werkwijze

Hoe gaan we je helpen?

Een drukke baan en allerlei verantwoorde­lijkheden maken het lastig om een juiste balans te vinden. Er wordt veel van ons verwacht en we leggen de lat vaak hoog. 

 

Goed nieuws, want iedereen heeft het vermogen om te veranderen! Jij hebt gekozen om er wat aan te doen en daarmee helpen wij je graag verder. Lees hier meer over onze werkwijze.

WERKWIJZE

Hoe gaan we je helpen?

Een drukke baan en allerlei verantwoorde­lijkheden maken het lastig om een juiste balans te vinden. Er wordt veel van ons verwacht en we leggen de lat vaak hoog. Goed nieuws, want iedereen heeft het vermogen om te veranderen! Jij hebt gekozen om er wat aan te doen en daarmee helpen wij je graag verder.

werkwijze

1. Contact

Nadat je ons benaderd hebt, nemen we contact met je op om te horen wat jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen zijn en hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Naar wens plannen we een vrijblijvend intakegesprek met je in. Dé manier om erachter te komen of onze vrouwelijke Personal trainer en onze visie bij je past.

2. Intake­gesprek

Bij het intakegesprek komt één van onze trainsters bij jou aan huis. Samen bespreken we wat we voor jou kunnen betekenen op gebied van training, voeding en leefstijl. We houden rekening met jouw wensen, doelen en mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat jij je prettig en gehoord voelt en dat het plan haalbaar voor je is.

3. Let's do it!

Spreekt onze werkwijze en visie jou aan en heb je een goed gevoel na het intakegesprek? Dan bespreken we de gewenste trainingsdagen en de locatie. Vaak kun je dezelfde week al beginnen. Gefeliciteerd, we gaan er tegenaan!

En nu?

Graag bieden wij jou vrijblijvend een gratis intake aan. Op deze manier kun je kijken of de trainer, visie en werkwijze van LET’S DO IT Personal training bij je past. Zoals onze naam al aangeeft, LET’S DO IT!

Amy van R. uit Vlaardingen 
Oktober 2019

“Absoluut een aanrader! Ik heb de persoonlijke begeleiding omtrent de voeding als zeer fijn ervaren. Je krijgt zoveel (of zo weinig) begeleiding, tips en trucs als je zelf prettig vindt. Werkt ook heel goed als je gewoon een stok achter de deur nodig hebt. Ook de Personal trainer die ik kreeg toegewezen deed het fantastisch. Het was soms natuurlijk wel zwaar, maar nooit te. En ook nooit saai. Ik heb in een paar maanden tijd geweldige resultaten geboekt!”

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth Personal training. Zij verzorgen sinds 2007 Personal training aan huis. Het team van YourHealth bestaat uit bijna 40 mannelijke- en vrouwelijke professionele Personal trainers. Wij werken nauw samen. Zo zou je tevens met een mannelijke Personal trainer kunnen trainen. Meer info? Check de site!