Personal training aan huis

Personal trainer Hilversum

Welkom bij LET’S DO IT Personal training! Wij bieden Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen.

 

Heb je een druk bestaan en beweeg je hierdoor onvoldoende? Of heb je simpelweg een andere reden om niet te gaan sporten? Wij helpen je met afvallen, sterker of fitter worden en begeleiden je naar een gezonde leefstijl. Wij zijn jouw stok achter de deur! Ons team staat voor je klaar!

Personal training aan huis

Personal trainer Hilversum

Welkom bij LET’S DO IT Personal training! Wij bieden Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen.

 

Heb je een druk bestaan en beweeg je hierdoor onvoldoende? Of heb je simpelweg een andere reden om niet te gaan sporten? Wij helpen je met afvallen, sterker of fitter worden en begeleiden je naar een gezonde leefstijl. Wij zijn jouw stok achter de deur! Ons team staat voor je klaar!

Personal training Hilversum

 • Grote kans dat je op Google 'Personal trainer Hilversum' hebt ingetypt en op onze website terecht bent gekomen, welkom! Dan ben je waarschijnlijk benieuwd hoe wij jou kunnen helpen. 
 • Om tijd en gedoe te besparen, komen we bij jou aan huis en nemen we alle spullen mee naar jou toe.
 • Je krijgt persoonlijke aandacht en we bieden professionele begeleiding en coaching zodat je het beste uit jezelf en de training haalt. Je houdt hierdoor je motivatie langer vast en zult optimale en duurzame resultaten behalen.
 • Het trainingsschema wordt op maat gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw doelen, wensen en mogelijkheden.
 • Je krijgt GRATIS voedingsadvies van een van onze voedingsconsulenten

Personal training, iets voor jou?

 • Wil je graag afvallen, meer bewegen of gewoon een gezonder leven? En kun je hierbij wel wat hulp gebruiken?
 • Heb je geen zin om naar een sportschool te gaan?
 • Wil je thuis of lekker buiten trainen bij jou in de buurt?
 • Woon je in Hilversum of daarbuiten?
 • Ben je snel je sportmotivatie kwijt en kun je dus wel een stok achter de deur gebruiken?

Ons team staat voor je klaar om jou hierbij te ondersteunen. Samen halen we het beste uit jezelf en gaan we voor duurzaam resultaat. Wij helpen je om weer in balans te komen en leren je een gezonde leefstijl integreren in een druk leven.

Om het jou makkelijk te maken, trainen we je waar en wanneer jij wilt. Zo verzorgen wij Personal training aan huis, op je werk of buiten op een plek bij jou in de buurt. We nemen alle sportspullen mee die nodig zijn voor de training. Je hoeft er dus niks extra’s voor aan te schaffen. Wij doen er alles aan om je jouw gezondheidsdoelen en trainingsdoelen te laten behalen en zijn jouw stok achter de deur!

De voordelen van een Personal trainer aan huis

 • Professionele begeleiding & coaching en persoonlijke aandacht
 • Je traint in je eigen tempo
 • Trainingsschema op maat
 • Afwisselende en uitdagende trainingen
 • Betere belastbaarheid
 • Stress verlagend

Jij staat bij ons centraal en krijgt dan ook een trainingsschema op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw doelen, wensen en mogelijkheden.  De training zal iedere keer anders zijn. Zo blijft het leuk en afwisselend en blijft je lichaam zich ontwikkelen doordat je spieren iedere keer een nieuwe prikkel krijgen. Door deze manier van training, behaal en behoud je resultaat.

Om blessures te voorkomen let je personal trainer op de juiste uitvoering van de oefeningen en je lichaamshouding. Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid beter worden. Door gezond en fit te blijven, heeft dat positieve invloeden op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. 

Naar wens kun je gewogen worden op een Tanita weegschaal. Zo kom je niet alleen je gewicht te weten, maar bijvoorbeeld ook je spiermassa, vetpercentage en metabolische leeftijd. Dit is een effectieve manier om tijdens het traject te monitoren hoe je lichaam reageert op de trainingen en aanpassingen van je voedingspatroon. Je wordt gecoacht en begeleid zodat je iedere keer weer het beste uit jezelf en uit de training zult halen. Je hebt echt een stok achter de deur!

Outdoor Personal training Hilversum

Hilversum biedt zoveel mooie plekken om Personal training en Personal Boxing aan te bieden! Zo geven wij trainingen bij de Zanderij Crailo, Spanderswoud en het Corversbos. Genoeg mooie plekken dus in Hilversum waar je het hele jaar door met je Personal trainer kunt trainen. Maar ook andere parken en open ruimten zijn geschikt. Iedere keer train je op een plek waar jij graag getraind wilt worden!

Personal training op je werk

Wil je graag dat je Personal trainer naar je werk komt om je te trainen? We kunnen je vlak voor je werk, tijdens je pauze of na je werk trainen. Lekker functioneel!

Voedingsadvies

Je werkt met je Personal trainer aan een strak, sterk lichaam. Van onze voedingsconsulent krijg je een voedingsadvies waar je meteen mee aan de slag kunt. Deze combinatie van Personal training en een professioneel voedingsadvies is de sleutel tot succes wanneer je wil afvallen of wilt werken aan een gezonde leefstijl. Sporten en gezond eten hebben een groot aandeel in je (sport)prestaties en algehele gezondheid. Het is de basis voor een gezond lichaam!

Ja, dit is wat ik zoek!

Wil je graag gaan sporten, meer energie, sterker worden of afvallen? Of gewoonweg een gezonder leven ontwikkelen? En sluit onze visie en werkwijze aan bij jouw doelen en wensen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvende intake

TRAIN JE LIEVER MET EEN MANNELIJKE PERSONAL TRAINER?

Dat kan. LET’S DO IT is namelijk het zusje van YourHealth Personal training. Zij verzorgen sinds 2007 Personal training aan huis, door bijna heel Nederland. YourHealth heeft vrouwelijke- en mannelijke Personal trainers in hun team en werken nauw samen met LET’S DO IT.