werkwijze

Hoe gaan we je helpen?

Een drukke baan, een gezin of allerlei andere verantwoorde­lijkheden maken het lastig om een juiste balans te vinden. Er wordt veel van ons verwacht en we leggen de lat vaak hoog. 

 

Goed nieuws, want iedereen heeft het vermogen om te veranderen! Jij hebt gekozen om er wat aan te doen en daarmee helpen wij je graag verder. Lees hier meer over onze werkwijze.

WERKWIJZE

Hoe gaan we je helpen?

Een drukke baan en allerlei verantwoorde­lijkheden maken het lastig om een juiste balans te vinden. Er wordt veel van ons verwacht en we leggen de lat vaak hoog. Goed nieuws, want iedereen heeft het vermogen om te veranderen! Jij hebt gekozen om er wat aan te doen en daarmee helpen wij je graag verder.

werkwijze

1. Contact

Nadat je ons benaderd hebt, nemen we contact met je op om te horen wat jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen zijn en hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Naar wens plannen we een vrijblijvend intakegesprek met je in. Dé manier om erachter te komen of onze vrouwelijke Personal trainer en onze visie bij je past.

2. Intake­gesprek

Bij het intakegesprek komt één van onze trainsters bij jou aan huis. Samen bespreken we wat we voor jou kunnen betekenen op gebied van training, voeding en leefstijl. We houden rekening met jouw wensen, doelen en mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat jij je prettig en gehoord voelt en dat het plan haalbaar voor je is.

3. Let's do it!

Spreekt onze werkwijze en visie jou aan en heb je een goed gevoel na het intakegesprek? Dan bespreken we de gewenste trainingsdagen en de locatie. Vaak kun je dezelfde week al beginnen. Gefeliciteerd, we gaan er tegenaan!

En nu?

