Personal trainer Amstelveen

Personal training aan huis

  • Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Amstelveen of daarbuiten?
  • Wellicht omdat je graag wilt afvallen, meer energie wil of juist behoefte hebt aan begeleiding bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl en voedingspatroon?
  • Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Ons team is actief door bijna heel Nederland.
Vrouwelijke Personal trainer Amstelveen. Ronzesca

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

PERSONAL TRAINER AMSTELVEEN

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Amstelveen of daarbuiten? Wellicht omdat je graag wilt afvallen, meer energie wil of juist behoefte hebt aan begeleiding bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl en voedingspatroon? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Ons team is actief door bijna heel Nederland.

Personal trainer Amstelveen
Hoe helpen wij jou?

  • We bieden personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen in Amstelveen en omstreken.
  • Je krijgt resultaatgerichte, afwisselende trainingen en gaan voor duurzame resultaten
  • Omdat jij druk bent en weinig tijd hebt, komen we op jouw gewenste locatie. Dit kan aan huis zijn, op je werk maar ook buiten bij jou in de buurt
  • Je traint wanneer het jou uitkomt. We zijn je sportmaatje en jouw stok achter de deur!
  • We zijn actief door bijna heel Nederland, waaronder in Amstelveen en omstreken

Personal trainer Amstelveen

 

Grote kans dat je op ‘personal trainer Amstelveen’ hebt gezocht en op onze website terecht bent gekomen. Dan wil je vast weten hoe wij jou kunnen helpen. Personal training en Personal Boxing aan huis is voor iedereen, ongeacht je leeftijd of niveau. Omdat je druk bent komen wij met de benodigde materialen naar jou toe. ’s Ochtends vlak voor je werk thuis trainen, lekker buiten of vlak na je werk? Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer je maar wilt. 

Één op één begeleiding brengt een hoop voordelen met zich mee. We letten erop dat je lichaamshouding goed is en dat de oefeningen op de juiste manier worden uitgevoerd om blessures te voorkomen. Je krijgt professionele ondersteuning voor het plannen, structureren en behalen van jouw persoonlijke doelen. We zijn jouw persoonlijke coach om je te motiveren, uit te dagen en te ondersteunen tijdens je work-out. Ook kunnen we je huiswerk meegeven voor thuis, zodat je naast de begeleide trainingen ook zelf aan de slag kunt.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en werkwijze van een Personal trainer aan huis in Amstelveen en omstreken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een gratis intakegesprek. 

Outdoor Personal training AMstelveen

Amstelveen biedt zoveel leuke plekken om Personal training en Personal Boxing aan te bieden!  Waaronder in de Heemparken, Het Broersepark, De Braak, de Groene Schakel en in het Amsterdamse Bos. Maar ook andere parken en open ruimten zijn geschikt. Genoeg mooie plekken dus in Amstelveen waar je het hele jaar door met je Personal trainer kunt trainen. Iedere keer train je op jouw gewenste locatie!

Gratis Voedingsadvies

Met onze trainer werk je aan een strak, sterk en fit lichaam. Van onze voedingsconsulent krijg je na een uitgebreide intake een voedingsadvies dat aansluit op jouw leefstijl. Je kunt er meteen mee aan de slag! Deze combinatie is de sleutel tot succes.  Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je sportprestaties en je algehele gezondheid. Het is de basis voor een gezonde leefstijl!

Ja, dit heb ik nodig!

Wil je graag afvallen, meer bewegen, meer energie of gespierder worden? Of gewoonweg een gezonder leven? En sluit onze visie en werkwijze aan bij jouw doelen en wensen? Vraag dan nu kosteloos en vrijblijvend een intakegesprek aan, zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. 

Kan ik ook met een mannelijke personal trainer trainen?

Jazeker! LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. We verwijzen je in dat geval dan ook graag door naar onze collega’s van YourHealth!