werkwijze

Hoe gaan we je helpen?

Een drukke baan, een gezin of allerlei andere verantwoorde­lijkheden maken het lastig om een juiste balans te vinden. Er wordt veel van ons verwacht en we leggen de lat vaak hoog. 

 

Goed nieuws, want iedereen heeft het vermogen om te veranderen! Jij hebt gekozen om er wat aan te doen en daarmee helpen wij je graag verder. Lees hier meer over onze werkwijze.

WERKWIJZE

Hoe gaan we je helpen?

Een drukke baan en allerlei verantwoorde­lijkheden maken het lastig om een juiste balans te vinden. Er wordt veel van ons verwacht en we leggen de lat vaak hoog. Goed nieuws, want iedereen heeft het vermogen om te veranderen! Jij hebt gekozen om er wat aan te doen en daarmee helpen wij je graag verder.

werkwijze

1. Contact

Nadat je ons benaderd hebt, nemen we contact met je op om te horen wat jouw doelen en verwachtingen zijn en bespreken we hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Ben je oprecht geïnteresseerd? Dan zal de trainer jou benaderen voor het inplannen van een GRATIS proefles. Dé manier om te ervaren wat je van een training kunt verwachten en of je een klik hebt met de trainer.

2. Proefles

Graag leren we je eerst wat beter kennen. Daarom zullen we je vragen om een medische vragenlijst in te vullen. Zodat de trainer goed de proefles kan voorbereiden en jou een training kan verzorgen die aansluit bij jouw doelen, wensen, mogelijkheden en verwachtingen.

3. Let's do it!

Vond je de proefles leuk, heb je een klik met de trainer en wil je starten? Samen met je Personal trainster plan je jouw eerste trainingen in. Bij ons kun je vaak dezelfde week al beginnen, LET'S DO IT!

En nu?

Wil jij een slank, fit en sterk lichaam en heb jij hierbij die stok achter de deur nodig van een ervaren en kundige trainer? Vraag nu een GRATIS proefles aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Zoals onze naam al aangeeft, LET’S DO IT!

error: Deze content is beveiligd!