Buikspieroefeningen

Buikspieroefeningen

Charlotte Hageman

Buikspieroefeningen voor thuis

Wil je graag van je buikvet af en een strakke platte buik? Hierbij krijg je van ons 3 effectieve buikspieroefeningen voor thuis. Wil je graag snel resultaat? Ga dan naast de buikspieroefeningen aan de slag met je voedingspatroon. Lees er meer over in onze blog.

Hoe krijg je een strakke en platte buik?

 • Je krijgt een strakke, platte buik door je buikspieren te trainen: hierdoor wordt je buik strakker.
 • En door je buikvet te verbranden: hierdoor wordt je buik platter en worden je buikspieren beter zichtbaar.

Buikvet verbranden

Wanneer je van je buikvet af wilt, is het van belang dat je je overtollig buikvet gaat verbranden. Hoe? Door als eerste gezonder te gaan eten. Lees er meer over in onze blog ‘Buikvet verbranden‘. Want met alleen buikspieroefeningen kom je er niet. Je kunt immers niet plaatselijk vet verbranden. Het maakt niet uit welke oefening of sport je doet; zodra je vet verbrandt, verdwijnt het vet uit alle delen van je lichaam en dus niet alleen rondom je buikstreek. Omdat voeding en sporten dé ingrediënten zijn voor een gezonder, sterker en strakker lichaam, bieden wij onze klanten naast de Personal training aan huis, tevens een GRATIS voedingsadvies aan. Deze wordt opgesteld door één van onze voedingsconsulenten. Je kunt er meteen mee aan de slag!

Schema buikspieroefeningen voor thuis

Wil je je buikspieren effectief trainen, kies dan de oefeningen waarbij de meeste buikspieren tegelijk getraind worden. Met intensieve buikspieroefeningen verbrand je lekker veel calorieën en behaal je snel resultaat. Dit zijn 3 effectieve buikspieroefeningen voor thuis;

Buikspieroefening 1 : Bicycle Crunch
Schuine buikspieren

Buikspieroefening 1 Bicycle Crunch
De bicycle crunch is een effectieve buikspieroefening voor je schuine buikspieren die je gemakkelijk thuis kunt uitvoeren. Met de bicycle crunch train je naast je schuine buikspieren ook je core buikspieren vanwege de aanhoudende spanning op de buik tijdens de hele oefening. Let er op dat je bij deze oefening je ellebogen naar buiten laat wijzen. Voorkom dat je aan het hoofd gaat trekken. Voer de oefening correct uit en ga niet smokkelen door niet volledig door te pakken op de draaibeweging. Als je smokkelt is deze oefening minder effectief voor je schuine buikspieren! De Bicycle Crunch kan best een pittige oefening voor je zijn doordat je tijdens de oefening ook het boven- als onderlichaam in een gespannen positie moet houden.

 

Trainingstips

 • Voor deze oefening buikspieroefening heb je een fitnessmatje nodig.
 • Ga plat op je fitnessmatje liggen met je onderrug plat tegen de grond gedrukt. Leg je beide handen achter je hoofd of tik je oren aan. Let erop dat je je nek niet overbelast met deze oefening. In deze positie til je de schouders op richting een basis crunch.
 • Hou je benen gestrekt en til je voeten ongeveer 10 cm van de grond af. Dit is de startpositie. Als het goed is voel je de druk op je buikspieren nu aardig toenemen.
 • Breng nu gelijktijdig, in een fietsbeweging, je linkerknie naar je rechter elleboog toe. Draai je bovenlichaam goed door en kijk naar de linkerkant. Raak met je rechterelleboog je linkerknie aan en ga weer terug naar de startpositie. Als het goed is, voel je tijdens het uitvoeren van deze oefening druk in je schuine buikspieren.
 • Terwijl je teruggaat naar de startpositie adem je in, en als je weer omhoog komt om de oefening aan de andere kant uit te voeren, adem je uit.
 • Vanuit de startpositie breng je nu in een vlotte beweging, je rechterknie naar je linkerelleboog. Draai ook hier je bovenlichaam goed door en kijk deze keer naar de rechterkant. Raak met je linkerelleboog je rechterknie aan en ga weer terug naar de startpositie.
 • Herhaal deze beweging 10 keer aan beide kanten om te beginnen. Wanneer dit makkelijker gaat, voer dan de oefening qua tijd dan langer uit. Bijvoorbeeld 45 seconden of een minuut achter elkaar. Luister hierbij goed naar je lichaam.
 • Je kunt deze oefening snel of langzaam uitvoeren (1 seconden voor de hele beweging of 3 seconden voor de hele beweging). Het is belangrijk dat je bij alle herhalingen goed doordraait, zodat je druk blijft houden op je schuine buikspieren.

