Personal training voor ondernemers

Jouw stok achter de deur!

  • Tijd is kostbaar. Zeker als je ondernemer bent. Wanneer je veel ballen hoog moet houden, blijft er vaak weinig energie en ruimte in je agenda over om te gaan sporten. Daarom kan het voor jou als ondernemer ideaal zijn om een personal trainer aan huis in de arm te slaan. Zodat je op een laagdrempelige en haalbare manier een sportroutine kunt gaan opbouwen, die past in jouw drukke leven.

  • De trainster komt met alle sportspullen naar je toe. Zo word je getraind waar jij wilt; aan huis, op je werk of buiten. En wanneer jij wilt; in de ochtend, middag, avond, doordeweeks of in het weekend.

  • Je hebt echt een stok achter de deur!

  • En wist je dat de kosten voor ons coachingstraject eventueel fiscaal aftrekbaar kunnen zijn voor ondernemers?

Personal training voor onder-nemers

Jouw stok achter de deur!

Tijd is kostbaar. Zeker als je ondernemer bent. Wanner je veel ballen hoog moet houden, blijft er vaak weinig energie en ruimte in je agenda over om te gaan sporten. Daarom kan het voor jou als ondernemer ideaal zijn om een personal trainer aan huis in de arm te slaan. Zodat je op een laagdrempelige en haalbare manier een sportroutine kunt gaan opbouwen, die past in jouw drukke leven.

De trainster komt met alle sportspullen naar je toe. Zo word je getraind waar jij wilt; aan huis, op je werk of buiten. En wanneer jij wilt; in de ochtend, middag, avond, doordeweeks of in het weekend. Je hebt echt een stok achter de deur!

 

En wist je dat de kosten voor ons coachingstraject eventueel fiscaal aftrekbaar kunnen zijn voor ondernemers?

De voordelen van sporten voor ondernemers

Mentaal

Fysiek

Jouw Stok achter de deur!

Personal trainer aan huis  

  • Veel ondernemers zijn vaak van huis, hebben veel afspraken, een lange to-do-list en vliegen vaak van hot naar her. Om dit goed vol te kunnen houden, is een gezonde geest en een gezond lichaam extra belangrijk. Zo heeft sporten een positieve impact op jouw kwaliteiten en werkprestaties als onderneemster.

     

  • Veel ondernemers vinden het niet zo leuk om te sporten. Juist dan kan een personal trainer motiverend en inspirerend zijn om gezonder te gaan leven. Dankzij de persoonlijke coaching en afwisselende, gepersonaliseerde en uitdagende trainingen zul je discipline en doorzettingsvermogen opbouwen, net als meer zelfvertrouwen en een sterke en positieve mindset. Door te sporten versterk je jouw belastbaarheid, zowel fysiek als mentaal.

error: Deze content is beveiligd!