Amstelveen | Personal training aan huis

Personal training amstelveen

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Amstelveen of daarbuiten? Bijvoorbeeld omdat je graag wilt afvallen, meer energie of een sterker, fitter lichaam wilt of gewoonweg gezonder wilt leven?

 

Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Ons team is actief in een groot deel van Nederland. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

PERSONAL TRAINER AMSTELVEEN

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Amstelveen of daarbuiten? Bijvoorbeeld omdat je graag wilt afvallen, meer energie of een sterker, fitter lichaam wilt of gewoonweg gezonder wilt leven?

 

Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Ons team is actief in een groot deel van Nederland. Wij zijn jouw stok achter de deur!

.

Personal trainer Amstelveen

Omdat je in je eigen tempo traint, is Personal training en Personal Boxing aan huis voor iedereen in Amstelveen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of niveau. Om het jou makkelijk te maken, komen we met de benodigde materialen naar jou toe. Wil je graag s’ochtends lekker buiten trainen, net voordat je naar je werk gaat of vlak na je werk? Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer je maar wilt. 

 

Één op één begeleiding brengt een hoop voordelen met zich mee. We letten goed op de uitvoering van iedere oefening om blessures te voorkomen. Iedere training is bij ons weer anders Zo blijft je sportmotivatie hoog en wordt je lichaam iedere keer uitgedaagd zodat je ontwikkeling niet stil komt te staan. 

 

Je krijgt professionele ondersteuning voor het plannen, structureren en behalen van jouw persoonlijke doelen. We zijn jouw persoonlijke coach om je te motiveren, uit te dagen en te ondersteunen tijdens je work-out. Ook kunnen we je huiswerk meegeven voor thuis, zodat je naast de begeleide trainingen ook zelf aan de slag kunt.

Outdoor Personal training AMstelveen

Personal trainer Amstelveen

Amstelveen biedt zoveel leuke plekken om Outdoor Personal training en Personal Boxing aan te bieden!  Denk bijvoorbeeld aan de Heemparken, Het Broersepark, De Braak, de Groene Schakel of het Amsterdamse Bos. Maar ook andere parken en open ruimten rondom Amstelveen zijn geschikt om het hele jaar door met je Personal trainer te kunnen trainen. Iedere keer train je waar en wanneer je wilt!

Gratis Voedingsadvies

Met je trainer werk je aan een strak, sterk en fit lichaam. Van onze voedingsconsulent krijg je een GRATIS voedingsadvies waarin informatie en vooral veel praktische tips staan waar je meteen mee aan de slag kunt! Deze combinatie is de sleutel tot succes.  Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele gezondheid. Het is de basis voor een gezonde leefstijl!

Ja, dit heb ik nodig!

Wil je graag onder begeleiding van een deskundige afvallen, meer bewegen, meer energie of gespierder worden? Of gewoonweg een gezondere leefstijl? En sluit onze visie en werkwijze aan bij jouw doelen en wensen? Vraag dan nu kosteloos en vrijblijvend een intakegesprek aan zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden en jij kunt ervaren of je een klik hebt met de trainer. 

Prijzen Personal trainer Amstelveen

De Prijs voor een LET’S DO IT Personal trainer bij jou thuis, begint vanaf 65,- euro per training van een uur. Het voedingsadvies kost je niks extra. Daarnaast is het mogelijk om samen met een vriend of vriendin te trainen zonder extra kosten. Zo zou je dus samen de kosten kunnen delen

 

We werken met een strippenkaart. Op die manier kun je zelf bepalen hoe vaak je in de week wilt trainen. Hoe meer trainingen je kiest, hoe lager de prijs. Ben je ondernemer? Dan kunnen de kosten eventueel aftrekbaar voor je zijn.

Ruim 13 jaar ervaren

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Zij zijn ruim 13 jaar ervaren in het verzorgen van Personal training aan huis. Omdat wij nauw samenwerken, zou je in Amstelveen tevens met een mannelijke Personal trainer kunnen trainen. YourHealth heeft een team van meer dan 40 professionele Personal trainers die actief zijn in een groot deel van Nederland!

 

Ons team staat voor je klaar!

Vrouwelijke Personal trainer. LET'S DO IT