Personal trainer Den Bosch

Personal training aan huis

Wil je graag afvallen, sterker of fitter worden of meer energie? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij verzorgen als enige in Nederland personal training aan huis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komen we met alle benodigdheden naar je toe. Wij zijn jouw stok achter de deur!

 

Je krijgt persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Doelgericht werk je onder begeleiding van een vrouwelijke personal trainer aan jouw persoonlijke gezondheidsdoelen of trainingsdoelen. Ons team staat voor je klaar, LET’S DO IT! 

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

Personal trainer aan huis Den bosch

Wil je graag afvallen, sterker of fitter worden of meer energie? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij verzorgen als enige in Nederland Personal training aan huis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komen we met alle benodigdheden naar je toe. Wij zijn jouw stok achter de deur!

 

Je krijgt persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Doelgericht werk je onder begeleiding van een vrouwelijke Personal trainer aan jouw persoonlijke gezondheidsdoelen of trainingsdoelen. Ons team staat voor je klaar!

 

Personal training aan huis in Den Bosch

  • Trainen waar en wanneer jij wilt
  • Stok achter de deur
  • Persoonlijk trainingsschema en begeleiding op maat
  • Tijdbesparend
  • Duurzame resultaten
  • GRATIS voedingsadvies
  • Begeleiding en coaching op gebied van sport, voeding en leefstijl

Lage sportmotivatie?
Wij zijn jouw stok achter de deur!

Wil je aan je gezondheid werken en kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Ons team heeft al veel vrouwen door bijna heel Nederland geholpen aan een sterker, fitter, strakker en slanker lichaam. Wat je doel ook is, wij zijn jouw personal trainer waar en wanneer jij wilt en zijn jouw stok achter de deur! 

Personal training aan huis is erg populair in Den Bosch. Personal training is dan ook de meest effectieve manier van training en toegankelijk voor iedereen, ongeacht je leefstijl of sportniveau. Bij LET’S DO IT sta jij centraal. Je traint in je eigen tempo en krijgt persoonlijke begeleiding en coaching zodat je gemotiveerd blijft en duurzame resultaten zult behalen. 

Van je trainer krijg je een haalbaar en persoonlijk trainingsschema dat afgestemd wordt op jouw wensen en doelen. Hierbij houdt ze rekening met eventuele blessures of andere lichamelijke klachten. Je trainer let tijdens de training goed op je lichaamshouding om blessures te voorkomen. Hiernaast leert ze je op de juiste manier bewegen en zul je oefeningen uitvoeren waarbij zwakke spieren sterker gemaakt worden. Lees meer over onze werkwijze

De trainingen zullen afwisselend en doelgericht zijn. Zo blijf je gemotiveerd en krijgt je lichaam iedere keer nieuwe prikkels om zich te kunnen blijven ontwikkelen. We zullen je coachen en begeleiden zodat je het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen!

Personal trainer buiten Den Bosch

Personal training buiten in Den Bosch

Sporten is gezond, buiten sporten is nóg gezonder! Den Bosch heeft veel geschikte locaties voor Outdoor Personal training, waaronder de Oosterplas, Noorderplas, de Zuiderplas, de ijzeren vrouw of in het Zuiderpark. Maar ook andere locaties in en rondom Den Bosch zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Iedere keer train je op een plek waar jij graag getraind wilt worden. 

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Zij zijn ruim 13 jaar ervaren in het verzorgen van Personal training aan huis door bijna heel Nederland. LET’S DO IT richt zich als enige in Nederland op Personal training aan huis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Want veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouw te trainen. Zo ervaren ze minder schaamte en bewijsdrang en voelen zich beter begrepen. Het team van LET’S DO IT bestaat inmiddels uit meer dan 30 ervaren en professionele vrouwelijke Personal trainers

 

Wil jij ook graag in Rotterdam onder begeleiding van een vrouwelijke Personal trainer werken aan jouw doelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Dé manier om te ervaren of je een klik hebt met de trainer en of onze werkwijze en visie aansluit bij jouw wensen en doelen. Maak hieronder kennis met ons team!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

GRATIS Voedingsadvies

Bij LET’S DO IT krijg je naast Personal training ook een GRATIS voedingsadvies. Dit advies is opgesteld door onze voedingsconsulent. Hierin vind je richtlijnen voor een gezond voedingspatroon en veel praktische tips. Denk aan een handige boodschappenlijst, tips voor als je uit eten gaat, hulpmiddelen voor het inplannen en voorbereiden van je maaltijden en er staan lekkere, makkelijke recepten in. Je kunt er meteen mee aan de slag! Voldoende bewegen en gezonde voeding hebben een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele gezondheid. Het zijn de basis ingrediënten voor een gezondere leefstijl en een vitaler lichaam!

Prijzen Personal trainer aan huis in Den Bosch

Wat kost een LET’S DO IT Personal trainer aan huis in Den Bosch? De prijs hangt af van welk pakket je kiest en begint vanaf 65,- euro excl. BTW per training van een uur. LET’S DO IT werkt met strippenkaarten, je zit dus niet vast aan een abonnement. We hebben al pakketten vanaf 15 trainingen. 

 

Wil je graag samen met een sportmaatje trainen? LET’S DO IT biedt Duo training aan zónder bijkomende kosten, het uurtarief blijft dus hetzelfde. Op die manier zou je de kosten kunnen delen met bijvoorbeeld een vriendin, vriendin of familielid. Het voedingsadvies zit bij de prijs inbegrepen. Wist je dat de kosten eventueel aftrekbaar kunnen zijn voor ondernemers? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een gratis intake.