Personal trainer

Den Haag

PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Woon je in Den Haag en ben je op zoek naar een Personal trainer aan huis? Wellicht omdat je wilt afvallen, sterkere spieren wilt, een betere conditie of meer energie? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt.

 

Wij bieden Personal training aan huis, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Ons team is actief in Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en in Noord-Limburg.

Personal trainer Den Haag

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

PERSONAL TRAINER DEN HAAG

Woon je in Den Haag en ben je op zoek naar een Personal trainer aan huis? Wellicht omdat je wilt afvallen, sterkere spieren wilt, een betere conditie of meer energie? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt.

 

Wij bieden Personal training aan huis, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Ons team is actief in Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, en in Noord-Limburg.

Is personal training iets voor jou?

  • Wil je graag afvallen, meer bewegen, je conditie verbeteren of meer spiermassa of gewoonweg een gezondere leefstijl?
  • Is sporten op een sportschool niks voor jou?
  • Ben je druk en heb je weinig tijd en wil je thuis of lekker buiten trainen bij jou in de buurt rondom Den Haag?
  • Heb je last van nekklachten, schouderklachten, rugklachten of andere lichamelijke klachten en wil je hier wat aan doen, onder begeleiding van een professional?
  • Werk je liever met een vrouwelijke Personal trainer aan jouw persoonlijke doelen, omdat je je dan beter begrepen voelt en minder last hebt van schaamte en bewijsdrang?
  • Ben je snel je sportmotivatie kwijt en kun je hierbij wel een stok achter de deur gebruiken?

Ons team staat voor je klaar om je te helpen. Om het jou makkelijk te maken en om je tijd te besparen, komt de trainer met alle sportspullen naar je toe. Bij ons krijg je een programma op maat. Zo wordt jouw trainingsschema afgestemd op jouw wensen en persoonlijke doelen die jij wilt bereiken. Hierbij houden we rekening met eventuele lichamelijke klachten. Je werkt doelgericht, krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding en traint in je eigen tempo. Zo is personal training voor iedereen toegankelijk, ongeacht je sportniveau of leeftijd. 

 

Personal training aan huis of buiten is in Den Haag erg populair. Personal training is dan ook de meest effectieve manier van training. We hebben in Den Haag al vele klanten geholpen aan een slanker, sterker, fitter lichaam. De training is bij ons iedere keer weer anders. Zo blijft je sportmotivatie hoog en krijgt je lichaam iedere keer weer een nieuwe prikkel om zich te kunnen ontwikkelen. De trainer let er goed op dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert, om blessures te voorkomen en om het beste uit de training te halen. Ze zal je begeleiden en coachen zodat je het beste uit jezelf zult halen. Samen gaan we voor duurzame resultaten. Wij zijn jouw stok achter de deur! 

Personal training buiten strand Kijkduin Den Haag

Personal training buiten

Sporten is gezond, buiten sporten is nóg gezonder. Want je komt in aanraking met verse zuurstof en zonlicht en daarnaast maak je je hoofd sneller leeg wat zorgt voor meer ontspanning. LET’S DO IT verzorgt Outdoor Personal training in Den Haag. Den Haag heeft veel verschillende geschikte locaties om buiten te trainen. Waaronder het strand en in de duinen, het Zuiderpark of de Scheveningsche bosjes. Maar ook andere parken en open ruimten zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Wil je vlakbij je werk getraind worden? Bijvoorbeeld vlak voor je werk, tijdens je pauze of vlak na werktijd? Dat kan bij ons. Iedere keer train je op een plek waar jij graag getraind wilt worden!

Ruim 13 jaar ervaren

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. YourHealth verzorgt al sinds 2007 personal training aan huis. Het team van YourHealth bestaat inmiddels uit zo’n 40 professionele en ervaren personal trainers, in bijna heel Nederland. Omdat wij nauw samenwerken, zou je tevens met een mannelijke personal trainer kunnen trainen. Wist je dat ons intakegesprek gratis is? Dé manier om te ervaren of je een klik hebt met de trainer. Want we vinden het belangrijk dat jij je op je gemak en gehoord voelt. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak!

Prijzen Personal trainer aan huis

Ben je benieuwd naar onze prijzen? De prijs hangt af van welk pakket je kiest. Zo bieden wij al pakketten aan vanaf 15 trainingen. De prijs begint vanaf 65,- euro excl. BTW per training van een uur. Het voedingsadvies zit hier bij in. Wil je samen met een sportmaatje trainen? Dat kan bij ons en kost je niks extra. Zo zou je samen met een vriend, vriendin of collega de kosten kunnen delen.Ben je ondernemer? Dan kunnen de kosten eventueel fiscaal aftrekbaar voor je zijn. 

Maak kennis met onze vrouwelijke Personal trainers!

Vrouwelijke Personal trainer. LET'S DO IT

Gratis Voedingsadvies

Wil je graag afvallen, sterker worden, een fitter lichaam of gewoonweg een gezondere leefstijl? Door de combinatie van sporten én een gezonder voedingspatroon, behaal je sneller en duurzamer resultaat wanneer je wilt afvallen, meer energie of meer spiermassa of een gezondere leefstijl wilt. Voeding heeft namelijk een groot aandeel in je sportprestaties en algehele gezondheid en is de basis voor je vitaliteit. Daarom bieden we je een extra service aan. Je krijgt bij ons naast de Personal training een GRATIS een voedingsadvies dat opgesteld is door onze voedingsconsulent. Je kunt er meteen mee aan de slag!

Ja, dit wil ik!

Wil je graag afvallen, meer of beter bewegen en een gezonder leven? En spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Vraag dan nu vrijblijvend een GRATIS intake aan, zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. LET’S DO IT!