Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 99
js_loader
Strakke billen3

Strakke billen krijgen

Groei geweldige glutes in minder dan 3 maanden

Droom jij van ronde en strakke billen die mooi staan in dat ene jurkje of die strakke jeans? Of je nu al enkele pogingen waagde om je bilspieren te doen groeien of vanaf nul moet beginnen: met de tips en tricks in dit artikel helpen we je om geweldige glutes te ontwikkelen in minder dan 3 maanden. Let’s go! 

Wat zijn de glutes?

Je glutes, gluteus in het Nederlands of simpeler gezegd: bilspieren, zijn de spieren in je achterste. De gluteus bestaat uit de gluteus maximus, gluteus medius en gluteus minimus. Naast het feit dat sterke en goed gevormde bilspieren een ware lust zijn voor zowel het mannelijk als vrouwelijk oog, hebben je glutes ook echt een nut. Ze spelen namelijk een cruciale rol bij de ondersteuning en stabiliteit van je ruggengraat en daarnaast zijn ze ook handig bij het verbeteren van je sportprestaties. Win-win dus, als je het ons vraagt. 

Hoe train je de bilspieren?

Je hoorde frequente gym bezoekers misschien al eens spreken over ‘leg-day’, en dat is dan ook precies wat je moet doen om je bilspieren te trainen. Een effectieve glute-training omvat een combinatie van verschillende oefeningen die telkens focussen op de gluteus-spiergroep. De bekendste oefening bij uitstek is de squat, maar ook deadlifts, lunges, glute bridges of een workout op de stairmaster kunnen je helpen om je bilspieren vorm te geven. Onthoud dat het belangrijk is om te starten met een licht gewicht om de juiste techniek te ontwikkelen en blessures te voorkomen. Als je nieuw bent in deze oefeningen, kan het raadzaam zijn om een trainer te raadplegen voor begeleiding en correcties in je techniek.

Het is belangrijk om te onthouden dat je je spieren langzaamaan moet uitdagen. Dit doe je door elke soort oefening 10 tot 15 keer te herhalen, telkens in 3 tot 4 sets. Lukt het je tot in de laatste set goed om het aantal herhalingen uit te voeren? Dan is het hoog tijd om de intensiteit van de oefeningen op te voeren, bijvoorbeeld door te kiezen voor een zwaarder gewicht. Dit noemen we ‘progressive overload’ en deze techniek wordt door de meeste mensen in de gym toegepast, juist omdat het zo effectief is. 

1. Versterk je bilspieren door de Squat

Uitleg squat

1. Beginpositie:
• Sta rechtop met je voeten op schouderbreedte uit elkaar.
• Houd je rug recht en kijk vooruit, niet naar beneden.

2. Core aanspannen:
• Span je buikspieren aan. Dit helpt bij het stabiliseren van je ruggengraat tijdens de beweging.

3. Buig je knieën:
• Begin met het naar achteren bewegen van je heupen en buig langzaam je knieën.
• Zorg ervoor dat je knieën zich boven je enkels bevinden en niet voorbij je tenen gaan.

4. Diep genoeg gaan:
• Probeer zo diep mogelijk te zakken terwijl je de juiste vorm behoudt. Ideaal is heupen onder de knieën, maar ga niet verder als dat oncomfortabel is.

5. Rug recht houden:
• Zorg ervoor dat je rug recht blijft tijdens de hele beweging. Kromming van de rug kan blessures veroorzaken.

6. Omhoog komen:
• Duw jezelf langzaam omhoog vanuit je hielen.
• Strek je knieën en heupen volledig uit aan het einde van de beweging.

7. Ademhaling:
• Adem in terwijl je naar beneden gaat en adem uit terwijl je omhoog komt. Dit helpt je om de juiste druk in je lichaam te behouden.

8. Herhalingen en sets:
• Begin met een paar herhalingen en werk geleidelijk aan naar meer toe. Een gebruikelijke start is 3 sets van 10 herhalingen.

