Personal trainer Elst

PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Vrouwelijke personal trainer

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Elst? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. Ons team bestaat uit meer dan 60 trainsters en is actief door bijna heel NL.

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

PERSONAL TRAINER Elst

personal training aan huis

Vrouwelijke personal trainer

Personal trainer Bussum

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Elst? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. Ons team bestaat uit meer dan 60 trainsters en is actief in bijna heel NL.

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

Is een Personal trainer iets voor jou?

Personal trainer Elst

Personal training in Elst is erg populair. Het is dan ook een zeer effectieve manier van training en voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Bij LET’S DO IT train je met een vrouwelijke personal trainer in jouw vertrouwde omgeving en in je eigen tempo, aan de hand van een persoonlijk programma. Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid verbeteren. Door gezond en fit te blijven presteer je beter op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. 

 

Onder professionele begeleiding werk je aan jouw persoonlijke doelen. De trainer zal je begeleiden, coachen en motiveren, zodat jij het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen. Van je trainer leer je welke oefeningen passen bij jouw doelen en waarom. Iedere week staat jouw Personal trainster met alle benodigdheden bij jou op de stoep. Die sportafspraak komt iedere week weer terug in jouw agenda. Op die manier wordt sporten een vast onderdeel van jouw leefstijl. Je hebt echt een stok achter de deur!

Personal trainer Bussum1

Outdoor Personal training Elst

Elst heeft veel verschillende geschikte locaties om buiten te trainen, zoals Park Lingezegen. Maar ook andere locaties zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Bij ons train je op jouw gewenste locatie, dag en tijdstip! Samen, of alleen met een sportmaatje. Bij ons traint een 2e persoon GRATIS mee!

Vrouwelijke Personal trainer Elst

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer aan huis (of buiten) te trainen, we komen immers in hun vertrouwde omgeving. 

 

Daarnaast hebben vrouwen nu eenmaal een ander lichaam dan mannen. Zo heeft je menstruele cyclus invloed op je training, maar ook een eventuele zwangerschap of een hormonale disbalans rondom de overgang. Omdat onze trainsters veel ervaring en kennis hebben rondom het trainen van vrouwen, is bij ons een nog gerichtere aanpak mogelijk! 

error: Deze content is beveiligd!