Personal training voor vrouwen, door vrouwen

Personal training
aan huis

Wil je één op één sporten met een vrouwelijke Personal trainer in je eigen omgeving? Dat kan bij LET’S DO IT Personal training!

 

Wij verzorgen Personal training aan huis of buiten op een plek bij jou in de buurt. We helpen je een gezonde leefstijl integreren in een druk leven.

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

Personal training
aan huis

Wil je 1 op 1 sporten met een vrouwelijke Personal trainer in je eigen omgeving? Dat kan bij LET’S DO IT Personal training!

Wij verzorgen Personal training aan huis of op een plek bij jou in de buurt. We helpen je om je drukke bestaan te combineren met een gezonde leefstijl.

Waarom Personal training aan huis?

 • Tijdbesparend
 • Trainen in een vertrouwde omgeving
 • Persoonlijke aandacht
 • Professionele begeleiding
 • Snelle en duurzame resultaten
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Jouw stok achter de deur!

LET'S DO IT Personal training

Klanten kiezen voor LET’S DO IT omdat ze druk zijn en weinig hebben en een stok achter de deur nodig hebben. Hiernaast hebben ze behoefte aan professionele begeleiding en een plan op maat. Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd en sportniveau. Om het jou makkelijk te maken, komen we met alle materialen naar je toe. Je traint in je eigen tempo en in een voor jou vertrouwde omgeving. Dat kan aan huis zijn, maar ook op je werk of buiten op een plek bij jou in de buurt. 

Je krijgt een GRATIS voedingsadvies en een trainingsschema op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Aan de hand van dit schema gaan jullie doelgericht trainen. De trainer kan een extra trainingsschema voor je maken waar je thuis mee aan de slag kunt. De trainingen zullen afwisselend en uitdagend zijn. Hierdoor blijft het sporten leuk en krijgen je spieren iedere keer weer een nieuwe prikkel waardoor je ontwikkeling niet stil komt te staan.

Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid verbeteren. Door gezond en fit te blijven, heeft dat positieve invloeden op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Van je trainer krijg je professionele ondersteuning voor het plannen, structureren en behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen. Je wordt gecoacht en begeleid zodat je iedere keer weer het beste uit jezelf en uit de training zult halen. Je hebt echt een stok achter de deur! 

Fijne trainingen, lekker down to earth en altijd tijd om aanvullende tips te geven. Fijn om weer buiten aan de slag te gaan 💪🏼
Amanda
Amanda Fieten

Welke doelen kun je met ons bereiken?

 • Afvallen of aankomen
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Vermindering lichamelijke klachten
 • Ontwikkelen gezonde leefstijl
 • Stress vermindering
 • Meer energie

Sportmotivatie

Eén op één trainen is de meest effectieve manier van trainen. Door te trainen met een personal trainer blijft je motivatie hoog. Jouw trainer zal je begeleiden, coachen en uitdagen waardoor je het maximale uit jezelf zult halen. Als extra service bieden we je een GRATIS voedingsadvies aan waar je meteen mee aan de slag kunt. Deze combinatie is de sleutel tot succes.  Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele gezondheid. Het is de basis voor een gezonde leefstijl!

Hoe ziet een training eruit?

 • Veel ruimte hebben we niet nodig, een paar meter bewegingsruimte is al voldoende. 
 • Er kan binnen en buiten getraind worden.
 • Cardio oefeningen kunnen gecombineerd worden met krachttraining, maar ook personal boxing behoort tot de mogelijkheden van Let’s do it Personal training. Wij stemmen jouw trainingsschema af op jouw persoonlijke doelen, voorkeuren en mogelijkheden.
 • Samen trainen met een sportmaatje? Dat kan bij ons. Het kost je niks extra. Op die manier zou je de kosten kunnen delen.
 • Juist doordat je onder professionele begeleiding gaat trainen in combinatie met de aanpak van je voedingspatroon, vergroot je de kans om succesvolle, snelle en duurzame resultaten te behalen.

Prijzen Personal trainer

Wat zijn de kosten voor een Personal trainer aan huis? LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. De prijs voor Personal training aan huis ligt bij ons tussen de 65,- en 85,- euro excl. btw per training van een uur. De prijs hangt af van welk pakket je kiest. Hoe meer trainingen je afneemt, hoe lager de prijs. Train je liever samen, bijvoorbeeld met je vriend, vriendin of familielid? Dat kan bij LET’S DO IT en kost je niks extra. Op die manier zou je de kosten kunnen delen. Het voedingsadvies zit bij de prijs inbegrepen. De kosten van deze activiteit kunnen eventueel fiscaal aftrekbaar zijn voor ondernemers

 

Neem contact op voor een gratis intake. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we samen jouw doelen en wensen en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen. Tevens is dit dé manier om te zien of je een klik met de trainster hebt en of onze visie jou aanspreekt. Maak nu een afspraak voor een gratis intake en een persoonlijk advies!