Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 99
js_loader

Personal trainer Utrecht

Personal training Utrecht

Personal trainer vrouw

Sinds 2007

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Utrecht Centrum? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, speciaal vóór vrouwen dóór vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Waar en wanneer jij wilt. Lekker makkelijk toch?! 

 

Wat jouw doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen sterker of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur! En wist je dat bij ons een 2e persoon GRATIS mee kan trainen en dat de kosten eventueel fiscaal aftrekbaar kunnen zijn voor ondernemers?

Personal trainer Utrecht Centrum

Personal training aan huis

Personal trainer vrouw

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Utrecht Centrum? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, speciaal vóór vrouwen dóór vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Waar en wanneer jij wilt. Lekker makkelijk toch?! 

 

Wat jouw doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen sterker of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur! 

 

En wist je dat bij ons een 2e persoon GRATIS mee kan trainen en de kosten eventueel fiscaal aftrekbaar kunnen zijn voor ondernemers?

Is een Personal trainer iets voor jou?

Hoe kunnen wij jou helpen?

Personal trainer Utrecht

Wat levert personal training jou op?

Personal trainer Utrecht

Cadeautjes

Aan onze klanten geven we graag iets extra’s.

Personal trainer Utrecht

Outdoor training Utrecht Centrum

Utrecht Centrum e.o. biedt verschillende geschikte locaties om buiten te trainen. Zoals bijvoorbeeld het Zocherpark, Julianapark, Park Lepelenburg, Griftpark en Wilhelminapark. Sport jij liever op een sport-, speel- of grasveld bij jou om de hoek of gewoon bij jou in de tuin? You name it! Wij komen overal met ons trainingsmateriaal naartoe.

Personal trainer vrouw Utrecht Centrum

Veel vrouwen hebben de voorkeur om met een vrouwelijke Personal trainer te trainen i.p.v. met een mannelijke personal trainer. Wat wij van onze klanten terug horen is dat ze zich minder snel schamen bij een vrouwelijke trainster, zich sneller begrepen voelen en minder last hebben van bewijsdrang. 

 

Vrouwen hebben een ander lichaam dan mannen. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op een training, maar ook een eventuele zwangerschap of een hormonale disbalans, zoals de overgang. Omdat ons team uit meer dan 80 vrouwelijke personal trainers bestaat, met ieder haar specialisme, en wij veel kennis en ervaring hebben rondom het trainen en begeleiden van vrouwen, is bij ons een zeer gerichte aanpak mogelijk.

Personal trainer Utrecht

Duo personal training Utrecht Centrum

1 + 1 GRATIS

Wil je samen met je partner trainen of met een vriend(in)? Wij verzorgen ook Duo personal training in Utrecht Centrum. En het leuke is dat bij ons een sportmaatje GRATIS mee kan trainen! Op die manier zou je de kosten van een personal trainer aan huis kunnen drukken. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau? Geen probleem, ieder traint in zijn of haar eigen tempo en krijgt een plan op maat. 

Meest gestelde vragen

Ja, dat is zeker mogelijk! De vrouwelijke personal trainers van LET’S DO IT personal training hebben als doel om vrouwen te ondersteunen bij het verbeteren van hun gezondheid, conditie en mentale kracht. Ook in Utrecht Centrum staan we voor je klaar om je verder te helpen.

 • Zowel binnen als buiten zijn er legio opties. Bijvoorbeeld thuis bij jou in de woonkamer of garage, in de tuin of buiten op een plek bij jou in de buurt. Zoals op een gras-, sport- of speelveldje.
 • Veel ruimte hebben we niet nodig voor een training. Enkele passen bewegingsruimte is al voldoende.
 • Buiten in Utrecht kan onder andere getraind worden in nabijgelegen parken, bossen, of op de heide.
 • Wat ook je voorkeur is: de personal trainers van LET’S DO IT nemen hun spullen overal mee naartoe. Je traint daardoor altijd op jouw gewenste tijd en locatie in Haarlem.
 • In Utrecht zijn er verschillende bossen en parken die geschikt zijn voor personal training. Hier zijn een paar parken waar je met een LET’S DO IT personal trainster aan de slag kunt:

 • Griftpark: Dit park is centraal gelegen in Utrecht en biedt groene grasvelden, wandelpaden en fitnessapparatuur in de open lucht. Het is een geweldige plek voor diverse workouts, waaronder yoga, bootcamp-oefeningen en circuittraining.

