Personal training aan huis

Personal trainer Rotterdam

Woon je in of rondom Rotterdam en wil je graag afvallen, sterker of fitter worden, meer energie of juist hulp bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij bieden Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen. 

 

Ons team is actief in Rotterdam, maar ook in de provincies Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Noord-Limburg en Noord-België.

Personal training aan huis

Personal trainer Rotterdam

Woon je in of rondom Rotterdam en wil je graag afvallen, sterker of fitter worden, meer energie of juist hulp bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij bieden Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen. 

 

Ons team is actief in Rotterdam, maar ook in de provincies Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Noord-Limburg en Noord-België.

Personal training Rotterdam

 • Trainen waar en wanneer jij wilt
 • Stok achter de deur
 • Trainingsschema op maat
 • Tijdbesparend
 • Duurzame resultaten
 • GRATIS voedingsadvies
 • Begeleiding op gebied van sport, voeding en leefstijl

Personal training, iets voor jou?

 • Wil je graag afvallen, meer energie, sterker of strakker worden of gewoonweg een gezonde leefstijl?
 • Heb je het druk en weinig tijd?
 • Is een sportschool niks voor jou?
 • Wil je trainen in een omgeving die voor jou vertrouwd is?
 • En kun je wel een stok achter de deur gebruiken?

Ons team staat voor je klaar om jou hierbij te ondersteunen. Samen halen we het beste uit jezelf en gaan we voor duurzaam resultaat. Wij helpen je om weer in balans te komen en leren je een gezonde leefstijl integreren in een druk leven.

Om het jou makkelijk te maken, trainen we je waar en wanneer jij wilt. Zo verzorgen wij Personal training aan huis, op je werk of buiten op een plek bij jou in de buurt. We nemen alle sportspullen mee die nodig zijn voor de training. Je hoeft er dus niks extra’s voor aan te schaffen. Wij doen er alles aan om je jouw gezondheidsdoelen en trainingsdoelen te laten behalen en zijn jouw stok achter de deur!

De voordelen van een Personal trainer aan huis

 • Professionele begeleiding & coaching en persoonlijke aandacht
 • Je traint in je eigen tempo
 • Trainingsschema op maat
 • Afwisselende en uitdagende trainingen
 • Betere belastbaarheid
 • Stress verlagend

Jij staat bij ons centraal en krijgt dan ook een trainingsschema op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw doelen, wensen en mogelijkheden.  De training zal iedere keer anders zijn. Zo blijft het leuk en afwisselend en blijft je lichaam zich ontwikkelen doordat je spieren iedere keer een nieuwe prikkel krijgen. Door deze manier van training, behaal en behoud je resultaat.

Om blessures te voorkomen let je personal trainer op de juiste uitvoering van de oefeningen en je lichaamshouding. Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid beter worden. Door gezond en fit te blijven, heeft dat positieve invloeden op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. 

Naar wens kun je gewogen worden op een Tanita weegschaal. Zo kom je niet alleen je gewicht te weten, maar bijvoorbeeld ook je spiermassa, vetpercentage en metabolische leeftijd. Dit is een effectieve manier om tijdens het traject te monitoren hoe je lichaam reageert op de trainingen en aanpassingen van je voedingspatroon. Je wordt gecoacht en begeleid zodat je iedere keer weer het beste uit jezelf en uit de training zult halen. Je hebt echt een stok achter de deur!

Outdoor Personal training Rotterdam

Rotterdam biedt zoveel leuke plekken om Personal training en Personal Boxing aan te bieden! Zo geven we trainingen in verschillende parken en bossen in Rotterdam, zoals in het Kralingse Bos, Zuiderpark of in het Bergse bos. Maar ook andere locaties in en rondom Rotterdam zijn geschikt voor Personal training. Iedere keer train je op een plek waar jij graag getraind wilt worden. 

Personal training op je werk

Wil je graag dat je Personal trainer naar je werk komt om jou te trainen? We kunnen je vlak voor je werk, tijdens je pauze of na je werk trainen. Lekker functioneel! Wist je dat we ook Personal training geven in de ASICS store, middenin Centrum Rotterdam?! Ideaal als je in het centrum woont, werkt of vaak in de buurt bent! Lees hier meer.

Voedingsadvies

Je werkt met je Personal trainer aan een strak, sterk lichaam. Van onze voedingsconsulent krijg je een voedingsadvies waar je meteen mee aan de slag kunt. Deze combinatie van Personal training en een professioneel voedingsadvies is de sleutel tot succes wanneer je wil afvallen of wilt werken aan een gezonde leefstijl. Sporten en gezond eten hebben een groot aandeel in je (sport)prestaties en algehele gezondheid. Het is de basis voor een gezond lichaam!

Ja, dit is wat ik zoek!

Wil je graag gaan sporten, meer energie, sterker worden of afvallen? Of gewoonweg een gezonder leven ontwikkelen? En sluit onze visie en werkwijze aan bij jouw doelen en wensen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvende intake

TRAIN JE LIEVER MET EEN MANNELIJKE PERSONAL TRAINER?

Dat kan. LET’S DO IT is namelijk het zusje van YourHealth Personal training. Zij verzorgen sinds 2007 Personal training aan huis, door bijna heel Nederland. YourHealth heeft vrouwelijke- en mannelijke Personal trainers in hun team en werken nauw samen met LET’S DO IT.