Prijzen Personal trainer aan huis

Wat zijn de prijzen voor een Personal trainer aan huis?

Fit worden en fit blijven

Het is een uitdaging voor veel vrouwen; fit worden en dit vervolgens ook blijven. We weten allemaal dat meer bewegen en gezond eten goed is voor onze gezondheid. Maar waar moet je beginnen; hoe sport je zo effectief mogelijk en wat is gezond om te eten? Een LET’S DO IT Personal trainer kan je hierbij helpen. Lees in deze blog meer over de prijzen van een Personal trainer. 

Sportmotivatie

Veel vrouwen voelen zich niet prettig in een sportschool of missen hier de persoonlijke begeleiding. Ben jij ook zo iemand die zichzelf lastig kan motiveren om zelfstandig te gaan sporten? Of wil je graag afvallen of sterker en strakker worden, maar weet je niet goed welke oefeningen effectief zijn om dit doel te bereiken? Dan is een Personal trainer aan huis van LET’S DO IT zeker een goede overweging.

Jouw stok achter de deur

Onze vrouwelijke Personal trainers zorgen er namelijk voor dat jij effectief en veilig zult sporten. Je krijgt een trainingsschema op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met welk doel je wilt bereiken, wat je leuk vindt om te doen en wat je aankunt. Omdat je in je eigen tempo traint, is Personal training voor iedereen toegankelijk. Daarnaast geven we naast de trainingen een GRATIS voedingsadvies. Want sporten en gezond eten zijn dé ingrediënten voor een gezonde leefstijl!

Omdat jij druk bent en weinig tijd hebt, maken we het jou makkelijk door je aan huis te trainen. Naast Personal training aan huis bieden we tevens Personal training op je werk of lekker buiten in de buitenlucht. Onze trainers nemen alle benodigdheden mee naar jou toe die nodig zijn voor de training. Je hoeft er dus niks voor aan te schaffen. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Waarom kiezen onze klanten een LET'S DO IT Personal trainer?

Duo training
 • Ze worden getraind waar en wanneer ze dat willen.
 • Omdat het team van LET’S DO IT uit vrouwelijke Personal trainers bestaat, voelen ze zich sneller op hun gemak en beter begrepen en ze hebben hiernaast minder last van schaamte en bewijsdrang.
 • De Personal trainer staat iedere week bij hen op de stoep. Het is een vaste afspraak in hun agenda.
 • Ze hoeven zelf niet na te denken over de invulling van de training.
 • De training is effectief omdat ze trainen aan de hand van een persoonlijk, doelgericht trainingsschema.
 • Klanten behalen snelle en duurzame resultaten.
 • LET’S DO IT biedt professionele begeleiding en persoonlijke aandacht. 
 • Klanten trainen in hun eigen tempo.
 • Bij LET’S DO IT kun je samen trainen voor hetzelfde uurtarief. Zo worden de prijzen voordeliger voor Personal training aan huis.
 • Ze worden niet alleen getraind, maar ook gemotiveerd, begeleid en gecoacht.
 • Zo hebben ze echt een stok achter de deur!

Prijzen Personal trainer

De gemiddelde prijzen voor een Personal trainer liggen tussen de 40 – 100,- euro per uur. Nu denk je waarschijnlijk ‘dat is een behoorlijke wijde prijsrange’. Toch is deze prijsrange te verklaren. De exacte prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren; 

De ervaring van de Personal trainer.

Personal trainers met veel ervaring vragen vaak een hogere prijs dan trainers die net gediplomeerd zijn. De vrouwelijke Personal trainers van LET’S DO IT hebben ruime ervaring in het begeleiden van mensen op gebied van training, voeding, leefstijl en mindset.

Locatie.

Zo wordt er Personal training aan huis geboden, maar ook op bijvoorbeeld sportscholen. De prijzen voor een aan huis training liggen hoger dan op een sportschool. LET’S DO IT biedt Personal training op gewenste locatie. Zo verzorgen zij Personal training aan huis, op het werk of lekker buiten in de buitenlucht.

Plaats in Nederland.

In regio Amsterdam liggen de prijzen voor Personal training hoger dan bijvoorbeeld in Friesland. Het team van LET’S DO IT is actief door bijna heel Nederland.

Doel en inhoud van de training.

Wordt er simpelweg alleen maar met gewichten gewerkt of wordt er ook begeleiding tijdens en rondom de training geboden? LET’S DO IT hecht juist veel waarde aan de begeleiding van hun klanten. Zo hebben de trainers vaak contact met hun klanten buiten de training om. Op die manier houden ze vinger aan de pols en kunnen zij waar nodig ondersteuning bieden op gebied van sport, voeding en leefstijl. Ook wordt de training wel eens stil gelegd omdat de prioriteit bij coaching ligt i.p.v. bij het trainen. Bij LET’S DO IT staat de klant centraal. Er wordt per training gekeken naar wat de klant nodig heeft. Naast de Personal training krijgen LET’S DO IT klanten een GRATIS voedingsadvies. Deze is opgesteld door een professionele voedingsconsulent. Want sporten en gezond eten is dé succesformule als je een gezond lichaam wilt. 

Aantal sessies per week.

De prijzen van een Personal trainer zijn uiteraard afhankelijk van hoeveel sessies er worden afgenomen. Vaak is het zo; hoe meer trainingen je afneemt, hoe lager de prijs. Dit geldt ook voor LET’S DO IT; hoe meer trainingen je kiest, hoe meer korting je krijgt.

Vergeet het allerbelangrijkste niet!

Het allerbelangrijkste bij het kiezen van een personal trainer naast de prijzen, is of je een klik met de trainer ervaart. Daarom biedt LET’S DO IT je een GRATIS intake aan. Dé manier om te ervaren of je je op je gemak voelt bij de trainer! Je ziet elkaar immers iedere week. De samenwerking is intensief en het gaat echt om het behalen van jouw resultaat! 


Prijzen Personal trainer LET'S DO IT

Personal trainer aan huis Gelderland

De prijzen van een LET’S DO IT Personal trainer beginnen vanaf 65,- euro ex per training van een uur. De prijs is afhankelijk van welk pakket je kiest. We werken met een soort strippenkaart en bieden kaarten aan vanaf 15 trainingen totaan 200 trainingen. Hoe meer trainingen je kiest, hoe lager de prijs. 

 • Wens je naast de trainingen een voedingsadvies? Dit is een extra service die we je aanbieden en zit bij de prijs in.
 • 1 + 1 GRATIS. Samen trainen met je man, een vriend of collega? Ook hier hoef je niks extra voor te betalen. Zo zou je samen de kosten kunnen delen.
 • Wist je dat het coachingstraject eventueel aftrekbaar kan zijn voor ondernemers?

Bij LET’S DO IT krijg je veel kwaliteit voor je geld. Onze vrouwelijke Personal trainers helpen onze klanten écht met het realiseren van ieder haar doelen. Neem contact met ons op, we vertellen u alles over onze werkwijze en mogelijkheden. LET’S DO IT!

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth Personal training. Wij hebben ruim 13 jaar ervaring in het verzorgen van Personal training aan huis. Het team van YourHealth bestaat inmiddels uit meer dan 40 Personal trainers door bijna heel Nederland. Omdat wij nauw samenwerken, zou je tevens met een mannelijke Personal trainer kunnen trainen. Neem contact met ons op voor het maken van een gratis intake. Dé manier om te ervaren of je een klik hebt met de trainer en of onze visie jou aanspreekt!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email