Personal trainer Bussum

Personal training aan huis

Ben je op zoek naar een vrouwelijke personal trainer aan huis in Bussum? Misschien omdat je wilt afvallen, een betere conditie of een sterker, strakker en vitaler lichaam wilt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom!

 

Wij verzorgen personal training aan huis voor vrouwen door vrouwen. Wij zijn jouw personal trainer waar en wanneer jij dat wilt. Om het jou makkelijk te maken, komen we met alle benodigdheden naar je toe. Zo kunnen we je in Bussum aan huis trainen, maar ook op je werk of lekker buiten. Van ons krijg je persoonlijke begeleiding en een programma op maat. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

PERSONAL TRAINER BUSSUM

Wil je graag afvallen, sterker of fitter worden, meer energie of juist hulp bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij bieden Personal training op locatie voor vrouwen, door vrouwen. Ons team is actief in Noord-Holland, Gelderland, Utrecht, Brabant, Noord-Limburg en Noord-België. 

Is een Personal trainer iets voor jou?

Wij helpen je hierin graag verder. Inmiddels hebben we vele klanten geholpen aan een slanker, sterker en vitaler lichaam. Personal training is ontzettend populair in Bussum. Het is dan ook de meest effectieve manier van training. Personal training is toegankelijk voor iedereen, hoe oud of sportief je ook bent. Je traint doelgericht en in je eigen tempo. Samen gaan we voor duurzame resultaten. 

 

Van je trainer krijg je persoonlijke begeleiding en een plan op maat. Jouw trainingsschema wordt afgestemd op jouw doelen, wensen en mogelijkheden. De trainingen zullen afwisselend zijn. Zo blijft het sporten leuk en wordt je lichaam iedere keer uitgedaagd om zich te blijven ontwikkelen. Om het jou makkelijk te maken en om tijd te besparen, komt de trainer met alle benodigdheden naar je toe. De trainer zal je leren een gezonde leefstijl te integreren in jouw drukke leven. Ze zal je coachen en begeleiden zodat je het beste uit jezelf en uit de training zult halen!

Personal training Bussum

Outdoor Personal training Bussum

Buiten sporten heeft een positieve invloed op je mentale en fysieke gezondheid. Zo maakt Outdoor Personal je hoofd lekker leeg en hiernaast kom je in aanraking met zonlicht en verse zuurstof. Bussum biedt veel leuke plekken om Personal training en Personal Boxing aan te bieden. Waaronder het Bantammer Bos, Bussumerheide, Spanderswoud of Franschekamp Heide. Maar ook andere parken, bossen of open ruimten zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Je traint op jouw gewenste locatie!

Vrouwelijke Personal trainer aan huis Bussum

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer aan huis te trainen. We komen immers bij de klanten thuis. Daarnaast horen we van klanten terug dat ze zich sneller en beter begrepen voelen en hebben minder last van schaamtegevoel en bewijsdrang. Dit is dan ook de reden wij met vrouwelijke personal trainers werken. Ons team bestaat inmiddels uit meer dan 40 vrouwelijke Personal trainers . Graag stellen wij hen aan je voor!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

Ruim 13 jaar ervaren

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Sinds 2007 verzorgen wij personal training aan huis, door inmiddels bijna heel Nederland. 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een gratis proeftraining. Dé manier om te ervaren of je een klik hebt met de trainer en of onze visie bij je past. LET’S DO IT!

Voedingsadvies

Naast de trainingen en coaching krijg je van ons een GRATIS voedingsadvies dat opgesteld is door onze voedingsconsulent. Hierin vind je richtlijnen en vele tips voor een gezonder voedingspatroon. Je kunt er meteen mee aan de slag! Gezonde voeding heeft een groot aandeel in je sportprestaties en je algehele gezondheid. Meer bewegen en gezond eten is de basis voor vitaliteit!

Prijzen LET'S DO IT personal trainer aan huis

Waarschijnlijk wil je graag weten wat een personal trainer van LET’S DO IT kost. De prijs hangt af van het pakket dat je kiest. Zo bieden wij al pakketten aan vanaf 15 trainingen. De prijzen beginnen bij ons vanaf 65,- euro excl. btw per training van een uur. Hier zit het voedingsadvies bij in. Wil je graag met een sportmaatje trainen? Dat kan bij ons. Je hoeft hier niks extra voor te betalen. Op die manier zou je de kosten kunnen delen met een vriend, vriendin of collega. Wist je dat voor ondernemers de kosten eventueel aftrekbaar kunnen zijn? 

Wat vinden klanten van LET'S DO IT?

Google reviews