Personal trainer Den Bosch

PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Voor vrouwen door vrouwen

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Den Bosch? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen, soepel of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

Personal trainer aan huis Den bosch

Personal training aan huis

Voor vrouwen door vrouwen

Den Bosch Personal trainer

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Den Bosch? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

Is een Personal trainer op gewenste locatie iets voor jou?

Personal trainer aan huis in Den Bosch

Personal trainer Den Bosch1

Personal training buiten in Den Bosch

Sporten is gezond, buiten sporten is nóg gezonder! Den Bosch biedt vele verschillende locaties om buiten te trainen. Waaronder de Oosterplas, Noorderplas, de Zuiderplas, stadspark Marienburg, Bossche broek, Casinotuin, Zuid Willemspark, de Ijzeren vrouw of in het Zuiderpark. Maar ook andere locaties in en rondom Den Bosch zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Iedere keer train je op een plek waar en wanneer jíj graag getraind wilt worden. In de ochtend, middag, avond of in het weekend!

Vrouwelijke Personal trainer Den Bosch

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer te trainen, we komen immers in hun vertrouwde omgeving. Wat we van klanten terughoren is dat ze zich minder snel schamen en zich beter begrepen voelen bij een vrouwelijke trainster. 

 

Daarnaast hebben vrouwen nu eenmaal een ander lichaam dan mannen. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op een training, maar ook een eventuele zwangerschap of een hormonale disbalans (zoals de overgang). Omdat onze vrouwelijke personal trainsters veel ervaring en kennis hebben rondom het trainen en begeleiden van vrouwen, is bij ons een nog gerichtere aanpak mogelijk! 

Duo training Den Bosch

Samen trainen

Wist je dat bij ons ook Duo training mogelijk is in Den Bosch? Zo kan een sportmaatje GRATIS meetrainen! Op die manier zou je samen met een vriend of vriendin de kosten kunnen delen. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau? Geen probleem, ieder traint in zijn/haar eigen tempo en krijgt een plan op maat.

error: Deze content is beveiligd!