Personal training Utrecht | voor vrouwen door vrouwelijke trainers

Personal trainer aan huis in Utrecht

Ben je op zoek naar een Personal trainer aan huis in regio Utrecht? Welkom op onze site! LET’S DO IT Personal training biedt Personal training en Personal boxing aan huis voor vrouwen, door vrouwen. Ons team bestaat uit vrouwelijke personal trainers en is actief in o.a. regio Utrecht.

Personal trainer aan huis in Utrecht

Vrouwelijke Personal trainers

Waarschijnlijk heb je op Google gezocht naar een Personal trainer aan huis, in de provincie Utrecht. Leuk dat je nu onze website bezoekt, welkom! Bij ons ben je op het juiste adres voor Personal training aan huis of buiten. 

Ons team bestaat uit vrouwelijke Personal trainers. Want veel vrouwen vinden het prettiger om met een vrouw te trainen. Ze voelen zich meer hun gemak, sneller begrepen, ze schamen zich minder snel en ervaren minder bewijsdrang. 

Wij zijn jouw stok achter de deur!

Woon je in regio Utrecht en wil je graag afvallen, een betere conditie, fitter of sterker worden of gewoonweg een gezondere leefstijl? Omdat jij druk bent en weinig tijd hebt komen we met alle sportspullen naar je toe. 

 

Van je trainer krijg je een programma op maat waarbij rekening gehouden wordt met jouw doelstelling, wensen en lichamelijke klachten of blessures. Naast de trainingen ontvang je tevens een GRATIS voedingsadvies waar je meteen mee aan de slag kunt. Want sporten en gezond eten zijn dé ingrediënten voor een gezonder lichaam. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training aan huis Utrecht, zeer effectief!

Personal training aan huis is erg populair in regio Utrecht. Eén op één training brengt dan ook veel voordelen met zich mee. Personal training aan huis is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Je traint in je eigen tempo en sport doelgericht onder begeleiding van een professionele Personal trainer.

 

Wij helpen je om in weer in balans te komen en leren je een gezonde leefstijl te integreren in jouw drukke leven. Door te trainen met een personal trainer blijft je motivatie hoog. Jouw vrouwelijke personal trainer zal je begeleiden, coachen en uitdagen waardoor je het maximale uit jezelf zult halen.


Wat kun je verwachten?


Wat levert het je op?  

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Zij verzorgen sinds 2007 personal training aan huis, door bijna heel Nederland. Het team van YourHealth bestaat uit bijna 40 vrouwelijke én mannelijke personal trainers. LET’S DO IT werkt nauw samen met YourHealth. Zo zou je dan ook met een mannelijke personal trainer kunnen trainen.

Prijzen Personal trainer aan huis
regio Utrecht

LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. De prijs ligt tussen de € 65 en € 85 excl. btw per training van een uur en is afhankelijk van welk pakket je kiest. LET’S DO IT biedt pakketten aan vanaf 15 trainingen. Hoe meer trainingen je afneemt, hoe meer korting je krijgt. Samen kijken we naar welk pakket het beste bij jouw doelen en wensen past. Ben je ondernemer? Dan kunnen de kosten aftrekbaar zijn. Train je graag samen met een sportmaatje? Bij LET’S DO IT kan en het kost je niks extra want het uurtarief blijft hetzelfde. Zo zou je samen met je partner, vriend(in) of familielid de kosten kunnen delen.

 

Hoe vaak je kunt trainen? Dat bepaal jij. Zo zou je kunnen starten met 2x in de week en dit later kunnen afbouwen zodra je in die positieve flow zit en je de oefeningen goed kent. Dat is ook echt een voordeel van de strippenkaart. Daarnaast zit er geen termijn aan de kaart verbonden. Dus je kunt gerust een keer op vakantie gaan of een weekendje weg. Wel is het goed voor je sportmotivatie, maar ook voor het kunnen behalen en behouden van resultaten, dat je continuïteit in je trainingen houdt. 

 

Neem contact met ons op voor informatie of voor het maken van een afspraak voor een GRATIS intake. Dé manier om te kijken of onze visie bij je past en of je een klik hebt met de trainer. Want we vinden het belangrijk dat jij je op je gemak en gehoord voelt.

Wat vinden klanten van LET'S DO IT?

Google reviews

Personal trainer regio Utrecht

Abcoude, Achterberg, Achthoven, Amerongen Austerlitz, Baambrugge, Baarn, Bilthoven, Bosch en Duin, Breukelen, Bunschoten, De Bilt, De Meern, Doorn, Driebergen, Eemnes, Heemstede, Houten, IJsselstein, Leidse Rijn, Leusden, Maarsen, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Oudewater, Rhenen, Soest, Soesterberg, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zevenhoven en Zeist.