Personal training aan huis in Rijswijk

Ben je op zoek naar een Personal trainer in Rijswijk? Misschien zoek je een trainer in de Bomenbuurt of in het Havenkwartier. Hier ben je aan het juiste adres, welkom! Ons team is actief in en rondom Rijswijk.

 

LET’S DO IT verzorgt personal training in Rijswijk én daar buiten. We maken het je graag makkelijk, daarom komen we met alle benodigdheden naar je toe. De locatie van de training, die bepaal je zelf. Kies voor een training in de buitenlucht, op je werk of lekker makkelijk bij je thuis. 

 

Ons team is actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant en het Noorden van Limburg

Personal trainer aan huis Rijswijk

Ben je op zoek naar een Personal trainer in Rijswijk? Misschien zoek je een trainer in de Bomenbuurt of in het Havenkwartier. Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom! 

 

LET’S DO IT verzorgt personal training in Rijswijk én daar buiten. We maken het je graag makkelijk, daarom komen we met alle benodigdheden naar je toe. De locatie van de training, die bepaal je zelf. Kies voor een training in de buitenlucht, op je werk of lekker makkelijk bij je thuis. 

 

Ons team is actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant en het Noorden van Limburg

Personal training is perfect voor jou als…

Een personal trainer van LET’S DO IT kan jou hierbij helpen. Personal training is erg populair in Rijswijk. Het is de meest effectieve manier van training. Dit komt door de persoonlijke aandacht en professionele begeleiding die je krijgt. Hadden we trouwens al gezegd dat al onze personal trainers vrouwen zijn? Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouw te trainen. Zo hebben ze minder last van schaamte en bewijsdrang en voelen zich sneller begrepen. 

 

Personal training en Personal boxing is voor iedereen toegankelijk, hoe oud of sportief je ook bent. Je traint namelijk in je eigen tempo en krijgt een programma op maat. Zo wordt jouw trainingsschema afgestemd op jouw persoonlijke doelen en wensen en we houden rekening met eventuele lichamelijke klachten, bijvoorbeeld nekklachten, rugklachten en schouderklachten. 

 

De trainingen zullen afwisselend en doelgericht zijn. Deze manier van trainen helpt mee aan een betere sportmotivatie en doordat je lichaam iedere keer weer nieuwe prikkels krijgt, blijft je lichaam zich ontwikkelen. We zullen je coachen en begeleiden zodat je het beste uit jezelf en uit de training zult halen!

Outdoor personal training Rijswijk

Personal training buiten in Rijswijk

Rijswijk heeft veel geschikte locaties voor Outdoor Personal training waaronder het Wilhelminapark en Rijswijkse Bos. Maar ook andere parken en open ruimten in en rondom Laren zijn hiervoor geschikt. Genoeg mogelijke plekken dus in Laren en in Het Gooi waar je het hele jaar door met je Personal trainer kunt werken aan jouw trainingsdoelen of gezondheidsdoelen. Iedere keer train je op een plek waar jíj graag getraind wilt worden!

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Vanaf 2007 verzorgt YourHealth Personal training aan huis. LET’S DO IT richt zich op Personal training op gewenste locatie, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Want veel vrouwen vinden het prettiger om met een vrouwelijke personal trainer te trainen. LET’S DO IT heeft al vele klanten geholpen aan een slanker, sterker, strakker en vitaler lichaam! 

 

Wil jij ook graag onder begeleiding van een personal trainer werken aan jouw doelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Dé manier om te ervaren of je een klik hebt met de trainer en of onze werkwijze en visie aansluit bij jouw wensen en doelen. Graag stellen we een ons team aan je voor!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

GRATIS Voedingsadvies

LET’S DO IT biedt je een extra service aan. Naast de trainingen krijg je namelijk een voedingsadvies gratis die opgesteld is door onze voedingsconsulent. Je kunt er meteen mee aan de slag. Voldoende bewegen en gezonde voeding hebben een groot aandeel in je sportprestaties en je algehele gezondheid. Het zijn de basis ingrediënten voor een gezondere leefstijl en vitaler lichaam!

Prijzen Personal trainer aan huis

Benieuwd naar de kosten voor een Personal trainer aan huis in Rijswijk? LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. Zo kun je al een pakket afnemen van 15 trainingen. De prijs hangt af van welk pakket je kiest en begint vanaf 65,- euro excl. btw per training van een uur. 

 

Wil je graag samen met een sportmaatje trainen? Dat kan bij ons en kost je niks extra. Zo zou je de kosten kunnen delen met bijvoorbeeld een vriend(in), collega of familielid. Het voedingsadvies zit ook bij de prijs inbegrepen. Ben je ondernemer? Dan kunnen de kosten eventueel fiscaal aftrekbaar zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een gratis intake.