Personal training aan huis

PERSONAL TRAINER IN HET GOOI

Woon je in Het Gooi en ben je op zoek naar een personal trainer aan huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom! 

 

Heb je het druk en weinig tijd, maar wil je toch afvallen, meer energie of een sterker, strakker lichaam? LET’S DO IT richt zich als enige in Nederland op personal training aan huis (of buiten), speciaal voor vrouwen door vrouwen. Ons team bestaat uit vrouwelijke personal trainers en zijn o.a. actief in Huizen, Laren, Blaricum, Hilversum en in Naarden, Bussum. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training aan huis

PERSONAL TRAINER
IN HET GOOI

Woon je in Het Gooi en ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom! 

 

Heb je het druk en weinig tijd, maar wil je toch afvallen, meer energie of een sterker, strakker lichaam? De trainer komt met alle benodigdheden naar je toe. LET’S DO IT richt zich als enige in Nederland op Personal training aan huis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Ons team bestaat uit vrouwelijke Personal trainers en is actief in o.a. Huizen, Laren, Blaricum, Hilversum en in Naarden, Bussum. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal trainer in Het Gooi
Jouw stok achter de deur!

Personal trainer aan huis, iets voor jou?

Wil je graag een betere conditie of een strakker, sterker of slanker lichaam? Personal training en personal boxing is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd en sportniveau. Om het jou makkelijk te maken, komen we met alle benodigde materialen naar je toe. Wil je graag in de ochtend, overdag of juist liever s’avonds getraind worden? Aan huis, op je werk of buiten? Wij zijn jouw personal trainer waar en wanneer je wilt!

 

Personal training aan huis is erg populair in Het Gooi. Personal training is dan ook een zeer effectieve manier van trainen. Bij LET’S DO IT sta jij bij ons centraal, je krijgt professionele begeleiding met daarnaast een plan op maat. Zo wordt jouw persoonlijke trainingsschema afgestemd op jouw wensen en behoeften. Hierbij houden we rekening met eventuele lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld nekklachten, rugklachten of schouderklachten. 

 

De trainer let tijdens de training goed op jouw lichaamshouding om blessures te voorkomen en om duurzame resultaten te kunnen behalen. Je krijgt professionele ondersteuning voor het plannen, structureren en behalen van jouw persoonlijke doelen. We zijn jouw persoonlijke coach om je te motiveren, uit te dagen en te ondersteunen, zodat je het beste uit jezelf zult halen! 

Personal training buiten in Het Gooi

Personal training Laren

Sporten is gezond, buiten sporten is nog gezonder! Het Gooi biedt zoveel mooie plekken om outdoor personal training aan te bieden. Waaronder de Blaricummer Heide, Bussumerheide of het Crailose bos in Huizen. Maar ook plekken in Blaricum, Laren, Huizen, Hilversum of Naarden en Bussum zijn geschikt voor outdoor Personal training. 

Ruim 13 jaar ervaring
Vrouwelijke Personal trainer aan huis

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Sinds 2007 verzorgen zij personal training aan huis. Omdat veel vrouwen het prettiger vinden om met een vrouwelijke personal trainer aan huis te trainen, richt LET’S DO IT Personal training zich op personal training aan huis, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Want veel vrouwen voelen zich sneller begrepen door een vrouwelijke trainer en hebben hiernaast minder last van schaamte en bewijsdrang. Maak kennis met het team van LET’S DO IT!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

GRATIS VOEDINGSADVIES​

Met jouw personal trainer werk je aan een strak, sterk en fit lichaam. Bij LET’S DO IT krijg je naast de personal training een GRATIS voedingsadviesDeze is opgesteld door onze voedingsconsulent. Je kunt er meteen mee aan de slag! Naast voldoende bewegen heeft gezonde voeding een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele gezondheid. Het is de basis voor jouw vitaliteit!

Prijzen Personal trainer aan huis

Bij LET’S DO IT werken we met strippenkaarten. De prijs voor een LET’S DO IT personal trainer aan huis hangt af van welk pakket je kiest. Zo bieden wij pakketten aan vanaf 15 trainingen. Hoe meer trainingen je kiest, hoe lager de kosten. De prijs begint bij ons vanaf 65,- euro excl. BTW per training van een uur. Sport je liever samen met een sportmaatje? Dat kan bij ons en kost je niks extra. Zo zou je de kosten kunnen delen met bijvoorbeeld een vriend, vriendin of collega. Ben je ondernemer? De kosten kunnen eventueel aftrekbaar voor je zijn.