Personal trainer Soest

Personal training aan huis

Wil je graag afvallen, sterker of fitter worden, meer energie of juist hulp bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij bieden Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen. Wil je graag samen met een sportmaatje trainen? Dat kan bij ons. Het kost je niks extra.

Ons team is actief in Soest, maar ook in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht, Brabant en in het noorden van Limburg. Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt!

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

Personal trainer Soest

Saskia

Woon je in Soest en ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis? Misschien omdat je graag wilt  afvallen, sterker of fitter wilt worden of meer energie wilt? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij bieden Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen. Wil je graag samen met een sportmaatje trainen? Dat kan bij ons. Het kost je niks extra.

 

Ons team is actief in Soest, maar ook in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht, Brabant en Noord-Limburg. Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt en zijn jouw stok achter de deur!

 

Personal training aan huis in Soest

Wij zijn jouw stok achter de deur!

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komen wij met alle spullen naar je toe. We verzorgen Personal training bij jou aan huis, op je werk of lekker buiten. Wil je graag in de ochtend trainen, in de middag na je werk of juist s’avonds? Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt. Personal training aan huis is erg populair in Soest. Personal training is dan ook de meest effectieve manier van training. Bij ons sta jij centraal. Je krijgt persoonlijke begeleiding en coaching zodat je gemotiveerd blijft en duurzame resultaten zult behalen. 

Van je trainer krijg je een haalbaar trainingsschema, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en doelen. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele blessures of andere lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld nekklachten, rugklachten en schouderklachten. Je trainer let tijdens de uitvoering van de oefeningen goed op je lichaamshouding om blessures te voorkomen. Hiernaast leer je op de juiste manier bewegen en voer je oefeningen uit waarbij zwakke spieren sterker gemaakt worden. 

De trainingen zullen afwisselend en doelgericht zijn. Zo blijf je gemotiveerd en krijgt je lichaam iedere keer een nieuw prikkel om zich te kunnen blijven ontwikkelen. We zullen je coachen en begeleiden zodat je het beste uit jezelf én uit de trainingen zult halen!

Personal trainer Soest

Personal training buiten in Soest

Sporten is gezond, buiten sporten is nóg gezonder! Soest heeft veel geschikte locaties voor Outdoor Personal training, waaronder de Soesterduinen. Maar ook andere locaties in en rondom Soest zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Iedere keer train je op een plek waar jij graag getraind wilt worden. 

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. YourHealth is ruim 13 jaar ervaren in het verzorgen van personal training aan huis in bijna heel Nederland. LET’S DO IT richt zich als enige in Nederland op personal training aan huis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Het team van LET’S DO IT bestaat inmiddels uit meer dan 30 ervaren en professionele vrouwelijke personal trainers. Vrouwen vinden het namelijk prettig om met een vrouw te trainen. Zo ervaren zij minder schaamte en drang om zichzelf te bewijzen en voelen zich daarnaast beter begrepen. LET’S DO IT heeft al veel vrouwen door bijna heel Nederland geholpen aan een slanker, sterker, strakker en vitaler lichaam! 

Wil jij ook graag in Soest onder begeleiding van een Personal trainer werken aan jouw gezondheidsdoelen of trainingsdoelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Dé manier om te ervaren of je een klik hebt met de trainer en of onze werkwijze en visie aansluit bij jouw wensen en doelen. Maak hieronder kennis met ons team!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

GRATIS Voedingsadvies

Bij LET’S DO IT krijg je naast de Personal training aan huis een GRATIS voedingsadvies aan. Deze is opgesteld door onze voedingsconsulent. In het voedingsadvies vind je richtlijnen voor een gezond voedingspatroon en veel praktische tips. Zoals bijvoorbeeld een boodschappenlijst, tips voor als je uit eten gaat, tools voor het inplannen en voorbereiden van je maaltijden en je vindt er lekkere, makkelijke recepten in terug. Je kunt er meteen mee aan de slag! Voldoende bewegen en gezonde voeding hebben een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele gezondheid. Het zijn de basis ingrediënten voor een gezondere leefstijl en een vitaler lichaam!

Prijzen Personal trainer aan huis

De prijs voor een LET’S DO IT trainer aan huis in Soest begint vanaf € 65 excl. BTW per training van een uur. De prijs voor Personal training aan huis hangt af van welk pakket je kiest. LET’S DO IT werkt met strippenkaarten, je zit dus niet vast aan een abonnement. We hebben al pakketten vanaf 15 trainingen. Hoe meer trainingen je kiest, hoe lager de prijs.

Wil je graag samen met een vriend, vriendin of familielid trainen? Bij LET’S DO IT kan dit zónder extra kosten. Op die manier zou je samen met een sportmaatje de kosten kunnen delen. Het voedingsadvies is gratis. Wist je dat de kosten eventueel aftrekbaar kunnen zijn voor ondernemers? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een gratis intake.