Personal training aan huis

Personal trainer Amsterdam

Ben je op zoek naar een Personal trainer in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training aan huis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen.

 

Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie, sterker worden of minder last hebben van je lichamelijke klachten, wij staan voor je klaar! Onze vrouwelijke Personal trainers zijn zeer actief in bijna heel NL. Omdat wij weten dat jij druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe! 

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

Personal trainer Amsterdam

Grote kans dat je bij Google ‘Personal trainer Amsterdam’ ingetypt hebt en dat je op onze site terecht bent gekomen. Welkom! Wij verzorgen Personal training aan huis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie, sterker worden of minder last hebben van je lichamelijke klachten, wij staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen! Onze vrouwelijke Personal trainers zijn zeer actief in Amsterdam, maar ook in andere provincies in Nederland.

Personal trainer Amsterdam

Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Je traint in je eigen tempo en krijgt een trainingsschema op maat dat afgestemd wordt op jouw persoonlijke wensen en doelen. Tevens houden wij rekening met eventuele lichamelijke klachten. We letten er goed op dat jij de oefeningen juist uitvoert, om blessures te voorkomen en om sneller resultaat te behalen. Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komen we met alle benodigdheden naar je toe.

Met fysieke trainingen, coaching en een professioneel voedingsdvies werk jij in je eigen tempo aan jouw persoonlijke doelstellingen. We begeleiden, coachen en motiveren je om zo het beste uit jezelf en training te halen. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Is een Personal trainer iets voor jou?

Wellicht kan één van onze vrouwelijke Personal trainers jou hierbij helpen. Personal training aan huis is razend populair in Amsterdam. Eén op één training is dan ook de meest effectieve manier van training. Jij staat bij ons centraal en zult aan de hand van een doelgericht en persoonlijk plan werken aan jouw gezondheidsdoelen. Samen gaan we voor duurzame resultaten. 

 

Bij ons is iedere training anders. Die afwisseling zorgt voor een hogere sportmotivatie en daarnaast krijgt je lichaam iedere keer weer een nieuwe prikkel om zich te kunnen ontwikkelen. 

 

Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid verbeteren. Door gezond en fit te blijven presteer je beter op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Naast de Personal training krijg je van ons een GRATIS voedingsadvies. Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je (sport)prestaties en algehele gezondheid. Wij leren je een gezonde leefstijl integreren in jouw drukke leven en zijn jouw stok achter de deur!

Outdoor Personal training Vondelpark Amsterdam

Outdoor Personal training Amsterdam

Amsterdam biedt zoveel leuke plekken om Outdoor Personal training en Personal Boxing aan te bieden! Waaronder het Westerpark, Vondelpark, het Amsterdamse Bos en het Beatrixpark. Maar ook andere parken en open ruimten in Amsterdam zijn geschikt om het hele jaar door met je Personal trainer te kunnen trainen. Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer je wilt!

Ja, ik wil die stok achter de deur!

Wil je graag afvallen, meer bewegen, een sterker of fitter lichaam, of wil je gewoonweg vanaf nu gezonder gaan leven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Op die manier kunnen we samen kijken hoe we jou kunnen helpen. 

Prijzen Personal trainer Amsterdam

LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. Bij ons begint de prijs voor Personal training op gewenste locatie rondom Amsterdam vanaf 65,- euro excl. btw per training van een uur. Het voedingsadvies kost je niks extra. Daarnaast is het mogelijk om samen met een vriend, vriendin of collega te trainen zonder extra kosten. Zo zou je dus samen de kosten kunnen delen

 

We werken met een strippenkaart. Zo kun je zelf bepalen hoe vaak je in de week wilt trainen. Hoe meer trainingen je kiest, hoe lager de prijs. Ben je ondernemer? Dan kunnen de kosten eventueel aftrekbaar voor je zijn.

Ruim 13 jaar ervaren

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Wij zijn inmiddels ruim 13 jaar ervaren in het verzorgen van Personal training aan huis of buiten. Omdat wij nauw met elkaar samenwerken, zou je tevens met een mannelijke Personal trainer kunnen trainen. YourHealth heeft een team van meer dan 40 professionele Personal trainers die actief zijn in de provincies Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant!

 

Ons team staat voor je klaar!

Ons team bestaat uit meer dan 40 vrouwelijke personal trainers.
Maak hieronder kennis met een deel van ons team!

Vrouwelijke Personal trainer. LET'S DO IT