Personal trainer Den Bosch

Personal training aan huis | Vrouwelijke personal trainers

Wil je graag afvallen, sterker of fitter worden of meer energie? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij verzorgen als enige in Nederland personal training aan huis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komen we met alle benodigdheden naar je toe. Wij zijn jouw stok achter de deur!

 

Je krijgt persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Doelgericht werk je onder begeleiding van een vrouwelijke personal trainer aan jouw persoonlijke gezondheidsdoelen of trainingsdoelen. Ons team staat voor je klaar, LET’S DO IT! 

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

Personal trainer aan huis Den bosch

Wil je graag afvallen, sterker of fitter worden of meer energie? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij verzorgen als enige in Nederland Personal training aan huis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komen we met alle benodigdheden naar je toe. Wij zijn jouw stok achter de deur!

 

Je krijgt persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Doelgericht werk je onder begeleiding van een vrouwelijke Personal trainer aan jouw persoonlijke gezondheidsdoelen of trainingsdoelen. Ons team staat voor je klaar!

 

Personal training aan huis in Den Bosch

Lage sportmotivatie?
Wij zijn jouw stok achter de deur!

Wil je aan je gezondheid werken en kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Ons team heeft al veel vrouwen door bijna heel Nederland geholpen aan een sterker, fitter, strakker en slanker lichaam. Wat je doel ook is, wij zijn jouw personal trainer waar en wanneer jij wilt en zijn jouw stok achter de deur! 

 

Personal training aan huis is erg populair in Den Bosch. Personal training is dan ook de meest effectieve manier van training en toegankelijk voor iedereen, ongeacht je leefstijl of sportniveau. Bij LET’S DO IT sta jij centraal. Je traint in je eigen tempo aan de hand van een persoonlijk trainingsschema, welke afgestemd wordt op jouw persoonlijke doelen, wensen en mogelijkheden. Van je trainer krijg je persoonlijke begeleiding en coaching, zodat jij gemotiveerd blijft en duurzame resultaten zult behalen. De trainer zorgt ervoor dat jij het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen!

Personal trainer Den Bosch

Personal training buiten in Den Bosch

Sporten is gezond, buiten sporten is nóg gezonder! Den Bosch heeft veel geschikte locaties voor Outdoor Personal training, waaronder de Oosterplas, Noorderplas, de Zuiderplas, de ijzeren vrouw of in het Zuiderpark. Maar ook andere locaties in en rondom Den Bosch zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Iedere keer train je op een plek waar jíj graag getraind wilt worden. 

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Zij zijn ruim 13 jaar ervaren in het verzorgen van Personal training aan huis door bijna heel Nederland. LET’S DO IT richt zich als enige in Nederland op Personal training aan huis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Want veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouw te trainen. Zo ervaren ze minder schaamte en bewijsdrang en voelen zich beter begrepen. Het team van LET’S DO IT bestaat inmiddels uit meer dan 40 ervaren en professionele vrouwelijke Personal trainers

 

Wil jij ook graag in Den Bosch onder begeleiding van een vrouwelijke Personal trainer werken aan jouw doelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een gratis proefles. Dé manier om te ervaren of je een klik hebt met de trainer en of onze werkwijze en visie aansluit bij jouw wensen en doelen. Maak hieronder kennis met ons team!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

GRATIS Voedingsadvies

Voldoende bewegen en gezonde voeding hebben een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele gezondheid. Het zijn de basis ingrediënten voor vitaliteit! Om die reden krijg je bij LET’S DO IT naast de Personal training tevens een GRATIS voedingsadvies. Dit advies is opgesteld door onze voedingsconsulent. In het voedingsadvies vind je richtlijnen voor een gezond voedingspatroon en praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt! 

Prijzen Personal trainer aan huis in Den Bosch

Wat kost een LET’S DO IT Personal trainer aan huis in Den Bosch? De prijs hangt af van welk pakket je kiest en begint vanaf 65,- euro excl. btw per training van een uur. LET’S DO IT werkt met strippenkaarten, je zit dus niet vast aan een abonnement. We bieden al pakketten vanaf 15 trainingen. 

 

Wil je graag samen met een sportmaatje trainen? LET’S DO IT biedt Duo training aan zónder bijkomende kosten. Op die manier zou je de kosten kunnen delen met bijvoorbeeld een vriendin, vriendin of familielid. Het voedingsadvies zit bij de prijs inbegrepen. Wist je dat de kosten eventueel aftrekbaar kunnen zijn voor ondernemers? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een gratis proeftraining.