Personal trainer Gelderland

Personal training aan huis

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Gelderland? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou aan huis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

Personal trainer aan huis in Gelderland

Vrouwelijke Personal trainers

Waarschijnlijk heb je gezocht op ‘Personal trainer Gelderland’ en ben je op onze website terechtgekomen, welkom! LET’S DO IT Personal training verzorgt Personal training en Personal boxing aan huis, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Ons team is actief in o.a. regio Gelderland.

Personal training aan huis in Gelderland

Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training is erg populair in provincie Gelderland. Het is dan ook een zeer effectieve manier van training en voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Bij LET’S DO IT train je in jouw vertrouwde omgeving, in je eigen tempo en aan de hand van een persoonlijk programma. Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid verbeteren. Door gezond en fit te blijven presteer je beter op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. 

 

“Ach, ik ga morgen wel sporten, ik ben nu te druk, te moe, ik heb geen zin…” 

 

Herken je deze gedachten? Je bent echt niet de enige. Blijkbaar nemen we een afspraak met onszelf minder serieus dan dat we een afspraak met iemand anders in onze agenda hebben staan. Met fysieke trainingen, coaching en een voedingsadvies werk je onder professionele begeleiding aan jouw persoonlijke doelen. De trainer zal jou begeleiden, coachen en motiveren, zodat jij het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen. Van je trainer leer je welke oefeningen passen bij jouw doelen en waarom. Zij leert je een gezonde leefstijl integreren in een druk leven en is jouw stok achter de deur!


Wat levert Personal training aan huis jou op?  

Personal trainer Gelderland

Personal training buiten in Gelderland

Sporten is gezond, buiten sporten is nóg gezonder! In Gelderland kun je op vele verschillende plekken buiten trainen. Niet alleen in de plaatsen Vorst, Putten, Buren of Nijmegen, ons team is actief in heel de provincie Gelderland. Wij zijn jouw personal trainer waar en wanneer jij wilt! 

Ruim 15 jaar ervaring5

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Zij verzorgen sinds 2007 Personal training aan huis door bijna heel Nederland. Ons team bestaat inmiddels uit bijna 30 vrouwelijke personal trainers. Want veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouw te trainen. Zo schamen ze zich minder snel, ze voelen zich beter begrepen en hebben minder het gevoel zich te moeten bewijzen. Maak hieronder kennis met ons team!

Rubia

Francis

Hesther

Patty

Bonita

Yvette

Annick

Armanda

Vanessa

Vanessa

Nicolette

Karin

Suzanne

Linda

Gonneke

Carla

Yvonne

Nouchka

Laura

Carolien

Michelle

Sangeeta

ilona

Claire

Jessica

Silvie

Daantje

Liona

karin

Tabitha

Claudine

Saskia

Nadine

Susan

Shimada

Jikke

Gery

Mirte

Sieneke

Lobke

Joyce

Stella

Eline

Barbara

Tilly

Elsa

Lisette

Marleen

Candy

Gerda

Maike

Sanne

Julie

Liselotte

Dalya

Indra

Margriet

Neeltje

Barbara

Jacqueline

Ketty

Annette

Martine

Michelle

Esther

Martine

Paulien

Rosa

Claire

Femke

Marieke

Queeny

Monika

Domnique

Domnique

Domnique

Domnique

Domnique

Domnique

Prijzen Personal trainer Gelderland

LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. Zo bieden we al pakketten aan vanaf 15 trainingen. De prijs is afhankelijk van welk pakket je kiest. Hoe meer trainingen je wenst af te nemen, hoe lager de prijs. Personal training aan huis in Gelderland is mogelijk vanaf 65,- euro excl. btw per training van een uur. 

 

Wist je dat bij ons samen kunt trainen zonder extra kosten? En dat de kosten eventueel aftrekbaar kunnen zijn voor ondernemers?

GRATIS Voedingsadvies

Naast de Personal training krijg je van ons een GRATIS voedingsadvies waar je meteen mee aan de slag kunt. Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele gezondheid. Meer bewegen en gezond eten is de basis voor jouw vitaliteit!

En nu?

Ben jij bereid om serieus met een LET’S DO IT trainer te werken aan jouw persoonlijke gezondheidsdoelen? Maar wil je eerst kennismaken met de trainer om te zien of je een klik met haar hebt en of haar werkwijze jou aanspreekt?Graag bieden we je een GRATIS intake met proefles in Gelderland aan. Ons team staat voor je klaar. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training en het coronavirus

Omdat de gezondheid van onze klanten en trainers voorop staat, hebben wij een aangepaste werkwijze. Lees hier meer over welke maatregelen wij nemen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

GRATIS E-Book met recepten

voedingsschema e-book

Ook ons GRATIS E-Book
met 10 zoete en 10 hartige recepten ontvangen?

Personal trainer Gelderland

Aalten
Apeldoorn
Arnhem
Barneveld
Beuningen
Bronckhorst
Brummen
Buren
Culemborg
Dieren
Doesburg

Doetinchem
Druten
Duiven
Ede
Elburg
Epe
Ermelo
Geldermalsen
Groesbeek
Harderwijk
Hattem

Heerde
Heumen
Lingewaal
Lingewaard
Lochem
Maasdriel
Millingen aan de Rijn
Montferland
Neder-Betuwe
Neerijnen
Nijkerk

Nijmegen
Nunspeet
Oldebroek
Oude IJsselstreek
Putten
Renkum
Rheden
Rijnwaarden
Rozendaal
Scherpenzeel
Tiel

Ubbergen
Velp
Voorst
Wageningen
West Maas en Waal
Westervoort
Wijchen
Winterswijk
Zaltbommel
Zevenaar
Zutphen

error: Deze content is beveiligd!