Personal training amstelveen

Amstelveen | Personal training aan huis

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Amstelveen? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou aan huis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie of sterker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

PERSONAL TRAINER AMSTELVEEN

PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Personal trainer Amstelveen3

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Amstelveen? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie of sterker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

een Personal trainer aan huis in amstelveen, iets voor jou?

Jouw stok achter de deur!

Personal training in Amstelveen is erg populair. Het is dan ook een zeer effectieve manier van training en voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Bij LET’S DO IT train je in jouw vertrouwde omgeving, in je eigen tempo en aan de hand van een persoonlijk programma. Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid verbeteren. Door gezond en fit te blijven presteer je beter op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. 

 

“Ach, ik ga morgen wel sporten, ik ben nu te druk, te moe, ik heb geen zin…” 

Herken je deze gedachten? Je bent echt niet de enige. Blijkbaar nemen we een afspraak met onszelf minder serieus dan dat we een afspraak met iemand in onze agenda hebben staan. Met fysieke trainingen, coaching en een voedingsadvies werk je onder professionele begeleiding aan jouw persoonlijke doelen. De trainer zal jou begeleiden, coachen en motiveren, zodat jij het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen. Van je trainer leer je welke oefeningen passen bij jouw doelen en waarom. Zij leert je een gezonde leefstijl integreren in een druk leven en is jouw stok achter de deur! 

Personal trainer Amstelveen3

personal training buiten in Amstelveen

Amstelveen biedt zoveel leuke plekken voor Outdoor Personal training en Personal Boxing!  Denk bijvoorbeeld aan de Heemparken, Het Broersepark, De Braak, de Groene Schakel of het Amsterdamse Bos. Maar ook andere parken en open ruimten rondom Amstelveen zijn geschikt om het hele jaar door met je Personal trainer te kunnen trainen. Iedere keer train je waar en wanneer jij wilt!

Gratis Voedingsadvies

Bij LET’S DO IT krijg je een GRATIS voedingsadvies Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele gezondheid. In het voedingsadvies vind je vooral veel praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt! De combinatie van gezond eten en sporten is de sleutel tot succes als je wilt werken aan een betere balans, belastbaarheid en gezondheid. 

Prijzen Personal trainer Amstelveen

LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. Zo bieden we al pakketten aan vanaf 15 trainingen. De prijs is afhankelijk van welk pakket je kiest. Hoe meer trainingen je wenst af te nemen, hoe lager de prijs. Personal training aan huis in Amstelveen is mogelijk vanaf 65,- euro excl. btw per training van een uur. 

 

Wist je dat bij ons samen kunt trainen zonder extra kosten? En dat de kosten eventueel aftrekbaar kunnen zijn voor ondernemers? 

Vrouwelijke personal trainer amstelveen

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Wij zijn ruim 13 jaar ervaren in het verzorgen van Personal training aan huis. Dagelijks staan wij klanten bij die met volle tevredenheid bij ons trainen.

 

Het team van LET’S DO IT bestaat uit meer dan 40 vrouwelijke Personal trainers en is actief door bijna heel NL. Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke trainer te werken aan hun gezondheidsdoelen. Ze voelen zich sneller begrepen, ervaren meer erkenning en minder schaamte en bewijsdrang. Graag stellen we een deel van ons team aan je voor!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

En nu?

Ben jij bereid om serieus met een LET’S DO IT trainer te werken aan jouw persoonlijke gezondheidsdoelen? Maar wil je eerst kennismaken met de trainer om te zien of je een klik met haar hebt en of haar werkwijze jou aanspreekt?Graag bieden we je een GRATIS intake met proefles in Amstelveen aan. Ons team staat voor je klaar. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training en het coronavirus

Omdat de gezondheid van onze klanten en trainers voorop staat, hebben wij een aangepaste werkwijze. Lees hier meer over welke maatregelen wij nemen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

GRATIS E-Book met recepten

voedingsschema e-book

Ook ons GRATIS E-Book
met 10 zoete en 10 hartige recepten ontvangen?