Boksen met een Personal trainer

Boksen met een Personal trainer

Één op één boksen met een Personal trainer, wist je dat dit een zeer effectieve manier is van trainen? Je hele lichaam is namelijk tijdens de training in actie. Het is een full-body workout dat snel zichtbaar resultaat zal opleveren. Dus wil je afvallen, een betere conditie, minder stress of wil je je zelfvertrouwen verbeteren? En hou je wel van een beetje uitdaging en interactie met je Personal trainer? Dan is boksen met één van onze vrouwelijke Personal trainers wellicht iets voor jou!

Door boksen met een Personal trainer stimuleer je je vetverbranding

Omdat je in je eigen tempo traint, is Personal Boxing voor iedereen toegankelijk. Tijdens de training blijft je lichaam continue aan het werk en voer je verschillende boks technieken uit. Hierdoor verbrandt je lichaam veel calorieën. De intensieve training is effectief om je vetverbranding te stimuleren en om je sportprestaties te verbeteren. Dit is de sleutel tot gewichtsverlies.

De Personal training duurt een uur, waarvan je een half uur kunt boksen met je Personal trainer. Personal Boxing zal dus afgewisseld worden met andere cardio- en krachtoefeningen. Hoeveel calorieën je zult verbranden, is afhankelijk van je gewicht en de intensiteit van de training. Er wordt mét en niet tegen elkaar getraind. Veiligheid staat bij ons voorop. Tijdens het boksen zal dan ook geen contact met het hoofd zijn.

Verbetering van je conditie

Door te boksen met een Personal trainer van LET’S DO IT ontwikkel je al snel een betere conditie. Je bent voortdurend aan het bewegen waardoor je uithoudingsvermogen snel zal verbeteren. Tijdens de gehele training sta jij bij ons centraal en krijg je de persoonlijke aandacht en begeleiding die je nodig hebt. Continue word je uitgedaagd door je Personal trainer waardoor je iedere keer weer het beste uit de training en uit jezelf zult halen.

Door Personal Boxing krijg je meer zelfvertrouwen

Uiteraard leer je door het boksen met je Personal trainer jezelf te verdedigen. Doordat je gebruik gaat maken van veel herhalingen, ga je de oefeningen steeds beter onthouden en uitvoeren. Hierdoor zul je sterker worden en zal het zelfvertrouwen gaan toenemen.

Hoofd leeg maken

Veel van onze klanten vinden het heel prettig om na een drukke dag te gaan boksen met hun Personal trainer. Het is een fijne manier om je hoofd lekker leeg te maken en werkt dus stress verlagend. Hiernaast vindt men het vaak ook erg leuk om te doen!

Box Clinic trainers

In December heeft LET’S DO IT in samenwerking met YourHealth Personal training een Boxclinic georganiseerd voor onze nieuwe trainers. Hierbij een sfeerimpressie van hoe die middag eruit zag. Altijd leuk om de trainers eens te zien zweten in plaats van andersom, toch? 😉

Boksen met een Personal trainer1 Boksen met een Personal trainer2

Is Personal Boxing iets voor jou? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Tot snel, LET’S DO IT!

Boksen met een Personal trainer3

Personal training aan huis of buiten | Voor vrouwen, door vrouwen | Onze vrouwelijke Personal trainers zijn actief in Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord Brabant, Noord Limburg en in Noord België.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email