 • Maximapark: Dit park, gelegen in de wijk Leidsche Rijn, is een van de grootste parken in Utrecht. Het beschikt over uitgestrekte grasvelden, meren en fietspaden. Hier kun je activiteiten zoals hardlopen, fietsen, bootcamp en intervaltrainingen uitvoeren.

 • Amelisweerd en Rhijnauwen: Dit natuurgebied langs de Kromme Rijn biedt prachtige wandel- en fietspaden omringd door bossen en natuur. Het is een rustige plek voor wandelende of joggen, en je kunt er ook picknicken na je training.

 • Fort de Bilt: Dit historische fort ligt net buiten Utrecht en heeft grasvelden, heuvels en een prachtig uitzicht op de omgeving. Het is een ideale locatie voor krachttraining, intervaltraining of yoga.

 • Julianapark: Dit park in de wijk Zuilen heeft speeltuinen, fitnessapparatuur, en groene ruimtes. Het is geschikt voor verschillende fitnessactiviteiten en ligt dicht bij de stad.

 • De Utrechtse Heuvelrug: Voor meer uitdagende trainingen en prachtige natuurlijke omgevingen kun je overwegen om naar de Utrechtse Heuvelrug te gaan, een heuvelachtig natuurgebied met veel wandel- en fietspaden. Hier kun je heuvels op en af rennen of mountainbiken

 • Bij LET’S DO IT creëren we een trainingsplan dat specifiek is afgestemd op jouw wensen, doelen en fysieke mogelijkheden, gebaseerd op een intakegesprek.

   

 • Onze trainingen zijn altijd op maat en volledig aangepast aan de individuele persoon, zodat je altijd kunt deelnemen aan een training die perfect bij jou aansluit.

   

 • Wil je graag een full-body workout, waarbij al jouw spiergroepen aan bod komen? Vind je het leuk om je te richten op krachttraining, gecombineerd met wat cardio oefeningen omdat je ook graag jouw conditie wilt verbeteren? Of word je enthousiast van yoga- of pilatesoefeningen of juist een bokstraining? Allerlei combinaties zijn mogelijk.

  Tijdens de training kunnen er verschillende trainingsvormen aan bod komen. Geef vooral jouw voorkeuren op tijdens de intake, zodat wij hiermee rekening kunnen houden bij het maken van een match tussen jou en de trainer. Omdat we zo’n groot team hebben en dus vele, verschillende specialisaties in huis hebben, is bij ons een zeer gerichte aanpak mogelijk.

 • Jouw personal trainer neemt verschillende sportmaterialen mee. Welke dat zullen zijn, is afhankelijk van jouw doelen, mogelijkheden en wat jij leuk vindt. Zo kan jouw trainster wat dumbells meenemen, elastieken, een kettlebell of een TREX. Maar ook kun je tijdens een Outdoor training extra uitgedaagd worden door gebruik te maken van bankjes, stoepjes, trappetjes, oprekstangen, grote stenen waarop je kunt staan of zitten, boomstammen, etc. En thuis van een bank, een tafel, trap of muur. Onze trainers zijn erg creatief! We gaan ervoor jou uit te dagen door afwisselende trainingen. Zodat jij het sporten leuk blijft vinden en jij progressie kunt (blijven) boeken.

 • Je kunt werken aan verschillende doelstellingen. Zo kun je door te trainen bijvoorbeeld werken aan het verbeteren van je kracht, conditie, coördinatie en balans, gewichtsverlies, strakker worden, minder stress, een betere lichaamshouding, verminderen of voorkomen van fysieke klachten, meer zelfvertrouwen en meer routine en plezier in het sporten.

Het kiezen van een vrouwelijke personal trainer in Utrecht kan verschillende voordelen bieden, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en doelen:

