Personal training voor vrouwen, door vrouwen

Personal training
voor vrouwen

Wil je één op één sporten met een vrouwelijke personal trainer in je eigen omgeving? Dat kan bij LET’S DO IT Personal training! Wij verzorgen personal training aan huis of buiten op een plek bij jou in de buurt. Wij helpen je om in weer in balans te komen en begeleiden je in het ontwikkelen van een gezondere leefstijl.

Personal training
aan huis

Voor vrouwen, door vrouwen

Wil je thuis één op één sporten met een deskundige en ervaren vrouwelijke Personal trainer? Om het jou makkelijk te maken, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Bij ons train je waar en wanneer jij wilt in je eigen tempo en aan de hand van een persoonlijk programma. We helpen je om je drukke bestaan te combineren met een gezonde leefstijl.

 

Bij ons zijn de trainingen afwisselend, zodat je het sporten leuk blijft vinden en resultaten kunt behalen en vasthouden. Door Personal training verbeter je je belastbaarheid op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. De trainer is jouw stok achter de deur en zal je motiveren en coachen zodat je het beste uit de trainingen en uit jezelf zult halen. LET’S DO IT!

Waarom personal training?

LET'S DO IT Personal training voor vrouwen

Klanten kiezen voor LET’S DO IT omdat ze druk zijn, weinig tijd hebben en een stok achter de deur nodig hebben. Hiernaast hebben ze behoefte aan professionele begeleiding, zodat ze resultaatgericht kunnen trainen. Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd en sportniveau. 

 

Naast de personal training aan huis krijg je van ons een GRATIS Leefstijl werkboek. Zodat je bijv. ook met je voeding, balans, mindset, slaap en beweegpatroon aan de slag kunt. Door gezond en fit te blijven presteer je beter op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak!  

Welke doelen kun je met ons bereiken?

Sportmotivatie

Personal training is de meest effectieve manier van trainen. Door te trainen met een personal trainer blijft je motivatie hoog. De trainer zal je begeleiden, coachen en uitdagen waardoor je het maximale uit jezelf zult halen. Bij ons zijn de trainingen afwisselend, zodat jij het sporten leuk blijft vinden en resultaten zult behalen en behouden.

 

Van je trainer krijg je professionele ondersteuning voor het plannen, structureren en behalen van jouw persoonlijke doelen. Door personal training verbeter je je belastbaarheid op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. Je hebt echt een stok achter de deur! 

Hoe ziet een training eruit?

Prijzen Personal training voor vrouwen

LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. De prijs hangt af van welk pakket je kiest. Hoe meer trainingen je kiest, hoe lager de prijs. De tarieven liggen tussen de

€65,- en

€85,-

excl. btw per training van een uur.  Of je nu alleen traint of samen met een sportmaatje, dat maakt niet uit. Bij ons kost dat niks extra.

 

Het voedingsadvies is bij de prijs inbegrepen. Verder kunnen de kosten eventueel fiscaal aftrekbaar zijn voor ondernemers. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis proefles met een persoonlijk advies! 

error: Deze content is beveiligd!