9. Veiligheid:
• Gebruik een juiste vorm en vermijd te zware gewichten als je een beginner bent. Een spotter kan ook helpen.
 

2. Train je bilspieren effectief door de Deadlift

Deadlift

 • Met de deadlift oefening train je alle spieren van het lichaam, vooral de lumbosacrale spieren en de monnikskapspieren. Ook de bilspieren en de quadriceps komen aan bod. Een zeer effectieve oefening dus!
 • De deadlift voer je uit m.b.v. een halter. Je kunt hiervoor ook dumbbells gebruiken. Wij leggen de deadlift uit waarbij je een halter gebruikt.
 • Kies hierbij jouw persoonlijke gewicht. Niet te zwaar, om blessures te voorkomen. Je kunt beter met een iets te licht gewicht beginnen, waarbij je jezelf de juiste techniek aanleert. In plaats van dat je te zwaar tilt en te maken krijgt met overbelasting van je spieren.

Uitleg deadlift

 Tijdens de gehele oefening mag je nooit je rug krommen.

 1. Ga met je gezicht naar de halter toe staan. Zet je voeten op schouderbreedte en houd je rug recht;
 2. Buig je knieën tot je bovenbenen bijna horizontaal zijn. Deze houding is variabel en hangt af van de souplesse van de enkels en de lichaamsbouw (bijvoorbeeld: korte dijbenen en armen: bovenbenen horizontaal; lange dijbenen en armen: bovenbenen iets hoger dan horizontaal);
 3. Pak de halter vast met gestrekte armen, je duimen naar binnen en de handen iets verder dan schouderbreedte uit elkaar (als je met de ene hand de halter met de duim naar binnen vast hebt en de andere met de duim naar buiten, voorkom je dat de halter gaat rollen en kun je zwaardere gewichten gebruiken);
 4. Adem in, houd de adem vast, span de buikspieren, til de halter op door je benen te strekken;
 5. Als de halter zich ter hoogte van je knieën bevindt, hef je jouw bovenlichaam en strek je jouw benen;
 6. Houd deze houding 2 seconden vast en laat de halter weer zakken. Om de halterstang neer te zetten, buig je je heupen en knieën en laat je de halterstang gecontroleerd terug naar de grond zakken. Zorg ervoor dat je rug recht blijft tijdens dit proces en dat je de halterstang op een gecontroleerde manier neerzet.
 7. Ademhaling: adem in terwijl je de halterstang optilt en adem uit terwijl je hem neerzet.
 8. Herhalingen en Sets: Begin met lichte gewichten om je techniek te perfectioneren. Bouw geleidelijk aan op naar zwaardere gewichten. Begin je net met de deadlift? Voer de oefeningen dan in 3 sets uit, van 5 herhalingen.
 9. Veiligheid: Start altijd met lage gewichten om je techniek te ontwikkelen en blessures te voorkomen. Gebruik indien nodig een gewichtriem om je onderrug te ondersteunen. Zoals eerder aangegeven is het van belang dat je tijdens de gehele oefening je rug recht houdt, dus niet kromt.

3. Strakke bilspieren door Lunges

Uitleg lunges

1. Beginpositie:
 •  Sta rechtop met je voeten op heupbreedte uit elkaar
2. Stap naar voren:
 •  Kies een been om de eerste stap mee te zetten.
 • Zet deze stap naar voren en buig je knie totdat beide knieën een hoek van ongeveer 90 graden vormen.
 • Zorg ervoor dat je voorste knie zich recht boven je enkel bevindt.
3. Houding:
 • Houd je rug recht en je borst omhoog.
 • Span je buikspieren aan om je core te stabiliseren.
4. Terugkeren:
 • Duw jezelf weer omhoog met behulp van het voorste been.
 • Keer terug naar de beginpositie.
5. Wissel van Been:
 •  Herhaal dezelfde stappen met het andere been voor een complete herhaling.
6. Ademhaling:
 • Adem in terwijl je naar beneden gaat en adem uit terwijl je omhoog komt.
7. Herhalingen en Sets:
 • Begin met een paar herhalingen per been en werk geleidelijk aan naar meer toe.
 • Een gebruikelijke start is 3 sets van 10 herhalingen per been.
8. Veiligheid en Tips:
 •  Zorg ervoor dat je knieën niet voorbij je tenen gaan bij elke stap.
 • Als beginner kun je de oefening zonder extra gewicht doen en later gewichten toevoegen voor meer weerstand.
 • Blijf gecontroleerd en stabiel tijdens de beweging om blessures te voorkomen.
 • Als je evenwicht een probleem is, kun je aan een muur of stevige stoel vasthouden ter ondersteuning.

