Vrouwelijke Personal trainer aan huis | Bergen op Zoom

Personal training aan huis

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Bergen op Zoom? Misschien omdat je wilt afvallen, sterker of fitter wilt worden, meer energie wilt en hierbij wel een stok achter de deur kunt gebruiken? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij verzorgen Personal training op gewenste locatie voor vrouwen, door vrouwen.

 

Ons team is actief in Noord-Holland, Gelderland, Utrecht, Brabant en Noord-Limburg.

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

PERSONAL TRAINER BERGEN OP ZOOM

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Bergen op Zoom? Misschien omdat je wilt afvallen, sterker of fitter wilt worden of gewoonweg gezonder wilt gaan leven? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij bieden Personal training op locatie voor vrouwen, door vrouwen. 

Ons team is actief in Noord-Holland, Gelderland, Utrecht, Brabant, Noord-Limburg en Noord-België. Samen een sportmaatje trainen? Dat kan bij ons en kost je niks extra!

Is een Personal trainer iets voor jou?

Wellicht is een Personal trainer iets voor jou. Personal training wordt steeds populairder in Bergen op Zoom. Eén op één training is dan ook de meest effectieve manier van training. Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Je traint namelijk in je eigen tempo en krijgt een programma op maat. 

 

Jouw persoonlijke trainingsschema wordt afgestemd op jouw doelen en wensen. Hierbij houden we rekening met eventuele lichamelijke klachten. De trainer let er goed op dat jij de oefeningen juist uitvoert om blessures te voorkomen. Zij zal ervoor zorgen dat je het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen!

 

Om het jou makkelijk te maken, komen we met alle spullen naar je toe. Zo verzorgen wij Personal training aan huis, op je werk of lekker in de buitenlucht. Iedere training is bij ons anders. Zo blijft het trainen leuk en wordt je lichaam iedere keer weer uitgedaagd. Naast de trainingen krijg je een GRATIS voedingsadvies dat opgesteld is door onze voedingsconsulent. Wij zijn jouw stok achter de deur! 

Outdoor Personal training in Bergen op Zoom

Buiten trainen is erg gezond voor je lichamelijke én mentale gezondheid. Zo maak je tijdens een outdoor training meer endorfine aan en kom je in aanraking met meer zonlicht en zuurstof. Daarnaast werkt het ontspannend omdat je je hoofd sneller leeg kunt maken. Genoeg redenen dus om lekker buiten met je Personal trainer aan de slag te gaan!

 

Bergen op Zoom heeft veel verschillende geschikte locaties om buiten te trainen, waaronder Fort de Roovere, het Blote Voetenpad of op de Bergse Heide. Maar ook andere parken, bossen of open ruimten in Bergen op Zoom zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Wil je graag dat je Personal trainer naar je werk komt om je te trainen? We kunnen je vlak voor je werk, tijdens je pauze of na je werk trainen. Lekker functioneel!

Voedingsadvies

LET’S DO IT biedt je een extra service aan. Naast de trainingen krijg je namelijk een GRATIS voedingsadvies waar je meteen mee aan de slag kunt. Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je sportprestaties en je algehele gezondheid. Meer bewegen en gezond eten is de basis voor een gezonde leefstijl!

Prijzen vrouwelijke Personal trainer aan huis in Bergen op Zoom

De prijs voor een LET’S DO IT Personal trainer aan huis, hangt af van welk pakket je kiest. Zo werken we met strippenkaarten. Hoe meer trainingen je kiest, hoe lager de prijs. De prijzen beginnen vanaf 65,- euro per training. Het voedingsadvies zit er bij in én je kunt samen met je vriend of vriendin trainen zonder extra kosten! Zo zou je samen de kosten kunnen delen. Ben je ondernemer? Dan kunnen de kosten eventueel aftrekbaar zijn.

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Sinds 2007 verzorgen zij Personal training aan huis. Het team van YourHealth bestaat uit inmiddels meer dan 40 gediplomeerde mannelijke én vrouwelijke Personal trainers. Aangezien wij nauw samenwerken, zou je tevens met een mannelijke Personal trainer kunnen trainen.

 

Wil je graag afvallen, een betere conditie, sterker worden of gewoonweg gezonder leven? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een GRATIS intakegesprek. Dé manier om te ervaren of onze trainer en visie bij je past.