Personal trainer Amsterdam

Personal training aan huis

Vrouwelijke personal trainer

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis of buiten in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Zo kun je aan huis getraind worden of bijv. in een park. Wat jouw doel ook is; afvallen, een betere conditie of sterker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur! Wist je dat een sportmaatje bij ons GRATIS kan aansluiten? Handig als je samen de kosten wilt delen!

Personal trainer Amsterdam

Personal training AAN HUIS 

Personal training park Amsterdam

Vrouwelijke personal trainer

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie of sterker of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur! Wist je dat een sportmaatje bij ons GRATIS kan aansluiten? Handig als je samen de kosten wilt delen!

Is een Personal trainer iets voor jou?

Personal trainer aan huis Amsterdam

Personal trainer Amsterdam3

Personal training in een park in Amsterdam

Amsterdam biedt zoveel leuke plekken voor Outdoor personal training en Personal Boxing! Waaronder het Westerpark, Vondelpark, het Amsterdamse Bos en het Beatrixpark. Maar ook andere parken en open ruimten in Amsterdam zijn geschikt om het hele jaar door met je Personal trainer te kunnen trainen. Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt. 

Vrouwelijke Personal trainer Amsterdam

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer te trainen, we komen immers in hun vertrouwde omgeving. Wat we van klanten terughoren is dat ze zich minder snel schamen en zich beter begrepen voelen bij een vrouwelijke trainster. 

 

Daarnaast hebben vrouwen nu eenmaal een ander lichaam dan mannen. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op een training, maar ook een eventuele zwangerschap of een hormonale disbalans (zoals de overgang). Omdat onze vrouwelijke personal trainsters veel ervaring en kennis hebben rondom het trainen en begeleiden van vrouwen, is bij ons een nog gerichtere aanpak mogelijk! 

Duo training park Amsterdam

Trainen met een sportmaatje

Wil je met je partner of een vriend(in) samen trainen? Bij ons kan dat zonder extra kosten! Samen sporten is niet alleen gezellig, het werkt vaak ook motiverend. Je hebt dus een extra stok achter de deur. Daarnaast kan het prettig zijn om op die manier samen de kosten te kunnen delen. 

 

Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau of andere doelen? Voor ons is dat geen probleem. De training wordt aangepast op ieder zijn of haar persoonlijke doelen, wensen en mogelijkheden. Omdat jullie een maatwerk training krijgen, kan er zo effectief mogelijk getraind worden! 

error: Deze content is beveiligd!