vrouwelijke personal trainer

Redenen om te kiezen voor een vrouwelijke personal trainer

Personal training voor vrouwen door vrouwen

LET’S DO IT verzorgt personal training speciaal voor vrouwen door vrouwen. Waarom? Omdat veel vrouwen liever trainen met een vrouw dan met een man. Lees hieronder redenen om te kiezen voor een vrouwelijke personal trainer.

Reden 1 : Vrouwen voelen zich beter begrepen door een vrouwelijke personal trainer

Ben je moe omdat je net ongesteld bent geworden, zit je niet zo lekker in je vel omdat je je zorgen maakt om je kind of issues hebt op je werk? Of houd je niet van springoefeningen omdat je dan last krijgt van urineverlies? Vrouwen bespreken dit soort onderwerpen liever met een vrouwelijke personal trainer dan met een mannelijke trainer.

De vrouwelijke personal trainers van LET’S DO IT zijn gediplomeerd en ruim ervaren. We hebben bewust gekozen voor trainers die wat ouder zijn en levenservaring hebben. Want vrouwen vinden resultaatgericht trainen belangrijk, maar ze vinden het ook prettig om daarnaast een goed gesprek te voeren. 

Reden 2 : Vrouwen voelen zich meer op hun gemak bij een vrouwelijke personal trainer

Veel vrouwen voelen zich niet op hun gemak in een sportschool. Ook lukt het velen niet om hier wekelijks naar toe te gaan, omdat het te vrijblijvend is. Daarnaast weten veel vrouwen niet altijd welke oefeningen ze het beste kunnen doen om hun doelen te kunnen bereiken. Ook missen ze de persoonlijke begeleiding op een sportschool en ze vinden het lastig om hulp te vragen. Daarom komt de trainer van LET’S DO IT met alle spullen naar je toe. Personal training aan huis is fijn. Bij ons train je in je eigen tempo en in een omgeving waar jíj je prettig voelt. Dat kan bij jou thuis zijn, in je tuin of buiten op een plek bij jou in de buurt. 

Wanneer we met onszelf afspreken om te gaan sporten, schuiven we dit makkelijker voor ons uit (“ik ben moe, ik moet nog zoveel doen, ik heb vanavond even geen zin, ik ga morgen wel…”) Hebben we een afspraak in de agenda staan met een ander, dan schijnen we meer verantwoordelijkheidsgevoel te hebben om die afspraak na te komen. Omdat de trainer iedere week bij je voor de deur staat, werkt het als een stok achter de deur. Aangezien we aan huis komen, voelt het voor een deel van onze klanten net iets prettiger dat het hier om een vrouwelijke personal trainer gaat. Zo geeft het trainen met een vrouwelijke personal trainer hen een groter gevoel van veiligheid.

Reden 3 : Rustige opbouw

Vaak hebben klanten, voordat ze ons bellen, een tijd niet gesport. Ze zijn druk met de kinderen, met hun werk of hebben bijvoorbeeld de energie of kennis niet om zelf aan de slag te gaan. Het is daarom dan ook belangrijk dat de training langzaam opbouwt wordt, in ieder haar eigen tempo. 

Nou zijn de trainingen van LET’S DO IT bepaald niet suf. Er moet natuurlijk wel gewerkt worden, we willen resultaten zien. Tijdens de training zal de trainer je motiveren en coachen, zodat jij het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen. Dat je net iets meer geeft tijdens de training dan dat je alleen zou sporten, zonder dat je daarbij over je grenzen gaat. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je dagen na de training niet meer kan lopen of iets vast kan pakken. 

De wil om het beste uit jezelf te halen is een goede kwaliteit; jezelf steeds vooruit willen duwen, jezelf willen ontwikkelen, jezelf blijven verbeteren of je grenzen willen verleggen. Maar hierin doorslaan is niet verstandig en werkt averechts. Eén van de voordelen van LET’S DO IT personal training is dan ook dat jij het hele uur centraal staat tijdens de training. De trainer geeft je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt en heeft alleen oog voor jouw lichaamshouding en ontwikkelingen. 

Review gezin Wind -van der Veen- 
“Na twee kindjes wilde ik graag rustig opbouwen met sporten om weer in vorm te komen. Ik zocht naar personal training voor begeleiding (en ook een beetje als stok achter de deur). Mijn man (met zittend beroep) besloot ook mee te doen. We trainen twee keer in de week (aan huis, park om de hoek) en het bevalt ons heel erg. Het contact verloopt heel prettig en de oefeningen worden goed naar behoefte afgestemd. We bouwen lekker op zonder iets te forceren. Charlotte & Nadine (trainster): dank jullie wel!”

Wil jij ook getraind worden door een vrouwelijke personal trainer?

Lijkt het jou ook fijn om door een vrouwelijke personal trainer te worden getraind? Wij zijn het zusje van YourHealth personal training en zijn ruim 13 jaar ervaren in het verzorgen van Personal training en Personal Boxing aan huis. Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een GRATIS intakegesprek met persoonlijk advies. Wil je samen met de partner of een vriend(in) trainen? Duo training is bij ons mogelijk, zonder extra kosten. Ons team staat voor je klaar, wij zijn jouw stok achter de deur!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email