Personal training voor vrouwen
door vrouwelijke Personal trainers

Personal trainer aan huis in Gelderland

Waarschijnlijk heb je gezocht op ‘Personal trainer Gelderland’ en ben je op onze website terechtgekomen, welkom! 

 

LET’S DO IT Personal training verzorgt Personal training en Personal boxing aan huis voor vrouwen, door vrouwen. Onze vrouwelijke personal trainers zijn actief in o.a. Gelderland.

Personal trainer aan huis in Gelderland

Vrouwelijke Personal trainers

Waarschijnlijk heb je gezocht op ‘Personal trainer Gelderland’ en ben je op onze website terechtgekomen, welkom! LET’S DO IT Personal training verzorgt Personal training en Personal boxing aan huis, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Ons team is actief in o.a. regio Gelderland.

Wij zijn jouw stok achter de deur!

Woon je in Gelderland en wil je graag onder begeleiding van een Personal trainer afvallen, een betere conditie, sterker of strakker worden? Maar is een sportschool niks voor jou of ben je druk of heb je weinig tijd? Om het jou makkelijk te maken, komen wij met alle materialen naar je toe. Zo verzorgen wij personal training aan huis, op je werk of lekker in de buitenlucht. Je krijgt een op maat gemaakt trainingsplan. Hierbij houden we rekening met wat je leuk vindt om te doen, wat je doel is en wat haalbaar is.

 

Veel vrouwen vinden het fijn om met een vrouwelijke personal trainer te trainen. Ze voelen zich meer begrepen, schamen zich minder en voelen minder bewijsdrang. Naast de Personal training ontvang je tevens een GRATIS voedingsadvies. Deze is opgesteld door onze voedingsconsulent. Hierin staan veel praktische tips en weetjes waar je meteen mee aan de slag kunt. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Sportmotivatie

Ben je niet gemotiveerd om zelfstandig thuis of op een sportschool te gaan trainen, omdat je druk bent en weinig tijd hebt? Door te trainen met een Personal trainer aan huis, blijft je sportmotivatie hoog. De trainingen zullen iedere keer anders zijn. Zo blijf jij het trainen leuk vinden en wordt jouw lichaam telkens opnieuw geprikkeld zodat ze zich kunnen blijven ontwikkelen. 

 

Personal training is dan ook zeer effectief. Je Personal trainer zal je begeleiden, motiveren en coachen, zodat jij het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen. De trainer let er goed op jij de oefeningen op de juiste manier uitvoert, zodat blessures voorkomen worden. Omdat je in je eigen tempo traint en een plan maat krijgt, is Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau.

 

Klanten kiezen voor LET’S DO IT omdat ze door een ervaren en deskundige vrouwelijke personal trainer begeleid en gecoacht worden. Ze vinden het prettig dat de trainer íedere week bij hen op de stoep staat. Het is een vaste afspraak in hun agenda en een onderdeel van hun leefstijl geworden.


Wat kun je verwachten?


Wat levert het je op?  

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Zij verzorgen sinds 2007 Personal training aan huis door bijna heel Nederland. Ons team bestaat inmiddels uit bijna 30 vrouwelijke personal trainers. Want veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouw te trainen. Zo schamen ze zich minder snel, ze voelen zich beter begrepen en hebben minder het gevoel zich te moeten bewijzen. Maak hieronder kennis met ons team!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

Prijzen Personal trainer Gelderland

Wat is de prijs voor een Personal trainer aan huis in Gelderland? LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. De prijs ligt de prijs tussen de 65,- en 85,- euro excl. btw per training van een uur en hangt af van welk pakket je kiest. Hoe groter het pakket, hoe lager de prijs. Het voedingsadvies zit hierbij in. Wil je graag samen met je partner, vriend(in) of familielid trainen? Bij ons is Duo training is mogelijk zonder extra kosten. Zo zou je samen de kosten kunnen delen. De kosten van deze activiteit kunnen eventueel fiscaal aftrekbaar zijn voor ondernemers

 

Neem contact op voor een gratis intake. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we wat wij voor jou zouden kunnen betekenen en kijken naar welk pakket het beste past bij jouw doelen en wensen. Tevens is de intake dé manier om te ervaren of je een klik met de trainster hebt en of onze visie jou aanspreekt. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met een persoonlijk advies.

Personal trainer Gelderland

Aalten
Apeldoorn
Arnhem
Barneveld
Beuningen
Bronckhorst
Brummen
Buren
Culemborg
Dieren
Doesburg

Doetinchem
Druten
Duiven
Ede
Elburg
Epe
Ermelo
Geldermalsen
Groesbeek
Harderwijk
Hattem

Heerde
Heumen
Lingewaal
Lingewaard
Lochem
Maasdriel
Millingen aan de Rijn
Montferland
Neder-Betuwe
Neerijnen
Nijkerk

Nijmegen
Nunspeet
Oldebroek
Oude IJsselstreek
Putten
Renkum
Rheden
Rijnwaarden
Rozendaal
Scherpenzeel
Tiel

Ubbergen
Velp
Voorst
Wageningen
West Maas en Waal
Westervoort
Wijchen
Winterswijk
Zaltbommel
Zevenaar
Zutphen