Personal trainer Haarlem

Personal training aan huis

Woon je in of rondom Haarlem en ben je op zoek naar een Personal trainer aan huis? Misschien omdat je wilt afvallen, sterker wilt worden of meer energie wilt? Welkom bij LET’S DO IT Personal training. Wij verzorgen Personal training en Personal boxing voor vrouwen, door vrouwen op gewenste locatie. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, maken we het jou makkelijk door met alle spullen naar je toe te komen. Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt en zijn jouw stok achter de deur!

Personal trainer Ruth

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

PERSONAL TRAINER HAARLEM

Ben je druk en heb je weinig tijd, maar wil je toch graag afvallen, sterker of fitter worden of gewoonweg een gezonde leefstijl? Welkom bij LET’S DO IT Personal training. Wij bieden Personal training en Personal Boxing voor vrouwen, door vrouwen op locatie. 

 

Om het jou makkelijk te maken, trainen we je aan huis of buiten bij jou in de buurt. We komen met alle benodigde materialen naar je toe. Ons team is actief in Haarlem, maar ook in de provincies Noord-Holland, Gelderland, Utrecht, Brabant, Noord-Limburg en Noord-België. 

Is een Personal trainer iets voor jou?

Ons team staat voor je klaar om jou hierbij te helpen. Om het jou makkelijk te maken en om tijd te besparen, komen we met alle spullen naar je toe. We kunnen je thuis trainen, maar ook op je werk of lekker in de buitenlucht. Je hoeft er niks voor aan te schaffen, wij nemen alle sportattributen mee naar jou toe. Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportverleden. Je traint in je eigen tempo en resultaatgericht. Personal training is zeer effectief omdat jij bij ons centraal staat en een plan op maat krijgt. Jouw trainingsschema wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelen en wensen. Hiernaast houden we rekening met eventuele lichamelijke klachten. 

 

Bij ons zijn de trainingen doelgericht en afwisselend. Omdat iedere keer de training anders is, blijft je sportmotivatie hoog en krijgt je lichaam telkens een nieuwe prikkel om zich te kunnen blijven ontwikkelen. Naast de Personal training krijg je bij LET’S DO IT een GRATIS voedingsadvies. Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je (sport)prestaties en algehele gezondheid. Door de trainingen wordt je belastbaar beter en doordat je gezond en fit blijft, presteer je beter op alle vlakken! 

Buiten trainen met een Personal trainer in Haarlem

Personal training in Haarlem

Buiten trainen heeft een positieve invloed op je mentale en fysieke gezondheid. In Haarlem heeft mooie plekken te bieden voor Outdoor Personal training, denk bijvoorbeeld aan Het Stadsbos. Maar ook op andere locaties in Haarlem is outdoor personal training het hele jaar mogelijk. 

Ruim 13 jaar ervaren

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Sinds 2007 verzorgen zij Personal training op gewenste locatie. Hierbij de vrouwelijke Personal trainers van LET’S DO IT Personal training! 

Vrouwelijke Personal trainer. LET'S DO IT

Personal training tijdens je zwangerschap of na je bevalling?

Ben je net bevallen? Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje! Ruth is naast gediplomeerd Personal trainer, tevens gespecialiseerd in het geven van trainingen aan zwangere vrouwen en aan vrouwen die net bevallen zijn. Met Ruth ga je onder deskundige begeleiding aan de slag met een trainingsschema die voor jou op maat gemaakt wordt. De focus van de training ligt op je core, je bekkenbodemspieren, je balans, kracht en op je conditie. Het doel van de training is om fit te blijven tijdens je zwangerschap en/of om je lichaam weer sterker en slanker te krijgen na je bevalling.

Kosten Personal trainer aan huis

De prijs voor een LET’S DO IT Personal trainer hangt af van welk pakket je kiest. We werken met strippenkaarten vanaf 15 trainingen. Personal training aan huis is bij ons al mogelijk vanaf 65,- euro excl. BTW per training van een uur. Het voedingsadvies krijg je gratis.  Sport je liever met een sportmaatje, bijvoorbeeld omdat jou dat motiveert? Dat kan bij ons en kost je niks extra. Op die manier kun je de kosten delen met een vriend, vriendin of collega. Ben je ondernemer? De kosten kunnen eventueel aftrekbaar voor je zijn.

 

Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Vraag dan nu vrijblijvend een GRATIS kennismakingsgesprek aan, dé manier om te ervaren of je een klik hebt met de trainer en om jouw vragen te stellen. Samen kijken we hoe wij jou het beste kunnen helpen.