werkwijze

Hoe gaan we je helpen?

Een drukke baan, een gezin of allerlei andere verantwoorde­lijkheden maken het lastig om een juiste balans te vinden. Er wordt veel van ons verwacht en we leggen de lat vaak hoog. 

 

Goed nieuws, want iedereen heeft het vermogen om te veranderen! Jij hebt gekozen om er wat aan te doen en daarmee helpen wij je graag verder. Lees hier meer over onze werkwijze.

WERKWIJZE

Hoe gaan we je helpen?

Een drukke baan en allerlei verantwoorde­lijkheden maken het lastig om een juiste balans te vinden. Er wordt veel van ons verwacht en we leggen de lat vaak hoog. Goed nieuws, want iedereen heeft het vermogen om te veranderen! Jij hebt gekozen om er wat aan te doen en daarmee helpen wij je graag verder.

werkwijze

1. Contact

Nadat je ons benaderd hebt, nemen we contact met je op om te horen wat jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen zijn en hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Naar wens plannen we een vrijblijvend intakegesprek met je in. Dé manier om erachter te komen of onze vrouwelijke Personal trainer en onze visie bij je past.

2. Intake­gesprek

Bij het intakegesprek komt één van onze trainsters bij jou aan huis. Samen bespreken we wat we voor jou kunnen betekenen op gebied van training, voeding en leefstijl. We houden rekening met jouw wensen, doelen en mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat jij je prettig en gehoord voelt en dat het plan haalbaar voor je is.

3. Let's do it!

Spreekt onze werkwijze en visie jou aan en heb je een goed gevoel na het intakegesprek? Dan bespreken we de gewenste trainingsdagen en de locatie. Vaak kun je dezelfde week al beginnen. Gefeliciteerd, we gaan er tegenaan!

En nu?

Graag bieden wij jou vrijblijvend een gratis intake aan. Op deze manier kun je kijken of de trainer, visie en werkwijze van LET’S DO IT Personal training bij je past. Zoals onze naam al aangeeft, LET’S DO IT!
Anita Draaijer
Anita Draaijer
Lees verder
Voor mij was dit de enige manier om mijn discipline een steuntje te geven. Prettige en deskundige begeleiding. En na 2 maanden een grote progressie. Ik voel me een stuk fitter,
Leonie van Goor
Leonie van Goor
Lees verder
Erg blij met mijn trainingen en alle adviezen op het gebied van voeding en sporten! Ik ben erg snel terug gebeld en nog geen week later had ik mijn eerste training. Ik zal let’s do it zeker aanraden bij familie en vrienden. Dankjewel dames!
Nicole en Peter
Nicole en Peter
Lees verder
Voor mij is het een goede stok achter de deur in een hele prettige sfeer, aangepast aan mijn persoonlijke wensen.
Amy van Rijsbergen
Amy van Rijsbergen
Lees verder
Absoluut een aanrader! Ik heb de persoonlijke begeleiding omtrent de voeding als zeer fijn ervaren. Je krijgt zoveel (of zo weinig) begeleiding/tips en trucs als je zelf prettig vindt. Werkt ook heel goed als je gewoon een stok achter de deur nodig hebt. Ook de personal trainer die ik kreeg toegewezen (Emre) deed het fantastisch. Het was soms natuurlijk zwaar, maar nooit te. En ook nooit saai. Ik heb in een paar maanden tijd geweldige resultaten geboekt!
Kim Dahlhaus
Kim Dahlhaus
Lees verder
Mijn man en ik doen samen duo-training en zijn heel blij met de grondige en professionele aanpak, echt een fijne manier van sporten!
Annelieke Joosten
Annelieke Joosten
Lees verder
Amanda Fieten
Amanda Fieten
Lees verder
Fijne trainingen, lekker down to earth en altijd tijd om aanvullende tips te geven. Fijn om weer buiten aan de slag te gaan 💪🏼
Previous
Next

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth Personal training. Zij verzorgen sinds 2007 Personal training aan huis. Het team van YourHealth bestaat uit bijna 40 mannelijke- en vrouwelijke professionele Personal trainers. Wij werken nauw samen. Zo zou je tevens met een mannelijke Personal trainer kunnen trainen. 

 

Wil je afvallen, meer energie, sterker worden of je lichamelijke klachten verminderen? We leren je een gezonde leefstijl integreren in jouw drukke leven. Wij zijn jouw stok achter de deur! Neem contact op voor informatie of voor het maken van een GRATIS intakegesprek. LET’S DO IT!

Prijzen Personal trainer

Wat zijn de kosten voor een Personal trainer aan huis? LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. De prijs hangt af van welk pakket je kiest en is mogelijk vanaf 65,- euro excl. btw per training van een uur. Hoe meer trainingen je afneemt, hoe lager de prijs. Train je liever samen, bijvoorbeeld met je vriend, vriendin of familielid? Dat kan bij LET’S DO IT en kost je niks extra. Op die manier zou je de kosten kunnen delen. Het voedingsadvies zit bij de prijs inbegrepen. De kosten van deze activiteit kunnen eventueel fiscaal aftrekbaar zijn voor ondernemers

 

Neem contact op voor een gratis intake. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we samen jouw doelen en wensen en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen. Tevens is dit dé manier om te zien of je een klik met de trainster hebt en of onze visie jou aanspreekt. Maak nu een afspraak voor een gratis intake en een persoonlijk advies!