Personal trainer Blaricum

Personal training aan huis

Woon je in Blaricum en ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis of buiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Wij zijn ruim 13 jaar ervaren in het verzorgen van Personal training aan huis. LET’S DO IT richt zich als enige in Nederland op Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen.

Klanten kiezen voor LET’S DO IT omdat ze druk zijn, een stok achter de deur nodig hebben en aan huis willen trainen met een vrouwelijke Personal trainer. We verzorgen Personal training aan huis, maar ook op het werk of lekker in de buitenlucht. Verschillende gezondheidsdoelen kunnen met ons behaald worden. Of je nu wilt afvallen, sterker of strakker wilt worden, meer energie wilt of minder stress; wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt. Ons team staat voor je klaar!

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

PERSONAL TRAINER BLARICUM

Woon je in Blaricum en ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training aan huis of buiten, voor vrouwen door vrouwen. Wij zijn het zusje van YourHealth Personal training en zijn ruim 13 jaar ervaren in het verzorgen van Personal training aan huis, door inmiddels bijna heel Nederland. 

 

Wil je graag afvallen, sterker of fitter worden, meer energie of juist hulp bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl? Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt, wij zijn jouw stok achter de deur! 

Is een Personal trainer iets voor jou?

Wellicht kan één van onze Personal trainers jou hierbij helpen. Personal training aan huis is zeer populair in Blaricum. Eén op één begeleiding is dan ook de meest effectieve manier van training. Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je doel, leeftijd en sportniveau. Je traint in je eigen tempo resultaatgericht aan jouw persoonlijke doelen.

 

Van je trainer krijg je een  persoonlijk trainingsschema dat afgestemd wordt op jouw wensen en doelen. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten. De trainer let er goed op dat jij de oefeningen goed uitvoert, om blessures te voorkomen. Zij zoekt met jou de grens op en zal door middel van begeleiding, advies en coaching ervoor zorgen dat jij het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen.

 

Om het jou makkelijk te maken, komt de trainer met alle benodigdheden naar je toe. Bij LET’S DO IT is de training iedere keer weer anders. Door de afwisseling blijft het trainen leuk en behaal én behoud je sneller resultaat. Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid beter worden. Door gezond en fit te blijven presteer je beter op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Naast de Personal training krijg je van ons een GRATIS voedingsadvies. Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je (sport)prestaties en algehele gezondheid!

Outdoor Personal training Blaricum

Outdoor Personal training

Sporten is gezond, buiten sporten is nog gezonder. Blaricum heeft mooie plekken te bieden voor Outdoor Personal training, waaronder de Tafelbergheide, de Heide of de Schaapskooi. Maar ook andere plekken in Blaricum zijn geschikt om het hele jaar door te trainen met je Personal trainer. Iedere keer train je op een locatie waar jij graag getraind wilt worden! 

Vrouwelijke Personal trainer aan huis

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer aan huis te trainen. Zo voelen zij zich vaak sneller begrepen en hebben minder last van schaamte en bewijsdrang. Ons team bestaat dan ook uit vrouwelijke Personal trainers. Maak kennis met het team van LET’S DO IT!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

Ja, Dit is wat ik zoek!

Wil je graag afvallen, meer bewegen, meer energie of gespierder worden? Of wil je gewoonweg een gezondere leefstijl? En sluit onze visie en werkwijze aan bij jouw doelen en wensen? Personal training aan huis is bij ons al mogelijk vanaf 65,- euro excl. BTW per training van een uur. De prijs hangt af van welk pakket je kiest. Bij ons is het voedingsadvies gratis en je kun samen trainen zonder extra kosten. Voor ondernemers kan het eventueel aftrekbaar zijn. 

Bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende en GRATIS intake. Samen kijken we hoe wij jou het beste kunnen helpen. Vaak kun je dezelfde week al beginnen!