Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 99
js_loader

Small group training

Goedkoper

 • Wil je graag in een klein groepje, samen met je vriend, collega, familielid of buren in de buitenlucht trainen? Dat kan bij LET’S DO IT! Door Small Group training verlaag je de prijs voor een Personal trainster op locatie enorm!

 • Jouw vrienden kunnen kosteloos meetrainen. Doordat je de kosten met elkaar deelt, ligt het uurtarief veel lager! Of je nu met 1 of 3 vrienden wil trainen, dat maakt bij ons niet uit. Het uurtarief staat namelijk vast.

 • Je stelt zelf een groep samen en bepaalt samen WAAR en WANNEER jullie getraind willen worden. Dat kan bij één van jullie thuis zijn of lekker buiten op een plek bij jullie in de buurt. De trainster neemt alle sportmaterialen mee, jullie hoeven er dus niks voor aan te schaffen.

Small Group training

Waarom Small Group training?

Persoonlijk en beter betaalbaar

Small group training

Liggen de kosten voor een Personal trainer op locatie voor jullie net iets te hoog? Of willen jullie juist SAMEN met vriendinnen of vrienden trainen, maar wel in een klein groepje? Dan is Small group training echt iets voor jullie!

 

Hoe leuk is het dat jullie zélf de mensen kunnen kiezen waarmee jullie willen trainen! Is dat samen met jullie vrienden, collega’s of iemand uit de familie? Dat maakt voor ons niet uit en het aantal deelnemers heeft GEEN invloed op de prijs. Zo staat bij LET’S DO IT het uurtarief voor een Personal trainster aan huis of buiten vast. Er zal dus géén extra factuur gestuurd worden als bijvoorbeeld toch ook een buurvrouw mee wil trainen. Jullie zullen de kosten samen delen waardoor de kosten voor een LET’S DO IT trainster betaalbaar wordt voor veel meer mensen! 

Prijzen small group training

 • Prijs

  Wij werken met strippenkaarten. De prijzen variëren tussen de €65,- en €85,- euro excl. btw per training van een uur. Het exacte uurtarief hangt af van welk pakket jullie afnemen. Hiervoor geldt; hoe meer trainingen jullie kiezen, hoe lager het tarief. We bieden strippenkaarten aan vanaf 15 trainingen.

 • BTW

  Eventueel fiscaal aftrekbaar voor ondernemers.

 • 1+1 GRATIS

  Of je nu alleen traint met je Personal trainster of samen met vrienden of vriendinnen, dat heeft geen invloed op de prijs. Want sportmaatjes (m/v) kunnen bij ons GRATIS aansluiten. Handig als je de kosten wil drukken!

 • Leefstijltips

  Naast de trainingen krijgen jullie een GRATIS leefstijlwerkboek cadeau. Hierin vind je tips over voeding, slaap, mindset en ontspanning, incl. coachingsvragen.

 • 3 JAAR GELDIG

  Onze strippenkaarten zijn 3 jaar geldig.

 • Flexibel

  Flexibel in locatie, dag, tijdstip en frequentie. De trainingen vinden aan huis of buiten plaats. Van maandag t/m zondag. In de ochtend, middag, avond en/of in het weekend, tussen 6:30 en 22:00u. Jullie bepalen zelf de frequentie van het trainen. Willen jullie 2x in de week starten en het later afbouwen naar 1x in de week? Dat is voor ons geen probleem.

 • Mannelijke en vrouwelijke trainers

  LET'S DO IT verzorgt Personal training, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Maar omdat wij nauw samenwerken met YourHealth Personal training, is Small Group training ook mogelijk met een mannelijke Personal trainer. En natuurlijk zijn bij ons ook mannen van harte welkom!

 • Proefles

  Bij serieuze interesse bieden we jullie een proefles aan van een half uur. Zodat jullie vooraf kennis kunnen maken met de trainer (m/v). Want we vinden het belangrijk dat jullie een klik met elkaar hebben en jullie vooraf eventuele vragen kunnen stellen aan jullie trainer.

error: Deze content is beveiligd!