Buikspieroefening 2 : Jackknife sit up
Onderste en middelste buikspieren

Buikspieroefening 2 Jackknife Sit Up

De Jack knife sit up is een buikspieroefening die ook wel bekend staat onder de naam “V-Up”. Deze buikspieroefening kun je zowel thuis als in de sportschool uitoefenen. Deze oefening legt de focus op je onderste buikspieren maar ook op je bovenste buikspieren.

 • Gebruik ook voor de Jackknife Sit Up een fitnessmatje.
 • Ga plat op je fitnessmatje liggen met je onderrug plat tegen de grond gedrukt, met je voeten 10 centimeter boven de grond en je armen gestrekt omhoog.
 • Adem uit en beweeg de armen en benen tegelijkertijd gestrekt naar boven. Je onderrug blijft plat tegen de grond gedrukt.Probeer je handen zo dicht bij mogelijk de voeten te brengen. Je lichaam vormt met je benen nu een hoek van ongeveer 90 graden.
 • Deze positie hou je een paar seconde vast, adem in en laat langzaam en beheerst je terug zakken naar de begin positie
 • Let erop bij deze buikspieroefening dat je bij het terugzakken niet met je voeten de grond aanraakt, hierdoor gaat de spanning van je buikspieren af en dit willen we juist behouden. Je buikspieren blijven dus tijdens de uitvoering aanspannen, je belanceert op je billen.
 • Doe ongeveer drie keer 10 tot 15 herhalingen Jacknife Sit Ups. Luister hierbij weer goed naar je lichaam!

Buikspieroefeningen 3 : Mountain Climber
Boven- midden- en onderbuikspieren

Buikspieroefening 3 Moutain Climber

Met de buikspieroefening Mountain Climber verhoog je je hartslag, je werkt aan je algemene kracht en het verbetert je balans. Het is een oefening met je eigen lichaamsgewicht waarbij je je knieën richting je borst beweegt vanuit het steunen op je handen en tenen. Je kunt de Mountain Climber rustig, maar zeker ook explosief uitvoeren, waardoor de impact van de oefening verschillend kan zijn. Deze buikspieroefening is zowel voor beginners als voor gevorderden. Doordat vrijwel je hele lichaam in beweging is, is de verbranding behoorlijk hoog en dat maakt deze oefening nog wat interessanter. Om een goede Mountain Climb uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je jezelf goed positioneert.

 • Steun met je handen en voeten op de grond en houd de rest van je lichaam vrij van de grond. Je houdt je lichaam in 1 rechte lijn.
 • Om en om bewegen je knieën richting je borst. De beweging vanuit de knie wordt ingezet vanuit de buikspieren. De oefening en de houding lijkt vooral veel op een ‘klaar-voor-de-start positie’ die je van sprinters ziet op tv.
 • Let erop dat je je rug recht houdt tijdens deze oefening.
Personal trainer aan huis
LET’S DO IT
Personal training aan huis

