Personal trainer Apeldoorn

PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Apeldoorn? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt sinds 2007 Personal training bij jou thuis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainster met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij helpen je graag door personal training en coaching. 

 

Iedere week staat jouw personal trainer bij je op de stoep en werk je onder professionele begeleiding a.d.h.v. een persoonlijk programma aan jouw gezondheidsdoelen. Op die manier behaal je sneller resultaat en ontwikkel je makkelijker een sportroutine; je hebt echt een stok achter de deur! Ben je ondernemer? De kosten voor ons coachingstraject kunnen eventueel fiscaal aftrekbaar voor je zijn.

PERSONAL TRAINER Apeldoorn

personal training aan huis

Stoere vitale vrouw in sportkleding doet buikspieroefeningen op een matje buiten

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Apeldoorn? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt sinds 2007 Personal training bij jou thuis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainster met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij helpen je graag door personal training en coaching. 

 

Iedere week staat jouw personal trainer bij je op de stoep en werk je onder professionele begeleiding a.d.h.v. een persoonlijk programma aan jouw gezondheidsdoelen. Op die manier behaal je sneller resultaat en ontwikkel je makkelijker een sportroutine; je hebt echt een stok achter de deur! Ben je ondernemer? De kosten voor ons coachingstraject kunnen eventueel fiscaal aftrekbaar voor je zijn.

Is een Personal trainer iets voor jou?

Hoe kunnen wij jou helpen?

Vrouwelijke personal trainer traint vrouw buiten in het bos

Outdoor Personal training Apeldoorn

Apeldoorn heeft veel verschillende geschikte locaties om buiten te trainen, zoals het Oranjepark. Maar ook andere locaties zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Bij ons train je op jouw gewenste locatie, dag en tijdstip! Wil je samen met een vriend(in) trainen? Bij ons kan dat zonder extra kosten. Handig als je samen de kosten wil delen!

Jouw stok achter de deur!

Personal training wordt in Apeldoorn steeds meer populair. Het is dan ook een zeer effectieve manier van training en voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Bij LET’S DO IT train je met een vrouwelijke personal trainer in jouw vertrouwde omgeving en in je eigen tempo, aan de hand van een persoonlijk programma. Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid verbeteren. Door gezond en fit te blijven presteer je beter op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. 

 

Met fysieke trainingen, coaching, leefstijl- en voedingsadviezen werk je onder professionele begeleiding aan jouw persoonlijke doelen. De trainer zal je begeleiden, coachen en motiveren, zodat jij het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen. Van je trainer leer je welke oefeningen passen bij jouw doelen en waarom. Zij leert je een gezonde leefstijl integreren in een druk leven en is jouw stok achter de deur!

Vrouwelijke Personal trainer Apeldoorn

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer te trainen, we komen immers in hun vertrouwde omgeving. Wat we van klanten terughoren is dat ze zich minder snel schamen en zich beter begrepen voelen bij een vrouwelijke trainster. 

 

Daarnaast hebben vrouwen nu eenmaal een ander lichaam dan mannen. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op een training, maar ook een eventuele zwangerschap of een hormonale disbalans, zoals de overgang. Omdat onze vrouwelijke personal trainsters veel ervaring en kennis hebben rondom het trainen en begeleiden van vrouwen, is bij ons een zeer gerichte aanpak mogelijk! 

Een man en vrouw in sportkleding trainen samen in de buitenlucht. Doen de oefening 'planken' in het gras, en lachen omdat ze lol hebben samen.

Duo training Apeldoorn

1 + 1 GRATIS

Wist je dat bij ons ook Duo training mogelijk is? Zo kan een sportmaatje (m/v) GRATIS meetrainen! Op die manier zou je samen met een vriend of vriendin kunnen trainen en de kosten kunnen drukken. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau? Geen probleem, ieder traint in zijn of haar eigen tempo en krijgt een plan op maat. 

Veel gestelde vragen

Ja, dat is zeker mogelijk! De vrouwelijke personal trainers van LET’S DO IT hebben als doel vrouwen te ondersteunen bij het verbeteren van hun gezondheid, conditie en mentale kracht. Ook in Apeldoorn staan we voor je klaar om je verder te helpen.

 • Zowel binnen als buiten zijn er legio opties. Veel ruimte hebben we niet nodig voor een training. Enkele passen bewegingsruimte is al voldoende. 

   

 • Je kunt aan huis getraind worden, binnenshuis of bij jou in de tuin. Op je werk, of buiten op een plek bij jou in de buurt. Zoals in een park of bos in Apeldoorn. Waaronder het Oranjepark, het Ordenbos of het Beekpark. Of gewoon op een veldje bij jou in de buurt.

   

 • Bij ons word je getraind WAAR, maar ook WANNEER jij wilt.

   

 • Wat ook je voorkeur is: de personal trainsters van LET’S DO IT nemen hun spullen overal mee naartoe. Je traint daardoor altijd op jouw gewenste tijd en locatie.
 • Wij verzorgen de trainingen 7 dagen in de week, in de ochtend, middag, avond en/of in het weekend.
 • Bij LET’S DO IT creëren we een trainingsplan dat specifiek is afgestemd op jouw wensen, doelen en fysieke mogelijkheden, gebaseerd op een intakegesprek.

