Personal training voor vrouwen door vrouwelijke trainers

Personal trainer aan huis in Noord-Holland

Woon je in Noord-Holland en ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Welkom bij LET’S DO IT Personal training! Wij verzorgen o.a. in Noord-Holland Personal training en Personal boxing aan huis of buiten. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal trainer aan huis in Noord-Holland

Personal training aan huis voor vrouwen door vrouwelijke trainers

Waarschijnlijk heb je gezocht op ‘Personal trainer Noord-Holland’ en ben je op onze website terechtgekomen, welkom! 

 

LET’S DO IT Personal training verzorgt Personal training en Personal boxing aan huis voor vrouwen, door vrouwen. Onze vrouwelijke personal trainers zijn actief in o.a. Noord-Holland.

Personal trainer Noord-Holland

Ben je druk en heb je weinig tijd, maar wil je toch graag afvallen, een betere conditie, sterker worden of gewoonweg gezonder leven? Om het jou makkelijk te maken, komen wij met alle materialen naar je toe. Zo verzorgen wij personal training aan huis, op je werk of buiten op een plek bij jou in de buurt.  

 

Je krijgt van je personal trainer een trainingsplan op maat. Hierbij houden we rekening met jouw doelen, wensen en eventuele lichamelijke klachten. De trainer helpt je om weer in balans te komen en begeleidt je bij de ontwikkeling van een gezondere leefstijl. Naast de personal training krijg je een GRATIS voedingsadvies waar je meteen mee aan de slag kunt. 

 

Bij LET’S DO IT is iedere training weer anders. Zo blijft je sportmotivatie hoog en krijgt je lichaam iedere keer een nieuwe prikkel zodat je lichaam zich kan blijven ontwikkelen. Samen gaan we voor het behalen en behouden van jouw resultaten


Wat kun je verwachten?


Wat levert het je op?  

Ons team is actief in de provincies Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en in het noorden van Limburg.

Ruim 13 jaar ervaren

Wist je dat LET’S DO IT het zusje is van YourHealth personal training? Sinds 2007 verzorgen wij personal training aan huis en buiten, door bijna heel Nederland. 

 

Personal training, zeer effectief!

Eén op één trainen brengt een hoop voordelen met zich mee. Klanten kiezen voor LET’S DO IT omdat we aan huis komen en omdat ze behoefte hebben aan professionele begeleiding en coaching op gebied van sport, voeding en leefstijl. Wij zijn hun stok achter de deur! 

Het team van LET’S DO IT bestaat uit vrouwelijke personal trainers. Veel vrouwen vinden het fijn om met een vrouw te trainen omdat ze zich meer op hun gemak en begrepen voelen, zich minder snel schamen en ze ervaren minder bewijsdrang t.o.v. een mannelijke trainer. De kundige en ervaren trainers van LET’S DO IT zullen je begeleiden, coachen en motiveren zodat je het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen. LET’S DO IT!

Prijzen Personal trainer

LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. De kosten voor een Personal trainer aan huis in Noord-Holland begint bij ons vanaf € 65 excl. btw per training van een uur. De prijs is afhankelijk van welk pakket je kiest. Hoe meer trainingen je kiest, hoe lager de prijs. Zo zou je de eerste periode vaker in de week kunnen trainen en dit later kunnen terugdraaien naar minder, zodra je bijvoorbeeld de positieve flow te pakken hebt en zelf thuis wilt gaan trainen. De trainer maakt in dat geval een trainingsschema voor thuis voor je. Wil je graag samen trainen met een vriend, vriendin of collega? Dat kan bij ons en kost je niks extra. Zo zou je samen met een sportmaatje de kosten kunnen delen.

 

Het voedingsadvies dat je erbij krijgt, is gratis. Ben je ondernemee? Dan kunnen de kosten aftrekbaar voor je zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het inplannen van een gratis intakegesprek. Dé manier om te ervaren of je een klikt hebt met de trainer en of onze visie jou aanspreekt.

Personal trainer Noord-Holland

Aalsmeer, Aerdenhout, Akersloot, Amstelveen, Amsterdam, Bakkum, Bennebroek, Bentveld, Blaricum, Bloemendaal, Boekel, Bussum, Castricum, Crailo, Cruquius, Diemen, Drechterland, Duivendrecht, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede, Haarlemmermeer, Halfweg, Hoofddorp, Hilversum, Huizen, Den Ilp, Kudelstaart, Landsmeer, Langedijk, Laren, Lijnden, Limmen, Lisserbroek, Muiden, Muiderberg, Naarden, Naarderbos, Naardermeer, Nes aan de Amstel, Overveen, Ouder-Amstel, Schiphol, Schiphol-Rijk, Sloten, Spaarndam, Spaarnwoude, Uitgeest, Uithoorn, Vijfhuizen, Vinkebrug, Vogelenzang, Weesp, Wijdemeren, Zandvoort, Zwaanshoek en Zwanenburg.