Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 99
js_loader

Personal trainer Apeldoorn

PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Apeldoorn? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt sinds 2007 Personal training bij jou thuis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainster met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij helpen je graag door personal training en coaching. 

 

Iedere week staat jouw personal trainer bij je op de stoep en werk je onder professionele begeleiding a.d.h.v. een persoonlijk programma aan jouw gezondheidsdoelen. Op die manier behaal je sneller resultaat en ontwikkel je makkelijker een sportroutine; je hebt echt een stok achter de deur! 

 

Ben je ondernemer? De kosten voor ons coachingstraject kunnen eventueel fiscaal aftrekbaar zijn. En wist je dat bij ons een trainingsmaatje GRATIS mee kan trainen?

PERSONAL TRAINER Apeldoorn

Personal trainer vrouw

SINDS 2007

Personal trainer Alkmaar

Vóór vrouwen dóór vrouwen

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Apeldoorn? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt sinds 2007 Personal training bij jou thuis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainster met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij helpen je graag door personal training en coaching. 

 

Iedere week staat jouw personal trainer bij je op de stoep en werk je onder professionele begeleiding a.d.h.v. een persoonlijk programma aan jouw gezondheidsdoelen. Op die manier behaal je sneller resultaat en ontwikkel je makkelijker een sportroutine; je hebt echt een stok achter de deur! 

 

Ben je ondernemer? De kosten voor ons coachingstraject kunnen eventueel fiscaal aftrekbaar voor je zijn. En wist je dat bij ons een trainingsmaatje GRATIS mee kan trainen?

Is een Personal trainer iets voor jou?

Personal trainer Alkmaar

"Heel fijn om 2 keer in de week structureel te sporten. Voor mij is het een goede stok achter de deur en mijn trainster weet precies wat ik wel en niet kan doen. Op het moment ben ik zwanger, en wel zo fijn dat hier extra op gelet wordt. Wat ik heerlijk vind, is dat 2 keer in de week mijn trainster bij mij voor de deur staat, waardoor sporten makkelijk te combineren is met mijn eigen onderneming en het gezin. Echt een aanrader!"

Carolien Wesselink

Groeihelden

Personal trainer Alkmaar

"De beste beslissing van het jaar. Ik en me man hebben altijd bij een sportschool getraind. Hij deed de traditionele kracht training en ik deed mee met de groepslessen mee.
Ik was bevallen van onze dochter en wou sporten weer terug pakken en toen gingen alle sportscholen dicht. Let’s do it PT is echt een eye-opener geweest. We zijn erg gemotiveerd en gedreven. Veel sterker dan ooit! Het is ook ideaal voor onze situatie. De tijden zijn erg flexibel. We trainen thuis/ eigen tuin als onze dochter slaapt. Ideaal! Super blij mee!!

Poonam Jadhav

Personal trainer Alkmaar

"Ik heb enkele maanden met Barbara getraind en dat was het duwtje dat ik nodig had om mijn conditie aan te pakken. Mijn gezondheid verbeterde aanzienlijk. Ik vond de 1 op 1 aandacht motiverend, de trainingen waren afwisselend en heb er veel van geleerd. Echt een aanrader!"

Natalene Salmon

Hoe kunnen wij jou helpen?

Personal trainer Alkmaar

Cadeautjes

Aan onze klanten geven we graag iets extra’s.

Personal trainer Alkmaar

Outdoor training Apeldoorn

Apeldoorn biedt verschillende geschikte locaties voor onze Outdoor trainingen, waaronder het Oranjepark. Sport jij liever op een sport-, speel- of grasveldje bij jou in de buurt, of gewoon bij jou in de tuin? You name it! Jouw trainster komt met de benodigde materialen overal naartoe!

Personal trainer vrouw Apeldoorn

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer te trainen, we komen immers in hun vertrouwde omgeving. Wat wij van klanten terug horen is dat ze zich minder snel schamen en zich beter begrepen voelen bij een vrouwelijke trainster. 

 

Daarnaast hebben vrouwen nu eenmaal een ander lichaam dan mannen. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op een training, maar ook een eventuele zwangerschap of een hormonale disbalans, zoals de overgang. Omdat onze vrouwelijke personal trainsters veel ervaring en kennis hebben rondom het trainen en begeleiden van vrouwen, is bij ons een zeer gerichte aanpak mogelijk! 