 • Onze trainingen zijn altijd op maat en volledig aangepast aan de individuele persoon, zodat je altijd kunt deelnemen aan een training die perfect bij jou aansluit.

 • Wil je graag een full-body workout, waarbij al jouw spiergroepen aan bod komen? Vind je het leuk om je te richten op krachttraining, gecombineerd met wat cardio oefeningen omdat je ook graag jouw conditie wilt verbeteren? Of word je enthousiast van yoga- of pilatesoefeningen of juist een bokstraining? Allerlei combinaties zijn mogelijk.

  Tijdens de training kunnen er verschillende trainingsvormen aan bod komen. Bespreek vooraf jouw voorkeuren, zodat wij hiermee rekening kunnen houden bij het maken van een match tussen jou en de trainer. Omdat we zo’n groot team hebben en dus vele, verschillende specialisaties in huis hebben, is bij ons een zeer gerichte aanpak mogelijk.

 • Jouw personal trainer neemt verschillende sportmaterialen mee. Welke dat zullen zijn, is afhankelijk van jouw doelen, mogelijkheden en wat jij leuk vindt. Zo kan jouw trainster wat dumbells meenemen, elastieken, bokshandschoenen, een kettlebell of TREX. Maar ook kun je tijdens een Outdoor training extra uitgedaagd worden door tijdens jouw personal training gebruik te maken van bankjes, stoepjes, trappetjes, oprekstangen of grote stenen waarop je kunt staan of zitten, boomstammen, etc. En thuis van een bank, stoel, een tafel, trap of muur. Onze trainers zijn erg creatief!

  We gaan ervoor jou uit te dagen door afwisselende trainingen. Zodat jij het sporten leuk blijft vinden en jij progressie kunt (blijven) boeken.

 • Je kunt werken aan verschillende doelstellingen. Zo kun je door te trainen bijvoorbeeld werken aan het verbeteren van je kracht, conditie, coördinatie en balans, gewichtsverlies, strakker worden, minder stress, een betere lichaamshouding, verminderen of voorkomen van fysieke klachten, meer zelfvertrouwen en meer routine en plezier in het sporten.

Het kiezen van een vrouwelijke personal trainer in Apeldoorn kan verschillende voordelen bieden, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en doelen:

 • Begrip van vrouwelijke lichaamsbehoeften: Vrouwelijke personal trainers kunnen een beter inzicht hebben in de unieke fysiologische en hormonale behoeften van het vrouwelijk lichaam. Hierdoor kunnen ze effectievere trainingsschema’s opstellen die specifiek op vrouwen zijn gericht.
 • Comfort en vertrouwen: Sommige vrouwen voelen zich comfortabeler en meer op hun gemak bij het trainen met een vrouwelijke trainer. Dit kan leiden tot een groter vertrouwen en een betere communicatie tussen jou en de trainster.
 • Rolmodel en inspiratie: Een vrouwelijke personal trainer kan fungeren als rolmodel en inspiratiebron voor vrouwen die hun fitness doelen willen bereiken. Het zien van iemand die soortgelijke uitdagingen heeft overwonnen, kan motiverend werken.
 • Aandacht voor vrouw-specifieke doelen: Vrouwelijke personal trainers kunnen beter inspelen op specifieke fitnessdoelen die vaker voorkomen bij vrouwen, zoals het versterken van de bekkenbodem, het verbeteren van de houding tijdens en na de zwangerschap, of het focussen op bepaalde probleemgebieden.
 • Empathie en emotionele ondersteuning: Vrouwelijke personal trainers kunnen in sommige gevallen meer empathie en emotionele ondersteuning bieden, wat kan bijdragen aan het succes van een trainingsprogramma.

Het is belangrijk om te onthouden dat de voorkeur voor een personal trainer afhankelijk is van individuele behoeften en voorkeuren. Zowel mannelijke als vrouwelijke personal trainers kunnen effectieve en ondersteunende begeleiding bieden bij het bereiken van je fitnessdoelen

 
 • LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. We rekenen géén administratiekosten, je zit niet vast aan een abonnement en onze strippenkaarten zijn voor onbepaalde tijd geldig. Zo kun je dus gemakkelijk een keer op vakantie of een weekend weg, zonder dat het jou trainingen kost.
 • De kosten voor een Personal trainer aan huis in Apeldoorn liggen tussen de €65 en €85 excl. 21% btw per training van een uur. De exacte prijs hangt af van welke strippenkaart je wenst af te nemen. Hiervoor geldt; hoe meer trainingen je kiest, hoe lager het uurtarief. De kleinste kaart is goed voor 15 sessies.
 • Je bepaalt zelf de frequentie van trainen. Zo zou je 2x in de week kunnen starten en dit later af kunnen bouwen naar 1x in de week, met bijvoorbeeld een trainingsschema voor thuis.
 • Eventuele reis- en parkeerkosten van de trainster zitten bij de prijs inbegrepen.
 • 1 + 1 GRATIS. Wil je de kosten drukken van een personal trainer aan huis? Deel dan de kosten met een vriendin, familielid, collega of buur, etc. Bij ons kan een sportmaatje (man of vrouw) GRATIS meetrainen! Zo blijft het uurtarief hetzelfde.
 • Ben je ondernemer? Dan kunnen de kosten voor ons coachingstraject eventueel fiscaal aftrekbaar voor je zijn. Overleg het evt. voor de zekerheid met je accountant.