Heb je geen motivatie om te sporten en kun je hierbij wel een stok achter de deur gebruiken? Wij van LET’S DO IT specialiseren ons in Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen. Ons team is actief door bijna heel Nederland. Om het jou makkelijk te maken, komen we met alle sportspullen naar jou toe die nodig zijn voor jouw training. Je kunt thuis getraind worden, maar ook buiten getraind worden op een plek bij jou in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan een veldje, een park of bos bij jou in de buurt. Door middel van training en een GRATIS voedingsadvies werk je aan een gezonder, slanker en sterker lichaam. Lees hier meer over onze werkwijze. Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken voor een GRATIS intakegesprek? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Train je liever met een mannelijke Personal trainer? Geen probleem. LET’S DO IT is het zusje van YourHealth Personal training. YourHealth is in 2007 als eerste in Nederland gestart met het aanbieden van Personal training aan huis door bijna heel Nederland. We verwijzen je in dat geval dan ook graag door naar onze collega’s van YourHealth!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
4.8
Gebaseerd op 43 beoordelingen
Afwisselende trainingen met super leuke trainster Barbara! Mijn condititie en kracht zijn in een paar weken al enorm verbeterd. Een aanrader dus!
Anne Marie G.
Anne Marie G.
13:04 22 Mar 21
Om goed te kunnen werken aan het herstel na mijn zwangerschap en bevalling, in combinatie met weinig vrije tijd / kinderen / werk zijn we via Let's do it personal training aan huis gaan doen. We worden getraind door Marleen en wat we heel fijn vinden is de hoge mate aan maatwerk waarbij heel goed rekening wordt gehouden met onze specifieke wensen en uitgangsconditie. De training vliegt altijd voorbij, we maken goede vorderingen en doordat het gewoon thuis is heb je niet alleen een stok achter de deur maar is het ook erg laagdrempelig.Kortom, kwaliteitstraining met een erg goede trainer waarmee je echt resultaat haalt.
Irene Van Der B.
Irene Van Der B.
20:43 11 Mar 21
Ik heb mezelf een cadeau gedaan in de vorm van een personal trainer. Ik ben nu sinds een half jaar aan het trainen met Michelle. Ze komt aan huis en neemt allerlei trainings attributen mee. Hierdoor zijn de trainingen erg afwisselend en leuk. Ze bouwt de trainingen op, waardoor ze elke keer zwaarder worden en je ook merkt dat je vooruitgang boekt. Ik had na mijn tweelingzwangerschap wat extra hulp op maat nodig wat ik niet vond in de sportschool. De extra aandacht en trainingen op maat zijn erg fijn. Michelle is ook echt fantastisch. Gezellig op momenten maar ook een echte killer als ik dat nodig heb. Ik heb al goede resultaten geboekt en ik ben erg blij en trots op wat ik heb bereikt.
Anneke S.
Anneke S.
20:56 25 Jan 21
Snelle intake en goed rekening gehouden met mijn wensen. Via Let's do it kregen we de leukste personal trainster (Michelle) en heb heel fijn samen met mijn man thuis kunnen trainen. We hebben eerder personal training via een sportschool gedaan, maar dit beviel ons veel beter. Minder tijdsinvestering, persoonlijkere aanpak en qua kosten voor 2 personen scheelt het niet veel. Ze heeft mij fit gekregen (en gehouden) terwijl ik zwanger was van een tweeling. Zorgverleners zijn verbaasd dat ik nog (aangepast) sport. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Inge van D.
Inge van D.
10:52 18 Jan 21
