Personal training aan huis

Personal trainer Rotterdam

Woon je in Rotterdam en wil je graag afvallen, sterker, strakker of fitter worden of meer energie? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij verzorgen Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen. Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle benodigdheden naar je toe. Wij zijn jouw stok achter de deur!

 

Ons team is actief in Rotterdam, maar ook in de provincies Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant en in Noord-Limburg.

Personal training aan huis

Personal trainer Rotterdam

Woon je in of rondom Rotterdam en wil je graag afvallen, sterker of fitter worden, meer energie of juist hulp bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij verzorgen als enige in Nederland Personal training aan huis, speciaal voor vrouwen door vrouwen

 

Ons team bestaat dan ook uit vrouwelijke Personal trainers. Wij zijn actief in Rotterdam, maar ook in de provincies Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant en Noord-Limburg.

Personal training aan huis in Rotterdam

Wij zijn jouw stok achter de deur!

Wil je sterker worden, meer energie, afvallen, een strakker lichaam of gewoonweg gezonder leven? Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt. Personal training aan huis is erg populair in Rotterdam. Personal training is dan ook de meest effectieve manier van training. Bij ons sta jij centraal. Je krijgt persoonlijke begeleiding en coaching zodat je gemotiveerd blijft en duurzame resultaten zult behalen. 

Van je trainer krijg je een haalbaar trainingsschema, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en doelen. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele blessures of andere lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld nekklachten, rugklachten en schouderklachten. Je trainer let tijdens de uitvoering van de oefeningen goed op je lichaamshouding om blessures te voorkomen. Hiernaast leer je op de juiste manier bewegen en voer je oefeningen uit waarbij zwakke spieren sterker gemaakt worden. Lees meer over onze werkwijze.

De trainingen zullen afwisselend en doelgericht zijn. Zo blijf je gemotiveerd en krijgt je lichaam iedere keer nieuwe prikkels om zich te kunnen blijven ontwikkelen. We zullen je coachen en begeleiden zodat je het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen!

Personal trainer Rotterdam

Personal training buiten in Rotterdam

Sporten is gezond, buiten sporten is nóg gezonder! Rotterdam heeft veel geschikte locaties voor Outdoor Personal training, waaronder in het Kralingse Bos, Zuiderpark of in het Bergse bos. Maar ook andere locaties in en rondom Rotterdam zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Iedere keer train je op een plek waar jij graag getraind wilt worden. 

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Vanaf 2007 verzorgen zij Personal training aan huis. LET’S DO IT richt zich als enige in Nederland op Personal training aan huis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Het team van LET’S DO IT bestaat inmiddels uit meer dan 30 ervaren en professionele vrouwelijke personal trainers. Het team heeft al veel vrouwen door bijna heel Nederland geholpen aan een slanker, sterker, strakker en vitaler lichaam! 

Wil jij ook graag in Rotterdam onder begeleiding van een Personal trainer werken aan jouw doelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Dé manier om te ervaren of je een klik hebt met de trainer en of onze werkwijze en visie aansluit bij jouw wensen en doelen. Maak hieronder kennis met ons team!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

GRATIS Voedingsadvies

Bij LET’S DO IT bieden we je een GRATIS voedingsadvies aan. Deze is opgesteld door onze voedingsconsulent. Hierin vind je richtlijnen voor een gezond voedingspatroon en veel praktische tips. Zoals een handige boodschappenlijst, tips voor als je uit eten gaat, tools voor het inplannen en voorbereiden van je maaltijden en er staan lekkere, makkelijke recepten in. Je kunt er meteen mee aan de slag! Voldoende bewegen en gezonde voeding hebben een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele gezondheid. Het zijn de basis ingrediënten voor een gezondere leefstijl en vitaler lichaam!

Prijzen Personal trainer aan huis

De prijs voor een LET’S DO IT trainer in Rotterdam begint vanaf 65,- euro ex per training van een uur. De prijs voor Personal training aan huis hangt af van welk pakket je kiest. LET’S DO IT werkt met strippenkaarten, je zit dus niet vast aan een abonnement. We hebben al pakketten vanaf 15 trainingen. 

 

Wil je graag samen met een sportmaatje trainen? Bij LET’S DO IT kan dit zónder extra kosten. Op die manier zou je de kosten kunnen delen met bijvoorbeeld een vriend, vriendin of familielid. Het voedingsadvies zit bij de prijs inbegrepen. Wist je dat de kosten eventueel aftrekbaar kunnen zijn voor ondernemers? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een gratis intake.