Personal trainer Groningen

Personal training aan huis

Wil je graag afvallen, sterker of fitter worden, meer energie of juist hulp bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij bieden personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen. Wil je graag samen met een sportmaatje trainen? Dat kan bij ons. Het kost je niks extra.

 

 

Ons team is actief in Groningen, maar ook in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht, Brabant en in het noorden van Limburg. Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt en zijn jouw stok achter de deur!

Personal training aan huis

PERSONAL TRAINER
IN Groningen

Personal trainer Renieta

Woon je in Groningen en ben je op zoek naar een Personal trainer aan huis? Misschien omdat je wilt afvallen, sterker of strakker wilt worden of omdat je je conditie wilt verbeteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom! 

 

LET’S DO IT richt zich als enige in Nederland op Personal training aan huis (of buiten), speciaal voor vrouwen door vrouwen. Ons team bestaat uit vrouwelijke Personal trainers en is actief in Groningen en omstreken. Om jou tijd en gedoe te besparen komt de trainer met alle spullen naar je toe. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal trainer in Groningen.
Jouw stok achter de deur!

Personal trainer aan huis in Groningen,
iets voor jou?

Wil je graag afvallen, meer energie of een strakker, sterker lichaam? Personal training, outdoor training en personal boxing is voor ieder die wil investeren in haar gezondheid. Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd en sportniveau. Om het jou makkelijk te maken, komen we met alle benodigde materialen naar je toe. Wil je graag in de ochtend, overdag of juist liever s’avonds getraind worden? Aan huis, op je werk of buiten? Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer je wilt!

 

Personal training aan huis is erg populair in Groningen. Personal training is dan ook een zeer effectieve manier van trainen. Bij LET’S DO IT sta jij bij ons centraal, je krijgt professionele begeleiding met daarnaast een plan op maat. Zo wordt jouw persoonlijke trainingsschema afgestemd op jouw wensen en behoeften. Hierbij houden we rekening met eventuele lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld nekklachten, rugklachten of schouderklachten.

 

De trainer let tijdens de training goed op jouw lichaamshouding om blessures te voorkomen en om duurzame resultaten te kunnen behalen. Je krijgt professionele ondersteuning voor het plannen, structureren en behalen van jouw persoonlijke doelen. We zijn jouw persoonlijke coach om je te motiveren, uit te dagen en te ondersteunen, zodat je het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen!

Personal training buiten in Groningen

Sporten is gezond, buiten sporten is nog gezonder! Groningen biedt verschillende plekken voor outdoor personal training. Waaronder Noorderplantsoen, Stadspark, Hoornse Plas, Kardinge en Europapark. Maar ook andere locaties in Groningen zijn geschikt voor outdoor personal training. 

Ruim 13 jaar ervaring
Vrouwelijke Personal trainer aan huis

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Sinds 2007 verzorgen zij personal training aan huis. Omdat veel vrouwen het vaak prettiger vinden om met een vrouwelijke personal trainer aan huis te trainen, richt LET’S DO IT Personal training zich op personal training aan huis, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Want veel vrouwen voelen zich sneller begrepen door een vrouwelijke trainer en hebben hiernaast minder last van schaamte en bewijsdrang. Maak kennis met het team van LET’S DO IT!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

GRATIS VOEDINGSADVIES​

Met jouw personal trainer werk je in of rondom Groningen aan een strak, sterk en fit lichaam. Bij LET’S DO IT krijg je naast de personal training een GRATIS voedingsadvies. Deze is opgesteld door onze voedingsconsulent, je kunt er meteen mee aan de slag! Naast voldoende bewegen heeft gezonde voeding een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele fysieke en mentale gezondheid. Het is de basis voor jouw vitaliteit!

Prijzen Personal trainer aan huis in Groningen

Bij LET’S DO IT werken we met strippenkaarten. De prijs voor een LET’S DO IT Personal trainer aan huis in Groningen hangt af van welk pakket je kiest. Zo bieden wij pakketten aan vanaf 15 trainingen. Hoe meer trainingen je kiest, hoe lager de kosten. Zo is Personal training aan huis of buiten mogelijk voor € 65 euro excl. btw per training van een uur. Samen kijken we naar welk pakket het beste past bij jouw doelen en wensen. 


Sport je liever samen met een sportmaatje? Dat kan bij ons en kost je niks extra. Zo zou je de kosten kunnen delen met bijvoorbeeld je partner, vriend(in) of familielid. Ben je ondernemer? De kosten kunnen eventueel aftrekbaar voor je zijn.