Personal trainer Breda

Personal training aan huis

Wil je graag afvallen, sterker of fitter worden, meer energie of juist hulp bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij verzorgen personal training aan huis of buiten, voor vrouwen, door vrouwen in o.a. Breda. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komen we met alle benodigdheden naar je toe. Klanten kiezen voor LET’S DO IT omdat ze graag (weer) willen gaan sporten, maar hierbij een plan op maat, begeleiding en een stok achter de deur kunnen gebruiken. Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer te trainen. Ons team bestaat dan ook uit professionele vrouwelijke Personal trainers!

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

PERSONAL TRAINER BREDA

Wil je graag afvallen, sterker of fitter worden, meer energie of juist hulp bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij verzorgen Personal training aan huis of buiten, voor vrouwen, door vrouwen in o.a. Breda.

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komen we met alle benodigdheden naar je toe. Klanten kiezen voor LET’S DO IT omdat ze graag (weer) willen gaan sporten, maar hierbij een plan op maat, begeleiding en een stok achter de deur kunnen gebruiken. Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer te trainen. Ons team bestaat dan ook uit professionele vrouwelijke Personal trainers!

 

Is een Personal trainer iets voor jou?

Misschien kan één van onze personal trainers jou hierbij helpen. Personal training aan huis wordt steeds populairder in Breda. Het is dan ook de meest effectieve manier van training. Hiernaast is Personal training voor iedereen toegankelijk, ongeacht je doel, leeftijd of sportniveau. Jij staat tijdens de training centraal en krijgt persoonlijke en professionele begeleiding rondom het behalen van jouw gezondheidsdoelen. Van je trainer krijg je een trainingsschema op maat, dat afgestemd wordt op jouw doelen en wensen. Hierbij houden we rekening met eventuele lichamelijke klachten. 

 

Om het jou makkelijk te maken en tijd te besparen, komen we met alle benodigdheden naar je toe. Zo kunnen we je thuis trainen, op je werk of lekker in de buitenlucht op een plek bij jou in de buurt in Breda. Onze trainingen zijn afwisselend en doelgericht. Op die manier blijft je sportmotivatie hoog en wordt je lichaam iedere keer opnieuw geprikkeld zodat je resultaten kunt behalen en behouden. We zullen je coachen en begeleiden om het beste uit jezelf en uit de training te halen. Wij zijn jouw stok achter de deur! 

OUtdoor Personal training Breda

Breda biedt zoveel leuke plekken om Personal training en Personal boxing aan te bieden! Waaronder het Mastbos, het Valkenbergpark of bij de Asterdplas. Maar ook andere parken en open ruimten zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Genoeg mogelijke plekken dus in Breda waar je het hele jaar door met je Personal trainer kunt trainen. Iedere keer train je op een plek waar jij graag getraind wilt worden. Wil je graag dat je Personal trainer naar je werk komt om je te trainen? We kunnen je vlak voor je werk, tijdens je pauze of na je werk trainen. Lekker functioneel!

Vrouwelijke Personal trainer aan huis

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer aan huis te trainen. Zo voelen zij zich vaak sneller begrepen en hebben minder last van schaamte en bewijsdrang. Ons team bestaat dan ook uit vrouwelijke Personal trainers. Maak kennis het team!

Ons team. Vrouwelijke Personal trainers

Prijzen Personal training aan huis

Wat kost een LET’S DO IT Personal trainer aan huis? De prijs hangt af van welk pakket je kiest. Personal training aan huis begint bij ons vanaf 65,- euro excl. BTW. Wij werken met strippenkaarten vanaf 15 trainingen. Hoe meer trainingen je kiest, hoe lager de prijs. Wil je samen met een sportmaatje trainen? Dat kan bij ons en kost je niks extra. Zo zou je samen met een vriend of vriendin de kosten kunnen delen. Ben je ondernemer? Dan kunnen de kosten eventueel aftrekbaar voor je zijn.

 

Wil je graag afvallen, je conditie verbeteren, minder stress of een strakker, gespierder of  fitter lichaam? En sluit onze visie en werkwijze aan bij jouw doelen en wensen? Vraag dan nu vrijblijvend een GRATIS intake aan, zodat we je meer kunnen vertellen over hoe wij jou kunnen helpen.

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training.  Zij verzorgen sinds 2007 Personal training aan huis. Het team van YourHealth bestaat inmiddels uit meer dan 40 professionele mannelijke én vrouwelijke personal trainers. Aangezien wij nauw samenwerken, zou je tevens met een mannelijke personal trainer kunnen trainen. Wij staan voor je klaar. Ben jíj er ook klaar voor om met ons de uitdaging aan te gaan?!