4. Glute bridges voor strakke billen

Uitleg glute bridges

De glute bridge-oefening is een doeltreffende manier om je bilspieren te versterken en je core stabiliteit te verbeteren. Volg deze stappen om een juiste glute bridge uit te voeren:
 
1. Beginpositie:
 • Ga op je rug liggen met je knieën gebogen en je voeten plat op de grond, op heupbreedte uit elkaar.
2. Handen en Armen:
 • Plaats je handen plat op de grond, naast je lichaam, met je handpalmen naar beneden.
3. Optillen van de Heupen:
 • Span je bilspieren en je buikspieren aan.
 • Duw je heupen omhoog richting het plafond, terwijl je je voeten en schouders stevig op de grond houdt.
4. Toppositie:
 • Strek je lichaam volledig uit van je schouders tot aan je knieën, waarbij je heupen zich op het hoogste punt bevinden.
5. Neerlaten:
 • Keer langzaam terug naar de beginpositie door je heupen naar beneden te brengen, maar laat ze niet de grond raken.
6. Herhalingen en Sets:
 • Voer 3 sets van 10-15 herhalingen uit om je bilspieren te versterken en je core stabiliteit te verbeteren.

Het belang van de juiste en voldoende voeding

Een essentieel aspect van spiergroei, onafhankelijk welke spiergroep je precies traint, is de juiste voeding. Je kunt voeding vergelijken met brandstof voor een auto. Tank je foute of onvoldoende brandstof in je auto, dan zal hij niet ver geraken. Zorg er daarom voor dat je voldoende eiwitten, gezonde koolhydraten en vetten binnenkrijgt om je spieren te helpen herstellen en ontwikkelen. We leggen de nadruk op ‘voldoende’, want ondanks dat veel diëten focussen op minder eten, is het bij spiergroei juist enorm belangrijk dat je voldoende calorieën binnenkrijgt. Eet je niet genoeg? Dan gaat je lichaam knabbelen aan je spieren en verlies je alles waar je zo hard voor hebt gewerkt. 

Veel calorieën staan overigens niet gelijk aan vettig en ongezond eten. Kies voor gevarieerde maaltijden met veel groenten zoals broccoli of peulvruchten, mager vlees en vis zoals kip of zalm en volkoren producten zoals bruine rijst of quinoa. Drink daarbij ook voldoende water, bij voorkeur tot wel acht glazen per dag. 

Tijd voor herstel

Goed eten en je spieren trainen, dat is stap 1 van je weg naar ronde en gezonde billen. Voor een relatief snel en duurzaam resultaat, is het aangeraden om minstens drie keer per week te trainen. Dit om je optimale conditie te behouden. Probeer je trainingen ook af te wisselen door te focussen op andere spiergroepen, zoals je buik, rug of armen. Op deze manier houd je je lichaam in balans en krijgen de spieren in je billen en benen ook de kans om te herstellen. Overmatig trainen kan zorgen voor overbelasting met blessures als gevolg. 

Consistentie en geduld

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat spiergroei tijd kost. Daarnaast is de sleutel tot succes consistentie. Train minstens drie keer per week, waarvan minstens één trainingssessie toegewijd is aan je billen. Houd je dit drie maanden vol, dan zul je resultaat zien. Let wel op dat resultaten kunnen variëren afhankelijk van individuele factoren zoals genetica, dieet en trainingsintensiteit. 

