Personal training aan huis in Rijswijk

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Rijswijk? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen, strakker of soepeler worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

Personal trainer aan huis Rijswijk

Ben je op zoek naar een Personal trainer in Rijswijk? Misschien zoek je een trainer in de Bomenbuurt of in het Havenkwartier. Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom! 

 

LET’S DO IT verzorgt personal training in Rijswijk én daar buiten. We maken het je graag makkelijk, daarom komen we met alle benodigdheden naar je toe. De locatie van de training, die bepaal je zelf. Kies voor een training in de buitenlucht, op je werk of lekker makkelijk bij je thuis. 

 

Ons team is actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant en het Noorden van Limburg

Is een Personal trainer iets voor jou?

Personal trainer aan huis in Rijswijk

Personal trainer Bussum1

Personal training buiten in Rijswijk

Rijswijk biedt veel verschillende geschikte locaties voor een buiten training, waaronder het Wilhelminapark en Rijswijkse Bos. Maar ook andere locaties zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Bij ons train je op jouw gewenste locatie, dag en tijdstip!

Vrouwelijke Personal trainer Rijswijk

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer te trainen, we komen immers in hun vertrouwde omgeving. Wat we van klanten terughoren is dat ze zich minder snel schamen en zich beter begrepen voelen.

 

Daarnaast hebben vrouwen nu eenmaal een ander lichaam dan mannen. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op een training, maar ook een eventuele zwangerschap of een hormonale disbalans (zoals de overgang). Omdat onze vrouwelijke personal trainsters veel ervaring en kennis hebben rondom het trainen en begeleiden van vrouwen, is bij ons een nog gerichtere aanpak mogelijk! 

Duo training Rijswijk

Samen trainen

Wist je dat we ook Duo training verzorgen in Rijswijk? Zo kan een sportmaatje GRATIS meetrainen! Handig als je samen met een vriend of vriendin de kosten wil delen. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau? Geen probleem, ieder traint in zijn/haar eigen tempo en krijgt een plan op maat.

error: Deze content is beveiligd!