Personal trainer aan huis of buiten in Tilburg

Personal training aan huis

Woon je in Tilburg en ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis? Misschien omdat je wilt afvallen, sterker of strakker wilt worden of omdat je meer energie wilt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Welkom bij LET’S DO IT Personal training! Wij verzorgen als enige in Nederland personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen.

Heb je het druk en weinig tijd en heb je op dit moment een lage sportmotivatie? Wij maken het jou makkelijk door met alle spullen naar je toe te komen. We zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt en zijn jouw stok achter de deur!

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

PERSONAL TRAINER aan huis in TILBURG

Woon je in Tilburg en ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis? Misschien omdat je wilt afvallen, sterker of strakker wilt worden of omdat je meer energie wilt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Welkom bij LET’S DO IT Personal training! Wij verzorgen als enige in Nederland Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen.

 

Heb je het druk en weinig tijd en heb je op dit moment een lage sportmotivatie? Wij maken het jou makkelijk door met alle spullen naar je toe te komen. We zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt en zijn jouw stok achter de deur!

Personal trainer in Tilburg
Jouw stok achter de deur!

Personal trainer aan huis, iets voor jou?

Personal training aan huis is erg populair in Tilburg. Omdat je in je eigen tempo traint, is personal training voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. De trainer is jouw persoonlijke coach om je te motiveren, uit te dagen en te ondersteunen tijdens je work-out. Je krijgt een trainingsschema op maat dat afgestemd wordt op jouw doelen, wensen en mogelijkheden.

De training zal iedere keer anders zijn. Zo blijft het sporten leuk en afwisselend en blijft je lichaam zich ontwikkelen omdat je spieren iedere keer een nieuwe prikkel krijgen. Om blessures te voorkomen let je personal trainer op de juiste uitvoering van de oefeningen.

Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid beter worden. Door gezond en fit te blijven, heeft dat positieve invloeden op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Van je trainer krijg je professionele ondersteuning voor het plannen, structureren en behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen. Je wordt gecoacht en begeleid zodat je iedere keer weer het beste uit jezelf en uit de training zult halen. Je hebt echt een stok achter de deur! 

Personal training buiten in Tilburg

Personal trainer buiten in Tilburg

Sporten is gezond, buiten sporten is nog gezonder! Tilburg biedt zoveel mooie plekken om Outdoor Personal training aan te bieden. Waaronder het Groene Woud, het Leijpark, het Stadsbos, de Oisterwijkse Bossen en Vennen, het Spoorpark, in het National Park de Loonse en in de Drunense Duinen. Maar ook plekken in Tilburg zijn geschikt voor Outdoor Personal training. 

Ruim 13 jaar ervaring
Vrouwelijke Personal trainer aan huis

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Sinds 2007 verzorgen zij personal training aan huis. Omdat veel vrouwen het prettiger vinden om met een vrouwelijke personal trainer aan huis te trainen, richt LET’S DO IT personal training zich op personal training aan huis, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Want veel vrouwen voelen zich sneller begrepen door een vrouwelijke trainer en hebben hiernaast minder last van schaamte en bewijsdrang. Maak kennis met het team van LET’S DO IT!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

GRATIS VOEDINGSADVIES​

Met jouw Personal trainer werk je aan een strak, sterk en fit lichaam. Bij LET’S DO IT krijg je naast de Personal training een GRATIS voedingsadviesDeze is opgesteld door onze voedingsconsulent. In het voedingsadvies vind je richtlijnen voor gezonde voeding, tips voor als uit eten gaat, een handige boodschappenlijst, tools voor het inplannen en voorbereiden van je maaltijden en makkelijke recepten. Je kunt er meteen mee aan de slag! Naast voldoende bewegen heeft gezonde voeding een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele gezondheid. Het is de basis voor jouw vitaliteit!

Prijzen Personal trainer aan huis in Tilburg

Bij LET’S DO IT werken we met strippenkaarten. De prijs voor een LET’S DO IT Personal trainer aan huis in Tilburg hangt af van welk pakket je kiest. Zo bieden wij pakketten aan vanaf 15 trainingen. Hoe meer trainingen je kiest, hoe lager de kosten. De prijs begint bij ons vanaf € 65 excl. BTW per training van een uur. Sport je liever samen met een sportmaatje? Dat kan bij ons en kost je niks extra. Zo zou je de kosten kunnen delen met bijvoorbeeld een vriend, vriendin of collega. Ben je ondernemer? De kosten kunnen eventueel aftrekbaar voor je zijn.