Sinds een paar maanden aan de slag met Suzanne, een fijne coach! Ze luistert goed naar mijn wensen en sluit de oefeningen daar naadloos op aan. Daarnaast geeft ze voedingsadviezen die ik ook goed kan gebruiken. We trainen op mijn kantoor (en nu buiten) wat prima gaat, we hebben weinig ruimte nodig. Mijn dochter kan nu een paar weken gratis mee trainen en dat is super gaaf! Ik raad iedereen aan die om welke reden dan ook niet naar de sportschool kan of wil om voor een Personal Trainer te kiezen, thuis of op kantoor, van LET'S DO IT. Ik voel me na een aantal weken al een stuk fitter!
Manon De J.
Manon De J.
11:33 15 Jan 21
Ik zocht een vrouwelijke personal trainer en ik had meteen een goed gevoel bij Let's Do It! Ik vulde m'n contactgegevens in op een avond en diezelfde avond kreeg ik nog een berichtje terug! De snelheid en duidelijkheid van communiceren was meteen een groot pluspunt! Er werd duidelijk geluisterd naar m'n wensen voor wat voor Personal Trainer er bij mij zou passen en ik had diezelfde week nog een proefles. En... het was direct een match! Ik vond het knap dat Charlotte als eigenaresse van Let's Do It door een telefoongesprek zo'n goed beeld had van welke Personal Trainer er bij me paste. Inmiddels ben ik bij les 6 aan beland. Het is leuk en ik maak progressie in m'n krachttraining (mijn voornaamste doel). Ik raad Let's Do It zeker aan als je ook op zoek bent naar een vrouwelijke personal trainer en een organisatie die vertrouwen biedt.
Fieke S.
Fieke S.
20:03 05 Jan 21
Via Let's do it heb ik aantal maanden getraind (fitness en yoga) onder begeleiding van Personal Trainer Claire. Vanaf de eerste tot de laatste training kijk ik terug op een zeer positieve ervaring. Claire is een vriendelijke, betrokken en professionele trainer. De trainingen en het tempo werden perfect aangepast op mijn conditie en wensen. Ook zat er voldoende uitdaging en variatie in de trainingen. Indien de gelegenheid zich voordoet zou ik zeker opnieuw onder begeleiding van Claire willen trainen.
samira E.
samira E.
20:57 27 Dec 20
Wat is het toch fijn om met een personal trainer aan huis te trainen, ik heb nu geen excuses meer. Met de nodige dosis humor en motivatie weet Raymond mij keer op keer door de pittige trainingen heen te loodsen. Ik merk al na 2 maanden verschil. Op naar de komende sterke & fitte periode!
Tugba A.
Tugba A.
14:01 16 Dec 20
Toen ik begon met personal training, was ik redelijk in conditie maar zeker niet goed. Na enkele maanden merk ik dat ik sterker ben geworden, strakker en dat het enorm motiverend werkt om een keer per week één op één te trainen. Daardoor hou ik het ook voor om dan nog 2 tot 3 keer per week alleen hard te lopen of cardiooefeningen te doen. Carolien, mijn personal trainer, is ontzettend motiverend, belangstellend en ze pusht me echt, ze laat me dingen doen die ik in mijn eentje niet zou doen. Het is een investering, maar wel een investering maar ik nog elke dag blij mee ben. Het heeft ook gezorgd voor leefstijlverandering, en dat is ook gezondheidswinst.
Karin S.
Karin S.
17:47 09 Dec 20
Sinds oktober ben ik begonnen met personal training. Twee keer per week komt Ruth bij mij thuis om trainingen te geven die op mijn niveau zijn afgestemd.Ik ben super tevreden met de trainingen! Dit is echt wat ik nodig heb om te gaan sporten, echt die stok achter de deur. Ik merk dat ik al een betere conditie heb en dat ik ook meer plezier heb om te gaan trainen! En Ruth is echt een super trainster!!Voor ik begon met trainen via Let’s do it Personal training deed ik aan geen enkele sport. Ik heb vele jaren een abonnement gehad op een sportschool maar ben nooit gegaan. Dit omdat ik niet wist welke oefeningen ik moest doen en hoe ik deze het best kon uitvoeren, geen zin had na werk om weer om te kleden om naar de sportschool te gaan en me niet prettig voelen tussen alle sportende mannen.De personal training is laag drempelig waardoor je ook zonder ervaring met sporten zoals mij, je erg op je gemak voelt.Ik beveel personal training aan iedereen aan. Ik had dit jaren geleden moet doen in plaats van dure abonnementen van sportscholen aangaan waar je nooit heengaat.
