Personal trainer Bergen op Zoom

PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Bergen op Zoom? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen, soepeler of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

PERSONAL TRAINER BERGEN OP ZOOM

Personal trainer Bergen op Zoom1

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Bergen op Zoom? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

Is een Personal trainer aan huis iets voor jou?

Personal trainer aan huis in Bergen op Zoom

Personal trainer Bergen op Zoom3

Personal training buiten in Bergen op zoom

Bergen op Zoom biedt vele leuke plekken voor Outdoor personal training en Personal Boxing, waaronder Fort de Roovere, het Blote Voetenpad of op de Bergse Heide. Maar ook andere parken en open ruimten in en rondom Bergen op Zoom zijn geschikt om het hele jaar door met je Personal trainer buiten te kunnen trainen. Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer je wilt! 

Vrouwelijke Personal trainer Bergen op Zoom

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer te trainen, we komen immers in hun vertrouwde omgeving. Wat we van klanten terughoren is dat ze zich minder snel schamen en zich beter begrepen voelen bij een vrouwelijke trainster. 

 

Daarnaast hebben vrouwen nu eenmaal een ander lichaam dan mannen. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op een training, maar ook een eventuele zwangerschap of een hormonale disbalans (zoals de overgang). Omdat onze vrouwelijke personal trainsters veel ervaring en kennis hebben rondom het trainen en begeleiden van vrouwen, is bij ons een nog gerichtere aanpak mogelijk! 

Duo training Bergen op Zoom

Samen trainen

Wist je dat bij ons ook Duo training mogelijk is in Bergen op Zoom? Zo kan een sportmaatje GRATIS meetrainen! Op die manier zou je samen met een vriend of vriendin de kosten kunnen delen. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau? Geen probleem, ieder traint in zijn/haar eigen tempo en krijgt een plan op maat.

error: Deze content is beveiligd!