Personal trainer Naarden

Personal training aan huis

Ben je op zoek naar een professionele en ervaren vrouwelijke Personal trainer aan huis in Naarden? Misschien omdat je graag een betere conditie wilt, wilt afvallen of een sterker, strakker lichaam? LET’S DO IT verzorgt als enige in Nederland Personal training en Personal boxing aan huis, speciaal voor vrouwen door vrouwen.

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komen we met alle spullen naar je toe. Bij LET’S DO IT krijg je een programma op maat dat afgestemd wordt op jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Naast de trainingen krijg je GRATIS een voedingsadvies die opgesteld is door onze voedingsconsulent. Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je sportprestaties en algehele gezondheid! 

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

Personal trainer Naarden

Ben je op zoek naar een professionele en ervaren vrouwelijke Personal trainer aan huis in Naarden? Misschien omdat je graag een betere conditie wilt, wilt afvallen of een sterker, strakker lichaam? Welkom bij LET’S DO IT! Wij verzorgen als enige in NL Personal training en Personal Boxing aan huis, speciaal voor vrouwen door vrouwen.

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komen we met alle spullen naar je toe. Bij LET’S DO IT krijg je een programma op maat dat afgestemd wordt op jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Naast de trainingen krijg je GRATIS een voedingsadvies die opgesteld is door onze voedingsconsulent. Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je sportprestaties en algehele gezondheid! 

 

Ons team is actief in de provincies Noord-Holland, Gelderland, Utrecht, Brabant, Noord-Limburg en Noord-België. 

Is een Personal trainer iets voor jou?

Wellicht kunnen wij jou helpen. Personal training aan huis is erg populair in Naarden. Het is dan ook de meest effectieve manier van training en voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Je traint in je eigen tempo en resultaatgericht. Hiernaast krijg je een persoonlijk plan. Bij het opstellen van jouw trainingsschema, houdt je trainer rekening met jouw persoonlijke doelen en wensen en eventuele lichamelijke klachten. Denk aan bijvoorbeeld rugklachten, nekklachten of schouderklachten. 

 

De trainingen van LET’S DO IT zullen afwisselend en doelgericht zijn. Op die manier blijft het trainen leuk en wordt je lichaam iedere keer opnieuw uitgedaagd om zich te kunnen blijven ontwikkelen. We zullen je coachen en begeleiden zodat jij het beste uit jezelf en uit de training zult halen. Wij zijn jouw stok achter de deur! 

Personal training Naarden

Personal training buiten in Naarden

Naarden heeft veel geschikte locaties om samen met je Personal trainer buiten te trainen, waaronder de Naarder Eng of het Naardermeer. Maar ook andere velden, parken of open ruimten zijn geschikt om het hele jaar door te trainen. Iedere keer train je op een plek waar jij graag getraind wil worden!

GRATIS Voedingsadvies

Bij LET’S DO IT krijg je een GRATIS voedingsadvies. Deze is opgesteld door onze voedingsconsulent. In het voedingsadvies vind je richtlijnen voor gezonde voeding en veel praktische tips. Denk aan een boodschappenlijst, tips voor als je uit eten gaat en tools voor het inplannen en voorbereiden van je maaltijden. Je kunt er meteen mee aan de slag! Gezonde voeding heeft een groot aandeel in je energieniveau, (sport)prestaties en je algehele gezondheid. Meer bewegen en gezond eten is de basis voor een vitaler lichaam!

Vrouwelijke Personal trainer aan huis in Naarden

Het team van LET’S DO IT bestaat inmiddels uit meer dan 30 vrouwelijke personal trainers. We zijn actief in Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant en in het Noorden van Limburg. Waarom vrouwelijke personal trainers? Omdat veel vrouwen het prettig vinden om met een vrouwelijke Personal trainer te werken aan hun gezondheidsdoelen of trainingsdoelen. Zo ervaren ze vaak minder schaamte, ze voelen zich sneller begrepen en hebben minder het gevoel dat ze zich moeten bewijzen. Al vele vrouwen in Nederland hebben wij geholpen aan een slanker, strakker en energieker lichaam!

 

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Zij verzorgen al sinds 2007 Personal training aan huis, door inmiddels bijna heel Nederland. Zo hebben we ruim 13 jaar ervaring in het verzorgen van personal training aan huis. Aangezien wij nauw samenwerken, zou je tevens met een mannelijke personal trainer kunnen werken aan jouw persoonlijke doelen. Maak hieronder kennis met het team van LET’S DO IT!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

Prijzen Personal trainer aan huis Naarden

Waarschijnlijk ben je wel benieuwd naar wat een personal trainer aan huis in Naarden  kost. LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. Je zit dus niet vast aan een abonnement. Je kunt bij ons al een pakket afnemen van 15 trainingen. De prijs hangt af van welk pakket je kiest en begint vanaf 65,- euro excl. BTW per uur. Hoe meer trainingen je kiest, hoe lager de prijzen. Wil je graag samen met iemand anders trainen? Dat kan bij ons en kost bij LET’S DO IT niks extra. Zo zou je samen met een vriend, vriendin of familielid de kosten kunnen delen. Het voedingsadvies zit bij de prijs inbegrepen. 

 

Wist je dat voor ondernemers de kosten eventueel aftrekbaar kunnen zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een gratis intake. Dé manier om erachter te komen of je een klik hebt met de trainer en of onze werkwijze en visie bij je past.

Ja, ik wil die stok achter de deur!

Wil je graag afvallen, minder stress, meer energie of strakker of gespierder worden? En sluit onze visie en werkwijze aan bij jouw doelen en wensen? Vraag dan nu vrijblijvend een GRATIS intake aan, zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden.