Personal training aan huis

PERSONAL TRAINER
IN HET GOOI​

Heb je het druk en weinig tijd, maar wil je toch afvallen, meer energie of een sterker lichaam? Welkom bij LET’S DO IT Personal training! Wij richten ons op Personal training aan huis (of buiten) voor vrouwen door vrouwen, o.a. in Het Gooi. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training aan huis

PERSONAL TRAINER
IN HET GOOI​

Heb je het druk en weinig tijd, maar wil je toch afvallen, meer energie of een sterker lichaam? Welkom bij LET’S DO IT Personal training! Wij richten ons op Personal training aan huis (of buiten) voor vrouwen door vrouwen, o.a. in Het Gooi. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal trainer in Het Gooi.
Ben je je sportmotivatie kwijt? We helpen je graag!

 • Personal training bij jou aan huis in Het Gooi
 • Tijdbesparend
 • Gediplomeerde en ervaren vrouwelijke Personal trainers
 • Resultaatgerichte en afwisselende trainingen
 • Persoonlijke aandacht
 • Leefstijlbegeleiding
 • Met fysieke trainingen, coaching en een voedingsadvies werk je in eigen tempo aan jouw persoonlijke doelstellingen.
 • Je traint waar en wanneer jij wilt. We zijn je sportmaatje en jouw stok achter de deur!

Personal training, iets voor jou?

 • Wil je graag afvallen, meer energie, sterker of strakker worden of gewoonweg een gezonde leefstijl?
 • Heb je het druk en weinig tijd?
 • Is een sportschool niks voor jou?
 • Wil je trainen in een omgeving die voor jou vertrouwd is?
 • En kun je wel een stok achter de deur gebruiken?

Personal training en Personal Boxing aan huis is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Omdat jij druk bent en weinig tijd hebt, komen wij met alle benodigde materialen naar je toe. Wil je graag in de ochtend, overdag of juist liever s’avonds getraind worden? Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer je maar wilt.

Personal training is een zeer effectieve manier van training. Tijdens de hele training sta jij bij ons centraal. We letten erop dat je lichaamshouding goed is en dat de oefeningen op de juiste manier worden uitgevoerd om blessures te voorkomen en snel resultaat te kunnen boeken en behouden. Je krijgt professionele ondersteuning voor het plannen, structureren en behalen van jouw persoonlijke doelen. We zijn jouw persoonlijke coach om je te motiveren, uit te dagen en te ondersteunen.

Ons team staat voor je klaar om jou hierbij te ondersteunen. Samen halen we het beste uit jezelf en gaan we voor duurzaam resultaat. Wij helpen je om weer in balans te komen en leren je een gezonde leefstijl integreren in een druk leven.

Om het jou makkelijk te maken, trainen we je waar en wanneer jij wilt. Zo verzorgen wij Personal training aan huis, op je werk of buiten op een plek bij jou in de buurt. We nemen alle sportspullen mee die nodig zijn voor de training. Je hoeft er dus niks extra’s voor aan te schaffen. Wij doen er alles aan om je jouw gezondheidsdoelen en trainingsdoelen te laten behalen en zijn jouw stok achter de deur!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en werkwijze van LET’S DO IT Personal training in Het Gooi en omstreken? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

De voordelen van een Personal trainer aan huis

 • Professionele begeleiding & coaching en persoonlijke aandacht
 • Je traint in je eigen tempo
 • Trainingsschema op maat
 • Afwisselende en uitdagende trainingen
 • Betere belastbaarheid
 • Stress verlagend

Jij staat bij ons centraal en krijgt dan ook een trainingsschema op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw doelen, wensen en mogelijkheden.  De training zal iedere keer anders zijn. Zo blijft het leuk en afwisselend en blijft je lichaam zich ontwikkelen doordat je spieren iedere keer een nieuwe prikkel krijgen. Door deze manier van training, behaal en behoud je resultaat.

Om blessures te voorkomen let je personal trainer op de juiste uitvoering van de oefeningen en je lichaamshouding. Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid beter worden. Door gezond en fit te blijven, heeft dat positieve invloeden op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. 

Naar wens kun je gewogen worden op een Tanita weegschaal. Zo kom je niet alleen je gewicht te weten, maar bijvoorbeeld ook je spiermassa, vetpercentage en metabolische leeftijd. Dit is een effectieve manier om tijdens het traject te monitoren hoe je lichaam reageert op de trainingen en aanpassingen van je voedingspatroon. Je wordt gecoacht en begeleid zodat je iedere keer weer het beste uit jezelf en uit de training zult halen. Je hebt echt een stok achter de deur!

Outdoor Personal training in Het Gooi

Het Gooi biedt zoveel mooie plekken om Personal trainingen Personal Boxing aan te bieden!  Waaronder de Blaricummer Heide, Bussumerheide of het Crailose bos in Huizen. Maar ook andere parken en open ruimten in Blaricum, Laren, Huizen, Hilversum of Naarden en Bussum zijn geschikt voor outdoor Personal training. Genoeg mooie plekken dus in Het Gooi waar je het hele jaar door met je Personal trainer kunt trainen. 

Personal training op je werk

Wil je graag dat je Personal trainer naar je werk komt om jou te trainen? We kunnen je vlak voor je werk, tijdens je pauze of na je werk trainen. Lekker functioneel! Samen met een collega trainen? Dat kan, bij ons kun je samen met een sportmaatje trainen en kost je niks extra.

GRATIS VOEDINGSADVIES​

Met jouw Personal trainer werk je aan een strak, sterk en fit lichaam. Van onze voedingsconsulent krijg je een voedingsadvies dat aansluit op jouw leefstijl. Je kunt er meteen mee aan de slag! De combinatie van sport en voeding is de sleutel tot succes.  Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je sportprestaties en je algehele gezondheid. Het is de basis voor een gezonde leefstijl!

Ja, dit is wat ik zoek!

Wil je graag gaan sporten, meer energie, sterker worden of afvallen? Of gewoonweg een gezonder leven ontwikkelen? En sluit onze visie en werkwijze aan bij jouw doelen en wensen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvende intake

TRAIN JE LIEVER MET EEN MANNELIJKE PERSONAL TRAINER?

Dat kan. LET’S DO IT is namelijk het zusje van YourHealth Personal training.
Zij verzorgen sinds 2007 Personal training aan huis, door bijna heel Nederland. YourHealth heeft vrouwelijke- en mannelijke Personal trainers in hun team en werken nauw samen met LET’S DO IT.