Isabelle P.
Isabelle P.
11:23 05 Dec 20
Super blij met jullie trainingen. Ik voel me fit en zit lekker in mijn vel! Top personal trainer, die mij goed aanpakt, en elke keer weer een uitdaging geeft. 👍💪
Heidi van den B.
Heidi van den B.
17:58 04 Dec 20
Fijne begeleiding... Snelle reactie bij aanmelding.. Duidelijke gesprek en oriëntatie waar de vraag zit..zodat je echt krijgt wat je wil.. Op maat. Compleet pakket van voedingsadvies en begeleiding lifestyle en sport. De trainingen met karin zijn gezellig en effectief😉... Karin neemt wensen en beperkingen (bv tijdens mijn blessure) mee in de de trainingen en is heel flexibel in het maken van afspraken en verzetten... Wat voor mij erg belangrijk was met mijn werk.
Menne V.
Menne V.
12:10 24 Nov 20
Vanaf augustus ben ik begonnen met trainen en met voeding. Mijn doel is gezonder eten, afvallen en fitter worden. Dit omdat ik te zwaar was maar ook lichamelijke klachten had bv hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en maagklachten, rugklachten enz. Heel veel tips gekregen over voeding en hoe je hier mee om kan gaan. Maar ook sporten met een super leuke personal trainer Yvonne Schippers. Die je motiveert zodat je er voor gaat. Ondertussen afgevallen en geen lichamelijke klachten meer. Dus ik ga er voor en kan het iedereen aan bevelen. Top!
Josépha van B.
Josépha van B.
08:36 13 Oct 20
Een jaartje geleden maar eens op zoek gegaan naar wat hulp. Zo kwam ik hier terecht. Na overspannen en daarop een burn-out in had ik een opstapje nodig om weer lichamelijk en geestelijk aan te sterken. Michael heeft mij daar de eerste weken bij geholpen. Het koste me daarna nog wel moeite om door te zetten maar sinds een aantal maanden ben ik weer tenminste 2 x per week in de sportschool en doe ik mee aan groepsleden. Bedankt voor de goeie aanzet om weer met mijn lichaam in contact te staan
Michael
Michael
20:48 15 Sep 20
My experience with LET’S DO IT Personal training has been fully satisfactory, mainly thanks to the enthusiasm and professionality of our trainer, Nick. I’m currently training together with my son Pietro, who is autistic, and Nick quickly managed to estabilsh a good link with him, showing a good empathy and understanding. In addition to it, I’m going to be fit again at 56, I’m getting there, and this will be a dream coming true for me, after more than 30 years being overweight. Thanks LET’S DO IT, thank you Nick!
Eugenio P.
Eugenio P.
07:05 14 Sep 20
De trainingen met Nicole gaan erg goed! Heel veel variatie en lekker buiten😀Het is nog steeds leuk en hopen dit nog lang voort te zetten,
J H.
J H.
08:01 11 Sep 20
ik was op zoek naar een personal trainer omdat ik veel last had van mijn gewrichten en rug. Ook wil ik aan mijn conditie werken omdat ik vaak moe was en vitamines moest slikken om fitter te blijven .Aantal kilo's mogen ook inderdaad wel af .Inmiddels ben ik 3 maanden verder met de personal trainer en ik heb veel minder last van pijn en mijn conditie is beter geworden. Ook krijg ik meer uitleg over hoe ik gezonder kan eten om fitter te worden. Ik heb nu geen vitamine pillen meer nodig en ben fitter dan daarvoor .Ook weeg ik nu minder dan eerst terwijl ik 5 keer per dag mag eten en niet hoef te verhongeren.Ik heb goede vertrouwen in dat ik mijn doel samen met mijn personal trainer zal kunnen bereiken
Yvonne T.
Yvonne T.
23:16 07 Sep 20
