Personal trainer Eindhoven

PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Eindhoven? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen, soepeler of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

Personal trainer Eindhoven

PERSONAL TRAINER EINDHOVEN

Personal training aan huis

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Eindhoven? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur! 

 

Een personal trainer aan huis in Eindhoven, iets voor jou?

Personal trainer Eindhoven

Personal training in Eindhoven wordt steeds meer populair. Het is dan ook een zeer effectieve manier van training en voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Bij LET’S DO IT train je met een vrouwelijke personal trainer in jouw vertrouwde omgeving en in je eigen tempo, aan de hand van een persoonlijk programma. Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid verbeteren. Door gezond en fit te blijven presteer je beter op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. 

 

D.m.v. fysieke trainingen, coaching, leefstijl- en voedingsadviezen werk je onder professionele begeleiding aan jouw persoonlijke doelen. De trainer zal jou begeleiden, coachen en op een positieve wijze motiveren. Zodat jij het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen. Van je trainer leer je welke oefeningen passen bij jouw doelen en waarom. Zij leert je een gezonde leefstijl integreren in een druk leven en is jouw stok achter de deur!

Personal training buiten in Eindhoven

Sporten is gezond, buiten sporten nog gezonder! Outdoor Personal training heeft positieve gevolgen voor zowel je mentale als fysieke gezondheid. Eindhoven biedt verschillende locaties voor een buiten training, waaronder de Groote Heide, Genneper parken of de Herbertusbossen. Bij ons train je hoe vaak, waar en wanneer jij wil!

Vrouwelijke Personal trainer Eindhoven

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer te trainen, we komen immers in hun vertrouwde omgeving. Wat we van klanten terughoren is dat ze zich minder snel schamen en zich beter begrepen voelen bij een vrouwelijke trainster. 

 

Daarnaast hebben vrouwen nu eenmaal een ander lichaam dan mannen. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op een training, maar ook een eventuele zwangerschap of een hormonale disbalans (zoals de overgang). Omdat onze vrouwelijke personal trainsters veel ervaring en kennis hebben rondom het trainen en begeleiden van vrouwen, is bij ons een nog gerichtere aanpak mogelijk! 

Duo training Eindhoven

Samen trainen

Wist je dat bij ons ook Duo training mogelijk is in Eindhoven? Zo kan een sportmaatje GRATIS meetrainen! Op die manier zou je samen met een vriend of vriendin de kosten kunnen delen. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau? Geen probleem, ieder traint in zijn/haar eigen tempo en krijgt een plan op maat.

error: Deze content is beveiligd!