrepen voelen, zich minder schaamte en geen last hebben van bewijsdrang. LET’S DO IT heeft door training en coaching al vele vrouwen in Almere geholpen aan een slanker, strakker en energieker lichaam!

 

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Sinds 2007 verzorgen zij Personal training aan huis, door inmiddels bijna heel Nederland. Aangezien wij nauw samenwerken, zou je tevens met een mannelijke Personal trainer kunnen werken aan jouw gezondheidsdoelen. Maak hieronder kennis met het team van LET’S DO IT!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

Prijzen Personal trainer aan huis

Waarschijnlijk ben je wel benieuwd naar de kosten voor een Personal trainer aan huis in in Almere. LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. Zo bieden wij al pakketten aan vanaf 15 trainingen. De prijs hangt af van welk pakket je kiest. Hoe meer trainingen je kiest, hoe lager de prijs. Bij LET’S DO IT begint de prijs vanaf 65,- euro ex per uur, tot max. 85,- euro ex. Wil je graag samen met een vriend(in) of familielid sporten? Dat kan bij ons en kost je niks extra. Zo zou je samen de kosten kunnen delen

 

Ben je ondernemer? De kosten kunnen eventueel aftrekbaar voor je zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een gratis intake bij jou thuis in Almere.

Ja, dit is wat ik zoek!

Woon je in Almere of daarbuiten en wil je graag onder professionele begeleiding van een vrouwelijke Personal trainer afvallen, meer energie, sterker of strakker worden? En sluit onze visie en werkwijze aan bij jouw doelen en wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies of voor het maken van een GRATIS intake.