De smaak van bananenbrood, maar dan in een verwarmend havermoutontbijtje – dat is pas twee keer zo lekker genieten!
Nodig
1 persoon
- 50 gr havermout
- 200 ml melk (plantaardige)
- snuf kaneel
- Snuf koek en speculaaskruiden
- 0.5 theelepel vanille extract
- 1 banaan
- 2 dadels
- 1 eetlepel walnoten
- 1 stukje pure chocola
- kokosrasp
Bereiding
Verwarm de melk in een pannetje. Voeg de havermout, kaneel, koek en speculaaskruiden en vanille extract toe.
Prak de helft van een banaan en snijd de andere helft in plakjes. Voeg ook de geprakte banaan toe aan het havermout mengsel.
Laat het mengsel ca. 5 minuten zachtjes indikken.
Snijd ondertussen de dadels in stukjes. Doe de havermout in een kommetje en leg hier de plakjes banaan op, de stukjes dadel, walnoten, pure chocola en maak af met wat kokosrasp. Geniet ervan!
