Personal trainer

Den Haag

PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Den Haag? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training aan huis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

Personal trainer aan huis 001

PERSONAL TRAINER DEN HAAG

Vrouwelijke personal trainer

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Den Haag? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

Is een Personal trainer iets voor jou?

Personal trainer aan huis in Den Haag

Personal trainer Den Haag

personal training buiten in Den Haag

LET’S DO IT verzorgt Outdoor Personal training in Den Haag. Den Haag biedt veel verschillende geschikte locaties om buiten te trainen. Waaronder het Zuiderpark, Westbroekpark, Madestein, Paleistuin,  Molenvlietpark, Park Sorghvliet, St. Hubertuspark, het Haagse Bos, Meijendel of de duinen, het strand of de Scheveningsche bosjes. Maar ook andere plekken zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Wij zijn jouw personal trainer waar en wanneer jij wilt. In de ochtend, middag, avond of in het weekend!

Vrouwelijke Personal trainer Den Haag

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer te trainen, we komen immers in hun vertrouwde omgeving. Wat we van klanten terughoren is dat ze zich minder snel schamen en zich beter begrepen voelen.

 

Daarnaast hebben vrouwen nu eenmaal een ander lichaam dan mannen. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op een training, maar ook een eventuele zwangerschap of een hormonale disbalans (zoals de overgang). Omdat onze vrouwelijke personal trainsters veel ervaring en kennis hebben rondom het trainen en begeleiden van vrouwen, is bij ons een nog gerichtere aanpak mogelijk! 

Duo training Den Haag

Samen trainen

Wist je dat bij ons ook Duo training mogelijk is in Den Haag? Zo kan een sportmaatje GRATIS meetrainen! Op die manier zou je samen met een vriend of vriendin de kosten kunnen delen. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau? Geen probleem, ieder traint in zijn/haar eigen tempo en krijgt een plan op maat.

error: Deze content is beveiligd!