Het groeien van geweldige glutes is een proces dat tijd nodig heeft. Met bovenstaande tips en tricks, is het echter mogelijk om binnen de 3 maanden resultaat te zien. Consistentie, geduld, de juiste training en dieet brengen je een heel eind. Veel succes! 

Share this post

Wat zeggen klanten over LET'S DO IT?

Google reviews
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 99 recensies
beoordeel ons op
Ik ben super blij met Jehanne! Ze kijkt heel goed naar wat er bij jou lichaam en jou wensen past, en maakt elke keer weer een feestje van het trainen✨
Nog nooit is trainen zo leuk geweest als met Lets Do It! Waar ik altijd opgaf in de gym, zorgt Lesley ervoor dat ik zin heb in een stevige workout. Met super veel kundigheid en enthousiasme bedenkt ze effectieve trainingen en helpt ze bij het uitleggen van de goede houdingen en uitvoeringen. Voor mij nu een wekelijks uurtje om naar uit te kijken!
Wij trainen sinds een half jaar met Bram van LET’s DO IT. In onze tuin dus lekker buiten. Het is een combinatie van kracht- en cardio training. Hij geeft iedere week een nieuwe training die past bij ons doel: beetje afvallen maar vooral sterker en fitter worden. We merken dat het werkt! De oefeningen zijn al beter vol te houden en doordeweeks voelen we ons fitter.
Elke vrijdag start ik de dag met personal training van Liona. Wat een superfijne sportcoach! Ze is ervaren, deskundig en erg motiverend. Ze helpt mij bij het bereiken van mijn sportdoel. En dankzij haar heb ik die bijna bereikt. Nog de laatste loodjes! Echt een aanrader! Bedankt Liona, je bent een topper!
Ik train nu al een ruime tijd met Carolien ca 1 x per week. De trainingen zijn altijd precies goed; uitdagend en altijd anders. En heel het lichaam komt aan bod. Omdat Carolien bij mij thuis komt blijf ik met plezier consistent trainen.
Wij hadden een hele fijne trainer met verstand van zaken. Heeft oog voor wat er persoonlijk haalbaar is. Echt een aanrader om via deze manier te sporten 👊
Gerard is een zeer vriendelijke en kundige trainer. Hij schept een fijne sfeer waarin hij je maximaal uitdaagt! En hij is ook nog eens een leuk mens!
Al een aantal weken ben ik aan het trainen bij let's do it en geen moment spijt van gehad.In korte tijd is mijn spierkracht sterk verbeterd en voel ik me beter en gezonder.De trainer zelf (justin) is een topper hij is professioneel, flexibel weet wat bij doet en komt afspraken na en heeft plezier in zijn werk ook zijn trainingen zijn leuk en uitdagend en op langere termijn vol te houden met hem wordt sporten een plezier ipv dat het moet ik kan hem aan iedereen aanbevelen.
Inmiddels train ik alweer vier jaar met Dennis die elke maandag tijdens lunchtijd me fitter en sterker maakt, gewoon bij mij thuis!In die vier jaar ook hele goede resultaten gehaald waardoor ik goed in mijn vel zit en fitter ben dan ooit! Supergoede stok achter de deur ook, en achteraf altijd blij dat er weer een training is gedaan.Aanrader!
Erg tevreden over LET'S DO IT. Ze hebben me gematcht aan Maggy, ze is een geweldige personal trainer die echt passie heeft voor haar vak. Ze heeft er voor gezorgd dat ik na jaren veel te ongezond leven eindelijk weer zin heb in sporten en weer op mijn voeding let. Kan niets anders zeggen dan dat dit een top keuze was en ik zal het iedereen aanbevelen bij LET'S DO IT te starten.
So far this has been my best investment! worth every penny we have a great trainer Tara is fun to work with encourages me to keep going and very effective exercises
