Personal trainer Eindhoven

Personal training aan huis

Woon je in Eindhoven of vlak daarbuiten en ben je op zoek naar een vrouwelijke personal trainer aan huis? Misschien omdat je wilt afvallen, sterker of fitter wilt worden of meer energie en minder stress wilt? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom!

Wij verzorgen personal training aan huis voor vrouwen door vrouwen. Om het jou makkelijk te maken, komen we met alle materialen naar je toe. Ons team is actief in Eindhoven maar ook in de provincies Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant en in Noord-Limburg.

Vrouwelijke Personal trainer aan huis Eindhoven

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

PERSONAL TRAINER EINDHOVEN

Woon je in Eindhoven of vlak daarbuiten en ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis? Misschien omdat je wilt afvallen, sterker of fitter wilt worden of meer energie en minder stress wilt? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! 

 

Woon je in Eindhoven of vlak daarbuiten en ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis? Misschien omdat je wilt afvallen, sterker of fitter wilt worden of meer energie en minder stress wilt? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! 

Personal training aan huis of buiten,

iets voor jou?

Ons team staat voor je klaar! Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komen we met alle sportspullen naar je toe. Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportverleden. Personal training aan huis wordt steeds populairder in Eindhoven. Personal training is dan ook zeer effectief. Jij staat bij ons centraal en krijgt een plan op maat. Zo wordt jouw trainingsschema afgestemd op jouw persoonlijke doelen en wensen. Heb je last van lichamelijke klachten zoals nekklachten, rugklachten of schouderklachten? Ook hiermee wordt rekening gehouden. Daarnaast zal de trainer je begeleiden en coachen zodat je het beste uit jezelf en uit de training zult halen.

 

Bij LET’S DO IT zijn de trainingen resultaatgericht en afwisselend. Zo blijft het trainen leuk en wordt je lichaam iedere keer weer opnieuw geprikkeld waardoor het zich kan blijven ontwikkelen. Dankzij de trainingen krijg je een betere belastbaarheid. Door gezond en fit te blijven, presteer je beter op zowel persoonlijk als zakelijk vlak! Meer bewegen en gezonde voeding zijn dé ingrediënten voor een slanker, energieker lichaam. Daarom krijg je naast de Personal training tevens een GRATIS voedingsadvies dat opgesteld is door onze professionele voedingsconsulent. Ga je met ons de uitdaging aan? Vaak kun je dezelfde week al van start. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek! Dé manier om te ervaren of je een klik hebt met de trainer en of onze visie aansluit bij jouw doelen.

Personal training Eindhoven

Personal training buiten in Eindhoven

Sporten is gezond, buiten sporten nog gezonder! Outdoor Personal training heeft positieve gevolgen voor zowel je mentale als fysieke gezondheid. Eindhoven heeft veel leuke plekken om Personal training en Personal boxing aan te bieden, zoals de Groote Heide, Genneper parken of de Herbertusbossen. Er zijn in ieder geval genoeg mooie locaties in Eindhoven voor Outdoor Personal training waar je het hele jaar door met je Personal trainer kunt trainen!

Vrouwelijke Personal trainer aan huis in Eindhoven

Veel vrouwen vinden het prettiger om met een vrouwelijke Personal trainer aan huis te trainen. Om die reden zijn wij als eerste in Nederland gestart met LET’S DO IT Personal training; Personal training aan huis of buiten, speciaal voor vrouwen, door vrouwen! Op die manier is Personal training aan huis voor veel vrouwen laagdrempeliger geworden. Ze voelen zich beter begrepen, schamen zich minder snel en hebben minder het gevoel dat ze zich moeten bewijzen. Maak kennis met ons team!

Vrouwelijke Personal trainer. LET'S DO IT

Voedingsadvies

Met je Personal trainer train je om je lichaam sterker, slanker, vitaler en strakker te maken. Daarnaast krijg je van onze voedingsconsulent gratis een voedingsadvies waar je meteen mee aan de slag kunt. De combinatie van voeding en sport is namelijk de sleutel tot succes wanneer je wilt afvallen, meer spiermassa of meer energie wilt. Gezonde voeding heeft een groot aandeel in je (sport)prestaties en algehele gezondheid. Meer bewegen en gezond eten is de basis voor een gezond lichaam!

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Zij verzorgen sinds 2007 Personal training aan huis, inmiddels in bijna heel Nederland. Het team van YourHealth Personal training bestaat uit meer dan 40 professionele en ervaren personal trainers. Omdat wij nauw samenwerken, zou je ook met een mannelijke personal trainer kunnen trainen. 

 

We bieden je een vrijblijvend intakegesprek aan. Zo kun jij ervaren of je een klik hebt met de trainer en of onze visie aansluit bij jouw doelen, wensen en verwachtingen. Wil je meer informatie of graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op!

Kosten Personal trainer aan huis Eindhoven

Ben je benieuwd naar de prijzen voor een Personal trainer aan huis in Eindhoven? Bij LET’S DO IT hangt de prijs af van het pakket dat je kiest. Zo hebben wij al pakketten vanaf 15 trainingen. De prijzen beginnen vanaf 65,- euro excl. BTW per training van een uur. Het voedingsadvies zit er bij in. Wil je de kosten samen delen met een sportmaatje? Bij ons kun je samen trainen, zonder bijkomende kosten. Ben je ondernemer? De kosten kunnen eventueel zakelijke aftrekbaar voor je zijn.