Personal trainer Wassenaar

PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Wassenaar? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen, strakker of soepeler worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

PERSONAL TRAINER Wassenaar

personal training aan huis

Personal trainer Bussum

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Wassenaar? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

Is een Personal trainer iets voor jou?

Personal trainer Wassenaar

Personal training in Wassenaar is erg populair. Het is dan ook een zeer effectieve manier van training en voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Bij LET’S DO IT train je met een vrouwelijke personal trainer in jouw vertrouwde omgeving, in je eigen tempo en aan de hand van een persoonlijk programma. Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid verbeteren. Door gezond en fit te blijven presteer je beter op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. 

 

Met fysieke trainingen, coaching, leefstijl- en voedingsadviezen werk je onder professionele begeleiding aan jouw persoonlijke doelen. De trainer zal je begeleiden, coachen en positief motiveren, zodat jij het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen. Van je trainer leer je welke oefeningen passen bij jouw doelen en waarom. Zij leert je een gezonde leefstijl integreren in een druk leven en is jouw stok achter de deur!

Personal trainer Bussum1

Personal training buiten in Wassenaar

Wassenaar heeft veel verschillende geschikte locaties om buiten te trainen, zoals De Horsten,

Duinreservaat Meijendel-Kievietsduin

of Strand Wassenaarseslag. Maar ook andere locaties zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Bij ons train je op jouw gewenste locatie, dag en tijdstip! 

Vrouwelijke Personal trainer Wassenaar

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer te trainen, we komen immers in hun vertrouwde omgeving. Wat we van klanten terughoren is dat ze zich minder snel schamen en zich beter begrepen voelen.

 

Daarnaast hebben vrouwen nu eenmaal een ander lichaam dan mannen. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op een training, maar ook een eventuele zwangerschap of een hormonale disbalans (zoals de overgang). Omdat onze vrouwelijke personal trainsters veel ervaring en kennis hebben rondom het trainen en begeleiden van vrouwen, is bij ons een nog gerichtere aanpak mogelijk! 

Duo training Wassenaar

Samen trainen

Wist je dat we ook Duo training verzorgen in Wassenaar? Een sportmaatje traint bij ons GRATIS mee! Handig als je samen met een vriend of vriendin de kosten wil delen. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau? Geen probleem, ieder traint in zijn/haar eigen tempo en krijgt een plan op maat.

error: Deze content is beveiligd!