Na de zwangerschap bleef ik rugklachten houden. Ik heb verschillende dingen geprobeerd maar kwam niet veel verder en verloor een beetje de motivatie. Toen ik lets do it personal training tegen kwam, heb ik een proefles aangevraagd. Best wel even spannend! Ondertussen trainen we alweer 3 maanden samen en het is ontzettend leuk! We doen vooral krachttraining om mijn rug te versterken. Maar ik heb ook kennis gemaakt met XCO en binnenkort gaan we staan kickboksen hier in de tuin. Geen les is hetzelfde. Ik voel me een stuk sterker en ben weer gemotiveerd, ik train zelfs weer in mijn eentje in de woonkamer. Het is een aanrader en een goede investering in je lijf!
Super fijn trainen met Marieke via Let's do it! Ze snapt heel goed wat ik kan en wat niet en houdt daar rekening mee. Zo zetten we op een verantwoorde manier heel veel stappen. Naast het verliezen van kilo's, begin ik zelfs sporten weer een beetje leuk te vinden. Heel erg blij mee!
Ik vond het fijn dat ik al om 7 uur in de ochtend kon trainen. Dat was voor mij een goed begin van de dag. Goede begeleiding en op maat. Dank je wel Jorik
Marieke is een prettige en kundige trainer met oog voor de juiste balans om wel de spieren op te bouwen maar niet te forceren. Ook voor vrouwen met een zekere handicap. Erg fijn is dat.
Ik heb 1 x per week personal training. Dit bevalt heel goed en leer hoe ik oefeningen op de juiste manier uitvoer. Ik krijg sterkere spieren en mijn uithoudingsvermogen wordt groter. Je kunt aangeven wat je leuk vindt en wat niet. Daarop wordt de training aangepast. Ik beveel het aan omdat je er beter van wordt en het geld waard is!
Sinds januari train ik met Tara van Let’s do It PT. Ik wilde graag wat sterker worden om nieuwe uitdaging in de yoga te vinden en voor mijn algehele gezondheid. Ik had gelijk een leuke klik met Tara. Ze heeft goed door wat ik wel en niet kan, daagt mij uit waar nodig en wisselt per week van oefeningen. Dat houdt het leuk. Het is een pittig uur, maar ze praat mij er fijn doorheen en motiveert om door te gaan. Na een maand of drie begon ik echt verschil te merken en ze bouwt hier goed op door. Voor vakanties schrijft ze vaak even wat dingen op die ik kan doen, zodat ik in ieder geval op niveau blijf. Erg attend. Ook over Let’s do It PT tevreden als organisatie en makkelijk contact mee te leggen bij vragen oid. Aanrader.
Tim is vriendelijk, heeft oog voor het rustig opbouwen om zonder blessure jezelf te ontwikkelen en helpt goed bij het doorzetten wanneer je het moeilijk hebt.
Fijne trainingen gehad en een opzet kunnen maken om weer fitter te worden.Ze denken goed met je mee en de trainingen zijn lekker gevarieerd.
Persoonlijke, betrokken en enthousiaste begeleiding. Ik starte na een pittige zwangerschap en bevalling om weer fit te worden en werd gekoppeld aan een zeer prettige en goede trainster, Marleen. Charlotte houdt op een prettige en leuke manier de vinger aan de pols en is heel benaderbaar. Dit was precies wat ik zocht in personal training; enthousiaste, professionele en meedenkende mensen die je begeleiden in dit traject.
Na jaren tobben met rugklachten en overgewicht, mij als laatste strohalm aangemeld voor personal training samen met mijn man. Direct al een enthousiaste reactie en een kennismaking. Sinds februari gestart met Luuk. Hij is sociaal, vriendelijk en zeer kundig. Kijkt goed naar wat ik wel en niet kan en bouwt langzaam op. Hij is ook super flexibel. Willen we naar buiten of zijn de kinderen thuis; hij past het programma hierop aan. Wij zijn zeer tevreden en blijven op deze manier door trainen.
