Personal trainer Laren

Personal training aan huis

Ben je op zoek naar een Personal trainer in Laren? Misschien omdat je wilt afvallen, sterker of gespierder wilt worden of omdat je meer energie wilt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom! 

 

LET’S DO IT verzorgt als enige in Nederland personal training aan huis of buiten, speciaal voor vrouwen, door vrouwen. Om het jou makkelijk te maken komen we met alle benodigdheden naar je toe. Zo verzorgen we personal training aan huis, maar ook op je werk of lekker buiten. Wij zijn jouw personal trainer waar en wanneer jij wilt en zijn jouw stok achter de deur! 

 

Ons team is actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant en het noorden van Limburg. 

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

Personal trainer Laren

Ben je op zoek naar een Personal trainer in Laren? Misschien omdat je wilt afvallen, sterker of gespierder wilt worden of omdat je meer energie wilt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom! 

 

LET’S DO IT verzorgt als enige in Nederland Personal training aan huis of buiten, speciaal voor vrouwen, door vrouwen. Om het jou makkelijk te maken komen we met alle benodigdheden naar je toe. Zo verzorgen we Personal training aan huis, maar ook op je werk of lekker buiten. Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt en zijn jouw stok achter de deur! 

 

Ons team is actief in de provincies Noord-Holland, Gelderland, Utrecht, Brabant, Noord-Limburg. . 

Is een Personal trainer iets voor jou?

Wellicht kan één van onze personal trainers jou hierbij helpen. Personal training is erg populair in Laren. Het is dan de meest effectieve manier van training. Je krijgt persoonlijke aandacht en professionele begeleiding van een vrouwelijke Personal trainer. Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouw te trainen. Zo hebben ze minder last van schaamte en bewijsdrang en voelen zich sneller begrepen. 

 

Personal training en Personal boxing is voor iedereen toegankelijk, hoe oud of sportief je ook bent. Je traint namelijk in je eigen tempo en krijgt een programma op maat. Zo wordt jouw trainingsschema afgestemd op jouw persoonlijke doelen en wensen en we houden rekening met eventuele lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld nekklachten, rugklachten en schouderklachten. De trainingen zullen afwisselend en doelgericht zijn. Deze manier van trainen helpt mee aan een betere sportmotivatie en doordat je lichaam iedere keer weer nieuwe prikkels krijgt, blijft je lichaam zich ontwikkelen. We zullen je coachen en begeleiden zodat je het beste uit jezelf en uit de training zult halen!

Personal training Laren

Personal training buiten in Laren

Laren heeft veel geschikte locaties voor Outdoor Personal training, waaronder de Zuiderheide en Westerheide. Maar ook andere parken en open ruimten in en rondom Laren zijn hiervoor geschikt. Genoeg mogelijke plekken dus in Laren en in Het Gooi waar je het hele jaar door met je Personal trainer kunt werken aan jouw trainingsdoelen of gezondheidsdoelen. Iedere keer train je op een plek waar jíj graag getraind wilt worden!

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Vanaf 2007 verzorgt YourHealth Personal training aan huis. LET’S DO IT richt zich op Personal training op gewenste locatie, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Want veel vrouwen vinden het prettiger om met een vrouwelijke personal trainer te trainen. LET’S DO IT heeft al vele klanten geholpen aan een slanker, sterker, strakker en vitaler lichaam! 

 

Wil jij ook graag onder begeleiding van een personal trainer werken aan jouw doelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Dé manier om te ervaren of je een klik hebt met de trainer en of onze werkwijze en visie aansluit bij jouw wensen en doelen. Graag stellen we ons team aan je voor!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

GRATIS Voedingsadvies

LET’S DO IT biedt je een extra service aan. Naast de trainingen krijg je namelijk een voedingsadvies gratis die opgesteld is door onze voedingsconsulent. Je kunt er meteen mee aan de slag. Voldoende bewegen en gezonde voeding hebben een groot aandeel in je sportprestaties en je algehele gezondheid. Het zijn de basis ingrediënten voor een gezondere leefstijl en vitaler lichaam!

Prijzen Personal trainer aan huis

Benieuwd naar de kosten voor een Personal trainer aan huis in Laren? LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. Zo kun je al een pakket afnemen van 15 trainingen. De prijs hangt af van welk pakket je kiest en begint vanaf 65,- euro excl. BTW per training van een uur. Wil je graag samen met een sportmaatje trainen? Dat kan bij ons en kost je niks extra. Zo zou je de kosten kunnen delen met bijvoorbeeld een vriendin, vriendin of familielid. Het voedingsadvies zit ook bij de prijs inbegrepen. Ben je ondernemer? Dan kunnen de kosten eventueel aftrekbaar zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een gratis intake.