Personal trainer Alkmaar

Duo personal training Apeldoorn

1 + 1 GRATIS

Wil je samen met je partner of met een vriend(in) trainen? Dat kan! Want ook in Apeldoorn verzorgen wij Duo personal training. En het leuke is, dat hij of zij GRATIS mee kan trainen! Ideaal dus wanneer je de kosten wilt drukken van een personal trainer. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau? Geen probleem, ieder traint in zijn of haar eigen tempo en krijgt een plan op maat.

Veel gestelde vragen

Ja, dat is zeker mogelijk! De vrouwelijke personal trainers van LET’S DO IT hebben als doel vrouwen te ondersteunen bij het verbeteren van hun gezondheid, conditie en mentale kracht. Ook in Apeldoorn staan we voor je klaar om je verder te helpen.

 • Zowel binnen als buiten zijn er legio opties. Veel ruimte hebben we niet nodig voor een training. Enkele passen bewegingsruimte is al voldoende. 

   

 • Je kunt aan huis getraind worden, binnenshuis of bij jou in de tuin. Op je werk, of buiten op een plek bij jou in de buurt. Zoals in een park of bos in Apeldoorn. Waaronder het Oranjepark, het Ordenbos of het Beekpark. Of gewoon op een veldje bij jou in de buurt.

   

 • Bij ons word je getraind WAAR, maar ook WANNEER jij wilt.

   

 • Wat ook je voorkeur is: de personal trainsters van LET’S DO IT nemen hun spullen overal mee naartoe. Je traint daardoor altijd op jouw gewenste tijd en locatie.
 • Wij verzorgen de trainingen 7 dagen in de week, in de ochtend, middag, avond en/of in het weekend.
 • Bij LET’S DO IT creëren we een trainingsplan dat specifiek is afgestemd op jouw wensen, doelen en fysieke mogelijkheden, gebaseerd op een intakegesprek.

 • Onze trainingen zijn altijd op maat en volledig aangepast aan de individuele persoon, zodat je altijd kunt deelnemen aan een training die perfect bij jou aansluit.

 • Wil je graag een full-body workout, waarbij al jouw spiergroepen aan bod komen? Vind je het leuk om je te richten op krachttraining, gecombineerd met wat cardio oefeningen omdat je ook graag jouw conditie wilt verbeteren? Of word je enthousiast van yoga- of pilatesoefeningen of juist een bokstraining? Allerlei combinaties zijn mogelijk.

  Tijdens de training kunnen er verschillende trainingsvormen aan bod komen. Bespreek vooraf jouw voorkeuren, zodat wij hiermee rekening kunnen houden bij het maken van een match tussen jou en de trainer. Omdat we zo’n groot team hebben en dus vele, verschillende specialisaties in huis hebben, is bij ons een zeer gerichte aanpak mogelijk.

 • Jouw personal trainer neemt verschillende sportmaterialen mee. Welke dat zullen zijn, is afhankelijk van jouw doelen, mogelijkheden en wat jij leuk vindt. Zo kan jouw trainster wat dumbells meenemen, elastieken, bokshandschoenen, een kettlebell of TREX. Maar ook kun je tijdens een Outdoor training extra uitgedaagd worden door tijdens jouw personal training gebruik te maken van bankjes, stoepjes, trappetjes, oprekstangen of grote stenen waarop je kunt staan of zitten, boomstammen, etc. En thuis van een bank, stoel, een tafel, trap of muur. Onze trainers zijn erg creatief!

  We gaan ervoor jou uit te dagen door afwisselende trainingen. Zodat jij het sporten leuk blijft vinden en jij progressie kunt (blijven) boeken.

 • Je kunt werken aan verschillende doelstellingen. Zo kun je door te trainen bijvoorbeeld werken aan het verbeteren van je kracht, conditie, coördinatie en balans, gewichtsverlies, strakker worden, minder stress, een betere lichaamshouding, verminderen of voorkomen van fysieke klachten, meer zelfvertrouwen en meer routine en plezier in het sporten.

Het kiezen van een vrouwelijke personal trainer in Apeldoorn kan verschillende voordelen bieden, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en doelen:

 • Begrip van vrouwelijke lichaamsbehoeften: Vrouwelijke personal trainers kunnen een beter inzicht hebben in de unieke fysiologische en hormonale behoeften van het vrouwelijk lichaam. Hierdoor kunnen ze effectievere trainingsschema’s opstellen die specifiek op vrouwen zijn gericht.
 • Comfort en vertrouwen: Sommige vrouwen voelen zich comfortabeler en meer op hun gemak bij het trainen met een vrouwelijke trainer. Dit kan leiden tot een groter vertrouwen en een betere communicatie tussen jou en de trainster.
 • Rolmodel en inspiratie: Een vrouwelijke personal trainer kan fungeren als rolmodel en inspiratiebron voor vrouwen die hun fitness doelen willen bereiken. Het zien van iemand die soortgelijke uitdagingen heeft overwonnen, kan motiverend werken.
 • Aandacht voor vrouw-specifieke doelen: Vrouwelijke personal trainers kunnen beter inspelen op specifieke fitnessdoelen die vaker voorkomen bij vrouwen, zoals het versterken van de bekkenbodem, het verbeteren van de houding tijdens en na de zwangerschap, of het focussen op bepaalde probleemgebieden.
 • Empathie en emotionele ondersteuning: Vrouwelijke personal trainers kunnen in sommige gevallen meer empathie en emotionele ondersteuning bieden, wat kan bijdragen aan het succes van een trainingsprogramma.

Het is belangrijk om te onthouden dat de voorkeur voor een personal trainer afhankelijk is van individuele behoeften en voorkeuren. Zowel mannelijke als vrouwelijke personal trainers kunnen effectieve en ondersteunende begeleiding bieden bij het bereiken van je fitnessdoelen

De kosten voor een LET’S DO IT trainster aan huis of buiten in Apeldoorn, vind je hier.

 •  Ja, bij ons krijg je een vaste personal trainer aangewezen. Zo hoef je niet steeds opnieuw aan de trainer te wennen en uit leggen wat jouw doelen en wensen zijn. Je bouwt samen een band op en van daaruit gaan jullie bouwen.
 • De ideale frequentie van trainingssessies met een vrouwelijke personal trainer hangt af van verschillende factoren, zoals je persoonlijke doelen, fitnessniveau, beschikbaarheid en budget.

  Hier zijn enkele algemene richtlijnen om te overwegen:

 • Beginner: Heb je een tijd niet gesport? Dan kan het nuttig zijn om 2 keer per week met een personal trainer te trainen. Dit helpt bij het opbouwen van een solide basis, het leren van de juiste technieken en het aanpassen aan de nieuwe routine.

  Vind je het te duur of is het agenda-technisch niet haalbaar voor je om 2 keer in de week te trainen met een personal trainer? En train je dan ook liever 1x per week met je trainer? Weet dat je bij LET’S DO IT naast de één op één trainingen GRATIS een trainingsschema voor thuis kunt krijgen! In onze app staan 3D video’s van algemene workouts. Maar ook kan jouw trainer een op maat gemaakt trainingsschema voor je maken. Zodat je duidelijk kunt zien hoe de oefening uitgevoerd moet worden, hoe zwaar en hoe vaak. Dit kost jou niks extra.

 • Gemiddeld fitnessniveau: Als je al enige ervaring hebt met trainen, maar specifieke doelen wilt bereiken of je trainingsroutine wilt verbeteren, kun je overwegen om 1-2 keer per week met een personal trainer te trainen.

 • Omdat LET’S DO IT werkt met strippenkaarten, bepaal je zelf hoe vaak je traint. Zo zou je 2x per week kunnen starten. Om even een BOOST te krijgen en in een sportroutine te komen. En later kun je het afbouwen naar 1x in de week. Andersom kan natuurlijk ook. Heb je bijvoorbeeld fysieke klachten of heb je op dit moment niet zo’n goede conditie? Dan kun je het sporten opbouwen van 1x in de week, naar later 2x in de week.

 • Werk je onregelmatig en kun je niet op een vaste dag trainen? Geen probleem. Per week kijk je met je trainer naar de dagen en tijden wat voor jou handig is. Zoals je ziet denken we graag met je mee en bieden we veel flexibiliteit.

Uiteindelijk is de ideale frequentie afhankelijk van je persoonlijke situatie en doelen. Het is belangrijk om met je personal trainer te overleggen om een trainingsprogramma op maat te ontwikkelen dat aan jouw behoeften voldoet en haalbaar is voor jouw schema en budget.

 • Jazeker, dat is voor ons geen probleem. Gezellig, iedereen is welkom! Zo verzorgen wij al jarenlang in en rondom Apeldoorn Personal, Duo en Small Group trainingen aan mannen en vrouwen. 
 • Jazeker, dat kan! LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Sinds 2007 verzorgen wij als één van de eersten personal training aan huis. Het team van YourHealth bestaat inmiddels uit meer dan 100 mannelijke- en vrouwelijke personal trainers. Omdat wij nauw samenwerken, zou je dan ook tevens met een mannelijke personal trainer in Apeldoorn kunnen trainen. 

error: Deze content is beveiligd!