Door het trainen met een personal trainer van LETS DO IT hebben wij na lange tijd ons sportieve ritme weer opgepakt. Mede door het fijne contact en de inzet van Charlotte, om een passende trainer voor ons te vinden die op een leuke professionele manier de trainingen verzorgde, hebben wij weer een basis gelegd om sportief verder te gaan.Charlotte en Leroy bedankt!
Nice trainer, keeps me motivated, and adjust the training according to my needs
Heel fijn begeleid via let's do it pt!Omdat ik zwanger raakte en toch wel iets wilde blijven doen met sporten op zoek gegaan naar de juiste handvaten.Deze gevonden bij let's do it pt Cynthia.Er word gekeken naar het hele plaatje en niks is te gek! Kortom heel fijn ervaren!
Heerlijk sporten in je eigen tuin, en omgeving! Veel geleerd van mijn trainster Nadine, op het gebied van sporten maar ook over gezondheid en voeding. Fijne manier van sporten!
Super concept voor mensen die stok achter de deur nodig hebbenHeeft mij zeer geholpen
Paar maanden geleden contact opgenomen met Let's do it omdat ik op zoek was naar een PT en niet goed wist hoe ik dat moest aanpakken. Eigenaresse Charlotte heeft mij dezelfde dag nog gebeld voor een algemeen gesprek. Dit verliep heel prettig en ik had er meteen een goed gevoel bij. Zij luisterde naar mijn wensen en heeft mij uitgebreid uitgelegd hoe het allemaal in zijn werk zou gaan. Diezelfde week heeft PT Linda contact met mij opgenomen. Dit was ook een heel fijn gesprek en hebben eigenlijk meteen een afspraak gemaakt voor een intake. Het klikte vrijwel meteen toen we mekaar zagen en is mijn sportavontuur van 15 lessen begonnen die ongeveer 2,5 maand duurde.Het resultaat voldoet aan mijn wensen en verwachtingen die ik had: uiteindelijk zelfstandig kunnen trainen/oefeningen doen zonder ervoor naar de sportschool te hoeven gaan, een gezondere eet- en leefstijl erop nahouden, fitter en energieker voelen, figuurcorrectie, een strakker lichaam en afvallen in cm/kg.Tevens heeft Linda ervoor gezorgd dat ik nieuwe inzichten heb gekregen met betrekking tot mijn algehele leefstijl op het gebied van beweging en voeding. Haar professionele en vakkundige aanpak was precies wat ik wilde en nodig had waardoor ik nu op eigen kracht werk (en blijf werken) aan een sterk lichaam met een gezond vet%.Lang verhaal kort, ben zeer tevreden over Let's do it en PT Linda. Ik zou hen zeker bij familie, vrienden, kennissen en collega's aanbevelen !
Sinds ongeveer 9 maanden aan het trainen via Let’s do it. Nu komt trainster Thessa 2x per week aan huis, voor mij met een drukke baan een fijne stok achter de deur! Gevarieerde intensieve trainingen, maar na afloop iedere keer weer een heerlijk gevoel. Fijn hoe Thessa altijd goed kijkt wat bij mij aansluit en de altijd op een positief stimulerende manier je net weer dat stapje meer/verder laat zetten in de training. Vond ik tot een jaar geleden sporten gewoon echt niet leuk, nu kan ik zeggen dat ik mij fitter voel, beter in mijn vel zit, sporten zelfs leuk vind (echt waar!) en uit kijk naar de trainingen. Ik kan dit echt iedereen aanraden!
