Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 99
js_loader

Intake + proefles

 • Wij begrijpen dat je eerst kennis wilt maken met de trainer voordat je start. ‘Wie wordt mijn trainer, hoe geeft ze les, heb ik een klik, is dit wat ik zoek?’ Zo’n eerste indruk is belangrijk. Een goede match tussen jou en de trainer is immers de basis voor een effectieve en fijne samenwerking. Daarom is bij ons een intake met proefles mogelijk van een half uur. Wil je na de proefles starten? Dan is de proefles (t.w.v. €20,- euro) gratis.

   

 • Heb je op dit moment nog niet zo’n goede conditie of last van fysieke klachten? Geen probleem, we bouwen de training langzaam op. Bij ons train je in jouw eigen tempo. 

Proefles + intake

Wij begrijpen dat je eerst kennis wilt maken met jouw personal trainer voordat je start. ‘Wie wordt mijn trainer, hoe geeft ze les, heb ik een klik, is dit wat ik zoek?’ Zo’n eerste indruk is belangrijk. Een goede match tussen jou en de trainer is immers de basis voor een effectieve en fijne samenwerking. Daarom is bij ons een intake met proefles mogelijk. Deze zal een half uur duren. Een normale training duurt een uur.

 

Heb je op dit moment nog niet zo’n goede conditie of last van fysieke klachten? Geen probleem, we bouwen de training langzaam op. Bij ons train je in jouw eigen tempo. 

werkwijze

1. Contact

Nadat je een berichtje hebt achtergelaten via de website, nemen we contact met je op om te horen wat jouw doelen, wensen en verwachtingen zijn. Samen bespreken we hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Is dit wat je zoekt en ben je oprecht geïnteresseerd? Dan zullen wij vragen op welke dagen en tijden jij zou kunnen trainen. Met deze informatie gaan wij op zoek naar een trainer die aansluit op jouw agenda, wensen en doelen. Jouw trainer zal hierna contact met jou opnemen voor alvast een korte telefonische kennismaking en voor het inplannen van jouw proefles.

2. Proefles

Graag leren we je eerst wat beter kennen. Daarom zullen we je vragen om voorafgaand de proefles een online medische vragenlijst in te vullen. Zodat de trainer goed de proefles kan voorbereiden en jou een training kan verzorgen die aan zal sluiten bij jouw doelen, wensen, mogelijkheden en verwachtingen. Een personal training duurt een uur, een proefles +/- een half uur. Op die manier kun je een indruk krijgen van wie jouw trainer is en hoe zij lesgeeft. Daarnaast is er ruimte om eventuele vragen en verwachtingen te bespreken. Maak deze vooral vooraf kenbaar, zodat de trainer jou uit kan leggen wat zij voor jou kan betekenen.

3. Let's do it!

Vond je de proefles leuk en zijn jouw vragen beantwoord? Heb je een klik met de trainer en wil je graag starten? Super leuk, welkom! Samen met jouw personal trainster plan je jouw eerste trainingen in en spreek je een locatie af. Bij ons kun je vaak dezelfde week al beginnen, LET'S DO IT! Is dit toch niet wat je zoekt? Dan zullen wij eenmalig €20,- euro in rekening brengen voor de gemaakte kosten van de trainer.

“Jouw doel is onze focus. Samen gaan we aan de slag om te zorgen dat jij beter in je vel komt te zitten – letterlijk én figuurlijk! “

Tarieven Personal trainer

 • Prijs

  Wij werken met strippenkaarten. Zo betaal je bij ons géén abonnementsgeld, en ook géén inschrijfgeld. De prijzen variëren tussen de €65,- en €85,- euro excl. btw per training van een uur. Het exacte uurtarief hangt af van welk pakket je afneemt. Hiervoor geldt; hoe meer trainingen je kiest, hoe lager het tarief. We bieden strippenkaarten aan vanaf 15 trainingen.

 • Incl. reis- en parkeerkosten

  Eventuele parkeer- en reiskosten van de trainer zijn bij de prijs inbegrepen.

 • BTW

  De kosten voor ons coachingstraiect kunnen eventueel fiscaal aftrekbaar zijn voor ondernemers.

 • 1+1 GRATIS

  Of je nu alleen traint of samen met één of meerdere trainingsmaatjes, dat heeft geen invloed op de prijs. Zo kunnen trainingsmaatjes (m/v) bij ons GRATIS meetrainen. Handig als je de kosten wilt drukken!

 • 3 JAAR GELDIG

  Onze strippenkaarten zijn 3 jaar geldig. Zo kun je gerust op vakantie gaan of eens een weekendje weg, zonder dat je jouw trainingen kwijt raakt. Geef dit wel vroegtijdig aan bij de trainster.

 • GRATIS leefstijl werkboek

  Naast de trainingen krijg je een GRATIS leefstijlwerkboek. Zodat je ook je beweeg- en voedingspatroon kunt verbeteren, net als je mindset en balans.

 • Flexibel

  Flexibel in locatie, dag, tijdstip en frequentie. De trainingen vinden aan huis of buiten plaats. Wij verzorgen onze trainingen 7 dagen in de week, tussen 06:20-22u. Je bepaalt zelf hoe vaak je traint. Vaak start men 2x per week om in een sportritme te komen, om echt even een boost te krijgen. En later bouwen ze dit af naar 1x in de week, met bijvoorbeeld een GRATIS trainingsschema (app) voor thuis.

 • Proefles

  Bij serieuze interesse bieden we je een intake + proefles bij jou thuis/buiten van een half uur aan (PT duurt een uur). Zodat je vooraf kennis kunt maken met de trainer en jij jouw vragen kunt stellen. De proefles is gratis wanneer je bij ons lid wordt. Anders wordt er eenmalig €20,- euro in rekening gebracht voor de gemaakte kosten van de trainer.

 • Weekmenu

  Via onze app en website kun je weekmenu's bestellen, welke afgestemd worden op jouw persoonlijke (dieet)wensen en energie behoefte. Daarnaast ontvang je een handige boodschappenlijst van de AH. Je kunt de weekmenu's bestellen va. slechts €5,83,- per maand!

 • GRATIS trainingsschema

  Je krijgt GRATIS toegang tot onze app waarin vele workouts terug te vinden zijn (3D video's). Jouw trainer kan evt. ook een trainingsschema op maat voor je maken. Ideaal als je naast de één op één training met je personal trainer zelfstandig door wilt trainen, of wilt sporten tijdens je vakantie of zakenreis. Dit is een extra service die we aanbieden en kost je niks extra.

En nu?

Ben je bereid om serieus met jouw persoonlijke gezondheidsdoelen aan de slag te gaan? Vraag dan nu een intake + proefles aan via onderstaande knop. Ons team staat voor je klaar, wij zijn jouw stok achter de deur!

Voordelen personal training aan huis

Graag leggen we je uit waarom trainen met een vrouwelijke personal trainer van LET’S DO IT een waardevolle investering in jezelf is;

Wij zijn actief in de provincies Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant.

proefles

Actief door bijna heel Nederland

Hoofdkantoor
George Sturmplantsoen 8
6709 TC  Wageningen
KVK 83315063

proefles

Maak nu een afspraak voor een intake met proefles, met één van onze trainers. Dé manier om erachter te komen of onze visie en trainer bij je past. Wil je na de proefles starten? Dan is de proefles geheel gratis. Anders zullen wij eenmalig een bedrag van €20,- euro in rekening brengen voor de gemaakte kosten van de trainer. We kijken ernaar uit jou te mogen begeleiden bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen, LET’S DO IT!

error: Deze content is beveiligd!