Bij ons krijg je meer dan alleen een effectief en persoonlijk trainingsschema. Zo krijg je van ons naast de één op één training;

 • Een GRATIS Leefstijl werkboek cadeau. Zodat je ook met je voeding, mindset en balans aan de slag kunt.
 • GRATIS trainingsschema’s, welke je terugvindt in onze eigen app. Je kunt trainen aan de hand van algemene workouts, maar jouw vrouwelijke personal trainer kan ook een gepersonaliseerd trainingsschema voor jou opstellen. In de app zie je welke oefeningen je uit kunt voeren, hoe vaak en hoe zwaar. Ideaal toch? Dit is een extra service die wij aanbieden, en is dan ook kosteloos.
 • Je krijgt toegang tot onze community. In de app posten we recepten en berichten rondom een gezonde leefstijl, met als doel jou te inspireren en motiveren om nóg bewuster en gezonder te gaan leven!
 • Wil je op maat gemaakte voedingsschema’s? Sinds kort kun je bij ons weekmenu’s bestellen vanaf slechts €5,83,- euro per maand! De voedingsschema’s worden afgestemd op jouw persoonlijke dieetwensen en energiebehoefte.
 
 •  Ja, bij ons krijg je een vaste personal trainer aangewezen. Zo hoef je niet steeds opnieuw aan de trainer te wennen en uit leggen wat jouw doelen en wensen zijn. Je bouwt samen een band op en van daaruit gaan jullie bouwen.
 • De ideale frequentie van trainingssessies met een vrouwelijke personal trainer hangt af van verschillende factoren, zoals je persoonlijke doelen, fitnessniveau, beschikbaarheid en budget.

  Hier zijn enkele algemene richtlijnen om te overwegen:

 • Beginner: Heb je een tijd niet gesport? Dan kan het nuttig zijn om 2 keer per week met een personal trainer te trainen. Dit helpt bij het opbouwen van een solide basis, het leren van de juiste technieken en het aanpassen aan de nieuwe routine.

  Vind je het te duur of is het agenda-technisch niet haalbaar voor je om 2 keer in de week te trainen met een personal trainer? En train je dan ook liever 1x per week met je trainer? Weet dat je bij LET’S DO IT naast de één op één trainingen GRATIS een trainingsschema voor thuis kunt krijgen! In onze app staan 3D video’s van algemene workouts. Maar ook kan jouw trainer een op maat gemaakt trainingsschema voor je maken. Zodat je duidelijk kunt zien hoe de oefening uitgevoerd moet worden, hoe zwaar en hoe vaak. Dit kost jou niks extra.

 • Gemiddeld fitnessniveau: Als je al enige ervaring hebt met trainen, maar specifieke doelen wilt bereiken of je trainingsroutine wilt verbeteren, kun je overwegen om 1-2 keer per week met een personal trainer te trainen.

 • Omdat LET’S DO IT werkt met strippenkaarten, bepaal je zelf hoe vaak je traint. Zo zou je 2x per week kunnen starten. Om even een BOOST te krijgen en in een sportroutine te komen. En later kun je het afbouwen naar 1x in de week. Andersom kan natuurlijk ook. Heb je bijvoorbeeld fysieke klachten of heb je op dit moment niet zo’n goede conditie? Dan kun je het sporten opbouwen van 1x in de week, naar later 2x in de week.

 • Werk je onregelmatig en kun je niet op een vaste dag trainen? Geen probleem. Per week kijk je met je trainer naar de dagen en tijden wat voor jou handig is. Zoals je ziet denken we graag met je mee en bieden we veel flexibiliteit.

Uiteindelijk is de ideale frequentie afhankelijk van je persoonlijke situatie en doelen. Het is belangrijk om met je personal trainer te overleggen om een trainingsprogramma op maat te ontwikkelen dat aan jouw behoeften voldoet en haalbaar is voor jouw schema en budget.

 • Jazeker, dat is voor ons geen probleem. Gezellig, iedereen is welkom! Zo verzorgen wij al jarenlang in en rondom Apeldoorn Personal, Duo en Small Group trainingen aan mannen en vrouwen. 
 • Jazeker, dat kan! LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Sinds 2007 verzorgen wij als één van de eersten personal training aan huis. Het team van YourHealth bestaat inmiddels uit meer dan 100 mannelijke- en vrouwelijke personal trainers. Omdat wij nauw samenwerken, zou je dan ook tevens met een mannelijke personal trainer in Apeldoorn kunnen trainen. 

error: Deze content is beveiligd!