Hesther van Let’s Do It heeft mij enorm goed op weg geholpen... ik ben 44 en merk dat mijn lichaam meer beweging en training nodig heeft dan voorheen. Zij heeft mij laten zien hoe ik bepaalde spier groepen efficiënt kan trainen waardoor ik sterker word en zelfs minder last heb van een hardnekkige bilspier-blessure. Hesther is professioneel, zeer kundig maar ook gewoon een super leuk mens om samen mee te trainen. Ik vond het daarnaast prettig dat zij ook kinderen heeft en zelf ongeveer van mijn leeftijd is waardoor we het ook konden hebben over veranderingen in je lichaam met de tijd. Heel veel dank Hesther, en Charlotte voor het maken van deze goede match.. Ik weet nu hoe ik zelf verder kan!
Esther M.
Esther M.
19:18 19 Aug 20
Een aanrader! Ik heb na 15 keer sporten met Steffie super goede en praktische tips gekregen die werken voor mij. In de trainingen werd ik steeds uitgedaagd om net iets verder te gaan dan dat ik dacht dat ik kon. Steffie is spontaan, enthousiast en professioneel. Ze verzint steeds iets nieuws waardoor de training nooit saai is. Nu geniet ik ook meer van 'uitspattingen' omdat ik weet dat dit er bij hoort. Mijn levensstijl is aangepast!
Ruis in H.
Ruis in H.
08:24 07 Aug 20
Na twee kindjes wilde ik graag rustig opbouwen met sporten om weer in vorm te komen. Ik zocht naar personal training voor begeleiding (en ook een beetje als stok achter de deur). Mijn man (met zittend beroep) besloot ook mee te doen. We trainen twee keer in de week (aan huis, park om de hoek) en het bevalt ons heel erg. Het contact verloopt heel prettig en de oefeningen worden goed naar behoefte afgestemd. We bouwen lekker op zonder iets te forceren.Charlotte & Nadine (trainster): dank jullie wel!
Gezin Wind - van der V.
Gezin Wind - van der V.
17:51 07 Jul 20
Wij trainen nu een half jaar met Joanne. We hebben de hulp van let’s do it ingeschakeld omdat we wilden afvallen en onze conditie slecht was. Tijdens de intake werd echt de tijd voor ons genomen en ook werd er aandachtig gekeken naar onze voeding. We vinden het belangrijk om aan onze gezondheid te werken, zeker nu in deze coronacrisis.Joanne kan zich goed in ons inleven en geeft iedere keer weer een andere training, waarbij we op een plezierige manier uitgedaagd worden. We hebben echt mooie resultaten behaald. Eindelijk meer energie en we zijn echt flink afgevallen zonder daarbij teveel spiermassa te zijn verloren.We verleggen steeds meer onze grenzen tijdens het sporten, doordat Joanne ons zo enthousiast motiveert. Doordat Joanne altijd bij ons voor de deur staat, is sporten en gezonder eten onze nieuwe leefstijl geworden.Dikke aanrader voor ieder die thuis getraind wil worden of lekker buiten. Het is waar, het werkt echt als een stok achter de deur. Het is net dat zetje dat we nodig hadden en nog steeds nodig hebben ;-) Let’s do it, bedankt!
Gertjan G.
Gertjan G.
11:49 29 Jun 20
Sinds een aantal maanden sport ik bij Lets do it. Ik ben zeer tevreden, heb mooie resultaten gehaald en ben zelfs het sporten weer leuk gaan vinden. Ideaal dat de trainer bij mij thuis komt. Ze weet goed wat ze doet en geeft mij iedere keer weer een andere training waardoor ik het sporten leuk blijf vinden. Een aanrader!
SuzannevdGoot van de G.
SuzannevdGoot van de G.
10:23 26 Jun 20
Het klikte gelijk vanaf het begin met onze personal trainer. In overleg met haar kregen we een op ons toegepast trainingsprogramma. Iedere week steeds een ander work-out. Dit houdt het lekker afwisselend.Erg leuk om te merken dat je steeds meer aankan. We voelen ons fitter, energieker en sterker. Bovendien is het ook een stok achter de deur. Je kunt moeilijk onder training met de PT uitkomen als ze voor de deur staat. Kortom, een aanrader.
