Personal training aan huis

Personal trainer Leiden

Grote kans dat je op Google gezocht hebt naar ‘Personal trainer Leiden’ en dat je bij ons op de website terecht bent gekomen, welkom! LET’S DO IT Personal training richt zich als enige in Nederland op Personal training aan huis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Ons team is actief in een groot deel van Nederland.

 

Wil je graag onder begeleiding afvallen, een betere conditie, een sterker of fitter lichaam? Met fysieke trainingen, coaching, leefstijl- en voedingsadviezen werk jij in eigen tempo aan jouw persoonlijke doelstellingen. We begeleiden, coachen en motiveren je zodat jij het beste uit jezelf zult halen. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training aan huis

Personal trainer Leiden

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis rondom Leiden, omdat je bijvoorbeeld graag wilt afvallen, meer energie, een sterker of fitter lichaam wilt? Welkom bij LET’S DO IT Personal training! Wij richten ons op Personal training aan huis (of buiten) voor vrouwen door vrouwen. Ons team is actief in een groot deel van Nederland.

 

Met fysieke trainingen, coaching en een  voedingsadvies werk jij in eigen tempo aan jouw persoonlijke doelen. We begeleiden, coachen en motiveren je om zo het beste uit jezelf te halen. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Is een Personal trainer iets voor jou?

Personal trainer Leiden

Personal training in Leiden is erg populair. Het is dan ook een zeer effectieve manier van training en voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Bij LET’S DO IT train je met een vrouwelijke personal trainer in jouw vertrouwde omgeving en in je eigen tempo, aan de hand van een persoonlijk programma. Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid verbeteren. Door gezond en fit te blijven presteer je beter op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. 

 

Met fysieke trainingen, coaching, leefstijl- en voedingsadviezen werk je onder professionele begeleiding aan jouw persoonlijke doelen. De trainer zal je begeleiden, coachen en motiveren, zodat jij het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen. Van je trainer leer je welke oefeningen passen bij jouw doelen en waarom. Zij leert je een gezonde leefstijl integreren in een druk leven en is jouw stok achter de deur!

Personal trainer Leiden

Outdoor Personal training Leiden

Leiden heeft veel verschillende geschikte locaties om buiten met je personal trainer te trainen, waaronder de Leidse Hout, het Plantsoenpark of bij de Roomburg. Maar ook andere locaties zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Bij ons train je op jouw gewenste locatie, dag en tijdstip! 

Vrouwelijke Personal trainer Leiden

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer te trainen, we komen immers in hun vertrouwde omgeving. Wat we van klanten terughoren is dat ze zich minder snel schamen en zich beter begrepen voelen.

 

Daarnaast hebben vrouwen nu eenmaal een ander lichaam dan mannen. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op een training, maar ook een eventuele zwangerschap of een hormonale disbalans (zoals de overgang). Omdat onze vrouwelijke personal trainsters veel ervaring en kennis hebben rondom het trainen en begeleiden van vrouwen, is bij ons een nog gerichtere aanpak mogelijk! 

Samen trainen

Wist je dat we ook Duo training verzorgen in Leiden? Zo kan een sportmaatje GRATIS meetrainen! Handig als je samen met een vriend of vriendin de kosten wil delen! Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau? Geen probleem, ieder traint in zijn/haar eigen tempo en krijgt een plan op maat.

error: Deze content is beveiligd!