Na 25 jaar moest ik toch echt weer gaan bewegen alleen een sportschool zag ik absoluut niet zitten. Buiten trainen leek me heerlijk alleen bij wie? Een man daar had ik geen zin in maar ja bij wie dan….mijn man kwam let’s do it tegen voor vrouwen door vrouwen nou dat klinkt fijn. Contact leggen was zo simpel en fijn Charlotte ging meteen voor mij aan de slag en een dag later belde Barbara mijn trainster. Oké vol goede moed van start Barbara was geweldig alleen ik vond er niks aan😠 me lichaam deed zeer en ik kon niks (sloeg nergens op alleen ik zocht een uitweg) maanden aangemodderd Barbara bleef aardig en geduldig. Tot een paar maanden terug dat ik de knop omzetten en vol er tegen aan ging 2 x per week en elke training anders en super gezellig en hard werken 💪. Ik raad let’s do it absoluut aan omdat door hun inzet ik nu 2x per week train met mijn man het was anders niet gelukt. Dus heb je net als ik dat opstapje nodig……….. let’s do it!!!!!!!Succes!
Hele fijne manier van sporten (voor mij). Ik ben een ster in smoesjes verzinnen om niet te gaan sporten, maar ze komt en ik moet dan gewoon. Kost me dan niet meer dan een uur ook. Trainingen worden precies op maat voor mij gemaakt, ideaal! Ook heel fijn dat mijn trainer (Thessa) heel erg flexibel is qua sportmoment.
Zeer goede intensieve trainen gehad met enorm resultaat!Handig dat de trainer bij je thuis komt en specifiek op jou wensen een plan maakt. Goed geholpen en goede adviezen gehad! Aanrader!!
De trainingen die ik met Yvette doe elke week zijn heerlijk en aangepast aan mijn mogelijkheden en beperkingen. Dat krijg je op een sportschool niet. Doordat ik thuis sport, kan ik het goed inpassen in mijn leven.
Ik heb enkele maanden met Barbara getraind en dat was het duwtje dat ik nodig had om mijn conditie aan te pakken. Mijn gezondheid verbeterde aanzienlijk. Ik vond de 1 op 1 aandacht motiverend, de trainingen waren afwisselend en heb er veel van geleerd. Echt een aanrader!
Very positive experience. Our trainer, Queeny, was great at customising the programme to mine and my wife's needs - my fitness improved a lot in just a few weeks, but the trainings never felt brutal - rather just right in terms of intensity, and the variety of exercises made them fun. Queeny was also really flexible in arranging times and locations convenient for us
Zeer blij dat ik deze organisatie heb gevonden! 'Mijn' personal trainer is een kei in haar vak. Ze verrast me telkens weer: elke training is net weer anders, ze laat me op een toffe manier mijn grenzen verkennen en oprekken en ze heeft de nodige humor. Het is altijd maatwerk, waarbij ze heel goed let op bijvoorbeeld houding en ademhaling. Verder heb ik ontdekt dat ik buiten sporten veel prettiger vind dan verwacht (voorheen deed ik dat in een sportschool). Lekker veel zuurstof en onder de blote hemel, heerlijk. Een personal trainer is voor mij dan ook een heel goede investering in mijn fysieke en mentale gezondheid: ik heb ontdekt dat ik meer kan dan ik dacht. Kortom: een aanrader!
Mijn man en ik trainen al een tijdje met Personal trainster Eva.Wij vinden het als ouders en ondernemers zijnde ideaal om met een Personal trainster aan huis te trainen. Eva is onze stok achter de deur en daagt ons op een leuke, speelse manier uit door trainingen die zeer afwisselend zijn. Dat maakt het trainen een stuk effectiever dan toen we in een sportschool trainden.Wij hebben door het trainen veel meer energie gekregen en zijn ook aardig wat gewicht kwijt geraakt.We voelen ons sterker dan ooit. Top!
Geweldige zet in de goede richting. Onder kundige begeleiding van Laura. Steeds afwisselend, uitdagend en grensverleggend aan mijn eigen ontwikkeling en fitheid gewerkt. Ik heb sporten nog nooit zo leuk gevonden ookal klaagde ik tijdens elke trainingen😇. Mindset. Voeding en juiste uitvoering van de oefeningen kwamen allemaal aan bod💪🏽.