Graag bieden wij jou vrijblijvend een gratis intake aan. Op deze manier kun je kijken of de trainer, visie en werkwijze van LET’S DO IT Personal training bij je past. Zoals onze naam al aangeeft, LET’S DO IT!
Anita Draaijer
Anita Draaijer
November 2019
Lees verder
Voor mij was dit de enige manier om mijn discipline een steuntje te geven. Prettige en deskundige begeleiding. En na 2 maanden een grote progressie. Ik voel me een stuk fitter,
Leonie van Goor
Leonie van Goor
Januari 2020
Lees verder
Erg blij met mijn trainingen en alle adviezen op het gebied van voeding en sporten! Ik ben erg snel terug gebeld en nog geen week later had ik mijn eerste training. Ik zal let’s do it zeker aanraden bij familie en vrienden. Dankjewel dames!
Peter van Rhenen
Peter van Rhenen
September 2019
Lees verder
Voor mij is het een goede stok achter de deur in een hele prettige sfeer, aangepast aan mijn persoonlijke wensen.
Amy van Rijsbergen
Amy van Rijsbergen
November 2019
Lees verder
Absoluut een aanrader! Ik heb de persoonlijke begeleiding omtrent de voeding als zeer fijn ervaren. Je krijgt zoveel (of zo weinig) begeleiding/tips en trucs als je zelf prettig vindt. Werkt ook heel goed als je gewoon een stok achter de deur nodig hebt. Ook de personal trainer die ik kreeg toegewezen (Emre) deed het fantastisch. Het was soms natuurlijk zwaar, maar nooit te. En ook nooit saai. Ik heb in een paar maanden tijd geweldige resultaten geboekt!
Kim Dahlhaus
Kim Dahlhaus
April 2020
Lees verder
Mijn man en ik doen samen duo-training en zijn heel blij met de grondige en professionele aanpak, echt een fijne manier van sporten!
Annelieke Joosten
Annelieke Joosten
Maart 2020
Lees verder
Amanda Fieten
Amanda Fieten
Februari 2020
Lees verder
Fijne trainingen, lekker down to earth en altijd tijd om aanvullende tips te geven. Fijn om weer buiten aan de slag te gaan 💪🏼
Carolien Peters
Carolien Peters
Juni 2020
Lees verder
Gertjan Goedhart
Gertjan Goedhart
Juni 2020
Lees verder
Wij trainen nu een half jaar met Joanne. We hebben de hulp van let’s do it ingeschakeld omdat we wilden afvallen en onze conditie slecht was. Tijdens de intake werd echt de tijd voor ons genomen en ook werd er aandachtig gekeken naar onze voeding. We vinden het belangrijk om aan onze gezondheid te werken, zeker nu in deze coronacrisis. Joanne kan zich goed in ons inleven en geeft iedere keer weer een andere training, waarbij we op een plezierige manier uitgedaagd worden. We hebben echt mooie resultaten behaald. Eindelijk meer energie en we zijn echt flink afgevallen. We verleggen steeds meer onze grenzen tijdens het sporten, doordat Joanne ons zo enthousiast motiveert. Doordat Joanne altijd bij ons voor de deur staat, is sporten en gezonder eten onze nieuwe leefstijl geworden. Dikke aanrader voor ieder die thuis getraind wil worden of lekker buiten. Het is waar, het werkt echt als een stok achter de deur. Het is net dat zetje dat we nodig hadden en nog steeds nodig hebben 😉 Let’s do it, bedankt!
Suzanne vd Goot
Suzanne vd Goot
Juni 2020
Lees verder
Sinds een aantal maanden sport ik bij Lets do it. Ik ben zeer tevreden, heb mooie resultaten gehaald en ben zelfs het sporten weer leuk gaan vinden. Ideaal dat de trainer bij mij thuis komt. Ze weet goed wat ze doet en geeft mij iedere keer weer een andere training waardoor ik het sporten leuk blijf vinden. Een aanrader!
Hedwig van de Ven
Hedwig van de Ven
April 2020
Lees verder
Ik ben heel tevreden over Let’s do it. Via een vriendin hoorde ik goeie berichten en zo kwam ik bij ze terecht. Ik wilde me graag fitter voelen, mijn conditie opbouwen waarbij ook rekening zou worden gehouden met mijn onderrugklachten. Ik heb een trainingsschema gekregen en voedingsadviezen die goed passen bij mijn leven. Esther is een enthousiaste en professionele trainer. Geen driller, maar iemand die mij op een fijne manier motiveerde en begeleidde. Ik voel me fitter en ben blij met de stok achter de deur. Als ik terugval zal ik zeker weer bij ze aankloppen!
Leanne Dekker
Leanne Dekker
Mei 2020
Lees verder
Sinds een periode werk ik samen met LET’S DO IT Personal Training. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een bedrijf is die met veel enthousiasme en passie te werk gaat. Ze hebben direct contact met hun klanten en staan open voor ideeën en innovaties. Ik kan iedereen aanraden om LET’S DO IT te contacten op het gebied van Personal Training en voedingsadvies!
L. Demmer
L. Demmer
Mei 2020
Lees verder
Kennis gekoppeld aan enorme positiviteit dat is een zeldzame parel! Let's do it maakt waar wat ze aanbieden. Absolute aanrader!
Robert
Robert
Mei 2020
Lees verder
Namens mijn vriendin: Enorm bedankt voor je positiviteit, afwisselende trainingen en bereikte resultaten!
Cynthia Beumer
Cynthia Beumer
Mei 2020
Lees verder
Wat mij aanspreekt is dat hun trainingen zich richten op de vrouw. Zij bieden professionele en enthousiaste trainers die bij je thuis komen, wat ongelofelijk veel tijd bespaart. Naast de personal trainingen bieden zij ook personal advies rondom jouw dagelijkse levensstijl. Kortom een aanrader voor een ieder die met een persoonlijk steuntje in de rug wil trainen en leven!
Philip Nederkoorn
Philip Nederkoorn
Juni 2020
Lees verder
Ik mag nu al enkele jaren mooie opdrachten uitvoeren voor LET'S DO IT Personal Training… Een enthousiast en gedreven team dat er voor gaat om er weer een succes van te maken! Daar krijg je alleen maar energie van!
Kevin Ruhe
Kevin Ruhe
Juni 2020
Lees verder
We volgen nu al enkele maanden personal training bij LET'S DO IT. Hele fijne trainster met de juiste kennis en ervaring om ons verder te helpen met onze sport doelstellingen. Ook de bijkomende voedingstips die we van Charlotte ontvangen helpen ons daarbij. Absolute aanrader!
Richard Meijer
Richard Meijer
Juni 2020
Lees verder
Het klikte gelijk vanaf het begin met onze personal trainer. In overleg met haar kregen we een op ons toegepast trainingsprogramma. Iedere week steeds een ander work-out. Dit houdt het lekker afwisselend.
Loes Hoebers
Loes Hoebers
Februari 2020
Lees verder
Let’s do it is een fijne organisatie die je meteen op je gemak stelt en een goede intake doet. Hierdoor zoeken ze een goede match qua wensen en personal trainer. Daarnaast ook nog uitleg en voedingsadvies. Totaal pakket dus!
Previous
Next

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Zij verzorgen sinds 2007 Personal training aan huis. Het team van YourHealth bestaat uit bijna 40 mannelijke en vrouwelijke professionele personal trainers. Wij werken nauw samen. Zo zou je tevens met een mannelijke personal trainer kunnen trainen. 

 

Wil je afvallen, meer energie, sterker worden of je lichamelijke klachten verminderen? We leren je een gezonde leefstijl integreren in jouw drukke leven. Wij zijn jouw stok achter de deur! Neem contact op voor informatie of voor het maken van een GRATIS intakegesprek. LET’S DO IT!

Prijzen Personal trainer

Wat zijn de kosten voor een Personal trainer aan huis? LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. De prijs van de Personal training op gewenste locatie hangt af van welk pakket je kiest. Hoe meer trainingen je kiest, hoe lager de prijs. Zo is Personal training aan huis of buiten al mogelijk vanaf 65,- euro excl. btw per training van een uur. 

 

Train je liever samen, bijvoorbeeld met je vriend, vriendin of familielid? Dat kan bij LET’S DO IT en kost je niks extra. Op die manier zou je de kosten kunnen delen. Het voedingsadvies zit bij de prijs inbegrepen. De kosten van deze activiteit kunnen eventueel fiscaal aftrekbaar zijn voor ondernemers

 

Neem contact op voor een gratis intake. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we samen jouw doelen en wensen en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen. Tevens is dit dé manier om te zien of je een klik met de trainster hebt en of onze visie jou aanspreekt. Maak nu een afspraak voor een gratis intake en een persoonlijk advies!