 • Begrip van vrouwelijke lichaamsbehoeften: Vrouwelijke personal trainers kunnen een beter inzicht hebben in de unieke fysiologische en hormonale behoeften van het vrouwelijk lichaam. Hierdoor kunnen ze effectievere trainingsschema’s opstellen die specifiek op vrouwen zijn gericht.
 • Comfort en vertrouwen: Sommige vrouwen voelen zich comfortabeler en meer op hun gemak bij het trainen met een vrouwelijke trainer. Dit kan leiden tot een groter vertrouwen en een betere communicatie tussen jou en de trainster.
 • Rolmodel en inspiratie: Een vrouwelijke personal trainer kan fungeren als rolmodel en inspiratiebron voor vrouwen die hun fitness doelen willen bereiken. Het zien van iemand die soortgelijke uitdagingen heeft overwonnen, kan motiverend werken.
 • Aandacht voor vrouw-specifieke doelen: Vrouwelijke personal trainers kunnen beter inspelen op specifieke fitnessdoelen die vaker voorkomen bij vrouwen, zoals het versterken van de bekkenbodem, het verbeteren van de houding tijdens en na de zwangerschap, of het focussen op bepaalde probleemgebieden. Waaronder de buik, billen, benen, heupen en onderarmen.
 • Empathie en emotionele ondersteuning: Vrouwelijke personal trainers kunnen in sommige gevallen meer empathie en emotionele ondersteuning bieden, wat kan bijdragen aan het succes van een trainingsprogramma.

Het is belangrijk om te onthouden dat de voorkeur voor een personal trainer afhankelijk is van individuele behoeften en voorkeuren. Zowel mannelijke als vrouwelijke personal trainers kunnen effectieve en ondersteunende begeleiding bieden bij het bereiken van je fitnessdoelen

 • De tarieven voor een personal trainer aan huis in Utrecht Centrum vind je hier
 • Wil je graag getraind worden vóórdat je naar je werk gaat? Of na 8:30 omdat de kinderen dan naar school zijn? Werk je thuis en wil je met jouw personal trainer trainen rondom je lunchpauze, of juist ’s avonds of in het weekend? Alles is bespreekbaar.

 • LET’S DO IT biedt 7 dagen in de week personal training aan huis, vanaf 06:30 tot 22:00 uur. 
 • De ideale frequentie van trainingssessies met een vrouwelijke personal trainer hangt af van verschillende factoren, zoals je persoonlijke doelen, fitnessniveau, beschikbaarheid en budget.

  Hier zijn enkele algemene richtlijnen om te overwegen:

 • Beginner: Heb je een tijd niet gesport? Dan kan het nuttig zijn om 2 keer per week met een personal trainer te trainen. Dit helpt bij het opbouwen van een solide basis, het leren van de juiste technieken en het aanpassen aan de nieuwe routine.

  Vind je het te duur of is het agenda-technisch niet haalbaar voor je om 2 keer in de week te trainen met een personal trainer? En train je dan ook liever 1x per week met je trainer? Weet dat je bij LET’S DO IT naast de één op één trainingen GRATIS een trainingsschema voor thuis kunt krijgen!

 • Gemiddeld fitnessniveau: Als je al enige ervaring hebt met trainen, maar specifieke doelen wilt bereiken of je trainingsroutine wilt verbeteren, kun je overwegen om 1-2 keer per week met een personal trainer te trainen.

 • Omdat LET’S DO IT werkt met strippenkaarten, bepaal je zelf hoe vaak je traint. Zo zou je 2x per week kunnen starten. Om even een BOOST te krijgen en in een sportroutine te komen. En later kun je het afbouwen naar 1x in de week. Met bijvoorbeeld een trainingsschema voor thuis.

 • Andersom kan natuurlijk ook. Heb je bijvoorbeeld fysieke klachten of heb je op dit moment niet zo’n goede conditie? Dan kun je het sporten opbouwen van 1x in de week naar later 2x in de week.

 • Werk je onregelmatig en kun je niet op een vaste dag trainen? Geen probleem. Per week kijk je met je trainer naar de dagen en tijden wat voor jou handig is. Zoals je ziet denken we graag met je mee en bieden we veel flexibiliteit.

Uiteindelijk is de ideale frequentie afhankelijk van je persoonlijke situatie en doelen. Het is belangrijk om met je personal trainer te overleggen om een trainingsprogramma op maat te ontwikkelen dat aan jouw behoeften voldoet en haalbaar is voor jouw schema en budget.

 • Jazeker, dat is voor ons geen probleem. Gezellig, iedereen is welkom! Zo verzorgen wij al jarenlang in en rondom Utrecht Personal, Duo en Small Group trainingen aan mannen en vrouwen. 
 • Ja, dat kan. LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Sinds 2007 verzorgen zij personal training aan huis door bijna heel Nederland. Het team van YourHealth bestaat uit meer dan 100 mannelijke- en vrouwelijke personal trainers. Omdat wij nauw samenwerken, zou je in Utrecht Centrum tevens met een mannelijke personal trainer kunnen trainen. 

error: Deze content is beveiligd!