Arnhem | Personal trainer aan huis

Personal trainer Arnhem

Grote kans dat je op internet gezocht hebt naar een Personal trainer in Arnhem en dat je op onze site terecht gekomen bent. Welkom! Wij verzorgen Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen.

 

Wil je graag afvallen, sterker of fitter worden of juist ondersteuning bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl in jouw drukke leven? Ons team van vrouwelijke Personal trainers staat voor je klaar. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

PERSONAL TRAINER ARNHEM

Grote kans dat je op internet gezocht hebt naar een Personal trainer in Arnhem en dat je op onze site terecht gekomen bent. Welkom! Wij verzorgen Personal training aan huis of buiten, voor vrouwen door vrouwen.

 

Wil je graag afvallen, sterker of fitter worden of juist ondersteuning bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl in jouw drukke leven? En kun je hierbij wel een stok achter de deur gebruiken? Ons team van vrouwelijke Personal trainers staat voor je klaar. Wij zijn actief in Arnhem, maar ook in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant en in Gelderland. 

Personal training, zeer effectief!

Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Je traint namelijk in je eigen tempo. Klanten kiezen voor LET’S DO IT omdat ze druk zijn, weinig tijd hebben en een stok achter de deur nodig hebben. Wij zijn dan ook jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt. Zo verzorgen wij Personal training aan huis, op je werk of lekker in de buitenlucht. De trainer neemt alle spullen mee die nodig zijn voor de training. 

 

Bij LET’S DO IT krijg je persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. De trainer let goed op de uitvoering en je lichaamshouding tijdens de oefeningen, zodat blessures voorkomen komen. Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid verbeteren. Dit brengt zowel persoonlijk als zakelijk voordelen met zich mee. Door gezond en vitaal te blijven, presteer je beter op alle vlakken! Naast de training krijg je een GRATIS voedingsadvies. We leren je een gezonde leefstijl integreren in jouw drukke leven.  

 

 

Vrouwelijke Personal trainers

Het team van LET’S DO IT bestaat uit vrouwelijke Personal trainers. Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke trainer te werken aan hun gezondheidsdoelen. Zo voelen ze zich sneller begrepen en hebben minder last van schaamte en bewijsdrang. 

 

Bij ons train je in je eigen tempo en doelgericht. De trainingen zijn bij ons iedere keer anders. Zo word je telkens uitgedaagd en blijft het leuk. Door deze manier van trainen wordt je lichaam steeds opnieuw geprikkeld waardoor je ontwikkeling niet stil komt te staan. Samen gaan we voor duurzame resultaten.

Vrouwelijke Personal trainer thuis

PLan op maat

Wil je graag afvallen, lichamelijke klachten of stress verminderen, meer spiermassa, een betere conditie of gewoonweg gezonder leven? Van je trainer krijg je een trainingsschema op maat dat afgestemd wordt op jouw persoonlijke wensen en doelen. 

 

Met fysieke trainingen, coaching en een professioneel algemeen voedingsadvies, dat opgesteld is door onze voedingsconsulent, werk jij in eigen tempo resultaatgericht aan jouw persoonlijke doelstellingen. We begeleiden, coachen en motiveren om zo het beste uit jezelf en uit de trainingen te halen. 

OUTDOOR PERSONAL TRAINING ARNHEM​

Arnhem heeft veel verschillende geschikte locaties om buiten te trainen, waaronder het Sonsbeekpark, Park Presikhaaf of Park Zypendaal. Maar ook andere parken, bossen of open ruimten rondom Arnhem zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Wist je dat we ook Bootcamp en Personal training op je werk kunnen verzorgen? Zo kunnen we jou vlak voor je werk, tijdens je pauze of na jouw werk trainen. Lekker functioneel!

 

 

Gratis Voedingsadvies

LET’S DO IT biedt je een GRATIS voedingsadvies aan waar je meteen mee aan de slag kunt. Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je sportprestaties en je algehele gezondheid. Voldoende bewegen en gezond eten is de basis voor een gezonde leefstijl!

PRIJZEN PERSONAL TRAINER ARNHEM​

Wat kost een Personal trainer aan huis? De prijs voor een LET’S DO IT Personal trainer begint vanaf 65,- euro per training van een uur. We werken met een strippenkaart. De prijs hangt af van hoeveel trainingen je afneemt. Zo kun je al een traject kiezen vanaf 15 trainingen. 

 

Wist je dat je bij ons samen met je vriend, vriendin of collega kunt trainen zonder extra kosten? Zo zou je samen de kosten kunnen delen. Het voedingsadvies is een extra service die we je aanbieden en zit dus bij de prijs inbegrepen. Ben je ondernemer? Dan kunnen de kosten eventueel aftrekbaar zijn.

Ruim 13 jaar ervaren

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Zij verzorgen sinds 2007 Personal training aan huis, door bijna heel Nederland. Wij werken nauw samen. Zo zou je tevens met een mannelijke Personal trainer aan huis kunnen trainen. Het team van YourHealth bestaat inmiddels uit meer dan 40 professionele Personal trainers! Lees meer over onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor het maken van een gratis intakegesprek!