Richard M.
Richard M.
05:07 08 Jun 20
We volgen nu al enkele maanden personal training bij LET'S DO IT. Hele fijne trainster met de juiste kennis en ervaring om ons verder te helpen met onze sport doelstellingen. Ook de bijkomende voedingstips die we van Charlotte ontvangen helpen ons daarbij. Absolute aanrader!
Kevin R.
Kevin R.
10:55 28 May 20
Sinds een periode werk ik samen met LET’S DO IT Personal Training. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een bedrijf is die met veel enthousiasme en passie te werk gaat. Ze hebben direct contact met hun klanten en staan open voor ideeën en innovaties. Ik kan iedereen aanraden om LET’S DO IT te contacten op het gebied van Personal Training en voedingsadvies!
Leanne D.
Leanne D.
09:30 26 May 20
Namens mijn vriendin: Enorm bedankt voor je positiviteit, afwisselende trainingen en bereikte resultaten!
Robert
Robert
08:30 20 May 20
Kennis gekoppeld aan enorme positiviteit dat is een zeldzame parel! Let's do it maakt waar wat ze aanbieden. Absolute aanrader!
L. D.
L. D.
15:00 18 May 20
Let'd do it kan ik van harte aanbevelen!Wat mij aanspreekt is dat hun trainingen zich richten op de vrouw. Zij bieden professionele en enthousiaste trainers die bij je thuis komen, wat ongelofelijk veel tijd bespaart.Naast de personal trainingen bieden zij ook personal advies rondom jouw dagelijkse levensstijl.Kortom een aanrader voor een ieder die met een persoonlijk steuntje in de rug wil trainen en leven!
Cynthia B.
Cynthia B.
09:18 06 May 20
Ik ben heel tevreden over Let’s do it. Via een vriendin hoorde ik goeie berichten en zo kwam ik bij ze terecht. Ik wilde me graag fitter voelen, mijn conditie opbouwen waarbij ook rekening zou worden gehouden met mijn onderrugklachten. Ik heb een trainingsschema gekregen en voedingsadviezen die goed passen bij mijn leven.Esther is een enthousiaste en professionele trainer. Geen driller, maar iemand die mij op een fijne manier motiveerde en begeleidde.Ik voel me fitter en ben blij met de stok achter de deur. Als ik terugval zal ik zeker weer bij ze aankloppen!
Hedwig van de V.
Hedwig van de V.
14:08 10 Apr 20
Mijn man en ik doen samen duo-training en zijn heel blij met de grondige en professionele aanpak, echt een fijne manier van sporten!
Kim D.
Kim D.
17:01 03 Mar 20
Let’s do it is een fijne organisatie die je meteen op je gemak stelt en een goede intake doet. Hierdoor zoeken ze een goede match qua wensen en personal trainer. Daarnaast ook nog uitleg en voedingsadvies. Totaal pakket dus!
Loes H.
Loes H.
20:41 19 Jan 20
Fijne trainingen, lekker down to earth en altijd tijd om aanvullende tips te geven. Fijn om weer buiten aan de slag te gaan 💪🏼
Amanda F.
Amanda F.
12:17 13 Jan 20
Erg blij met mijn trainingen en alle adviezen op het gebied van voeding en sporten! Ik ben erg snel terug gebeld en nog geen week later had ik mijn eerste training. Ik zal let’s do it zeker aanraden bij familie en vrienden. Dankjewel dames !
Leonie Van G.
Leonie Van G.
20:49 04 Dec 19
Wat goed dat jullie deze training speciaal voor vrouwen,door vrouwelijk trainers hebben ontwikkeld!Dit zal veel vrouwen aanspreken, mij in ieder geval wel!
Wilma W.
Wilma W.
18:43 21 Oct 19
Absoluut een aanrader! Ik heb de persoonlijke begeleiding omtrent de voeding als zeer fijn ervaren. Je krijgt zoveel (of zo weinig) begeleiding/tips en trucs als je zelf prettig vindt. Werkt ook heel goed als je gewoon een stok achter de deur nodig hebt. Ook de personal trainer die ik kreeg toegewezen (Emre) deed het fantastisch. Het was soms natuurlijk zwaar, maar nooit te. En ook nooit saai. Ik heb in een paar maanden tijd geweldige resultaten geboekt!
Amy Van R.
Amy Van R.
13:23 21 Oct 19