wij zijn jouw stok achter de deur

Personal training voor ondernemers

Heb je het druk en weinig tijd? Personal training is zeer effectief voor ondernemers met een drukke agenda. LET’S DO IT biedt professionele begeleiding en coaching op gebied van sport, voeding en leefstijl.

 

Om het jou makkelijk te maken, komt één van onze vrouwelijke personal trainers met alle benodigdheden naar je toe. Zo bieden we Personal training aan huis, buiten of op je werk. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training voor ondernemers, Waar en wanneer jij wilt 

wij zijn jouw stok
achter de deur!

Heb je het druk en weinig tijd? Personal training is zeer effectief voor ondernemers met een drukke agenda. LET’S DO IT biedt professionele begeleiding en coaching op gebied van sport, voeding en leefstijl.

Om het jou makkelijk te maken, komt één van onze vrouwelijke Personal trainers met alle benodigdheden naar je toe. Zo bieden we Personal training aan huis, buiten of op je werk. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training voor ondernemers

Personal trainer aan huis  

Veel ondernemers zijn vaak van huis, hebben veel afspraken en vliegen van hot naar her. Om dit goed vol te kunnen houden, is een gezonde leefstijl extra belangrijk. Sporten heeft een positieve impact op je kwaliteiten als onderneemster. Wij zorgen ervoor dat je in goede conditie komt en blijft. Met fysieke trainingen, coaching en voedingsadviezen werk je in je eigen tempo aan jouw persoonlijke doelstellingen. Om het jou makkelijk te maken, komt één van onze vrouwelijke Personal trainers naar je toe. Met Personal training aan huis of op je werk bespaar je tijd en gedoe. Samen gaan we voor duurzame resultaten!

Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid beter worden. Door gezond en fit te blijven, heeft dat positieve invloeden op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Van je trainer krijg je professionele ondersteuning voor het plannenstructureren en 

behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen. Je wordt gecoacht en begeleid zodat je iedere keer weer het beste uit jezelf en uit de training zult halen. Je hebt echt een stok achter de deur!

Prijzen  

Bij LET’S DO IT werken we met een strippenkaart. De prijs voor een personal trainer aan huis hangt af van welk pakket je kiest. Zo is Personal training al mogelijk voor €65 excl. BTW btw per training van een uur. Hoe meer trainingen je afneemt, hoe lager de prijs. Tijdens het gratis intakegesprek kijken we samen welk pakket het beste bij je past. Het voedingsadvies is bij de prijs inbegrepen. Voor ondernemers kan het eventueel zakelijk aftrekbaar zijn. Train je liever met iemand samen? Dat kan bij ons en kost je niks extra.