Al een tijdje bezig met Let's do it Personal training. Ben heel blij met het positieve contact met eigenaresse Charlotte en de trainers die mij hebben getraind.Nicole die goed zag wat ik fysiek en mentaal nodig had, waardoor ik sterker werd en een betere balans ontwikkelde. De laatste sessies met Gerwin, die mij weer in mijn kracht zette en flink heeft laten werken.Let's do it heeft mij geleerd dat aandacht, kennis en creatieve oplossingen het sporten leuk maakt en makkelijk in te passen in je leven.Bedankt voor de leuke tijd en sportieve uitdagingen.
Inmiddels een paar weken bezig en ik krijg er echt weer lol in! Het is hard werken, maar altijd gezellig met Karin. Ze helpt me heel goed om net even die stap extra te zetten. Ik voel me vaak beter na de training dan er voor. Echt "accomplished". Het kost wat, maar dan krijg je ook wat!
I’ve been training with Barbara for 3 months now, twice a week. Great experience! Personal training is the only way for me to stay diligent in my training as I’m lazy and I would always find excuses to postpone a training unless someone is ringing my doorbell at the agreed hour and I have no excuse but to train.Barbara is awesome. Trainings are varied and never boring. She listens to what I need and she adjusts exercises accordingly. I have lost weight and I feel fit and energised.
Geen moment spijt van de beslissing om te starten met personal training bij let’s do it. Er wordt heel goed gekeken welke trainer bij je wensen en doelen past en wordt ook veel moeite gedaan om een goede match te vinden. Ontzettend blij met trainster Hesther, die heel professioneel en kundig in haar vak is. Ze weet precies de goede spiergroepen te identificeren die nodig zijn voor mijn herstel. Zie elke week uit naar de training!
Ik ben in een paar maanden enorm vooruit gegaan, voel me veel fitter en sterker. Heerlijk om 1 op 1 te sporten, je kan niet cheaten, maar dat is dan ook te zien aan het resultaat. Dalya ook super fijne en lieve trainster die me uitdaagt om meer uit mezelf te halen, door juist goed naar je lijf te luisteren, waar zij supergoede tips voor geeft (ademhaling is key!) kan het dus echt aanraden👌
De trainingen met Nicole gaan erg goed! Veel variatie en lekker buiten😀Het is nog steeds leuk en hopen dit nog lang voort te zetten,Ook de trainingen met Patricia gaan lekker. Veel variatie en uitdaging. Mijn dochter en ik zijn nu een jaar lekker buiten aan het trainen bij Let's Do It. 😀De voordelen tot nu toe:-Een betere conditie: na een goede sprint ben ik binnen een paar minuten weer op adem;-Begeleiding en advies bij elke oefening, en vooral aanmoediging en uitdaging daarbij;-Sterker in armen en benen: links was altijd minder sterk dan rechts. Nu is het vrijwel gelijk;-Soepeler in de gewrichten, vooral in de heupen;-Lekker in mijn vel, meer spiermassa, plattere buik 😀;-Meer uithoudingsvermogen en een stok achter de deur!
js_loader

ons team

Rubia

Francis

Hesther

Patty

Bonita

Yvette

Annick

Armanda

Vanessa

Vanessa

Nicolette

Karin

Suzanne

Linda

Gonneke

Carla

Yvonne

Nouchka

Laura

Carolien

Michelle

Sangeeta

ilona

Claire

Jessica

Silvie

Daantje

Liona

karin

Tabitha

Claudine

Saskia

Nadine

Susan

Shimada

Jikke

Gery

Mirte

Sieneke

Lobke

Joyce

Stella

Eline

Barbara

Tilly

Elsa

Lisette

Marleen

Candy

Gerda

Maike

Sanne

Julie

Liselotte

Dalya

Indra

Margriet

Neeltje

Barbara

Jacqueline

Ketty

Annette

Martine

Michelle

Esther

Martine

Paulien

Rosa

Claire

Femke

Marieke

Queeny

Monika

Domnique

Domnique

Domnique

Domnique

Domnique

Domnique

Domnique

error: Deze content is beveiligd!